Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ – Η ASTRAZENECA ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Κοινοποίηση:
EMVOLIASMOS-

Την απόσυρση του εμβολίου της για την COVID-19 ξεκίνησε η AstraZeneca, λόγω «πλεονάσματος διαθέσιμων επικαιροποιημένων εμβολίων» μετά την πανδημία. Η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο της παραδοχής του φαρμακευτικού κολοσσού ότι το εμβόλιό της «μπορεί, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, να προκαλέσει θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοκυτταροπενίας (TTS)».

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι θα προχωρήσει στην απόσυρση των αδειών κυκλοφορίας του εμβολίου Vaxzevria εντός της Ευρώπης.

«Καθώς έκτοτε έχουν αναπτυχθεί πολλαπλά, παραλλαγμένα εμβόλια COVID-19, υπάρχει πλεόνασμα διαθέσιμων επικαιροποιημένων εμβολίων», δήλωσε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι η προσφορά οδήγησε σε μείωση της ζήτησης για το Vaxzevria, το οποίο δεν παρασκευάζεται και δεν προμηθεύεται πλέον.

Η αίτηση της εταιρείας για απόσυρση του εμβολίου της υποβλήθηκε στις 5 Μαρτίου και τέθηκε σε ισχύ χθες 7 Μαΐου, σύμφωνα με την Telegraph. Η εταιρεία, ωστόσο, επισήμως, δεν συνδέει την απόφαση αυτή με την πρόσφατη παραδοχή της ότι το εμβόλιο προκαλεί σοβαρές παρενέργειες.

Πέρυσι, η AstraZeneca εστίασε σε εμβόλια για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) και σε φάρμακα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, καθώς είδε τα «νούμερα» να πέφτουν λόγω μειωμένων πωλήσεων των εμβολίων για την COVID-19.

Η βρετανική φαρμακευτική εταιρεία συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Ορού της Ινδίας (SII), τον μεγαλύτερο παραγωγό εμβολίων παγκοσμίως, για την παροχή του εμβολίου- με την εμπορική ονομασία Covishield – στην ινδική κυβέρνηση.

Οικογένειες ατόμων που αντυιμετώπισαν τις παρενέργειες του εμβολίου, πήγαν στα δικαστήρια την AstraZeneca και το Ινστιτούτο Ορού της Ινδίας, καθώς σύμφωνα με τους ενάγοντες, το εμβόλιό της εταιρείας προκάλεσε θάνατο και σοβαρές επιπλοκές σε δεκάδες περιπτώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Δυστυχως η μαζα …ειναι ψεκασμενη με προβατιλα… ( εντος η εκτος εισαγωγικων ) , δε σκεφτεται τι συμβαινει στη γη που ζει το ”2024” . Να πουμε 2 πραγματα για οποιον θελει να δει τι γινεται στη γη που ζει το ”2024” και δε θελει τα παραμυθια που παπαγαλιζουν καποιοι δημοσιογραφοι… . 1ον. Δεν εγιναν για εναν ιο , εγιναν για την Παγκοσμια Κυβερνηση που ερχεται ( Παγκοσμια Κυβερνηση και Πανθρησκεια ) . Στο 2ο Lockdown υπηρχε το θεμα με την κυκλοφορια τη νυχτα , αλλα οι δρομοι ειναι αδειοι στις 3 το βραδυ μια η αλλη… οποτε κανενας ιος δεν κυκλοφορουσε στις 3 το βραδυ… ο λογος που εγινε ηταν για να αλλαξουν τελικα το Πασχα ( η το δηθεν Πασχα αφου αλλαζει ημερομηνια καθε χρονο ) και να το κανουν απο Κυριακη… Σαββατο 9 το βραδυ ( για οποιον το θυμαται , φανταζομαι το θυμουνται οι περισσοτεροι ) . 2ον. Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα . Θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη , μεσα σ αυτα που θα γινουν… ειναι πιθανο να σου πουν και αυτο ( οτι τα εμβολια δεν ηταν καλα ) αρα αυτη η ειδηση ισως εχει σχεση με την Παγκοσμια Κυβερνηση . …Αυτα που θα γινουν ( γενικα ) εχουν σχεση με την αποκαλυψη και εχουν βγει και οι αναλογες ειδησεις ( οι ψευτικες προφητειες που κυκλοφορουν ειναι για να μπερδευεται ο κοσμος ) .

