ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ” – ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    tsavou

    Για μια ακόμα ημέρα, οι Τούρκοι συνεχίζουν τον χαβά τους και προκαλούν τη χώρα μας. Σήμερα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μας ενημέρωσε ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την Αγιά Σοφιά.

    Απαντώντας για το θέμα που προέκυψε με το διάβασμα του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά είπε: “Η Αγιά Σοφιά δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Κατακτήθηκε από την Τουρκία και ανήκει στη δημοκρατία της Τουρκίας. Η τελευταία χώρα που μπορεί να μας κάνει μαθήματα είναι η Ελλάδα. Η μόνη χώρα χωρίς τζαμί στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Με τη δικαιολογία του κορωνοϊού, ήθελαν να σιωπήσουν την προσευχή στη Δυτική Θράκη και αμέσως ενεργήσαμε”.

    Σε ότι αφορά το τουρκολυβικό μνημόνιο και τις εξελίξεις στη Μεσόγειο, είπε: “Ο Χαφτάρ δεν μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο. Ενεργούμε νόμιμα στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν ισχύουν όσα λέγονται πως δεν υπάρχει deal για την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.
      ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ! ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
      ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ. ΤΑ ΚΟΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

      1. Αγαπητέ Νίκο , όντως κατακτήθηκε από την οθωμανική αυτοκρατορία και οι υπερασπιστές με μόνο την Βαράγγυα Φρουρά, τους λίγους εναπομείναντες ικανούς οπλίτες και το τάγμα των Γενουατών που όλοι μαζί ήταν 7000 εναντίον 200.000 Οθωμανών με βαριά δυνατά Κανόνια και πολιορκητικές μηχανές κλπ όντως πολέμησαν για να κρατηθεί η Πόλη και πρωτεύουσα του Βυζαντίου. Όμως κατά την διάρκεια της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης οι σφαγές που ακολούθησαν μέσα στην πόλη μέχρι τους ιερούς ναούς που ανέκαθεν οι ναοί ήταν τόπος οικετών και κανένας δεν επιτρεπόταν να παραβιάσει το άσυλο των ιερών ναών και να σφάξει τους οικέτες αυτομάτως απέδειξαν το ποιόν των Οθωμανών και αποδεικνύεται περίτρανα τίνος απόγονοι βάρβαροι απολίτιστοι ήταν και πόσο μίσος ένιωθαν για το Βυζάντιο και τους χριστιανούς γενικά. Γ’αυτό και μόνο αξίζουν Αφανισμό απ’ τον χάρτη αυτή η άτιμη φάρα με την πίστη τους του Σατανά που λατρεύουν.
        Γιατί επίσης δεν ξεχνάω ποτέ τα εγκλήματα και τις γενοκτονίες των Τούρκων επί τουρκοκρατίας και μετά!!!

    2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

    3. Που ειναι το σχολιο ρε παιδια;;;;; Εθιξα τους σπουδαιους κυβερνητες που εχουμε και δεν σας αρεσε;;;;;

    4. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΡΟΦΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ Π@@ΤΑΝ@Σ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΜΗΤΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.

    5. Κανένα τζαμί στην Ελλάδα. Μια ζωή ψέμα και προπαγάνδα

    6. Δηλαδή παραδέχονται ότι έχουν κατακτήσει εδάφη της Ελλάδας; Αυτοί μας έλεγαν ότι είναι γηγενείς από την εποχή του Ομήρου (άκουσον-ακουσον με το επιχείρημα ότι ο Όμηρος λεγόταν ..Ομάρ!)

      ΟΤΙ ‘ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ

      1. Έλα μου ντε. Πεςτα χρυσοστομε. Σε λιγο θα μας πουν πως ο Ομηρος έγραψε την Οδύσσεια και την Ιλιάδα στα Τουρκικά. Χαχαχαχαχα, ποςα κιλά κόμπλεξ κατωτερότητας μπορει να κουβαλάνε καποιοι; για να λενε τετοιες ασυναρτησίες;;; Τόνους ολόκληρους. Αλλα είπαμε, Μογγόλοι ειναι οτι θελουν λενε. Ακομα και κόντρα στην ιστορία και την αρχαιολογία.

