ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ε.Α ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ! ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΕ ΠΝΕΥΜΑ “ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ”

    Κοινοποίηση:
    ΛΟΥΜΑΚΟΣ 4

    Ο βιαστής και αιμομείκτης Παναγιώτης Λουμάκος, απόστρατος της πολεμικής αεροπορίας και αξιοσέβαστο στέλεχος της γαλάζιας παράταξης στη δυτική Αττική, ο οποίος  και συνελήφθη στα 70 του χρόνια να βιάζει την ανιψιά του, που έπασχε από νοητική υστέρηση, αναπνέει ξανά αέρα ελευθερίας εδώ και έναν χρόνο. Το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής της νέας δημοκρατίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις Αχαρνές, αποφυλακίστηκε στα μουλωχτά στις 10-12-2019, με αναστολή εκτέλεσης της ποινής του.

    Του επιβλήθηκαν «σκληροί» όροι ελευθερίας

    Μέχρι δηλαδή να οριστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό στο εφετείο. Μάλιστα του επιβλήθηκαν και οι αυτονόητοι περιοριστικοί όροι-χάδι. Να δίνει το «παρόν» στο αστυνομικό τμήμα Μενιδίου, να μη μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να μην επιδιώξει σε καμία περίπτωση να ξαναπλησιάσει την 34χρονη κόρη της αδελφής του.

    Του παρείχαν «ασυλία» και στις φυλακές

    Ο πτέραρχος που βίαζε την ανάπηρη ανιψιά του, είχε προφυλακιστεί στο ευαγές σωφρονιστικό ίδρυμα της Τριπόλεως, το οποίο και αποτελεί καταφύγιο για τους κάθε είδους βιαστές και παιδόφιλους, αφού σ’ αυτήν την φυλακή υπάρχει ειδική πτέρυγα γι αυτά τα αδικήματα, προκειμένου οι δράστες να μην έρχονται σε επαφή και να γνωρίζουν τη χλεύη άλλων ποινικών κρατουμένων. Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βιάζει την 34χρονη ανάπηρη ανιψιά του, η οποία πάσχει από σοβαρή νοητική υστέρηση! Τον Απρίλιο του 2017 μάλιστα με εντολή εισαγγελέα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του.

    Ο αξιοσέβαστος απόστρατος μπήκε στην πολιτική …

    Ο Λουμάκος, στην τοπική κοινωνία θεωρούνταν αξιοσέβαστο πρόσωπο  αφού είχε έντονη ενασχόληση με τα κοινά. Ο πτέραρχος ήταν ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στις Αχαρνές, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό που στήριζε το συγκεκριμένο κόμμα. Η σύλληψη του 70χρονου πτέραρχου πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, έπειτα από καταγγελίες. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

    Βίαζε την 34χρονη κόρη της αδελφής του

    Οι άνδρες της Ασφάλειας διερευνώντας τις καταγγελίες άρχισαν να παρακολουθούν τον 70χρονο, οποίος είναι παντρεμένος, πατέρας παιδιών, αλλά και παππούς τεσσάρων εγγονιών! Αρχικά, οι αστυνομικοί είδαν τον πτέραρχο να συνομιλεί με την 34χρονη ανιψιά του, την κόρη της αδερφής του, και στη συνέχεια να την οδηγεί στο εσωτερικό του σπιτιού του, στο Μενίδι. Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να επέμβουν, ενημερώνοντας παράλληλα τον αρμόδιο δικαστικό λειτουργό, προκειμένου να έχουν την άδειά του για να μπουν στο σπίτι του 70χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Ασφάλειας έμειναν έκπληκτοι όταν μπήκαν στο σπίτι και στην κυριολεξία έπιασαν απ’ αυτοφώρω τον 70χρονο να βιάζει το παιδί της αδελφής του, χωρίς να διστάσει – αν και, εκτός από συγγενής του, είναι ένας άνθρωπος με νοητική υστέρηση και σοβαρά προβλήματα αναπηρίας. Οι αστυνομικοί αμέσως του περάσαν χειροπέδες και ενημέρωσαν τους γονείς της 34χρονης, οι οποίοι έπαθαν σοκ με αυτά που άκουσαν.