  2. Βλέπω σήμερα ότι τα ΜΜΕ γύρισαν την μπιφτέκα αστραπιαία…Υπήρξε τρομοκράτηση και εξαναγκασμός για εμβολιασμό την εποχή του κόβιντ, λένε τώρα…Ξευτίλα…Εχουν και αυτά μέγα μέρος της ευθύνης για όλο αυτό…

  3. Ακούσαμε οτι περίσσεψαν μερικά εμβόλια κάπου εκεί στη πειραιώς. Οσοι πιστοι προστρέξτε. δίνουν και μεροκάματο καλό.Εχει και.κάτι γκόμενες που θα έμπαινα…..

  4. Πελασγε και Γιαννουκο απο ποσες δοσεις εχετε κανει ρε νουμερα ,για πειτε μας να γελασουμε λιγο…Καθε βδομαδα και απο ενα εμβολιο κανατε??

    1. Προφανώς τα γίδια… το θέμα είναι οτι παρακάτω γράφουν οτι τους αρέσουν και τα μαύρα μπόλια από πίσω 😂😂😂 μπολιασμένοι και ανώμαλοι εντελωλς

  5. Λενε οτι οταν βουλιαζει το καραβι , οι πρωτοι που τη κοπανανε ειναι τα ποντικια.Εδω μιλαμε ομως για λαδοποντικες που μας ειχαν επιβαλει τα εμβολια.Δημοσιευθηκε στο ΦΕΚ ,οτι ακυρωνονται τα προστιμα στους ανεμβολιαστους εδω και 2 μηνες.Ομως η ΑΑΔΕ εξακολουθει και στελνει ραβασακια για τα προστιμα.Γιατι?Αναμενει να κανουν φορολογικες δηλωσεις και οσοι εχουν επιστροφες, αυτοματα θα τους κρατησει τα προστιμα.Κουτοπονηρη λογικη για να εισπραξουν.Γιατι , οτι εισπραχθει δεν επιστρεφεται.(ερμηνεια ¨κολλητων”εντεταλμενων δημοσιογραφισκων σε καναλια).Ας μας εξηγησουν επιτελους για ποιο λογο ακυρωσαν τα προστιμα.Μηπως φοβουνται αγωγες, αποζημιωσεις , απο παθοντες των υποχρεωτικων εμβολιων?Ερωτηση κανουμε…

  6. Η ντροπή των γιατρών που τους άκουγε ο κόσμος….ποια επιστήμη;; Όλα για το χρήμα… ….υπήρξαν γιατροί που φώναζαν την αλήθεια και τους κάνατε πέρα.. που πείνασαν .. δεν ήταν πρόβατα ούτε πληρωμένοι δολοφόνοι… δοσίλογοι

  7. Καλές θρομβωσεις σε Πελασγό και γιαννουκο, έχει πάει το σκατο στην κάλτσα ε μεταλλαγμένα γιδια

    1. 5 δόσεις έφαγα και θα ήθελα καλύτερα να είναι άλλου είδους μπόλια.. από μαύρους να τα τρώω στα τέσσερα… μου αρέσουν τα μαύρα αγόρια

      1. Πολλοί από εσάς τους ακροδεξιούς είστε διεστραμμένοι. Σκουπίδια!

        1. Εσύ γράφεις οτι τον τρως, εμείς είμαστε διεστραμμένοι 😂😂😂
          Ανώμαλε πυροβολημένε

      1. Μιλάς εσύ καλέ μπανάνα μπανάνα… που δεν έχεις αφήσει μαύρο μπόλι πουθενά 😂😂

  8. ΚΟΥΛΟΨΕΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΜΦΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΑΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ

    1. Οι ψέκες με τα τσιπάκια ήταν κατασκευή του συστήματος για να χλευάζεις εσύ και οι υπόλοποι να πάρετε το δηλητήριο, ώστε να μην μπορείς να ακούσεις τις φωνές που μιλούσαν με στοιχεία.

      Όταν κατανοήσεις ότι βρίσκεσαι σε 5ης γενιάς πόλεμο με το καθεστώς, τότε ίσως ξυπνήσεις.

