ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ… Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ! ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ – ΝΕΑ ΤΡΟΜΟ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ – “ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ LOCKDOWN…” – ΣΕ “ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΧΑΛΙ” Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    panagia

    Τις τελευταίες μέρες η Ελλάδα παρουσιάζει αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων και αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία, τόσο στους επιστήμονες, όσο και στην κυβέρνηση, η οποία σήμερα θα κάνει έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Το ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού μέσα στον Αύγουστο εξέφρασε ο λοιμωξιολόγος Μάριος Λαζανάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    q6pis0lg

    «Αν συνεχίσουμε έτσι, τον Αύγουστο θα έχουμε δεύτερο κύμα κορονοϊού. Δεν αποκλείονται τα τοπικά lockdowns στα νησιά. Αν δηλαδή σε ένα νησί αυξηθούν πάρα πολύ τα κρούσματα τι θα γίνει;», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι τα χθεσινά 50 κρούσματα «χτυπάνε όχι ένα, αλλά πολλά καμπανάκια».

    Ο κ. Λαζανάς ζήτησε τη λήψη αυστηρότερων μέτρων μιλώντας για καθολικούς ελέγχους και «διαβατήρια υγείας» σε όλες τις πύλες εισόδου, αλλά και στον γενικό πληθυσμό σημειώνοντας ότι το πρόβλημα είναι «μεικτό».

    «Επειδή δεν μπορεί η χώρα να ζήσει χωρίς τουρίστες, θα πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα ώστε να είναι ακίνδυνοι. Το πρώτο θέμα για τους τουρίστες είναι ο έλεγχος στις πύλες εισόδου. Είναι θέμα κυβερνητικών αποφάσεων, αλλά οι λοιμωξιολόγοι θα επιθυμούσαμε να γίνεται καθολικός έλεγχος όχι μόνο στα χερσαία σύνορα, αλλά σε όλες τις πύλες εισόδου» είπε.

    «Θα επιθυμούσαμε να υπήρχε ένα διαβατήριο υγείας. Με τους τουρίστες που έρχονται και μπορεί να είναι θετικοί και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ασυμπτωματικοί, αλλά μεταδίδουν, πηγαίνουν σε κάποιο μέρος, δεν κάθονται το 24ωρο που απαιτείται μέσα, διασπείρουν ενδεχομένως στην κοινότητα και εκεί υπάρχει το πρώτο πρόβλημα με τα εισαγόμενα» πρόσθεσε ο λοιμωξιολόγος.

    Το δεύτερο πρόβλημα, όπως είπε, είναι ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν διάσπαρτα κρούσματα και εξέφρασε την αντίθεσή του τόσο με τα πανηγυρία σημειώνοντας ότι θα ‘πρεπε να μην επιτρέπονται, όσο και με την κατάργηση της υποχρεωτικότητας στη χρήση μάσκας και την «απελευθέρωση» του αριθμού ατόμων στα τραπέζια.

    «Εφόσον δεν έχουμε εμβόλια, φάρμακα, είναι αναγκαία η πρόληψη. Τήρηση των αποστάσεων στα 1,5-2 μέτρα», κατέληξε ο κ. Λαζανάς.

    Υπενθυμίζουμε ότι τα μέτρα για τον Εκκλησιασμό πήραν παράταση ενώ όπως γίνεται αντιληπτό σε περίπτωση που πάμε σε νέο lockdown θα μιλάμε και για νέο λουκέτο στους ναούς! Αν όντως έχουμε και δεύτερο κύμα κορωνοϊού μέσα στον Αύγουστο θα συμπέσει με την ημέρα της Παναγίας όπως συνέπεσε… και το πρώτο κύμα με την περίοδο του Πάσχα.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον κορωνοϊό και το δεύτερο κύμα στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. αλλος παπαρογιατρος στο προσκηνιο παει φαινεται και αυτος για την βουλη ζηλεψε απο τον αλλο τον ποντικομουρη

    2. Ψινάκη που είσαι???
      Τρεξεεεεεεεεεεεε σε έχουμε ανάγκη όπως τότε που μας έσωσες από τις φωτιτσες

    3. Πρέπει να βγάλουν και πρόγραμμα επόμενου lock down οι αρχές:15 Αύγουστο, 8 Σεπτέμβρη ,Χριστούγεννα,Θεοφάνια κλπ για να ξέρουμε ότι τότε έχει πολύ υιό

    4. Όποιος δεν κατάλαβε,η πανδημία εκτροχιάζεται μόλις πλησιάζουν οι μεγάλες ορθόδοξες εορτές.Βέβαια,η Ιερά Σύνοδος έχει λάβει τα μέτρα της.Η Τζένη και η Λούσυ,οι γνωστές λοάτκι τραγόμορφες ρασοφόρες,θα νουθετήσουν το ποιμνίον ώστε να μην εκτεθεί σε άσκοπους και επικίνδυνους εκκλησιασμούς.Είναι άλλωστε γνωστή η ευαισθησία των εν διαβόλω αδερφών και πισωκίνητων αρχιερέων,για την υγεία και μακροημέρευσή μας.Ακούστε τους και δεν θα χάσετε…

      1. Αχαχαχαχαχαααααα η Τζένη και η Λούση!!!!!!!!!!!!

