ΠΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ – ΟΡΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

    Κοινοποίηση:
    kriti-dolofonia-0

    Δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Ένας Αλβανός είναι στο στόχαστρο των αρχών για τη διπλή δολοφονία στα Χανιά της Κρήτης, ο οποίος έχει χαθεί από προσώπου γης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τη στυγερή δολοφονία, ψάχνοντας τον άνδρα που μπήκε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και την στραγγάλισε.

    Η ηλικιωμένη βρέθηκε στην περιοχή Πασακάκι Χανίων μέσα στο σπίτι της ενώ δολοφονημένος σε άλλο σπίτι ο 82χρονος σύντροφός της που είχε εξαφανιστεί. Το πτώμα του μάλιστα ήταν μέσα σε μια βαλίτσα.

    Οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει ήδη τους γείτονες της άτυχης γυναίκας και όσους μπορεί να είδαν τον ηλικιωμένο πριν την εξαφάνιση του.

    Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου είχε εκδοθεί silver alert, αλλά δεν υπήρξε η παραμικρή πληροφορία, ενώ και η αναζήτηση του στίγματος του κινητού του δεν είχε αποφέρει καρπούς.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό και ο άγνωστος δράστης χρησιμοποίησε κατά πάσα πιθανότητα ένα μαντήλι που βρέθηκε δεμένο σε κόμπο στο λαιμό της.

    Οι ίδιες πληροφορίες από το νησί αναφέρουν πως η σορός της βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν η κόρη του 82χρονου ανησύχησε που δεν απαντούσε στις κλήσεις της και άνοιξε την πόρτα με την βοήθεια κλειδαρά.

    Ο 82χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία… βαλίτσα σε σπίτι δίπλα από εκεί που βρέθηκε στραγγαλισμένη η 79χρονη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Τελικα ειναι αλβανος ή απο το μπαγλαντεζ? Καθε ιστοτοπος λεει κ αλλο…

    2. Κρεμασμα θελει ο κερατας. Πιαστε τον μαλακες

    3. Μπραβο ετσι δωστε πονο εκει στην κυβερνηση, να πτωχεύουν οι Ελληνες να χανουν τα σπιτια τους για να περναν καλα οι Λαθροβρωμιαρηδες. Και προσεξε μην απελασεις κανεναν μεχρι να μας σφαξουν ολους. Διπλή δολοφονία στα Χανιά: Σε Μπαγκλαντεσιανό στρέφονται οι υποψίες – Ο δράστης άρπαξε και €10.000. Χαιρετισμους στη Ντορα που λεει οτι τους χρειαζομαστε για εργατες γης

    4. Για να δούμε θα διαδηλωσουν εναντίων του Αλβανού που σκότωσε τα γεροντακια, αυτοί οι ευαίσθητοι άνθρωποι που διαδηλωναν για τον Τζορτζ Φλοιντ, για τον Ζακ και για τον Λουκμαν;

    5. Μεμονωμένο περιστατικό. Ο Μητσοτάκης είναι περήφανος που η Ελλάδα μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική. Τσίπρα-Μητσοτάκη-Φώφη να σας σώσουν.

    6. o μορε εσεις οι κριτικοι εισαστε ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ αλλα αμα δητε αλβανο κρυβεσται μεσα στα αμπαρια σκοτωσε τον πατερασου σκοτωσε και την μανα σου…………. και αμα σκοτωση και το αδελφι σου τοτε να τον εδειρης να τον εδειρης βαρβαρα σκαμπιλια δυο να του δωσης και να τον εβαλης να ορκιστη οτι δεν θα το ματακαμη……..

    7. Πω πωωωω ο Αλβανός γλεντάει τα λεβεντοπαιδα κ αυτοί μενουν άπραγοι!!!!
      Ξεφτίλα

    8. το 90% απο τα εγκλήματα γινονται απο αλλοδαπούς , το 80% των ελληνων δεν τους θέλει ΑΛΛΑ το 85-90% ψηφίζει ΤΣΙΠΡΑ – ΚΟΥΛΗ- ΦΩΦΗ- ΓΙΑνΗ -ΚΚΕ !!!!

    9. Μην ειστε ρατσιτσες .απο την μεγαλη αγαπη της συνύπαρξης τους έσφαξε..θα μπορουσε να γίνει και απο χριστιανο Ταλιμπάν που κολαει κορονοιο στην εκκλησια και σκοτώνει ακαριαία όποιον πλησιάζει στο ενα μετρο..

    10. Κουβαλησαν οι Σαμαραδες την μιση Αλβανια μεσα στην χωρα, οι περισοτεροι ληστες και δολοφονοι και οι αρλουμπολογοι του Συριζα, το…εδεσαν το γλυκο, με χιλιαδες ασιατες και αφρικανους και καθε αλλο καρυδιας καρυδι της υφηλιου και καταντησαν οι Ανθελληνες την Ελλαδα ενα απεραντο κ@λοχανειο, οπου κανουν παρτυ ολοι οι εγκληματιες και οι αθλιοι πολιτηκαντηδες μοιραζουν σε ολους αυτους Ιθαγενειες να Ελληνοποιησουν αυτα τα αποβρασματα , χωρις να ρωτουν τους Ελληνες πολιτες αν συμφωνουν με την γ@μημενη πολυπολιτισμηκοτητα τους!!!!!!!