    2. Στον τάφο της Τουρκάλας μανούλας σου θα διαδηλώσουμε, που της κάναμε πηγάδι τις τρύπες της (3) απ τα γαμίσια

    3. 😂😂😂 πελασγέεε!! Πες αλεύρι; Ο χάρος σε γυρεύει σούργελο!

  9. Όταν τα λέγαμε για τις Βig Pharma μας λέγατε ψέκια… Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα!!! Τρέχτε τώρα στους καρδιολόγους!!! Κρίμα που ξεγελαστήκατε απο την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα!!!

  10. Κρίμα από τώρα απόσυρση… γιατί δεν αφήνατε τα γιδοπρόβατα να φανε 4-5 αναμνηστικές δόσεις ακόμη..

  11. Φυλακή θα παει κανένας???? αλλά έχουν ψηφίσει το ακαταδιωκτο. Την είχαν στήσει την δουλεια καλά. Τέτοιο μαφιοζικο σχέδιο δεν έχει ξαναγίνει.

  12. Η δουλειά τους έγινε το πείραμα πέτυχε αφάνισαν και κατέστρεψαν πολύ κόσμο καιρός να τα αποσύρουν, ούτε γάτα ούτε ζημιά και όλα καλά με τα ακαταδίωκτα των ντίλερ.

    1. Paiotera upirxe THEORIA Pou elege Gia antikatastash plithusmou trabhgmeno akougotan, omos me Mia bathiterh skepsh Kai th mazikh biomixanopoihsh ths lathrometanastefshs, isos pithano Tora, OK oti kapioi thisavrisan Eis baros ths somatikh s, pnevmatikhs akereothtas, kapion me elafru to pnevma einai gegonos omos opos ginete me th lathrometanastevsh Kai diakinish kapioi Patan epi ptomaton,kai zhmionoun tous upoloipous Gia to kerdos tous… Tha timorithei kaneis omos?

      1. Μία καλοστημένη παγίδα ήταν η πανδημία με στόχο το μαζικό εμβολιασμό των ανθρώπων με βιολογικό όπλο, εννοείται πως έχει άμεση σχέση αυτό που αναφέρεις για μείωση και αντικατάσταση πληθυσμού, δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς από τους ενόχους που το κατασκεύασαν και το εκτέλεσαν

  13. Ποιός είναι ο ψεκασμένος τώρα, που άρχισαν οι εφνίδιοι θάνατοι από καρδιακές ανακοπές;
    Οπως λέει και ο Στέφανος: “θα πεθάνουμε/τε όλοι”.

    1. Φυσικά και είστε ψέκες, διότι εσείς λέγατε ότι τα εμβόλια έχουν μέσα τσίπακι και πως είναι το σημάδι του αντιχρίστου, ή ότι μαγνητίζονται τα κέρματα στο σημείο του εμβολιασμού και άλλες τέτοιες βλακείες. Τα περιστατικά θρομβώσεων τα ξέραμε ήδη από τους πρώτους μήνες του εμβολιασμού, τα ίδια τα συστημικά κανάλια ανέφεραν τέτοια περιστατικά και τέλος πολλές χώρες απέσυραν γρήγορα από το πρόγραμμα τους το συγκεκριμένο σκεύασμα.

      1. φιλε εισαι απλα προβατο μπες στις ρυθμισεις του κινητου σου ζητα να δεις συσκευες bluetooth χωρις ονομα και κανε μια αναζητηση οταν δεις οτι εισαι μια απλη συσκευη και η ζωη σου δεν εχει καμια ποια αξια συνεχισε εισαι σε καλο δρομο

          1. Τον τρώω όλη μέρα και μ´ αρέσει και δεν δίνω λογαριασμό

          2. Τα έχεις παίξει κατακαημένε… στην βάρεσαν τα μπόλια στο κεφάλι… ακροαριστερό μίασμα-σκουπίδι

          3. Μωρό μου σε περιμένω στα τέσσερα!
            Ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ σου

      2. Μη μπλέκετε τα μπούτια σας με τις θεωρίες υπήρχαν σοβαροί άνθρωποι που φώναζαν για παρενέργειες και όχι μόνο για αυτό το σκεύασμα..

      3. Γιαννούκο!!!! Τον πούλο!!! Τα έφαγες τώρα και με τις υγείες σου 😂😂
        Τσούζει Γιαννούκο!!

