“ΠΡΟΣ ΜΙΧ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ: 7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ. ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ” ΣΑΣ; ” (ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

    Κοινοποίηση:
    teaser1-8

    1.indd

    Στις 27 Φεβρουαρίου, έκλεισαν 7 μήνες από εκείνο το βράδυ της 27ης Ιουλίου, όταν άνανδροι, μπαμπέσηδες και παρακρατικοί δολοφόνοι, ήρθαν έξω από το σπίτι μου, για να με σκοτώσουν.

    1.indd

    Από εκείνη τη μέρα, με τη βοήθεια ασφαλών πηγών πληροφόρησης, με την αρωγή φίλων, με την συνδρομή παραγόντων του επιχειρηματικού, νομικού και δημοσιογραφικού κόσμου που γνωρίζουν γιατί δρουν στο φως και όχι στο σκότος, έχουμε καταλήξει, ποιοι πιθανόν πάτησαν τη σκανδάλη για να μας στείλουν στον άλλο κόσμο.

    Οι μόνοι που κάνουν πως δεν γνωρίζουν τους παρα-κρατικούς φονιάδες της Μαφίας του υποκόσμου που συναγελάζεται με την εξουσία (ένστολους, κοστουμαρισμένους ή επίορκους, βουτηγμένους στα μαύρα ταμεία και τη διαφθορά), είναι όσοι συνομιλούν ποικιλοτρόπως μαζί τους. Είτε για να τους έχουν ως ρουφιάνους και καρφιά, είτε για να τους έχουν ως ταμίες του μαύρου χρήματος που διακινείται στα σαλόνια συγκεκριμένων κυβερνητικών ή παρακυβερνητικών κύκλων. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς ανήκουν στα υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης, της αστυνομίας αλλά και του Μαξίμου.

    Η έρευνα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Τα γνωρίζουν και οι ίδιοι , όσοι ενεπλάκησαν προανακριτικά με την σκοτεινή γι αυτούς υπόθεση αλλά για εμάς, πεντακάθαρη.

    Ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής στρατηγός Τζεφέρης, ο πολιτικός προϊστάμενός του, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών , ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο διευθυντής του Γραφείου του, δικηγόρος Γ. Δημητριάδης και οι “συν αυτώ “, σκληροί παραβατικοί (οι οποίοι μπαινόβγαιναν στο γραφείο του- σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που έχουν πει τα πάντα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και είναι καταγεγραμμένα- και τον έβλεπαν, παρέχοντας του δήθεν προστασία για “να μην τον σκοτώσει ο Φλώρος της Ένεργκα”, όπως διαδίδει ο ίδιος), ξέρουν. Τα πάντα. Και ποιοι πάτησαν την σκανδάλη και από ποιους παρωθήθηκαν για να έρθουν σαν ελεεινά πληρωμένα κατακάθια για να με σκοτώσουν.

    xios-apopeira

    7 μήνες μετά, η υποτιθέμενη- διατεταγμένη από Νόμους και κανόνες λειτουργίας- κυβέρνηση, έχει αποδυθεί σε ένα αδυσώπητο βρώμικο παιχνίδι, να κυνηγά, εμένα και την εφημερίδα στην οποία εργάζομαι σε απευθείας σύνδεση με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την προϊσταμένη της αρχή. Αλλά και εισαγγελείς που σκύβουν το κεφάλι και κάνουν ότι τους υπαγορεύουν οι κυβερνητικοί μηχανισμοί παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν πως καταπατούν τις δικονομικές διατάξεις, ξέροντας ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας και την άσκηση του συνταγματικού δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.  Για όλους αυτούς, υπάρχουν τρόποι αναφορών και νομικής “επακούμβησης”, γιατί μόνον έτσι θα βάλουν όλοι τους μυαλό.

    Για τους κυβερνητικούς μηχανισμούς, το “φάρμακο”, είναι η αποκάλυψη βίντεο και φωτογραφιών. Ο μηχανισμός της εφημερίδος μας και του makeleio.gr, έχει ήδη ετοιμάσει το σχετικό “υλικό”. Άλλωστε κάθε μέρα, η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη.

    Αυτή η κυβέρνηση, θα πέσει. Πριν πέσει όμως θα το πιεί το ποτήρι με το δηλητήριο της ξευτίλας της, μέχρι τον πάτο.

    7 μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας μου, κάποιοι νομίζουν ότι δεν γνωρίζουμε δράστες, ηθικούς και φυσικούς ενόχους αλλά και πολιτικά αυτουργούς και υποκινητές μιας απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

    Θα το διαπιστώσουν σύντομα. Από τούδε και στο εξής, ο χρόνος σας τελείωσε, όπως και η κλεψύδρα των ανομημάτων σας. Τώρα, αρχίζουμε εμείς. Κρατηθείτε γερά, γιατί οι κραδασμοί θα είναι μεγάλοι και δεν θα το αντέξετε.

    Σ.Σ.Χ

    ΤΖΕΦΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΗΛ..

