ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ Η “ΘΗΡΙΩΔΗΣ” ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ. ΣΕ “ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ” ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ “ΜΝΗΣΤΗ” ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Υ ΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΡΕ 

    Κοινοποίηση:
    sakkari

    Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στους “4” του Ρολάν Γκαρός αφού πρώτα απέκλεισε την περσινό κάτοχο Σφιόντεκ και πλέον ονειρεύεται τον τελικό…  Αντίπαλος της στον ημιτελικό της Παρασκευής η Τσέχα Κρεϊτσίκοβα.

    Το ματς ξεκίνησε με την Σφιόντεκ στο σερβίς και την Σάκκαρη να έχει υπερβολικό άγχος που το πλήρωσε χάνοντας τα δύο πρώτα γκέιμ. Η Μαρία έκανε πολλά αβίαστα λάθη, η Σφιόντεκ τα εκμεταλλευόταν, ωστόσο όταν ηρέμησε η εικόνα άλλαξε.

    Άρχισε να πιέζει από το δικό της σερβίς και απάντησε αμέσως στο μπρέικ (1-2), ενώ στα δύο επόμενα που σέρβιρε «έσβησε» διπλά μπρέικ πόιντς για να φτάσουμε στ0 4-4. Εκεί πλέον έχοντας άλλον αέρα και την ψυχολογία με το μέρος της, έφτασε σε διπλό μπρέικ πόιντ και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κάνοντας το 5-4.

    Κι ούτε βέβαια άφησε να της ξεφύγει το σετ καθώς με εξαιρετικά σερβίς έκανε το 1-0… Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο χαμένο σετ της Σφιόντεκ μετά από 11 σερί νίκες στο Παρίσι με 2-0!

    Το πρώτο βήμα είχε γίνει με το μομέντουμ να είναι με το μέρος της και στην εκκίνηση του 2ου σετ η Μαρία έκανε νέο μπρέικ!

    Η Σφιόντεκ δεν πίστευε αυτό που γινόταν στο γήπεδο και στο 2-0 ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ και προς στιγμήν φάνηκε ότι εγκαταλείπει. Τελικά επέστρεψε μετά από 10 λεπτά με δεμένο πόδι και η μάχη συνεχίστηκε, χωρίς όμως να αλλάξουν τα δεδομένα…

    Η Μαρία κράτησε το σερβίς της και φτάσαμε στο 5-4 και σε τριπλό ματς πόιντ… Η Σφιόντεκ έσβησε τα δύο πρώτα, αλλά με το τελευταίο της λάθος έστειλε τη Μαρία στους 4.

    Να θυμίσουμε ότι στο Παρίσι και στο γήπεδο βρίσκεται πάντα και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που τα “πληρωμένα” δημοσίευματα μάς θυμίζουν τον έρωτά του για την ελληνίδα πρωταθλήτρια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Βλέποντας αυτήν την ανδρογυναικα και τον λαπα βούτυρομπεμπε γιο του Κούλη , εύλογα μου γεννάται η απορία. Ποιος γ…μαει ποιον στο κρεβάτι ?

    2. τουλάχιστον δεν ειναι σαν την Ναβρατιλοβα και πολλές άλλες στο άθλημα να ψήνει το ψάρι ανάποδα απο τα πολλά πρόσθετα διατροφής
      ευτυχως βρέθηκε ο παίδαρος γυιος του Κούλη να την βάλει στο ίσιο δρόμο..
      μπράβο παίδαρε

    3. Οι Συριζαίοι είναι πρωταθλητές στο μπάφκετ…

    4. Αφήστε βρε’σείς τα παιδιά να χαρούν τον ”έρωτά” τους……Ζουλιάρηδες…….

    5. Ομολογώ ότι δε με συγκινεί το τέννις. Ωραίο άθλημα είναι, αλλά μόνο για οικονομικά ευκατάστατους. Δεν έχουν όλα τα παιδιά τις ίδιες ευκαιρίες για διάκριση.

    6. Αμα έχει τέτοια γούστα ο Βενιαμήν φανταστείτε τι γούστα θα χει ο ιός δρακουμέλ

    7. Αυτά τα παιδιά(Σάκκαρη,Τσιτσιπάς) για να πετύχουν αυτά που πέτυχαν απαρνήθηκαν τα αίσχη της σημερινής νεολαίας και μπράβο τους.

    8. Aυτα που εκανε η Ανατολικη Γερμανια.Ολο το εθνος πανηγυριζε για τη νικη αθλητων για να κουκουλωσει ολα τα αλλα θεματα

    9. O πατέρας της εισάγει τούρκικα σίριαλ σαν εν Ελλάδι εκπρόσωπος του πιθηκολεφτά Ατζούν, αν ήταν έτσι οι Σπαρτιάτισσες κλάφτα Χαράλαμπε.
      Ταυτόχρονα αυτή έχει γκόμενο τον γιό του Δράκουλα που θέλει να γίνει μελλοντικός πρωθυπουργός.Ολο το σόι έχει κλέψει τους Έλληνες.Οσο για το ότι πέρασε στους 4 πληρωμένο από τον Κούλη θα ήταν για να ασχολείται ο κόσμος με αυτό και να μην αντιστέκεται στα εμβόλια.