    Ο «κοτσονάτος» παππούς επέστρεψε …

    Ο εισαγγελέας τότε αποφάσισε τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του πτέραρχου, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου «…από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων», όπως αναφερόταν  χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Τώρα πλέον οι κάτοικοι της δυτικής Αττικής μπορούν να «κοιμούνται» ήσυχοι, καθώς ο πτέραρχος από τέρας, έγινε «αρνάκι» μέσα στις φυλακές και οι τριάντα μήνες εγκλεισμού του, ήταν αρκετοί για να «διώξει» τις άρρωστες και απάνθρωπες ορέξεις του.

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Κρύβονται τα καθάρματα πίσω από τους τίτλους τους και την δήθεν θρησκευτικότητά τους.

    2. Γεώργιος ανθέλληνας=τρολ=Συγγρού=αδερφούλα+παιδεραστής>=Λου(κου)Μα(λακα)κος.

    3. Γιώργος Ελλάς σκληρός έμμισθος και προσκυνητής της ΝΔ .Δηλ κάτι σε Λουμακο άραγε?

    4. Με κάτι τέτοιους βγήκε ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    5. τον ειχε καλεσμενο ο καρατζαφερης στην πολιτικη εκπομπη του πριν καποια χρονια

    6. Ο/Η ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ λέει:

      Δεν φταινε οι δικαστες αλλα αυτοι που διοριζουν αυτα τα τομαρια. Αφου ο ορκος στην διεφθαρμενη κοινωνια μας δεν ισχυει

    7. Ποιος τον ξέρει μωρέ τον κωλογερα;Ας του χώσουν ένα αγγούρι στον πάτο και από Πτέραρχος να γίνει Υπουργός.!!!

    8. Γιατι δεν κανετε κατι εσεις οι δημοσιογραφοι τα λογια σας να φτασουν εκει που πρεπει.
      ΓΙΑΤΙ;
      Για τα λεφτα τα κανεις ολα, για τα λφτα ……..

      THE WOOLF

    9. Θάνατος δια τουφεκισμού στα 6 μέτρα και χωρίς μαντήλι.

    10. Παλιότερα ήταν οι μαυραγορίτες, οι τσιφλικάδες που μάζευαν πλούτο απ’οποιονδήποτε είχε ανάγκη ένα κομμάτι ψωμί ή ένα μεροκάματο. Μετά γίναν όλοι αφεντικά και ξεζουμιζαν τον εργαζόμενο. Τώρα τα τελευταία χρόνια με γνωριμίες και με πλάτες κάνουν άλλες βρωμοδουλειες εύκολου και μαύρου χρήματος και έχουν αλλάξει οι περισσότεροι και βλέπουμε καθημερινά βιαστές,παιδοφιλους, γουρούνια ήταν πάντα το ίδιο είναι και τώρα. Ή τάχα νοικοκυραίοι.

    11. Την υπογραφη σας και την ψ@λη σας να προσεχετε που τη βαζετε παιδια. Δυστηχως ολοι γ@μιουντ@ι σ΄αυτη τη χωρα…

    12. Και εγώ, έχω το εξής ερώτημα: Ο ¨Ε.Σ¨ τι ακριβώς κάνει..;; Πώς το αντιμετόπισε..;;
      Τον συντηρεί ακόμη δηλαδή, με την παχυλή σύνταξη που παίρνει..;;
      Κανονικά δεν θα έπρεπε, ΞΗΛΩΜΑ και διαπόμπευση…!!!

      1. Καλή προσπάθεια τρολακι τής νέας παιδεραστίας, αν απευθύνεσαι σε παππούδες με αλτσχάιμερ.

    13. Έλεος Εκεί στην ΝΔ την παιδοφιλία και τους βιασμούς

    14. Αυτές τις φάτσες τις συντηρεί ο λαός εδώ και 70 χρόνια. Πρώτα οι παππούδες τους, πατεράδες, γιοί και εγγόνια. Αυτοί κάνουν καλά τις δουλειές τους με γνωριμίες, με πλάτες αλλά ο κόσμος που δεν εννοεί να τους διαλύσει μαζί με το σάπιο σύστημα τους φταίει περισσότερο. Ένας λαός γλυφτης και ραγιάς που το μόνο που ξέρει είναι μετά την κάλπη να βρίζει.
      Καλά κρασιά.