    11. Αλβανοί επαε πράμα.Θεός συγχωρέστους αλλά οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι τσι λεβεντοκλάνας μας έφεραν εδώ.Τώρα θα υπάρξει βεντέτα ρε κούραδοι με τους αλβανούς που έφαγαν δύο συντοπίτες σας?
      Όταν είναι για κανά κομμάτι σαλάμι είστε πρώτοι στις γυφτοβεντέτες παλιοτουρκόσποροι.

    12. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ .ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥΣ .

    13. Πρώτη φορά είναι η τελευταία?? Οι αλβανοί είναι οι χειρώτεροι εγκληματίες και ας το καταλάβουμε όλοι κάποια φορά.

    14. Νά τούς σφάξουν όλους οί Αλβανοί…. οί σκατόγυφτοι κρητικοί νά μάθουν νά μήν κάνουν τούς μάγκες.

    15. Στις ειδήσεις είπαν πως νοικιαζαν το κάτω σπίτι σ έναν από το Μπαγκλαντές.
      Ακόμα τον ψάχνουν ομως

    16. Μα είναι καλοί άνθρωποι .Μα θέλουν να δουλέψουν. Μα μην είστε ρατσιστές. Μα η εγκληματική οργάνωση μπήκε φυλακή αφού. Μη μας λυπάστε Αλβανοπακιστανοί μαμήστε μας τα πρέκια. Καλό παράδεισο στα γεροντάκια…

    17. Μα είναι καλοί άνθρωποι .Μα θέλουν να δουλέψουν. Μα μην είστε ρατσιστές. Μα η εγκληματική οργάνωση μπήκε φυλακή αφού. Μη μας λυπάστε Αλβανοπακιστανοί μαμήστε μας τα πρέκια

    18. Όποιος θέλει πολυπολιτισμικές κοινωνίες ας ρίξει μια ματιά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που είναι ο πρώτος διδάξας της πολυπολιτισμικότητας. Κάθε καρυδιάς καρύδι. Φοβάσαι να κυκλοφορήσεις την νύχτα. Είχα πάει στην Νέα Υόρκη το 1996 και δεν τολμούσες να κυκλοφορήσεις την νύχτα. Φοβόσουνα και τον ίσκιο σου. Όλοι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Έβλεπες στο Μανχάταν τεράστια πεζοδρόμια άδεια μετά τις 9 το βράδυ. Δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Τα ίδια γίνονται και στην Αθήνα. Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι αντίθετες με την ανθρώπινη ανάγκη για ασφάλεια. Οι άνθρωποι σχηματίζουν κοινωνίες και έθνη γιατί νοιώθουν περισσότερη ασφάλεια όταν είναι κοντά σε δικούς τους ανθρώπους που έχουν κοινά βιώματα και μιλάνε την ίδια γλώσσα. Αυτό είναι φυσικό και δεν είναι ρατσισμός και φασισμός όπως λένε οι γελοίοι αριστεροί. Όταν περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που είναι ξένοι νοιώθεις ανασφάλεια.

    19. Απο οτι εμαθα τους έχετε φτιάξει και σχολείο, για να τούς εχετε στα μποστανια σας

    20. O Kουλης ο Μ Α Λ Α Κ Α Σ πολεμιος του νατιβισμου.
      Συντεχνοι @αμιστε του το σοι.

    21. Θελουμε μεταναστες σε ολες τις γειτονιες. Που εισαστε Κωνσταντινου και Δημητρα να μας μηνυσετε για ρατσισμο και φασισμο.

    22. ΜΕΤΑ σας φταίει η χρυσή Αυγή που καθαριζε εν μερει την Αθήνα. …αίμα τιμή. Έξω οι ξένοι.

    23. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ν.ΔΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ.

      ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ 20ΡΙΚΟΥ

    24. αλλοι 2 ελληνες νεκροι απ τα τουρκαλμπανικα κτηνη
      στεφανε βρες ποσους ελληνες εσφαξαν και ποσες ελληνιδες βιασαν απο το 90 μεχρι σημερα τα κτηνη

    25. Θά τού χρωστούσαν μεροκάματα τού αλβανού καί δέν θά τού τά έδιναν, γιαυτό τούς καθάρισε μάλλον. Εχω φίλους αλβανούς πού έχουν δουλεψει στήν Κρήτη καί τούς έχουν φάει λέφτα. καί μετά φταίνε οί αλβανοί.

      1. Κ ειναι αυτο δικαιολογια τωρα; Μχρωστας σ σφαζω… Ο νομος τηςζουγκλας δλδ. Δεν ξερω σ ποιο κρατος μεγαλωσατε αλλα στην ελλαδα αυτα ειναι πρωτοφανη 😠

      2. Μη κλέβεις το νικνέημ μου, δεν είμαι εγώ ο από πάνω….

    26. Οι πισωγλεντηδες Κρητικοί κάνουν δουλειες καί κουμπαριες με τους Αλβανους….καλα να παθουν εκεί κάτω οί λεβέντες μουστακαληδες με τά στριγκάκια….!!!

    27. Τα παράπονα στους προδοτες Μητσοτάκηδες ραγιάδες

    Comments are closed.