        1. Θα χάσει έτσι και αλλιώς γιατί δεν τα παίρνουν όλοι οι αθλητές με μεγάλα ονόματα Στον επόμενο αγώνα θα είναι ήδη χαμένη.

        2. ηδη το παρακαλαει, φιλε. Οι νεοναζι ειναι ανθελληνες και παρακαλανε παντα να χανει οτιδηποτε ελληνικο

    10. αν δεν ειχε σχεση με τον γιο του κουλλη ,θα βγαινατε στους δρόμους ρε μίζεροι

      1. Το τεννις ειναι για κομπλεξικους σαν εσενα

    11. Μόνο στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τόσο ασήμαντα θέματα. Νομίζουμε ότι τώρα θα βρούμε καλύτερη δουλειά, με ψηλότερο μισθό, ομορφότερη γυναίκα, περισσότερα παιδιά, θα ανέβει το επίπεδο της ζωής μας και θα σταματήσουν οι πόλεμοι… Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αυτή η χώρα χρεοκόπησε (πρώτα πνευματικά και μετά οικονομικά).

    12. Πείτε ένα “μπράβο” ρε κομπλεξάρες , μίζεροι.

    13. αμα σε βάλει κάτω αυτή θα σου πετάξει τα μάτια έξω

    14. Ο tetos δε παίζεται.
      Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου από τα γέλια…

    15. Ζορίζονται οι κομπλέξικοι κι οι άχρηστοι. Μπράβο στο κορίτσι μας!

    16. Νεα Δικτατορία…
      ο αλλος ο φλωρος ο Τσιτσιπας ονειρευόνταν Harrolds…ζωα των Βορειων Προαστειων

    17. αυτη σας μαρανε για τον αλλο τον νιγηριανο που μας τα ζαλιζουν συνεχεια δεν λετε τιποτα τουλαχιστον αυτη ειναι ελληνιδα

    18. Πω ,πω ,Μπρατσαρες !! μπας και εχει και μεγαλα α……..?

      1. Μαρικα Μητσοτακη στο πιο νεο ειναι…..ολοιδια αμα την προσεξεις καλα

    19. ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ?? ΤΗΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

      1. Αυτό έγραψα κι εγώ σε άλλη ανάρτηση.
        Ίδια η ΜΑρίκα. Κακάσχημη. Και όπως λένε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι……
        ΟΙΑ η μορφή τοιάδε και η ψυχή.

    20. Κριμα, πραγματικα, φαινοταν για σοβαρη κοπελα δεν το πιστευω οτι επεσε τοσο χαμηλα.

    21. Δεν μπορει να την κανει καλα ο μπεμπες του κολλεγιου.

    22. Σάκκαρη : το ακριβώς αντίθετο μιας Συριζαίας. Σπαρτιάτισσα , ΕΛΛΗΝΙΔΑ , τσαμπουκάς. Μπράβο στο κορίτσι μας!

      1. ο πατέρας της εισάγει τούρκικα σίριαλ σαν εν Ελλάδι εκπρόσωπος του πιθηκολεφτά Ατζούν, αν ήταν έτσι οι Σπαρτιάτισσες κλάφτα Χαράλαμπε.

        1. αφου καθεσαι και τα βλεπεις αυτα τα σηριαλ καλα να παθεις, χα χα χα

    23. Χαρας ευαγγέλια τωρα στα τουρκοκαναλα ο εργοδότης ερντογαν…
      Θα μας πεθανει στα τουρκοσιριαλ τωρα ο μπαμπάς σακκαρης… έεε ρε γλέντια ο έρντο με τα τουρκοκάναλα του ελλαδιστάν!

    24. Το βυζανιάρικο , ο γιός του Κούλη , θα πάει σαν τον πατέρα του, κοντά 30 για να το …μυρίσει.

    25. Μπράβο στην κοπέλα που έχει τέτοιες επιτυχίες. Όμως, ο γιος του κούλη τί κάνει εκεί; Ο λαός δεν έχει να πληρώσει τη δεη, οι μετανάστες ξεβρακώνουν ελληνίδες και ο γιος του κούλη πήγε να δει τένις στο παρίσι. Και ο κούλης περιμένει να εμβολιαστούμε. Ε ρε κούνια που σας κούναγε.

    26. Αυτή θα τους πηδάει οικογενειακώς αλά ‘χοιροστάσιο’ του Παζολίνι!

    27. Μάριος σάκκαρης είναι τώρα παρά μαρία σάκκαρη… Να τον εβάλει κάτω αυτή το βουτυρομπεμπε το κωνσταντίνο να του αλλάξει τα φώτα.

    28. IT’S Α FACT! ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΡΔΟΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΕΧΟΥΔΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΥΣΗ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΩΜΕΝΟ ΑΒΑΔΙΣΤΟ!
      ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΥΙΕ ΜΙΣΘΟΤΑΚΗ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΧΟΥΝΔΩΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ.

    29. Αυτοί τον γαμ$$$ και πίνουν στην υγειά των κορόιδων

    30. Σε λίγο θα βγάζουν έκτακτο ανακοινωθέν σε πανελλήνια μετάδοση πως ο φλώρος του Κούλη γ@μησε… Που ζούμε ρε π@ύστη….

    Comments are closed.