ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ! ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ: TA MAT TOY KOYΛΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ! ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    BeFunky Collage

    Δείτε εικόνες που μας έρχονται από την Χίο πριν από λίγο.

    Τα ΜΑΤ και οι δυνάμεις που έστειλε η κυβέρνηση ισοπεδώνουν τα πάντα στο νησί.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασαν οι αστυνομικοί κατά της ηγεσίας για την «επιδρομή» στα νησιά

    Δείτε τα βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Πολεμούν οι νησιώτες ..πφφφφφφφ ! και η νίκη τους θα ειναι η ήττα της Ελλάδος. Θέλουν να γεμίσει η Ελλάδα καταυλισμούς τριτοκοσμικών ενώ ξέρουν ότι τα σύνορα προς Ευρώπη είναι σφραγισμένα. Αδιαφορουν αν μετά δεν μπορούμε πια να τους απελάσουμε . Αυτοί θέλουν μόνον περαστικοί να είναι οι λαθροκανιβαλοι από τα νησιά τους , για να τους πουλήσουν σάντουιτς και νερό 5 ευρώ το μπουκαλάκι και μετά να τους μεταφέρει η κυβέρνηση στην ενδοχώρα.

    2. ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

      1. @ Ανωνυμος, Τότε σ’αυτήν περίπτωση υπάρχουν τα αμάξια, τρακτέρ, φορτηγά, και γενικά μηχανοκίνητα οχήματα

    3. ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΥΚ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ 100.000.000 ΛΑΘΡΑΙΟΙ 😂😂😂

      1. Χαχαχα ακριβώς τώρα ξεκινούν κολυμπόντας οι εμπειροπόλεμοι άσφαιροι βάτραχοι να τους εξοντώσουν όλους.
        ΟΥΚ ΟΥΚ.Τόσο φλώροι και τόσοι ραγιάδες,ψηφοφόροι,δημόσιοι μαζεμένοι που μας καταλαμβάνει όποιος θέλει χωρίς να πέσει μία τουφεκιά

    4. Να προσέξουν μόνο μην πάει καμία αδεσποτη στους ‘καημένους τους πρόσφυγες “!
      Δεν ντρέπονται λίγο! Επιτίθενται εναντίον Ελλήνων (που οι περισσότεροι είναι νέοι που αν γίνει πόλεμος το ίδιο παλιοκρατος θα τους στείλει στην πρώτη γραμμή)! Πριν ένα μήνα η λαθρομεταναστρια αποπειράθηκε να πάρει το όπλο του αστυνομικού κ δεν της έκαναν τίποτα! Και τώρα χτυπούν κ πετάνε χημικά στους Έλληνες κατοίκους! Αιδώς Αργείοι!

    5. Πρέπει όλοι να βγούνε στους δρόμους σε όλη την επικράτεια. Αυτα τα κοπρόσκυλα ανεξάρτητου κόμματος και χρώματος πρέπει να φύγουν νύχτα. Τελειωσε. ΝΥΝ υπέρ πάντων αγών. Η ταν η επι τας. Εθνική επανάσταση ΤΩΡΑ.

    6. Δεν σας άρεσε η Χρυσή Αυγή που θα είχε ξαποστείλει τα λαθροόρκς μέσα σε λίγες μέρες αλλά προτιμήσατε το Ανθελληνικό Τόξο για να μην αναστηθεί ο Χίτλερ και στεναχωρηθεί ο Στάλιν… Φάτε τώρα “δεξιό” Στάλιν και θα εκλιπαρείτε να σας σώσει η Χρυσή Αυγή μαλάκες, ε μαλάκες….

    7. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία, ζήτω η 25η Φεβρουαρίου!
      Επιτέλους, μετά την 21η Απριλίου έχουμε μια ακόμη εθνοσωτήρια επανάστασις κατά των αριστερών κατοίκων των κομμουνιστονήσων που άνοιξαν τα σύνορα επί Κυβερνήσεως αναρχοκατσαπλιάδων και βύζαιναν τα μωρά των λαθροαφροασιατών για ένα νόμπελ!!
      Τόσα χρόνια παρακαλούσαμε να βγούνε τα θωρακισμένα οχήματα και οι δυνάμεις καταστολής στους δρόμους και αυτό επιτέλους πραγματοποιείται με την επερχόμενη Επταετία της ΝΔ.

    8. Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΨΙΦΗΖΕΤΑΙ…ΣΤΙΝ ΧΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ………….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΠΕΤΣΟΚΟΨΤΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ…..

    9. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ….. ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”….!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΕΕΕΕΕ…???? ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΕΕΕΕΕ….???? ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….???? ΦΑΤΕ ΞΥΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…!!!!!!!

      1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ…….Εστω για Αθηνα μιλαμε..τουμπεκι ψιλοκομμενο…θα τρωει τα φραγγα ο κουκουβαγιας……

        1. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΑ…

          ΑΜΑ ΕΒΓΑΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΛΟΥΓΚΡΕΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΟΛΥΜΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

      2. Σκασε μωρη ζαρουλια εσυ ,μας τα πριξες με το μπουρδελο σου την χ.α.!!!

    10. Αν δε ξεσηκωθουν και οι κατοικοι των αλλων νησιων (ΣΑΜΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ) ταυτοχρονα δεν γινεται δουλεια. Μονο αν αναγκαστουν οι καθεστωτικες δυναμεις να διασπαστουν οι Ελληνες εχουν ελπιδα.

