ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ – ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΤΟΥΣ “ΒΟΥΛΙΑΞΕ” ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΑΤΣΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-dimitriadis (1)

    Ακόμη και οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες δείχνουν και επιβεβαιώνουν τη νέα βουτιά στο κενό που κάνει η κυβέρνηση του Κούλη και η παρέα του γενικότερα. Ταυτόχρονα όμως επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας που σας αποκάλυψε πολύ έγκαιρα ότι η ζημιά που παθαίνει η ΝΔ από το σκάνδαλο με τον βουλευτή Πάτση είναι, σύμφωνα με τις εσωτερικές κυλιόμενες μετρήσεις, τεράστα και ραγδαία. Πάνω από 2% μέσα σε μια μόνο εβδομάδα!

    Όπως μαθαίνουμε λοιπόν νέος πανικός έχει πέσει στο μητσοτακέικο από τη συνεχιζόμενη πτώση η οποία παίρνει πια και δημόσιο χαρακτήρα. Πρόκειται δηλαδή για κανονική διαπόμπευση και πλήρη ξεφτίλα. Τα επίσημα γκάλοπ δεν επιβεβαιώνουν μόνο τις πληροφορίες μας για τη ραγδαία πτώση που εξελίσσεται τις δύο τελευταίες εβδομάδες αλλά προσφέρουν εμμέσως πλην σαφώς και μια “πρόβλεψη” για το τι θα ακολουθήσει. Κι εκτός από τις δημόσιες δημοσκοπήσεις τα γκάλοπ που κάνουν, μυστικά για λογαριασμό τους, τώρα τους δίνουν, εσωτερικά, ακόμη χειρότερα προγνωστικά!

    Ο πανικός έχει μεγαλώσει όπως μας λένε οι πηγές μας γιατί υπήρχε η ψευδαίσθηση ότι -με όλον αυτόν τον χειρισμό που έκανε ο Κούλης ειδικά στο θέμα του Πάτση και των αποκαλύψεων για τη δράση του- ότι το Μέγαρο Μαξίμου και γενικότερα η κυβέρνηση “θα έβγαινε από πάνω”.

    “Είναι τόσο χαζοί και τόσο ηλίθιοι” θα αναρωτηθεί κανείς και απολύτως δικαιολογημένα |”για να πιστεύουν τέτοια πράγματα;”. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι και αυτοί στους οποίους κόβει λίγο το μυαλό και καταλαβαίνουν τι στην πραγματικότητα συμβαίνει εκεί τριγύρω στην πρωθυπουργική αυλή, αποφεύγουν να μιλήσουν. Ή ακόμη πιο σωστά …δεν τολμούν να μιλήσουν γιατί ο φόβος και ο κίνδυνος να τους φάει το “μαύρο σκοτάδι” είναι πολύ μεγάλος και άμεσος.

    Η κατάσταση για όσους γνωρίζουν εκεί μέσα πρόσωπα και πράγματα θυμίζει …κομμουνιστικό καθεστώς και μάλιστα στην πιο σκληρή σταλινική του μορφή από την εποχή της σοβιετικής ένωσης. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι στο Μέγαρο Μαξίμου της κατά τα άλλα …φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας του Κούλη τα περισσότερα στελέχη της “αυλής” -επικοινωνιακής, μιντιακής κλπ- έχουν άκρως κομμουνιστικές καταβολές. Με αυτές τις αντιλήψεις δρουν και σήμερα διότι ακριβώς έτσι θέλει και ο Κούλης.

    Ο Μητσοτάκης πίστευε συγκεκριμένα ότι “τρώγοντας” τον Πάτση από την γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα όλοι -τουλάχιστον οι …περισσότεροι- θα του έλεγαν “μπράβο”, θα …θαύμαζαν την “αποφασιστικότητά” του και θα του πίστωναν την “κάθαρση” που θα θεωρούσαν ότι έκανε. Κάπως έτσι συσκευάστηκε ο χειρισμός, κάπως έτσι τους τον μεταβίβασε ο Κούλης μέσω των υποτακτικών του, κάπως έτσι το πήραν οι παπαγάλοι και άρχισαν να το αναμασούν, κάπως έτσι πίστεψαν και οι ίδιοι ότι θα μπορούσε να γίνει και να περάσει στην κοινή γνώμη. Δεν χρειάστηκε να περάσουν όμως πολλές ημέρες για να αποκαλυφθεί και στους πιο …τυφλούς ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός”.