    Ο Στρατηγός της Ασφάλειας Αττικής. 7 μήνες μετά, ούτε ένα στοιχείο. Γιατί; 

    1.indd

     

    mitsotakis-xrysoxoidis-ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΔΙΜΙΤΡΙΑΔΙΣ

    Ο ανηψιός. Στο γραφείο του σουλάτσαρε ο δολοφονηθείς στα Βριλήσσια, Καπές, ναρκέμπορος της Μυκόνου και εισπράκτορας της παρακρατικής Μαφίας. Αυτό ακούγεται σε καταγεγραμμένο οπτικοακουστικό υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας. Καιρός να το δούμε όλοι μαζί σε σάλα προβολής.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Πειτε κατι και για τις τραπεζες κατακλεβουν τον κοσμο με τα δανεια σας ακουω καθε τεταρτη κ Παρασκευη μπραβο σας να ειστε καλα

    2. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ …
      ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΝΕΑ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ …

    3. Οι μπαστουνοβλαχοι απο επαρχια που τα εχουν χαμενα , ψηφιζουν Μητσοτακη.
      Μονο στην Ελλαδα , Πρωθυπουργος πληρωνει για εκτελεση δημοσιογραφου.

    4. Η απάντηση στο “Γιατι” για τον Στρατηγό είναι απλή. Απλά είναι κι αυτός βουτηγμένος μες στα σκατα. Αντε ρε Στέφανε ξεβρακωσε τους όλους, γιατί ήδη περίμενες ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΎ!!!!!

    5. Μου φαίνεται την θέση του Βελοπουλας στην βουλή θα πάρουν Φαηλος και Τζημερος

    6. Κυριάκο θα περάσεις δύσκολα τα επόμενα χρόνια αν δεν μετανοήσεις όσο προλαβαίνεις!

    7. ΚΑΜΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ…ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΥΤΗΧΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ Χ.Α ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥΧΑΝ ΣΤΙΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΦΥΓΓΕ Ο ΚΛΟΙΟΣ…..

    8. Περιμένουμε πως και πως τις αποκαλύψεις Στέφανε ..πρέπει να μπουζουριαστουν αρκετοί από αυτούς και φυσικά να πέσει αυτή η κυβέρνηση και να παραδειγματιστεί και η επόμενη . Κριμα που δεν φτιάχνεις ένα κομμα με αληθινούς Έλληνες όπως είσαι εσυ ..θα έμπαινες για πλακα στη βουλη κι εμείς θα ήμασταν καλύτερα@

      1. Τζημερος-Κρανιδιωτης
        Δεν έχω εναλλακτικη. Τουλαχιστον τίμιοι και πατριώτες. Αυτό δεν θέλουμε όλοι;

    9. Αγαπητά «Φασιστοειδή τσιράκια»… της κυβέρνησης του «ΠΕΤΑΩ ΑΕΤΟ» πόσοι κώλοι πρέπει να κοπούν ΟΤΑΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (με το κομοδίνι μαλλί) μαζί με τους υποτακτικούς του με τα τσίγκινα γαλόνια (απονεμηθέντα «εν κομματική υπηρεσία») ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ή έχουν και το κρύβουν;) ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και ακολουθούν την γνωστή τους ταχτική, που σε απλά Ελληνικά ονομάζεται «Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΗΣΗ ΣΑΣ» ή «Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ» την ώρα που θα διάταζαν καταδρομική επιδρομή για να πιάσουν τον κυρ Κώστα τον κουλουρά που κρατούσε διπλά βιβλία (στο ένα έγραφε τα κουλούρια που πουλούσε και στο άλλο το σουσάμι που του περίσσευε) και να τον τραβάνε σιδηροδέσμιο στη ΓΑΔΑ, για το μεγάλο έγκλημα των διπλών βιβλίων που είχε διαπράξει….
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    10. Κονέ και με την μαφία ο ομοφυλόφιλος παιδεραστής που κυβερνά;

    11. Στέφανε είσαι αγωνιστής, τους έχει προξενησει σοκ και τρόμο. Ο Βερεμης του ανθελληνικού ελιαμεπ που στηρίζει Μητσοτάκη και η συμμορία του τα πιάνει από τη μερκελ κσο τις γερμανικές υπηρεσίες είναι έτοιμος για εγκεφαλικό. Τους ξεσκεπαζουν μέρα με την μέρα, αυτά τα βρώμικα κατουρημενα μ@υνοπανα πίσω από κάθε επίθεση στην ιστορία μας, πίσω από την απαξίωση τον εξςφτελισμο της προσωπικότητας ενός ολόκληρου λαού. Αυτά τα μ@υνια στάζουν δηλητήριο για την Ελλάδα και τον λαό μας και τους δίνει λεφτά ο Μητσοτάκης. Βερεμη, είσαι ένα τίποτα μπροστά στην λεβεντιά και στην υπερηφάνεια του λαού μας. Γελιαμεπ π@υτανες.

