ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΤΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο λεφτα

    Γερμανοί Παθολόγοι είχαν παρουσιάσει μια ανάλυση για το «εμβόλιο» του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια μιας συγκλονιστικής συνέντευξης Τύπου τον Σεπτέμβριο, ωστόσο προέκυψαν νέες πληροφορίες.

    Μέσα σε όλες τις επιστημονικές αποκαλύψεις που ξεπηδούν τον τελευταίο καιρό, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα άκρως σημαντικό απόσπασμα του συνεδρίου, το οποίο φέρεται να αποκαλύπτει νέα ξένα αντικείμενα στο εμβόλιο, καθώς και στο αίμα όσων έχουν κάνει το εμβόλιο.

    Μερικά από τα ξένα αντικείμενα περιεγράφηκαν ως «ακριβώς κατασκευασμένα» και «σκουλήκια που εκκολάφθηκαν από αυγά».

    Η συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε ζωντανά οργανώθηκε από το Επιτροπή κορωνοϊού, η οποία μπορεί να περιγραφεί κάτι αντίστοιχο με τους American’s Frontline Doctors – Αμερικανοί Γιατροί Πρώτης Γραμμής . Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσίασή τους κατακρίθηκε από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

    Της εκδήλωσης τότε ηγήθηκε ο καθηγητής Δρ. Arne Burkhardt, ο οποίος διετέλεσε «επικεφαλής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Reutlingen για 18 χρόνια», ο καθηγητής Δρ Walter Lang, ο οποίος «εργάστηκε ως παθολόγος στην Ιατρική Σχολή του Ανόβερου από το 1968 έως το 1985» πριν ιδρύσει ένα ιδιωτικό ινστιτούτο παθολογίας στο Ανόβερο και τον καθηγητή Δρ. Werner Birkholz, πρώην καθηγητή ηλεκτρολογίας με εστίαση στην ποιότητα και την διαχείριση κινδύνου στο Πανεπιστήμιο Jacobs της Βρέμης. Οι εισαγωγές και η παρουσίαση έγιναν από την Δρ. Ute Langer, ιατρό και χειρουργό.

    Δείτε απλά το βίντεο, το οποίο παρατίθεται δημοσιογραφικά:

    ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Τι συμβαίνει? …..Στέφανε, το χρήμα είναι μεγάλος διάβολος.

    2. Μπορεί σε μερικά εμΦόλια να έβαλαν όντως τέτοια στοιχεία μέσα αφού ουσιαστικά πρόκειται για πείραμα αλλά δεν νομίζω να ισχύει για τους περισσότερους, εδώ στην περιοχή μου οι πιο πολλοί έχουν κάνει και την τρίτη δόση και δεν έχουν χαμπαριάσει, ουδεμία παρενέργεια, δεν πρέπει να τους πολυπιστεύουμε και αυτούς.

    3. Αν και όταν τελειώσει η πανδημία ποιοι θα έχουν έστω και έναν μικρό λόγο ανησυχίας;
      Αυτοί που έκαναν το εμβόλιο ή αυτοί που δεν το έκαναν; ?

    4. Για να έχουν λυσσάξει παγκοσμίως με αυτό το πράμα κάτι πολύ σοβαρό παίζει. Αν ήταν για τον ιό τα εμβόλια θα είχε τελειώσει η πανδημία,αλλά τα νούμερα είναι χειρότερα από ποτέ. Και για να υπάρχει τέτοια ομοφωνία σε όλα τα κράτη το αφεντικό που τα διατάσσει πρέπει να είναι πολύ μεγάλο.

    5. οι περισσότεροι πού έκαναν το εμβόλιο ακομα δεν ξέρουν τι έχουν βάλει μέσα τους , ειναι δεδομένο αυτο . ακομα και να τους το πεις αυτο πάλι θα σε αγνοήσουν , μόνο αν τους μιλήσει ο γιατρός τους και τους πει την αλήθεια μετά απο μια εξέταση αίματος ίσως το διανοηθουν.

    6. ΠΡΟΤΕΙΝΩ
      ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ
      ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ “Η ΒΡΟΧΗ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΖΟΝ
      ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
      Ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ.
      Θα καταλάβετε πάρα πολλά και μάλιστα μετά απο
      2 χρόνια εμπειρίας θα…..παρακαταλάβετε αρκετά!

      1. Μπράβο σου ρέ συνονόματε είσαι υποψιασμένος…
        Καί όχι μόνο αυτήν την σειρά πάρα πολλές τά τελευταία χρόνια δείχνουν πρός τά πού μάς πάνε…
        Ελπίζω νά τούς χαλάσει τά σχέδια Ό Θεός.

    Comments are closed.