ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Θα αλλάξει αυτό τον προγραμματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη;

    Επιβεβαιώνονται οι φόβοι της Άνγκελα Μέρκελ

    Μία εβδομάδα μετά τη χαλάρωση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη Γερμανία και τα νέα δεν είναι καλά.

    Οι πρώτες ενδείξεις επιδείνωσης της επιδημίας του κορωνοϊού εμφανίστηκαν στη χώρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να δηλώνει ανήσυχη για μια βιαστική επιστροφή στην κανονικότητα.

    Διαβάστε το αναλυτικά ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Εγώ δεν θα τον πάω στο νηπιαγωγείο κι ας έρθει η Μπιλντεμπεργκ-κεραμεως με φόρα να μου κάνει τα τρία δυο

    2. Δεν ακουσα γυφτο και λαθροκανιβαλο να πεθαινει , ουτε να νοσηλευεται σε ΜΕΘ .. Τι διαλο τοσο γερο οργανισμο εχουν ???

    3. Εκτός από Γ λυκείου, βία οι υπόλοιπες τάξεις λυκείου, δεν αξιζει τα υπόλοιπα παιδιά να επιστρέψουν στα σχολεία για 1 μήνα. Τα πιτσιρίκια τρώνε ακόμα τις μυξες τους, τι κανόνες θα ακολουθήσουν; οσο για γυμνασιοπαιδα, δε μετράει δα ο βαθμός και για πανεπιστήμιο. Μέχρι να προσαρμόσουν θα χουν τελειώσει. Το κακό όμως θαχει γίνει. Κια μιλάω εγώ που ο γιος μου είναι του 20. Με ενδιαφέρει όμως πρώτα η υγεία του και όχι αν θα παραμείνει το 20 η(διαζ) όχι. (αυτό βέβαια δεν του το λέω). Θα θελα ναξερα τι σκέφτονται και υπόλοιποι γονεις

      1. Έχω τρία για δημοτικό…θα πάμε και τα τρία… ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ δεν θα είναι για πάντα! ΑΝΟΣΊΑ πρέπει να γίνει…

        1. Οπαδός της αγέλης του Μπόρις; Για να επιτευχθεί ανοσία ιατρικώς θα πρέπει να νοσήσει πάνω κάτω το 60% της Ελλάδας και άμα το αμφισβητείτε ψάξτε το. Δηλ είμαστε 10.700.000 περίπου σε τούτη τη χώρα , θα πρέπει να νοσήσουμε γύρω στα 6.420.000 άτομα. Στο αισιόδοξο σενάριο του 0,1% θανάτων , μιλάμε δηλ για 6.420 θανάτους. Και αυτό στο υπερ-αισιόδοξο σενάριο, γιατί η πείρα από άλλες χώρες έχει δείξει ότι εν μέσω πανικού και πίεσης στο σύστημα όπως στην Ιταλία πχ το ποσοστό θανάτων μπορεί να αγγίξει και το 3% που δεν θέλουμε να ξέρουμε το αποτέλεσμα. Κυρία μου κρατείστε το παιδί στο σπίτι όπως θα κάνω και εγώ με τον γιο μου που είναι στη γ δημοτικού γιατί με τα μυαλά και τις ανοησίες ορισμένων θα γίνουμε κούγκι. Έτσι κι αλλιώς τα σχολεία θα ανοίξουν και νωρίτερα φέτος για να καλύψουν ένα ποσοστό της χαμένης ύλης. Το υπουργείο πειραματίζεται να δει πως θα δουλέψει το σύστημα για του χρόνου. Μην κάνουμε τα παιδιά μας πειραματόζωα.

    4. Μην τους εμπιστεύεστε – είναι πληρωμένοι και ορκισμένοι εχθροί της Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ !!!
      Μέρκελ αρχι ευραΐα του κερατά Σόιμπλε πούστης μασόνος
      Κούλης το παιδί τους που τους κλαίγεται όταν τον στριμώχνει ο ελληνικός λαός γιατί θέλει να απαλλαγεί από αυτήν την τυραννία και προδοσία των τεράτων που τον τυραννάνε χρόνια τώρα και θέλουν να διαλύσουν τα πάντα ή δηλαδή ότι έχει απομείνει απ’ την Ελλάδα
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!
      Αν δεν τους διώξουμε δεν θα μπορέσουμε ποτέ πάλι να ζήσουμε σαν ελεύθεροι πολίτες και να υποστηρίξουμε τον τόπο μας και τον λαό μας !!!!!!
      Είναι ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδας και του ΘΕΟΥ που πάντα την στήριζε σε όλα τα χρόνια της δημιουργίας του κόσμου. Οι ευραΐοι μισούν τον ΘΕΟ και την Ελλάδα όπως ο Διάβολος το λιβάνι
      Αυτόν έχουν για Θεό τους οι μασόνοι – τα τέρατα αυτόν περιμένουν και κάνουν ότι μπορούν να τον φέρουν στην γη – τον αποκαλούν μεσσία και δεν πίστεψαν ποτέ ότι ο μεσσίας φάνηκε στην γη δεν πίστεψαν ακόμα.και όταν τον σταύρωσαν όταν τον σκότωσαν πως εκείνος ήταν ο Χριστός και Μεσσίας των ανθρώπων. Είναι καταραμένος λαός γιατί ακόμα και τώρα ποτέ δεν πίστεψαν στον Χριστό και στον ένα και Αληθινό Θεό επομένως.
      Ακόμα και τώρα τον πολεμάνε όπως μπορούν και τον χλευάζουν , είναι η φυλή του σατανά και καταραμένη πολλά χρόνια πίσω και ορκισμένοι εχθροί του Χριστού
      Πήραν πολύ θάρρος απ τον προηγούμενο αιώνα και κανείς δεν τους τιμώρησε σκληρά όπως τους έπρεπε , όπως στο αουσβιτσς (κάποιος τους είχε καταλάβει και είχε ερμηνεύσει τον σκοπό τους ανά την ιστορία)
      Κατάφεραν σαν αρουραίοι να ξεγλιστρήσουν και ύστερα..
      Πήραν τρομερό θάρρος και παίζουν με την γη σαν να είμαστε παιχνίδι Και πρέπει να τους δώσει ο κόσμος ένα πολύ μεγάλο μάθημα γιατί κανένας πουσταράς δεν μπορεί να το παίζει Θεός και να μας κανονίζει την ζωή!

