ΠΥΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ: Ο ΨΥΧΡΟΣ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ» ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ – ΕΚΒΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ Ι3 ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_11-04-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    Τούρκογλου. Ο ΨΥΧΡΟΣ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ» ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Π, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Ο Βενιζέλος έπρεπε να σαπίζει στη φυλακή για τόμους κακουργημάτων που έχει διαπράξει. Η τραπεζική θυρίδα της συζύγου Βορίδη και οι μετοχές κερδοσκοπίας του αδίστακτου υπουργού σε Intrakat- Aegean

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: ΣΟΚ από τις φωτογραφίες της Ζήνας Κουτσελίνη στην Πάρο

    Μαύρα μαντάτα για το ελληνικό – Χτίζουν τον χάρτινο πύργο του Λάτση

    Φορολογούν κανονικά το 600αρι στους ένστολους

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Γιατί δεν βγαίνει ο Τζενερίκος να τον ξεσκεπάσει; Να πει την αλήθεια, πώς εκβιάστηκε. Τί φοβάται; Αυτοί φοβούνται τη διαπόμπευση και το ρεζίλεμα. Θέλουν να κάνουν τις βρωμιές τους κρυφά -δεν νιώθουν τύψεις- αρκεί να μην έρχονται στο φως, να μην τις μαθαίνει ο ελληνινός λαός.

    2. Ο παπάς του σύριζα έχει καταδικαστεί. Με το νόμο του Χουντοκούλη να αποκλειστεί ο σύριζα από της εκλογές. Και η ΝΔ που αποδεδειγμένα έχει διαπράξει εγκλήματα. Έξω τα χουντόσκυλα, έξω οι προδότες, εξορία στους εχθρούς της Ελλάδας, αποπομπή του δικτάτορα Μητσοτάκη

    3. Ενας ανθρωπος δεν βρισκεται να πει ενα καλο λογο γι’ αυτον. Ο τυπος συγκεντρωνει στο προσωπο του τοσο μισος, που δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλον. Ενα προτυπο παλιανθρωπου.

    4. Γιατί δεν πάτε στο σπίτι του Τουρκογλου και να του βάλλετε μπουρλότο? Τι περιμένετε ρε παιδιά?
      Κάψτε το γουρούνι ζωντανό….

    5. Ο χοιρόμορφος Βενιζέλος δεν είναι μόνο εκπρόσωπος των τουρκικών συμφερόντων αλλά κυρίως εβραιοπράκτωρ.
      Το 1998 όντας υπουργός Πολιτισμού εδώρησε τριακόσια εκατομμύρια δρχ στους Εβραίους για να αγοράσουν ακίνητο στην Πλάκα για να εγκαταστήσουν το γνωστό Μουσείο, έδρα ανθελληνικής σιωνιστικής προπαγάνδας.

    6. αυτο το ΓΟΥΡΟΥΝΙ θα ειχε ΨΟΦΗΣΕΙ προ πολλού απο τις ΚΑΤΑΡΕΣ που του εχουν ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    7. Λίγη προσπάθεια ακόμη κ θα φτάσεις τα 200 κιλά.προσοχη είναι τρελός κ επικινδυνος.ουστ

    8. Φταίει ο ασφαλιτης που ενα βραδυ,σε υπόγειο πάρκινγκ ,ειχε κληδωθει
      μες στην υπουργική Μερσεντές κ δεν.μπορούσε να την ανοίξει .θα εσκαγε σαν καρπούζι με την γκομενιτσα που ηταν μέσα .αυτος φταει που τον έσωσε….

    9. Θυμηθείτε τα λεφτά που του κούρεψαν στην Κύπρο (φοβήθηκε βλέπετε κούρεμα στην Ελλάδα), προέκυψαν από τη χρεοκοπημένη οικογένεια της συζύγου του μας είπε τότε. Άθλιος γυμνοσάλιαγκας ως πολιτικός, από τους αρχιτέκτονες του πολιτικού χάους της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

    10. δικαστής
      ξέρουμε τι είναι ο άνθρωπος αυτός … άκρως επικίνδυνος …

    11. ■ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!!!

      ■ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΊΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΦΙΑ!!!

      ■ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ. (ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ)!!!!

      ■ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΥΡΊΣΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΤΩΝ ΟΦΣΟΡ ΤΟΥ ΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ.

      ■ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ,…ΑΥΤΟΣ ,…ΑΥΤΟΣ,… Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ, ΓΙΩΤΑΣ, ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΕΊΧΑΜΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ!!!!

      ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΛΟΥΛΟΥΚΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ , !!!!

      ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    12. Κανείς φυσικά εισαγγελέας δεν έχει διατάξει έρευνα για τον υπερβολικά μεγάλο πλουτισμο του μνημονιακου αυτού γουρουνιού ενώ δηλώνει άνεργος.

    13. το ΤΕΡΑΣ που σκέφθηκε και συνέταξε το άρθρο 86 περι μη ευθύνης Υπουργών

    14. Άντε ρε αναρχοαπλυτε πήγαινε κάνε κανένα μπάνιο που όποιος φοιτητής σε πέτυχενε στο ασανσέρ κόντευε να λυποθυμισει από τη βρώμα,πουλημένο τομάρι,πεφτουλα τον κορασίδων που εκμεταλλεύεσαι την ιδιότητα σου ως καθηγητής

    Comments are closed.