    Ήρθε και η τελευταία μέτρηση από την MRB, που κάποτε …υμνούσε κι αυτή τον Κούλη, για να δώσει τη χαριστική βολή αφού είναι χαρακτηριστικό ότι απαντώντας σε ερώτηση αν γνώριζε το κόμμα της ΝΔ τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Πάτση το 65,6% εκτιμά πως γνώριζε πολλούς μήνες πριν τη διαγραφή. Αντίθετα, μόλις το 13,8% θεωρεί πως το έμαθε πρόσφατα ενώ ενδιαφέρουσα είναι η απάντηση και στο ερώτημα αν η κυβέρνηση κινήθηκε άμεσα στην υπόθεση καθώς το 50,1% εκτιμά πως δεν έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και μόλις το 30,9% ότι κινήθηκε και αντέδρασε άμεσα…

    Ακόμη και σε σχέση με την διαφορά, στις επίσημες μετρήσεις αυτή κλείνει διαρκώς και είναι ενδεικτικό ότι βρίσκεται πια στο χαμηλότερο σημείο που υπήρξε ποτέ. Το πιο σημαντικό είναι, όπως ήδη είπαμε, ότι η τάση αυτή συνεχίζεται πια με πολύ μεγάλο ρυθμό. Μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα από τότε που έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων το σκάνδαλο, το κυβερνών κόμμα έχασε όπως σας αποκαλύψαμε με βάση τις εσωτερικές απόρρητες μετρήσεις- πάνω από άλλο ένα 2%.Το ακόμη πιο συγκλονιστικό όμως είναι ότι με βάση αυτό η ζημιά που παθαίνει η ΝΔ από την υπόθεση Πάτση αποδεικνύεται – πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που φάνηκε να παθαίνει από το προηγούμενο σκάνδαλο, των υποκλοπών.

    Σε συνδυασμό μάλιστα αυτά τα δύο θέματα, δημιουργούν “πυρηνικό” μείγμα έτοιμο να εκραγεί και να “στείλει” εντελώς τον Κούλη. Η υπόθεση Πάτση αγγίζει όντως πολύ πιο άμεσα και καθημερινά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας ακόμη και από το σκάνδαλο των υποκλοπών και έχει μετατραπεί ήδη σε ανοικτή πληγή για την κυβέρνηση του Κούλη, με μόνιμη και διαρκή αιμορραγία. Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή μιας νέας καθοδικής πορείας για τα ποσοστά της ΝΔ, ύστερα από την προηγούμενη προσπάθεια “σταθεροποίησης”.

    Και τον μεγαλύτερο πανικό στο επιτελείο του Κούλη προκαλεί τώρα το γεγονός ότι η κοινή γνώμη -ακόμη και μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων της ΝΔ- δεν “καλύπτονται” από τη διαγραφή του βουλευτή Γρεβεών από την Κοιν. Ομάδα, ούτε θεωρούν ότι αυτό απαλλάσσει από τις ευθύνες την ηγεσία της, ακόμη και τον ίδιο τον Μητσοτάκη. Καθώς είναι ι συντριπτικά τα ποσοστά εκείνων που θεωρούν ότι στη ΝΔ “ήξεραν” και ότι “κάλυπταν” τον βουλευτή Γρεβενών, τώρα το επόμενο παλούκι είναι η απαίτηση ότι θα πρέπει να “εκπέσει” αρχικά από το βουλευτικό του αξίωμα και στη συνέχεια να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη. Αλλά αυτό είναι κάτι που όπως επίσης έχουμε αποκαλύψει είναι η κόκκινη γραμμή που εκβιαστικά τους θέτει ο Πάτσης για να μην αρχίσει να “μιλάει” σε ποιους πήγαινε τις μαύρες σακούλες και τους τινάζει πρώτος στον αέρα…

    Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Μακελειό

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Δώστε διψήφια ποσοστά στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ για να προκαλέσετε εγκεφαλικά στην πολιτική συμμορία του Μητσοτάκη.

    2. Γ.Γ. ΝΑΤΟ σε Ελλάδα-Τουρκία: “ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ με ειρηνικό τρόπο”
      Να χαρούμε εμείς κάτι “συμμάχους”…
      Αποφεύγοντας να καταδικάσει τις τουρκικές ενέργειες που οξύνουν την ένταση στο Αιγαίο, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, “έκλεισε” ξανά το μάτι στην Άγκυρα.