    12. Συγχαρητήρια κ Χίο βγάλτε τα όλα στην φόρα ξεφτιλίστε την μασονοδεξιά κυβέρνηση των ανωμάλων

    13. Η νέα τάξη θέλει να καταστείλει-καταστρέψει με κάθε τρόπο όσους τους χαλάνε τη προπαγάνδα.

    14. …..Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ….ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΝΟΜΟΙ !!!!……ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!…..

    15. τίποτα δεν θα γίνει απολύτως τίποτα!!! και η Πατρίδα μέρα μέρα θα σβήνει αργά και βασανιστικά

    16. Εικονική κυβέρνηση δημοκρατίας, κατά βάθος μιά δυσώδης πολιτική μαφία.

    17. Στρατηγοί μόνο για φιγούρα, ζελεδακι στο μαλλι για και χλιδατα γραφεία. …….πάμε παρακάτω.

      1. …..ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ!!!…. ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ….ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ….Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ???….ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑ-ΓΛΕΙΨΙΜΟ-ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ κλπ κλπ….

    18. Αυτός ο Δημητριάδης φαίνεται από τη φάτσα ότι είναι διεστραμμένος (τουλάχιστον ως προς την παραβατικότητα). Οι υπόλοιποι μπορεί και να μην τους φαίνεται, αυτός το φωνάζει.

    19. Το αδικοχυμένο αίμα του Χίου απάνω του, στα παιδιά του και την πουτάνα του!

    20. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΟ

    21. Όσο τα τετράποδα υπόζωα θα συνεχίζουν να ψηφίζουν προδότες ανώμαλους και δολοφόνους…..
      Αυτή τη στιγμή κοντράρουμε σε δημοκρατία επάξια τη Β. Κορέα. Να δούμε τι άλλο θα δούμε μέχρι να έχουμε σχοινιά στη θέση της γραβάτας για όλους αυτούς τους υπάνθρωπους μασόνους υπηρέτες του Σατανά που κυβερνούν.

    22. Έμπαινε……ΣΤΕΦΑΝΕΕΕΕΕ……..!!!!!!👍👍👍👏👏👏
      ΜΑΖΊ ΣΟΥ!!!!

    23. Συνεχιστε να ψηφιζετε Γερμανοτσολιαδες. Συνεχιστε να βλεπετε οσα σας αραδιαζουν τα βρωμοκαναλα του συστηματος. Που ειναι οι πατριωτες? Κρυμενοι? Δεν θα περασει η μπορα ευκολα.

    24. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΦΩΦΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ…ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ….. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ….ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ…ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ….ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΑΔΕΡΦΕ…!!!!

      1. Επειδή είναι ακριβώς όπως τα λες, παρακαλάω αν μας λυπάται ακόμα ο Θεός να στείλει Αυτός αυτό που πρέπει για να καθαρθεί επιτέλους αυτός ο βόθρος, μόνο και μόνο για να μην λερώσει τα χέρια του κανένας άνθρωπος της προκοπής. Διαφορετικά δεν γίνεται, ή το ένα ή το άλλο. Κάλπη και ψήφος σ’ αυτόν τον απόπατο έχουν τελειώσει προ πολλού αν ήταν και ποτέ καθαρές.

      2. “Αρχιδατος” δεν πρόκειται να βγει ποτέ σε αυτή την χώρα. Αυτοί που βγαίνουν είναι προκαθορισμένοι χρόνια πρίν από την παγκόσμια ελιτ και την οικονομική μαφία. Με λίγα λόγια το Ελληνικό πολιτικό τοπίο απαρτίζεται από μαριονέτες και πουλημένα τομάρια που θα πουλούσαν και την ψυχή τής μάνας τούς στον διάβολο. Αυτά περί “Αρχιδατος” είναι όνειρα νυχτος και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. 💡THINK!

        1. Ο ένας δεν έβλεπε την ώρα να κλείσουν οι εκκλησίες και ο άλλος ούτε για τα προσχήματα κριτική για τα μέτρα. Αργήσατε αλλά τους βρήκατε τους νέους σωτήρες! Δεν μας παρατάτε με δαύτους.

          1. Φωνή βοώντος εν τη ερημω. Προσπάθησε Κρανίδιωτης περσυ στις εκλογές κια ο κόσμος τον απαξιωσε. Τι άλλο να κάνε δηλ; στον ανύπαρκτο χρόνο που έδιναν τα πουλημενα κανάλια στα μικρότερα πατριωτικά κόμματα; και στην τελική είναι ευθύνη του ψηφοφόρου να ενημερωθεί. Πρόγραμματα υπάρχουν. Αλλά όλοι την πατήσαμε ελπίζοντας σε κάτι διαφορετικό. Και όχι αυτό, αλλά ήρθε χειρότερο και από συριζα, κτ που δεν περίμενα ποτέ ότι θαλεγα.
            Οπότε φιλαράκι ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο. Τι έχουμε να χάσουμε περισσότερο; ήδη είναι ολα χαμένα.

    25. Αυτός είναι ο στρατηγός 🤮🤮🤮🤮 δες μια φάτσα . Ούτε ένα στοιχείο λογικό αφού όλοι κολυμπούν στο ίδιο καζάνι με τα 💩💩💩💩

    Comments are closed.