    15. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    16. Ελλάς Ελλήνων Αξιωματικών Χριστιανών Δεξιουληδων παιδεραστών

      1. Που τους είδες τους δεξιούς κακομοίρη?

    17. Μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε.Στην ΝΔ από όλα έχει ο μπαξές.

    18. Δημοσιο λιβοθολισμο εδω κ τωρα……

    19. Αυτη η νεα σκατοκρατια ειναι παντου μπλεγμενη μεσα σε βρωμιες και ανωμαλιες.αιντε και γ@μηθ@τε κοπριτες βοθροδεξιοι.ξεπερασατε και τους αριστερους σε σκανδαλα.μποχα και δυσωδια.

    20. Κάτσε ρε φίλε πρώτα να τιμωρήσουμε την γιαγιά που πούλαγε τερλίκια και τον τυροπιτά που δεν έκοβε αποδείξεις και μετά θα πιάσουμε και τους παιδεραστές και αιμομίκτες,όλα μαζί γίνεται;Τάνα δικαιοσύνη,είστε για τον λούτσο

    21. Είτε πεις ΝΔ,είτε μπουρ#έλο,το ίδιο είναι

    22. Αλλα κολπα ειναι αυτα;να καταδικάζονται, να τους επιβάλλετε ποινη και αμέσως μετά να κυκλοφορούν ελευθεροι;οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους αδυναμους;

    23. Όλοι αυτοί πού κάνουν τις ανωμαλίες με ανήλικα η πνευματικά καθυστερημένα άτομα είναι Σατανιστές.

    24. ΝΔ η μεγαλύτερη και πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών !!

    25. Ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν οι αλήτες?

      1. Mα Ξέρω εγώ που μένει τον έχω γείτονα τον ρεμπεσκε.

    26. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια αποβράσματα ανάμεσα μας, και η δικαιοσύνη αμέριμνη, τωρα ειδικές δυνάμεις να τους ξεσκίσουν, δεν γινεται αυτά τα κτηνοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι,

    27. Πέφτουμε από τα σύννεφα! Αφήστε μας βρε παιδιά, κομματάρχες και στελέχη της ΝΔ είναι ανώμαλοι παιδεραστές και λουγκρες.

    28. Όλοι οι ανώμαλοι οι κλέφτες τα λαμόγια και οι δοσίλογοι εκεί στη ΝΔ είναι.
      Ακόμα οι νεοελληναράδες δεν έχουν καταλάβει πια Ελλάδα τους στέρησαν όλοι αυτοί οι μαφιόζοι και τα ερπετά.
      Θέλατε ρουσφέτι και βόλεμα και ας καταστροφή η πατρίδα.
      Παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.

    29. Βγάλτε ονόματα δικαστών που τον αθώωσαν και είναι έξω.Θα αρχίσει το γλέντι σε λίγο έρχεται η ώρα της επανάστασης.

    30. Έχουν σαπίσει τα πάντα, μην περιμένετε από τους παρόντες πολιτικούς τίποτα, σάπιοι ως το κόκαλο, ο Θεός να μας λυπηθεί!

    31. Πωπω όχι ρε παιδιά δεν το πιστεύω αυτό για τη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να είναι το μοναδικό περιστατικό- τί όχι;;;

    32. Όλοι οι μπιντέδες σε αυτό το κόμμα μαζεύτηκαν. Βρε μήπως είναι ένα κλειστό club μόνο από παιδεραστές, λοατκι και πουτανες πολυτελείας και μη;;;; ;;; Πληρώνουν συνδρομή και δίνουν διαπιστευτηρια για να ενταχθούν εκεί μέσα;

    33. Τι γίνεται ρε ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ….. Κατεβάστε στρατό να τους μαζέψει !!! ΤΩΡΑ !!!

    34. Η καταστροφή της χώρας οι αξιωματικοί του Στρατού.Ρεμαλια

      1. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΠΛΕΥΡΗ??? ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ε !!!

      2. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    Comments are closed.