    7. Ρε τον γύφτο…. Η γιαγιά του έτρωγε με τα χέρια πάνω στα χαλιά στον τουρκομαχαλα… Και εχεζε στα χωράφια, και σκουπιζοτανε με χόρτα…. Τι να μας πει για την Αγία Σοφία ο κολοοθωμανος…. Το σαπούνι εμείς τους το μάθαμε…. Μόνο με μαχαίρι καταλαβαίνει ο Τούρκος ελεγε ο παππούς μου….

      1. Σωστός !!
        Ο Τούρκος μόνο με σκληρή απάντηση καταλαβαίνει
        Μόνο έτσι θα ησυχάσουμε από αυτό το καταραμένο κράτος που διέπραξε 3 μεγάλες γενοκτονίες

    8. Και αυτο που χτιστηκε στην Αθηνα απο τους υποτακτικους πολιτικους τσαρλατανους, τι ειναι ρε μογγολε, δεν ειναι τζαμι;;;;;;; Που βρηκατε κυβερνητες ανδρεικελα και λετε και κανετε τις ψευτομαγκιες σας, χωρις να ….
      τρωτε μια κατραπακια, για να βγαλετε τον σκασμο μια για παντα, που θα μας πητε οτι η Ελλαδα δεν εχει καμια δουλεια με την Αγια Σοφια, βρομιαρη κατσιβελε!!!!!!

    9. Συμφωνώ ως προς το οτι η Αγία Σοφία κατακτήθηκε απο τους Μογγολους Τούρκους, μετα απο δολοφονίες, βιασμούς, πλιάτσικο και φυσικα μετα απο προδοςια, κλπ κλπ. Εξ αλλου ολοι ξερουμε πως οι Μογγόλοι ειναι μια βάρβαρη ράτσα. Οχι ομως και πως σας ανηκει. Αντιθέτως, μονοι σας παραδέχεστε πως τα χωματα που πατάτε δεν ειναι δικα σας, αλλα δικα μας. Εσεις ήρθατε απο τα βαθη της Ανατολιας, την Μογγολια πριν οκτώ αιώνες. Εμεις ομως ειμαστε εκει χιλιαααδες χρονια με εναν τεράστιο αρχαιοΕλληνικο πολιτισμό κι αυτο το μαρτυρούν η ιστορία αλλα και τα αρχαιολογικά ευρήματα, και εναν Βυζαντινό πολιτισμό. Πολιτισμός σημαίνει ενας τρόπος ζωης που εχει να κανει με την τέχνη, την φιλοσοφία και τις επιστήμες. Το εξηγώ, γιατι οι Μογγόλοι ποτε σε ειχαν πολιτισμό, αρα δεν ξερουν και τι σημαίνει. Ως γνωστόν εμεις ειχαμε παντα πολιτισμό και οι Μογγόλοι Τούρκοι ποινικό μητρώο.

      1. Τα εχεις μπερδεψει μπατηριωτησα χρυσαυγιτησα,αρχαιοελληνικο πολιτισμο,με το βυζαντιο της αυτοκρατοριας Ντραγκατς.Αυτοι κατεστρεψαν την αρχαια Ελλαδα βρε αμορφωτη το μονο κοινο που εχει η Ελλαδα με τους βυζαντινούς ρωμαικης και σλαβικης καταγωγης ηταν ότι μιλουσαν την Ελληνικη γλωσσα. Αυτά σας μαθαιναν οι γερμενηδες και οι παναγιωταροι μωρη ανθελληνικη καρακαξα;

        1. Και εσύ ρε τρίφτη παπάρα βάλε και κανέναν τόνο να μας πείσεις ότι είσαι Έλληνας……

          1. Νευρακια νευρακια μαρκακο;;;;η αληθεια ποναει βλακακο!!!!!

    Comments are closed.