      Παραχωρώντας συνέντευξη στο τουρκικό κανάλι Haberturk, ο ανώτατος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά:

      «Και οι δύο χώρες είναι πολύτιμοι, αξιόλογοι σύμμαχοι. Και οι δύο χώρες, η Τουρκία και η Ελλάδα, συμβάλλουν στο ΝΑΤΟ, σε επιχειρήσεις, σε αποστολές, με διαφορετικούς τρόπους. Και το εκτιμούμε αυτό. Συνεργαζόμαστε καθημερινά, σε στρατιωτικές μας επιχειρήσεις, σε άλλες επιχειρήσεις. Και πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό. Πιστεύουμε ότι ενισχύουν το ΝΑΤΟ.

      Ταυτόχρονα, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαφορές. Και ενθαρρύνουμε και τις δύο χώρες να τις επιλύσουν ως σύμμαχοι σε αυτό το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης. Ως ΝΑΤΟ, θα θέλαμε να βοηθήσουμε στην επίλυση όλων αυτών των διαφορών».

      Μάλιστα σε άλλο σημείο ο ίδιος εξέφρασε μέχρι και την…ευγνωμοσύνη του προς τον “σουλτάνο” Ερντογάν αναφορικά με τον ρόλο του στην ουκρανική κρίση.

    3. ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ….ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

    4. Σοκ!!!! Παρακολουθούσε η κυβέρνηση των παιδεραστών που ωθεί τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία προωθώντας αυτή την ανωμαλία στα σχολεία στα μικρά παιδάκια Βαρδιγιαννη και Μαρινακη μετά από εντολές των Γερμανών?????????? Αφενός τα έπιανε ο πρωθυπουργός των παιδοβιαστων δήθεν ότι τους έκανε κάποιες χαρες, αφετέρου είχε σαφέστατες εντολές από το γερμανικό παράγοντα να βρει στοιχεία που θα τους εκβιαζαν οι Γερμανοί!!!!! Γιατί ως γνωστόν οι ναζι του Σολτς έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελληνική ναυτιλία εδώ και καιρό και ο πρωθυπουργός των ανωμαλων και των παιδεραστών δουλεύει για τους γερμανους. Στέφανε ψαξτο, γράφετε στο διαδίκτυο πως ο Μητσοτάκη των ανωμαλων διαστροφικών παρακολουθούσε Έλληνες επιχειρηματίες και τους έδινε στοιχεία στους Γερμανούς. ΣΟΚ…..

    5. Όλα τα λεφτά στις εκλογές είναι αν θα πάνε να ψηφίσουν μαζικά οι νέοι κ αυτοί που απείχαν από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις…αν γίνει πράξη αυτό τότε ,όχι μόνο η Κούλα αλλά κ τα υπόλοιπα συστημικά πολιτικά αποβρασματα ,θα πάθουν κυριολεκτικά εγκεφαλικά τη νύχτα των εκλογών…όση νοθεία κ αν κάνουν,δε θα αρκεί για να σωθούν

    6. Μην γελιεστε θα βρει τροπο αυτος να ξαναβγει μαζι με τον πινοκιο αλλωστε γιαυτο κι εχουν μαζεψει το πακισταν

    7. Ο Δημητριάδης σκόπευε το 2012 να συστήσει εισπρακτική με τον φυλακόβιο Αριστείδη Φλώρο, συμμαθητή του στο Αμερικανικό Κολλέγιο και συγκάτοικο του στο Λονδίνο.

      1. Μιά που τ’ αναφέραμε, με το 1/4 του δις μυρίου που ενθυλάκωσαν φλώρος και παλιοπαρέα από το φιάσκο energa τί 💩 απέγινε;;;

    8. Κουλη αν παρεις πανω απο 15% εγω θα φερω μια αρκουδα στη πλατη απο τη Καστορια στην Αθηνα.Βλεπω τον Κασιδιαρη να παιρνει πανω απο 10% και τριτο κομμα.Οποτε στη καινουργια βουλη θα σε παει γαμ……ντας.

    9. Μητσοτ@κη γ@μιέσαι επειδή ξέρουμε πως διαβάζεις Μακελειό, διάβασε και αυτό! Εμείς οι υγειονομικοί θα σε πηδήξουΜε!!!

      1. Αυτό πρέπει να βιντεοσκοπηθεί και να διανεμηθεί στις πλατφόρμες. The best revenge porn…

    10. Μαζι με τους χηματισμενους αν φτασουν το 10% ευτυχημα θανε

    11. Έτσι εξηγείται γιατί ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να χάνονται όλα τα δικαστήρια των δανειοληπτών του Νόμου Κατσέλη, υπέρ των τραπεζών.

    Comments are closed.