    5. Το Σχέδιο προχωράει ! Και τα πρόβατα τους πιστεύουν. Ρε ΟΥΥΥΥΣΤ !

    6. Τέρμα η Ορθοδοξία …….. αφου ειμαστε ολοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ άπιστοι εχουν δίκαιο οι μουσουλμάνοι που μας λενε, ας σταθει κάποιος δημοσιογράφος διπλα σε μια εκκλησία και να καταγραψει ΠΌΣΟΙ κανουν το σταυρο τους οταν περνάνε απο μπροστά

      1. Αυτό δεν εχει σημασια,δηλαδη αμα κανεις τον σταυρο σου κάθε τρεις και λιγο εισαι καλος χριστιανος; σημασια εχει να εισαι καλος με τους γυρο σου,και να μην τους βλάπτεις,τα αλλα είναι φρου φρου και αρωματα.

        1. Κάνοντας τον σταυρό σου φίλε μου κάνεις ταυτόχρονα και ομολογία πίστεως που είναι θεμέλιο της Ορθοδοξίας. Αν προχωράς και συναντήσεις ένα γνωστό δεν θα τον χαιρετήσεις; έτσι κάπως είναι και η εκκλησία όταν τη συναντάς στο δρόμο σου.

    7. Ο/Η Οταν η φουτσα ειναι γλυκια και λαθραία...βοήθειά μας λέει:

      Το θεμα ειναι οτι ο ΙΕΡΩΝΗΜΟΣ σιωπά σ αυτα τα αίσχη και είναι ενα γνήσιο νεοταξικο λαθρολάγνο ΣΚΟΥΠΙΔΙ….
      ΙΕΡΩΝΗΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

    8. Βρε τί μας λέτε αγαπητοί κύριοι τρομο-λοιμωξιολόγοι, είδατε εφέτος οτι όσο μειωνόταν τα κρούσματα της κοινής γρίππης, τόσο αυξάνονταν τα κρούσματα του…κορωνοιού???!!!!!!!! Καί κάθε χρόνο επίσης, πρό κορωνοιού, είχαμε νέες μεταλλάξεις των ιών της γρίππης, και έρχονταν φρέσκα-φρέσκα τα νέα σούπερ-εμβόλια για να σωθούμε!!! Ενώ μια σοβαρή ιολόγος στις ΗΠΑ είπε οτι για να γίνει μια νέα πραγματική μετάλλαξη χρειάζονταν πολλά χρόνια, νομίζω οτι μίλησε για 50+ χρόνια!!!!!!! Και πείτε μας πώς γίνεται και με την κοινή γρίππη, που σίγουρα έχει πολύ περισσότερα κρούσματα και θανάτους, ποτέ δεν έγινε τόσο σούσουρο και κακό, ούτε καραντίνες, ούτε…μένουμε στο σπίτι, ούτε θάψιμο της οικονομίας, ούτε πόλεμος κατά του Χριστιανισμού, ούτε περιορισμός των ατομικών ελευθεριών των πολιτών και της αξιοπρέπειάς μας???!!!!! Και πείτε μας γιατί μιλάτε για πανδημία, την στιγμή που αυτή
      προσδιορίζεται από τον αριθμό των θανάτων(επουδενί πλησιάζει τον αντίστοιχο της εποχιακής γρίππης) και όχι των κρουσμάτων-φορέων που είναι τώρα ασυγκρίτως μεγαλύτερος????!!!!!!! Επίσης μην ξεχνάτε οτι προ μηνός εκπρόσωπος ιολόγος του Π.Ο.Υ είπε επίσημα οτι οι φορείς του ιού εξαιρετικά σπάνια μεταδίδουν την νόσο, τώρα τί έγινε και αλλάξατε πάλι???!!!!! Και τί είναι τα κανάλια
      που οι λοιμωξιολόγοι βγαίνουν συχνότατα και τρομοκρατούν τον κόσμο, είναι πεδία ιατρικών ανακοινώσεων μεταξύ του καθαρά ιατρικού κόσμου ??, άν έχουν κάτι σημαντικό να πουν ας το ανακοινώσουν σε ειδικές ιατρικές μονάδες και υπηρεσίες, και πάντα να έχουν στο μυαλό τους οτι πάνω από όλα πρέπει να βάζουν τον όρκο του Ιπποκράτη, την ειλικρίνεια και την εντιμότητα. Στις ΗΠΑ επίσης πολλοί ιατροί ανακοίνωσαν οτι τα τεστ για τον κορωνοιό βγαίνουν συχνά θετικά, σε άτομα που πέρασαν κοινή γρίππη, που εμβολιάστηκαν έναντι του ιού της κοινής γρίππης επίσης, ας μήν μιλήσουμε και για την χρέωση θανάτων από άλλες παθήσεις σε νόσηση από κορωνοιό!!!!!!!!!!!!!

