ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , Ο “ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ”, ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΠΗ (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΤΗΣ ΒΑΡΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Πολλαπλά μηνύματα -ακόμα και για τον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών-  τον οποίο πλέον αφήνει ανοιχτό  έστειλε  μέσα από συνέντευξή του στην ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Παράλληλα ο πρωθυπουργός μίλησε για «πολιτική αστάθεια» λέγοντας ότι είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις.
    «Να ξεκαθαρίσουμε ότι πάντα μπορεί να συντρέχουν κάποιοι λόγοι για πρόωρες εκλογές και να υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι, γιατί να μην πάει κανείς σε πρόωρες εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Στο κέντρο» και αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

    «Η πολιτική αστάθεια θα καθορίσει τις εξελίξεις» τόνισε ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του:
    «Δεν θα ήθελα οι πρόωρες εκλογές να αντικατασταθούν από τοξικό κλίμα».

    Αναφερόμενος στο εκλογικό σύστημα, επέρριψε  ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ και  σημείωσε  ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στην απλή αναλογική.
    «Μείζον ζητούμενο είναι η σταθερότητα και η κυβερνησιμότητα» υπογράμμισε, ενώ αναφορικά με τα σενάρια αυτοδυναμίας, εάν την κατακτήσει η ΝΔ, είπε:

    «Αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν σημαίνει κυβέρνηση αποκλειστικά με στελέχη της ΝΔ, το έχω αποδείξει. Άλλο αυτοδύναμες, άλλο μονοκομματικές κυβερνήσεις».

    «Αυτοδύναμη η Ελλάδα είναι το δίλημμα» προσθέτει ο πρωθυπουργός.
    Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε  να δώσει και μια απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος πρόσφατα είχε διαμηνύσει, μιλώντας για τα εκλογικά σενάρια: «Από εμάς δεν θα δει πρωθυπουργική καρέκλα ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας».

    «Ο κ. Ανδρουλάκης καλό ειναι να αποφεύγει χαρακτηρισμούς και φράσεις που τον κάνουν να φαίνεται αλαζόνας. Πρωθυπουργό επιλέγει ο λαός, όχι ο κ. Ανδρουλάκης» είπε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. αναλώσιμος. την εργασία του την τελείωσε ώρα να φεύγει να ξεκουραστεί

    2. Στέφανε βρες ένα τρόπο να δούμε εάν μετράνε οι ψήφοι του Έλληνα πολίτη ή αν κάνουν αυτοί ότι θέλουν από το υπουργείο εσωτερικών διότι εγώ πλέον δεν πιστεύω ότι μετράνε στην πραγματικότητα την ψήφο του Έλληνα και το κάνουνε για δήθεν δημοκρατική διαδικασία.

      1. Δικομματισμός ήταν πάντα και έτσι θα παραμείνει. Οι εκλογές δεν έχουν νοθεία. Πάντα όμως έχουν βία, εξαγορά ψήφων, ρουσφέτια ,πειθαναγκασμο, χρηματισμό και εξαγορά συνειδήσεων. Επειδή η ψήφος όλων μετράει το ίδιο, τα συμφέροντα και οι κρατούντες φροντίζουν πάντα να έχουν αρκετά κοπάδια που θα τους σφυρίξουν και όλα ενωμένα τους φέρνουν στην εξουσία.

    3. Αφου ρε ανδρουλακη εισαι γλυφτης των τελειωμενων παγκοσμοιοποιητων οπως και ολοι η κατοχικη βουλη . Αναφερεσαι βεβαια στους ηλιθιους Ραγιαδες που δεν ξερουν αν κοιμουνται η ειναι ξυπνιοι . και φυσικα στα κομματοσκυλα που τρωνε και πινουν εις βαρος μιας ολοκληρης χωρας .Εχετε τελειωσει γιατι το γεγονος που ερχετε θα σας λιωσει συντομα Εγκληματικη οργανωση ειστε με αποδειξεις και αυτο δεν αλλαζει.

    4. Οι χαβαλέδες του κερατά κάθονται σταυροπόδι και απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες τους στην εξουσία, γιατί ο μιζοκούλης θα ξεσκιστεί σκληρά στις εκλογές στις 25.9

    5. Α ρε Κουλη. Είσαι πρωθυπουργός με ούτε 20%. Εγωιστικά και μόνο θα έπρεπε να είχες κάνει εκλογές. Ήδη έχεις τελειώσει πολιτικά.

    6. Τρίχες κατσαρές θα κάνει εκλογές. Θα μείνει γατζωμένος στην καρέκλα του μέχρι την τελευταία στιγμή, όσα Μητσοτάκη Μπιπιέσαι και να του λέμε, ελπίζοντας στο θαύμα που θα τον σώσει πολιτικά, έτσι κουφιοκέφαλος που είναι. Αυτές οι μπούρδες περί εκλογών που λέει είναι μόνο και μόνο για να συσπειρώσει ενάντια στους δεινοπαθούντες πολίτες τα κομματόσκυλα του συστήματος διαφθοράς της Κακιάς Φάρας Ρότσιλντ, τίποτα περισσότερο.

    Comments are closed.