ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΟΥΛΗ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ MAKELEIO.GR

    Κοινοποίηση:
    ektakto εκτακτο

    Συναγερμός στην Αστυνομία.
    Έγκυρη πηγή, μας ενημέρωσε πριν λίγο ότι στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έχει χτυπήσει κόκκινος συναγερμός.
    Από αργά το απόγευμα, έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο μετά την κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην καταθέσει πρόταση μομφής κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Όπως μας μετέφερε η πηγή μας, «οι υπεύθυνοι της ασφάλειας φοβούνται μέχρι και ένα «ντου» από εξαγριωμένους Νεοδημοκράτες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Τωωωρα ξυπνήσατε. Η ΝΔ μας εχει πουλήσει απο το 2000 τουλάχιστον. Τουλάχιστον. Τοτε που ενω είχε βγει ο Καραμανλής, μας προέκυψε ξαφνικά ο Σημιτης. Απο τοτε έστειλα στον διάολο την ΝΔ. Την πάτησα βεβαια με τον Καρατζαφερης, αλλα τουλάχιστον προσπάθησα κατι να κανω. Προσπάθησα να αντιδράσω. Ποιον ψηφίζουμε τωρα;;; Δεν ξερω, δύσκολο. Αλλα οποιονδήποτε δέν ειναι μεσα στην Βουλή τωρα. Και υπαρχουν αρκετα πατριωτικά κόμματα η τουλάχιστον ετςι ακούγονται. Ακομα και ο Καρατζαφερης ας μπει κι αυτος μεσα. Οχι με πολλούς βουλευτες ομως. Αλλα τουλάχιστον ας φωνάζει. Κατι ειναι κι αυτο απο το να μην υπάρχει καθόλου αντιπολίτευση. Ψηφιστε τον εισαγγελέα Σάκα. Ψηφιστε τον Βελόπουλο. Ψηφιστε Φαήλο, αν και δεν ξερω γι αυτον. Αλλα ας πετάξουμε εξω ολους τους τωρινούς προδοτες. Αν βεβαια μετράει η ψήφος μας και δεν βγάλουν αυτοι όποιον θελουν. Ειναι κι αυτο πλεον ενα πρόβλημα.

    2. Ο Κούλης τρίβει τα χέρια του γιατί θα κάνει την βρώμικη δουλειά ο Τσίπρας με το αζημίωτο βέβαια και δεν θα έχει την καυτή πατάτα όταν πάρει την εξουσία. Όσο για τον Παυλόπουλο ήδη του τάξανε 2η πενταετία για πρόεδρος. Σιγά μη δεν υπογράψει την προδοτική συμφωνία. Και όλοι αυτοί οι λεχρίτες αυτοαποκαλούνται συνταγματικό τόξο και λένε την Χρυσή Αυγή φασίστες. Το δικό μου τ’ όνομα παρ’ το συ γειτόνισσα.

    3. Περιμενετε μπρε χαζα μην βιαζεστε θα μας σωσει ο Τιτανοτεραστιος Προκοπης Παυλοπουλος η ο γνωστος
      ΠΑΚΗΣ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    4. Ξεβρακωθηκαν πλεον ολοι,για χαρη της συνοχης του κομματος ο κουλης πουλαει αερα κοπανιστο ο Λαδεμπορας ονειρων,ξαναψηφιστε τους χαιβανια και τραχανοπλαγιαδες.

    5. Όταν τα λέει η Χρυσή Αυγή την απορρίπτεται γιατί είναι ακραία μιας και κλωτσαει χαρτοκουτια στης λαϊκές…στηρίξτε την μοναδική Ελληνική φωνή εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

    6. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ???🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    7. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ-ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΠΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ+ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΖΩΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!

