ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ; ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ – Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Στην Άγκυρα πηγαίνει η κυβέρνηση την ερχόμενη Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον 63ο γύρο διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας!

    Η ομάδα που θα πάει στην Τουρκία να… διερευνήσει θα έχει αλλαγές στη σύνθεσή της από εκείνη που είχε πάει στην Κωνσταντινούπολη. Κατά πάσα πιθανότητα θα την απαρτίζουν ο Αποστολίδης, ο Χάρης Λαλάκος γενικός διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και η Γραμματίκα διευθύντρια του γραφείου του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών.

    Και ο νέος γύρος θα πραγματοποιηθεί εν μέσω συνεχών προκλήσεων της «γείτονος», κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται τι ακριβώς πηγαίνουμε να διερευνήσουμε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ποιο Αιγαιο? Το μισο ειναι ηδη Τουρκικο! Το εχει ηδη παραδωσει ο λουλης κι ο αλεκθης! Η Ελλαδα εχει σημερα 16.000.000 πληθυσμο και εις ανωτερα! Ο Ιερωνυμος ποιει την νυσσαν και οσονουπω πρεπει να μαθουμε το κορανι!
      Αν θα γινει θερμο επεισοδιο θα ειναι καθαρα λουλικο επικοινωνιακο για να μας πεισει για την καταληξη του μισου Αιγαιου στους γειτονες φιλους!
      Ο Βλαδιμηρος στο φιναλε θα επεμβει υπερ της πραγματικης ορθοδοξιας θα καθαρισει τον αρχιτραγο Κωνσταντινουπολεως και θα ματαρθουμε στα ισα μας!

    2. Το αιγαιο ειναι χαμενο απο τους καιρους του πάππου του σημερινου μανατζερ. Τωρα σιγα σιγα το ξεφουρνιζουν στους σανοθρευτους

    3. ….οι δεινάστες μας τρέμουν στην ιδεα του πολέμου με την Τουρκια μην τυχον και χάσουν το ακαταδίωκτο,την ασυλια και την τυραννια….

    Comments are closed.