“ΠΡΩΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ”, ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ “ΠΙΑΣΤΡΑΚΙΑ” ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ; ΗΤΑΝ… ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ SIEMENS ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ; ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΔΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ…

    Κοινοποίηση:
    samaras_252863_146390_type13262

    Βγήκε παγανιά για ψηφαλάκια και να στηρίξει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Π. Νίκα, ο Αντώνης Σαμαράς.

     

    Ο γιαλαντζί Μεσσήνιος (ο Σαμαράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά το παίζει Πελοποννήσιος) ήπιε τον καφέ του σε καφέ στο λιμάνι της Καλαμάτας και καθ όλη τη διάρκεια αρκετά κομματόσκυλα τον επευφημούσαν και του έσφιγγαν το χέρι.

    Μάλιστα, ο Σαμαράς έβγαλε και πολλές… selfie με ψηφοφόρους της ΝΔ που ευελπιστούν σε σύντομο χρόνο να ανταμειφθούν από τις βαλίτσες του πρώην Πρωθυπουργού. Άλλωστε, ο πατριωτισμός τους τελευταίους μήνες πουλάει και ξαφνικά  ο Σαμαράς θυμήθηκε να το παίξει δεξιός. “Πρώτο κριτήριο είναι η Πατρίδα και όχι τα πρόσωπα”, δήλωσε στην κάμερα του messinialive.gr.

    Όταν έπαιρνες τις βαλίτσες από τη Siemens ήσουν πολύ πατριώτης ρε Σαμαρά; Δεν τα λέμε εμείς. Ο Ηλίας Γεωργίου τα αποκάλυψε στον ρεπόρτερ μας Στέφανο Χίο.

    Διαβάστε εδώ:

    ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ! Ο ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΙΕΜΕΝΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕΙΣΜΟ! ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΙ «ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ» ΤΡΑΓΚΑ – ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ… ΛΕΦΤΑ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΒΟΛΤΕΣ» ΣΤΟ ΚΚΕ!

    Άσε τον πατριωτισμό για αυτούς που τον τιμούν, Σαμαρά… Εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν θα αφήσουμε ούτε εσένα, ούτε κανέναν από όσους έκλεψαν το λαό,  σε χλωρό κλαρί.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Μαλακα γκαβε μας πουλησες,ουτε το wifi δεν εβαλες που μας υποσχεθηκες.

    2. εάμ ελλάς αντώνης ςςαμαράς… και αμερικανοαριστερά φιλελέ σκουπίδια!!!

    3. Εύγε στον Σαμαρά τον πατριώτη που συνέχισε το έργο του ΓΑΠ και έβαλε τον ΕΝΦΙΑ στα μη ηλεκτροδοτούμενα κτήρια για να εξαθλίωση ακόμα περισσότερο τους Έλληνες. Συνεχίστε να αυξάνετε τους φόρους για να γίνουμε όλοι μπαταξίδες .

    4. Ειναι βεβαιο πως νεα τις αποκαλύψεις Γεωργίου ο Α Σαμαράς θα έχει σπάσει αρκετά απο τα πανάκριβα σερβίτσια της πεθεράς Τετης στο Ναυπλιο η οποία ως δίκαιη και ενάρετη που ειναιν και θυμάται και γνωρίζει πολύ καλα τι ακριβώς συνέβη εκεινη την ωραία ημέρα που ο Ηλίας Γεωργίου επισκέφτηκε τον Α Σ συνοδεία ενός άλλου προσώπου που και αυτός δεν ξέχασε
      Σίγουρα θα θυμούνται και άλλοι που ήταν παρόντες
      Νασος Τσαγγανελης πχ
      Γιώργος Τσολακογλου πχ

    5. ΚΑΠΟΥ ΓΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΄΄ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ΄΄ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ……………………. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΛΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ LOBBY, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ…………………………….

      1. Κι ο αλογατάκιας κι η θεούσα εκεί γύρω στο σαχλαμαρά θα βόσκουνε ακόμα…

    Comments are closed.