    9. Εγω ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ το 15 Αυγουστο και ας με συλλάβουν.
      ΤΙΜΗ ΜΟΥ!!!!!!

      1. Μα έτσι είναι
        Το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες πεσόντες για την πατρίδα μας και την πίστη μας δηλαδή το έθνος ολόκληρο. Τιμή μας τα παράσημα της χειροπέδας και της φυλακής. Έτσι και αλλιώς όσοι ήταν πάντα και πολεμούσαν για την πατρίδα τους την ίδια μοίρα τους επιφύλασσαν πάντα οι εθνομηδενιστές δοσίλογοι και ρουφιάνοι. Απ’ την αρχαιότητα έως πρόσφατα ( Νεκρό Πάσχα ). Δεν είμαστε Πακιστάν εδώ η καμία χώρα άτιμη σαν την Αγγλία!
        Εδώ είναι Ελλάδα και θα το λέμε μέχρι να γυρίσει η γη ανάποδα.τα περιοριστικά μέτρα δεν τα πήραν όταν έπρεπε και καμαρώνανε σαν γύφτικο σκερπάνι πιστεύοντας οτι ξεχάσαμε , ότι ο ελληνικός λαός του ελληνικού αθάνατου έθνους ξέχασε πως μας φερθήκανε πριν λίγους μήνες ή πως απραβλέψαμε μια ΛΕΣΒΕΙΑ ένα στρατό από κόκκινα μολυβένια φασιστάκια με τις μηχανοκίνητες πορείες , τους ισλαμιστές ενώ όλοι είμασταν μέσα κλειδωμένοι στην Λέσβο να απαιτούν όλοι μαζί οργανωμένα και όμορφα με πανό … Αυτοί νομίζουν ότι ξεχάσαμε και ενώ είμασταν εμείς μέσα οι εκκλησίες βεβηλώνονται μια πέος μία σε πολλές τοποθεσίες της χώρας προσβάλλοντας την πίστη και τους σκοτωμένους που μαρτύρησαν σε Ανατολία και Ελλάδα!!
        Δεν ξεχνώ τίποτα όσο αναπνέω. Εδώ είναι
        Ε Λ Λ Α Δ Α ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    10. Ανοίγουνε καλά καλά τα σύνορα έρχονται οι βρωμιάρηδες οι σερβοι και οτι αλλο κατακαθι για να σωθει o τουρισμός και μετά lock down στον Ελληνικό λαό που δεν φταίει κιολας…..άρε άχρηστοι και ανικανοι

    11. Να αφήσουν τις διάφορες μαλακίες. Η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας είναι η Ανάσταση, μας την στέρησαν και μάλιστα απαγόρευσαν και τα μεγάφωνα γιατί? για να μην στεναχωρηθούν οι μουσουλμάνοι νεοφερμένοι.? Τώρα θέλουν να μας στερήσουν και την γιορτή της Παναγίας? Όχι ρε κερατάδες όχι εν ανάγκη θα επαναστατήσουμε και βγούμε στους δρόμους με ότι διαθέτει (οπλισμό) ο καθένας. Να δούμε τα Χριστούγεννα που είναι η μεγαλύτερη γιορτή των καθολικών, τότε να σας δούμε.

      1. Ο κορονοϊός παλικάρι μου δεν κάνει θρησκευτικές διακρίσεις. Στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία που είναι καθολικοί η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων, έκλεισαν κι εκεί οι εκκλησίες. Αλλά και στην Ελλάδα έκλεισαν και οι καθολικοί ναοί για τους πιστούς την περίοδο της καραντίνας. Ασφαλώς και δεν είναι ευχάριστο το κλείσιμο των λατρευτικών χώρων, αλλά ήταν ένα αναγκαστικό προσωρινό μέτρο.

        1. ναι και μονο οι χριστιανικοι κλεισανε? τα τζαμια γιατι ηταν ανοικτα και να σου πω κατι ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ κατα την γνωμη τους κανει διακρισεις δεν μπορει η καμπανα να τον ξυπναει αλλα οχι το μεγαφωνο του μιναρε δεν μπορει η συγκεντρωση σε μια πλατεια να τον προσελκυει και η συγκεντρωση σε μια φιεστα η ενα πανηγυρι να φευγει ολοι αυτοι οι μ@κ@κες μας ελεγαν και λεγουν για μασκες αλλα δεν φορουν ποτε αυτοι. ασε μας λοιπον που υποστηριζεις αυτα τα ψευτοανθρωπακια με τις ηλιθιοτητες τους. ξαφνικα νοιαζονται για την υγεια μας μην χεσω

    12. Καινούργιο φρούτο είναι αυτός?
      Ο άλλος το ερμαφρόδιτο στρουμφ
      τι έγινε ? Πήγε να βρει γκόμενο
      να παντρευτεί ?
      Χτυπάνε σε δύο μετωπα.Ενα είναι
      το θρησκευτικό και το άλλο id2020.
      Μ αρέσει ότι τίτλος του άρθρου
      ως προς τον επιθετικο προσδιορισμό.

    Comments are closed.