    8. Κυβερνηση Χρυσης Αυγης. Ξυπνηστε ψηφοφοροι σταματηστε να ψηφιζετε ανθελληνικα κομματα ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    9. Ισοπεδώθηκαν όλα. Ξεπουλήθηκαν όλα. Και ο Κούλης… θεατής. Μαριονέτα. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Μακάρι να μπουκάρουν και να το διαλύσουν το μαγαζάκι της ΝΔουλας… γιατί περί ΝΔ-“δούλας” πρόκειται. Δούλα ξένων συμφερόντων. Είστε ότι και οι βρωμοζαίοι. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕΣ. Ντρέπομαι που ανήκω στη δεξιά. Δεξιά πλέον τέλος. Άμα βρείτε ψήφο γράψτε μου… με καλλιγραφικά. Αν και σας έχω ικανούς να συνεργαστείτε μέχρι και με τον αρχι-ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ προκειμένου να “κυβερνήσετε”. Να πάτε να γ@μ##### ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Είστε όλοι μια απ’τα ίδια. ΓΙΔΙΑ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!! Η Ελλάδα τελείωσε. Πάρτε το χαμπάρι. Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε να κρεμαστούν, για το κακό που προξένησαν στο μέλλον των παιδιών μας και της Πατρίδας. Α ρε Παπαδόπουλε ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;; Ένας μωρέ!!! Ενας!!! Ένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ;;;;; Καμία σωτηρία. Μόνο με θαύμα σώζεται πλέον αυτός ο τόπος. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    10. ρε μπαγλαμάδες ποιά πρόταση μομφής και αηδίες να εκανε αφού το μόνο πού θα κέρδιζε θα ηταν 2 ημέρες μόνο επιπλέον με μπλά μπλά απο τούς πουλημένους προδότες τού σύριζα μαζί με τα υπόλοιπα παλιοτόμαρα που θα εφθαναν τούς 152-154 κατά τής μομφής , αφού δεν επρόκειτο με τιποτα να βρίσκονταν 151 βουλευτές υπέρ τής μομφής τού μητσοτάκη αφού και το κκε δέν θα ηταν παρών ? η μόνη λύση ηταν να παραιτηθούν ΟΛΟΙ οι βουλευτές τής νδ – χα – κινημα αλλαγής – λεβέντης ,και να γίνουν εκλογές

    11. Ρουφιάνος σα τον παππού του. έτσι για να μην κρυβόμαστε.

    12. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

      ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.-

    13. Φωτια και ξυλο στα πουλημενα τομαρια τιποτε απο αυρειο και μετα γι αυτα τα παπαρια δεν θανε το ειδιο….ΒΡΕ ΓΗΔΙΑ ΤΗ ΠΕΡΗΜΑΙΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΣΟΝΟΤΟΜΑΡΟ ΚΟΥΛΗ???ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙ…….ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΕΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΣ ΤΟΥ……………………

    14. Ξεχαστε βρε προβατα τη ΝΔουλα και τα κολοκυθια. Τοσο προβατα ειστε οι Νεοδημοκρατες ψηφοφοροι?? Δεν καταλαβαινετε οτι ειναι πλεον ενα ανθελληνικο κομμα??? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

    15. Εφόσον η ΝΔ είναι πατριωτικό κόμμα, οι βουλευτές της πρέπει να παραιτηθούν, όπως και του ΠΑΣΟΚ, ο Λεβέντης και οι ΑΝΕΛ και η Χ.Α. Για να δούμε… Να που ο Μιχαλολιάκος είπε μια φορά και κάτι της προκοπής.

    16. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ

    17. ντου και παπαριες

      Ολοι το ξεραμε το εργο, κανενα σοκ

    18. ειναι μεγαλο μουνι ο κουλης. προδοτης σαν τον τσιπρα και χειροτερος. φτου σας.

    19. Ρε παιδιά δεν θέλει ο Κούλης την καυτή πατάτα στα χέρια του. Όλες αυτές οι φωνές ήταν για να μην τον πουν μ@λ@κ@ (λες και δεν είναι, κρύβεται αυτό?). Ο Τίτο έδωσε το όνομα και εμείς τότε κάναμε τον ψόφιο κοριό για χάρη των Αμερικανών “φίλων” μας. Τώρα αυτό έχει παγιωθεί. Τέρμα λέγονται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, θέλουμε δεν θέλουμε.

    20. Αντε γαμήσου ρε Κούλη.Ειχαμε μια τελευταία ελπίδα να καταθέσεις την πρόταση μομφής και εσύ και όλα τα μαλακομπουκώματα μέσα εκεί στη Ν.Δ. μας γράψατε στα αρχίδια σας.
      Τελικά είστε πολύ μαλάκες εκεί στη ΝΔ

    21. να γίνει είναι στην κάλπη με ένα χαρτάκι που θα γράφει “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

    Comments are closed.