      1. Τα κομμουνιστονησα?χαχαχαχαχα ήξεραν και ξέρουν πολύ καλά τι και ποιους ψήφιζαν,για να τους γίνει η μικροεξηπηρετηση ακόμη και τον διάβολο ψηφίζουν

      2. ΛΕΣ ΓΙΑ ΛΕΣΒΟ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ, ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ…

    11. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ …..
      ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ . ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ Η ΄ ΤΑΥΤΙΣΗ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ Η΄ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ;
      Σφαγή της Χίου
      Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
      Η σφαγή της Χίου αναφέρεται στην σφαγή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων της Χίου από τον Οθωμανικό στρατό. Το γεγονός συνέβη τον Απρίλιο του 1822. Είχε προηγηθεί ο ξεσηκωμός του νησιού στις 11 Μαρτίου 1822, με την απόβαση εκστρατευτικού σώματος Σαμιωτών. Οι Οθωμανοί (ντόπιοι και άλλοι που είχαν έλθει από την Ασία) κλείστηκαν αρχικά στο κάστρο. Στις 30 Μαρτίου έφθασε ο οθωμανικός στόλος ο οποίος έλυσε την πολιορκία και άρχισε τη σφαγή του ορθόδοξου πληθυσμού με τη συμμετοχή και ατάκτων μουσουλμάνων που κατέφθαναν από τις ακτές της Μ. Ασίας με κάθε είδους πλεούμενο………

      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο γουρλοτεροκούλης ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ . Ο ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠ΄ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦONΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ….ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ ……….

    12. Σκατόψυχα ανθρωπάκια μπατριώτες από τη μία, μισθοσυντήρητοι πραιτωριανοί που θα πουλούσαν και τη μάνα τους για να έχει και τον άλλο μήνα ψίχουλα το ΑΤΜ από την άλλη. Ηλίθιος εναντίον πανηλίθιου σε μια μάχη με νικητή τις τρεις εργολαβικές εταιρίες που με απευθείας ανάθεση από μηταράκη-μητσοτάκη χτίζουν χοτ σποτ της πλάκας απλά και μόνο για να ρέει άφθονο το “μέλι”. Πάλι πλύσιμο θα θέλει η αποκριάτικη στολή του μακεδονομάχου χαχααχα

    13. Ρε παιδιά είδατε το συμβαίνει? Τα ανθελληνικά π@υτανακια των ματ σπάνε αυτοκίνητα κατοίκων!!! Αφού τα μ@υνοπανα χρησιμοποιούν βία χωρίς όρια ανάλογη λογικά θα είναι και η απάντηση των εξεγερμενων συμπατριωτών μας και υπερηφανων Ελλήνων στα νησιά. 6 μήνες μας έσπαγε τα κεφάλια ο τσιπρας για να υποταχθεί ο λαός στις πρεσπες. Ο Μητσοτάκης πήρε την σκυτάλη. Συνενοημενα είναι τα μ@υνοπανα αυτά τα δύο.

    14. Ζητω η Ελλαδα, Ζητω η θρησκεια, Ζητω η Νεα Τουρκοκρατια

    15. Αυτο που πρεπει να καταλαβουν οι χιωτες οτι βρισκονται σε πολεμο. Πρεπει να χτηπησουν και τους στρατωνες των πραιτωριανων της ΝΤΠ που θελει την Ελλαδα ισλαμοχαβουζα ,Φως νερο φαγητο κτλ ειναι επισης στρατηγικης σημασιας .Και κατι αλλο ακομα! Εχετε το πλεονεκτημα να εντοπισετε και να τσακισετε τους ρουφιανους της κρατικης ασφαλειας

    16. ΤΟΝ ΉΠΙΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΆ,, ΌΤΙ ΨΗΦΑΤΕ ΝΑ ΤΡΏΤΕ Κ ΝΑ ΣΥΝΗΘΊΣΕΤΕ,, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΊΜΕ ΓΆΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΆΚΙΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ?? ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ?? ΤΟ 3% ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΉΦΙΣΕ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑΤΑ..

    17. Αν βγάλουν τις χιλιάδες ρουκέτες που έχουν για το Πάσχα θα τους γαμήσουν τους Ανθέλληνες μπάτσους.

      1. Σου χω και εσενα φυλαγμενη μια ρουκετα ναααααα…ελα αγορι μου ελα να σου δειξω την ρουκετα μου ελα να δεις που θα στην βαλω!!!

        1. αμα εισαι τοσο ξαναμενος, οπως λες, πηδα κανeνα λαθρομεταναστη αν εχεις τα κοτσια. πανε στα νησια με τις μκο, να τους υποδεχεσαι με ανοικτες αγκαλες οταν ξεβαρκωνουν και κανε σ αυτους επιδειξι της κωλομπαροσυνης σου. αειντε να σε δουμε ξενερωτε, ιδου η λεσβος, χιος , σαμος ιδου το πηδημα.
          οταν ερθουν οι ελληνες πατριωτες επι τα πραγματα, και θα γινει συντομα, αειντε να βγεις τοτε δημοσια να παραδεχτεις την ανωμαλια σου… νωντουλη…

          1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ…

            ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΗΔΗΧΤΑΡΙΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΛΟΥΓΚΡΙΟΥΣ

          2. Καλα χρυσο μου περιμενε,θα περιμενεις πολύ από το 1829 αυτην την χωρα ουδεις ελληνας πατριώτης κυβερνησε αυτην την χωρα που από τοτε ουτε 1 ωρα δεν υπηρξε ανεξαρτητη!!! Αλλα μην σκας εχω και για σενα μια ρουκετα σπεσιαλ!!!

          3. Είναι καυλωμενος ο αριστερός Νωντας θέλει πουτσο στο πωπουδακι του.

        2. Έχεις ρουκέτα στην κωλοτρυπιδα σου Κουμμουνι; 😂😂😂

    Comments are closed.