      4. To xaragma br e anegkefale teneke Tha einai to epomeno bhma,,, enimerosou prota siga siga, se ligo xronoTha katarghthoun ta xrhmata,, Kai Tha perasoume sto pshfiako xrhma,,, Kai Gia na plironei Tha xrhsimopoieis to tsupaki,,, afou sto foresoun se Kati teneke des Sa Kai sena ki ekei Pou mi Po…

      5. Το ίδιο το σύστημα έβαζε αυτούς που έλεγαν τέτοιες μπούρδες για να φάτε το σανό, με αποτέλεσμα να μην ακούτε την πλειοψηφία που μιλούσαν με στοιχεία.

        Αλλά τόσο σου κόβει, όταν θεωρείς ότι το καθεστώς θέλει το καλό σου, όταν αποδεδειγμένα σε καταστρέφουν κάθε ημέρα και με κάθε τρόπο.

    2. Δεν προκαλεί μόνο θρόμβους για να δημιουργήσει τα ξαφνικά με καρδιακά και εγκεφαλικά, υπάρχει ραγδαία αύξηση και των καρκίνων και σε νέες ηλικίες κάτι που είναι πρωτοφανές και που σημαίνει ότι κάτι το πυροδότησε, φυσικά δεν μιλάμε μόνο για την Ελλάδα αλλά γενικότερα Ευρώπη Αμερική και το αναφέρουν ως turbo cancer

  14. Τα fake news του Μητσοτακη για την Astrazeneka με βιντεο που υπαρχουν σε ολα τα ΜΜΕ κ Μεσα Δικτυωσης θα μεταβιβαστουν στην Δικαιοσυνη για να δικαστει ;;;;;; Οι νομοι δεν ισχυουν γι αυτο το πραγμα ;;; Οι πρωτοι που πρεπει να πανε φυλακη ειναι ολοι οι Δικαστες του ΣΤΕ κ του Αρειου Παγου που δεν εφαρμοζουν τον νομο σε Πολιτικους , Ολιγαρχες , Δημοσιογραφους , Ιατρους . Θα ερθει η ωρα συντομα . Μεχρι τοτε ελατε να μηνυσουμε τον Μητσοτακη για fake news . Ειδικα οσοι κανατε εμβολια κ ειδικα αυτα , τωρα ειναι η ευκαιρια να τον μυνησετε , ξυπνηστε .

    1. Μεσοπρόθεσμα (5-10 έτη) από το 2026 και μετά.
      Τώρα είμαστε στο 3ο έτος και στη βραχυπρόθεσμη περίοδο (0-5 έτη).

  15. Προτου επιστραφουνε μηπως να τα καναμε δεκαπλη δοση στους…ακαταδιωκτους με πρωτο το…Μυκονιατη προφεσορα Μαγιορκινη?

    1. Στο 85% που ψήφισε τα 6 κορονοκόμματα κόμματα, γιατί ΟΛΟΙ μαζί ήταν.
      ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ/ΜΕΡΑ/ΕΛ ΛΥΣΗ.

      ΚΑΝΕΙΣ τους δεν ψήφισε ΟΧΙ στους 4675/2020 και 4682/2020, τους νόμους της κορονοχούντας.

  16. Κρίμα θα μας λείψει Δεν ήταν όσο αποτελεσματικό έλεγαν με συνέπεια να πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος για την καταπολέμηση του υπερπληθυσμού.

  17. Φάγανε τα δις και τώρα αλεμάο! Για δίκη δεν ελπίζουμε στο μπ@ρντέλο που ζούμε, την ξέρουμε την εγχώρια “δικαιοσύνη”. Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο θα ήταν μια αναλογία του αριθμού ανθρώπων που “σώθηκαν” σε σχέση με αυτούς που “έστειλε”. Εκεί πιστεύω θα αποδειχθεί περίτρανα η φώλα…

  18. Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να μπαγλαρώσει τους ψευτο ειδικούς προπαντός αυτόν τον Μαγιορκίνη και να τους πάει μέσα;

  19. Το άλλο εμβόλιο είναι αυτό που πρέπει να αποσυρθεί, καθώς είναι χειρότερο. Σιγά μην το παραδεχθούνε οι Εβραίοι.

  20. Αν δεν πέσουν κρεμάλες για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και την ΑΠΑΤΗ της κορονοχούντας, για αρχή, δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

Leave a Response