    5. Δεν νομιζω οτι οφειλεται στα σχολεια απλα κυκλοφορουν πολλη που εχουν τον ιο για αυτο και λεγετε πανδημια
      και δεν ειναι γριπη δεν εχει καμια σχεση απλως καποια απο τα συμπωματα ειναι ιδια και ετυχε και ηρθε χειμωνα.

      Και στην βραζιλια,αργεντινη,κολομβια,καραιβικη που ειναι καλοκαιρι εχει 38 βαθμους ο ιος θεριζει.

      1. Και γνωστή από Αυστραλία απου έχουν καλοκαίρι μουπε πως έχουν κανονικότατα ένα σωρό περιστατικα

        1. Φθινόπωρο έχουν και οι μεν και οι δε…

    6. Φτάνει! Να επιστρέψουμε στην κανονικοτητα. Αν είναι να αρρωστήσουμε, θα αρρωστήσουμε. Αντί να μοιράζουν συντάξεις σε 40χρονους και επιδόματα σε γύφτους και άλλους, αντί να μοιράζουν κονδύλια σε δημοσιογράφους που δεν τα έχουν ανάγκη, να τσακιστούν να φτιάξουν τις ιατρικές υποδομες.Γι αυτό γινεται όλος ο σκοτωμος, επειδή δεν υπάρχουν ΜΕΘ. Όλα τα άλλα είναι σανο. Συμφωνώ με αυτούς που μιλάνε για παγκόσμιο πείραμα. Το ζητούμε ο είναι να έχουμε όλοι ηλεκτρονικό διαβατήριο υγείας, βλέπε τσιπάκι.

      1. Μα αν ανοίξουν σχολεία και γίνει διασπορα γέμισαν οι ΜΕΘ

    7. Να μενουν αμορφωτα και ανιστορητα τα παιδια μας! Κανεις τους δεν μιλαει για τις ψυχολογικες επιπτωσεις σε ενηλικους αλλα και σε παιδια! Και το κοινωνικο πειραμα συνεχιζεται…

    8. Το δούλεμα πάει σύννεφο…….! Τρέξτε να σωθείτε από τον θανατηφόρο ιό που θεραπεύεται με φάρμακα ηλικίας 20 χρονών!!! Μπεεεεε, μπεεεεε

    9. τι ζορι τραβατε εσεις δεν λετε ειναι ολα ψεματα και κακως σας εκλεισε
      ξαμολυθειτε τωρα
      αγελη σαν τα ζωα
      να χαρει και ο τραγκας

    10. Εννοειται…γιατι ο κουλης μονος του πηρε την αποφαση για την μερικη αρση της καραντινας; η μερκελ του δινει εντολες…αν η μερκελ το γυρισε παλι σε καραντινα τα ιδια θα κανει και το κουταβακι της….

    11. ΣΤΕΦΑΝΕ….
      ΠΡΟΣΟΧΗ….ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ……ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ……ΛΟΓΩ CONVID…….

      ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ….
      ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ….ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ…..ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ……

      ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ…..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ?
      ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ…?

      ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ…

      1. Νομίζετε ότι έχουν πρεμούρα για την μόρφωση των παιδιών; κάθε άλλο, αυτή γραμμένη την έχουν εδώ και δεκαετίες. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε σχολείο για να μην έχει κανείς δικαιολογία να κάτσει σπίτι με άδειες ειδικού σκοπού κτλ και να πάει για δουλειά. Και τα σχολεία θα πρέπει να κλείσουν τέλη Ιουνίου και να ξανανοίξουν γύρω στις 25 Αυγούστου δήθεν για επαναλήψεις, ώστε και πάλι όλοι να πάνε για δουλεια και να μικρύνει η περίοδος αδειών όπως πολλές εργοδοτικές οργανώσεις έχουν ζητήσει. Τα σχολεία είναι το έμμεσο εργαλείο αυτού του στόχου.

      2. Τι εννοείς θεραπεια; αυτή που θα μας πλασάρουν χωρίς να έχει δοκιμαστεί για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα; θα κάνουμε τα παιδιά μας πειραματόζωα;

    Comments are closed.