ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΗ ΝΤΟΠΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΡΩΣΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ… KGB ΓΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    Κοινοποίηση:
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Σε “πανικό” βρίσκεται το Μαξίμου και δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει την παρτίδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τα λάθη απανωτά από τον Κούλη και την παρέα του αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι αρχικά για την Κυβέρνηση δεν υπήρξε καμία παρακολούθηση, μετά ήταν η Ουκρανία και η Αρμενία που ζήτησαν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη και όταν οι δύο χώρες διέψευσαν το θέμα κάποιοι στο Μαξίμου θυμήθηκαν τον Ρωσικό δάκτυλο και όσους επεξεργάζεται σχέδια ανωμαλίας!

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε ερώτηση στην καθιερωμένη ενημέρωση, έσπευσε να κατονομάσει ποιοι απεργάζονται σχέδια ανωμαλίας και απάντησε «όσες δυνάμεις θεωρούν ότι μπορούν να βγουν κερδισμένοι από την αστάθεια σε μια χώρα»! Δηλαδή οι παρακολουθήσεις ήταν σύννομες και η αποκάλυψή τους «σχέδιο ανωμαλίας της χώρας»!

    Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε και για το δημοσίευμα στους Financial Times που ανέφερε ότι κυβερνητική πηγή στην Αθήνα δείχνει τη Ρωσία πίσω από την υπόθεση των υποκλοπών στην Ελλάδα και απάντησε: «Κανένα σχόλιο προς την κατεύθυνση αυτή»! Δηλαδή η Ρωσία που έχει εισβάλει στην Ουκρανία και βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε πόλεμο απέναντι σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και τις κυρώσεις του απεργάζεται σχέδια ανωμαλίας της Ελλάδας!

    Στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι ξέθαψαν το σχέδιο Πυθία, το οποίο για όσους δεν γνωρίζουν αναφέρει απόπειρα δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από ξένες μυστικές υπηρεσίες γιατί δεν τους άρεσε η προσέγγισή του στη Μόσχα και τον Πούτιν. Βέβαια, το έχουν ανατρέψει λίγο το σκηνικό σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσουν την «δραπέτευσή» του ως εξαναγκασμό από ξένο δάκτυλο και σχέδιο ανωμαλίας!

    Ωστόσο, όλες οι κινήσεις αντι να βοηθούν τη χώρα, εξευτελίζουν τόσο την Ελλάδα όσο και την κυβέρνηση. Είναι χαρακτηριστική η επίσημη απαντητική επιστολή, στις 2 Αυγούστου 2022, του μόνιμου πρέσβη μας στην Ε.Ε. Ιωάννη Βραΐλα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Ο κ. Βραΐλας, συμβούλεψε την Κομισιόν να μην ασχολείται με το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα δίνοντας σημασία σε δημοσιεύματα «πολιτικών» Μέσων που δεν διακρίνονται για την αντικειμενικότητά τους!

    Ο κ. Βραΐλας μάλιστα ψεύδεται λέγοντας ότι «εκ των υστέρων, όλα τα υποκείμενα ενημερώνονται ότι τα δεδομένα τους υποβλήθηκαν σε επεξεργασία για τη διερεύνηση σοβαρών εγκλημάτων, που αντιπροσωπεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων» και ότι η μόνη εξαίρεση γίνεται αποκλειστικά για λόγους εθνικής ασφάλειας, σύμφωνα με το άρθρο 87(1) του ν. 4790/2021. Μόνο που σύμφωνα με την ΑΔΑΕ το 2021 έγινε άρση απορρήτου για «λόγους εθνικής ασφάλειας» σε 15.475 περιπτώσεις και μόνο σε 3.097 ήταν για ποινικά αδικήματα!

    Έφτασε μάλιστα το σημείο να ισχυρίζεται ότι για το θέμα της απόπειρας τοποθέτησης του παράνομου λογισμικού παρακολούθησης Predator στο κινητό τηλέφωνο του ευρωβουλευτή Ν. Ανδρουλάκη, διενεργείται έρευνα «από τον γενικό εισαγγελέα και τις αρμόδιες δικαστικές αρχές! Φυσικά η μόνη έρευνα που διενεργείται για το θέμα είναι η έρευνα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου όχι για το σκάνδαλο αλλά για τη διαρροή των στοιχείων, που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα που αφορούν «τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κανένας δεν τους υπολήπτεται, ακόμη και οι μαφιόζικες οικογένειες έχουν αρχές και αξιακό σύστημα, τούτοι δεν έχουν τίποτα.

    2. Αν και εχει μια βαση η υποψια, στο ξεφραγο αμπελι που δρουν ανενοχλητες οι μυστικες υπηρεσιες αλλων χωρων, επιτρεπεται στο καταστροφικο κρατος των α(χ)ριστων να ….απερχεται σιγα σιγα! Μονο να μας πει με τι εξωτερικο χρεος παρελαβε και με τι απερχεται ας αφησουμε την καμμενη γης…..κτλ.
      Για το κ.Βελοπουλο μεγαλοεπιχειρηματιας κρυβεται πισω απο τις υποκλοπες !!! Σανος τερμα!!!! Το εξαντλησατε κι οι 301!

    3. Πάντως με το predator μπορεί να έκαναν πολύ περισσότερες παρακολουθήσεις και από την ΕΥΠ.( Κανείς δεν γνωρίζει πόσα εκατομμύρια τηλεφωνικές συσκευες στην Ελλάδα έχουν μολυνθεί)
      Αφού οι Ισραηλινοί σε συνεργασία με τους ντόπιους παρακολουθούσαν και υπεκλεπταν τον Ελληνικό λαό εδώ και χρόνια υπονόμευσαν την Δημοκρατία μας τώρα που τους κατάλαβαν την έκαναν και κάνουν με τους Τούρκους συνεργασίες!

      1. Τι δουλειά έχουν οι Ρώσοι με το predator…το λογισμικό κι η εταιρεία και οι ιδιοκτήτες είναι Ισραηλινοί….άρα για να τους καλύπτει μαζί ήταν συνεργάτες!
        Και είναι απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν να μην έχουν βγει εντάλματα σύλληψης για αυτούς και να σφραγίσουν τα γραφεια τους!
        Κανένας δεν γνωρίζει πόσα εκατομμύρια τηλεφωνικές συσκευές έχουν μολυνθεί στην Ελλάδα από αυτό το λογισμικό !

    4. Γιατί δεν γράφετε για τις ΔΟΛΟΦΟΝΊΕΣ που έκανε η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ και λέτε μόνον για τις υποκλοπές ; (!)

    5. η εθνική υπόσταση της Ελλάδος δεν υπονομεύεται από τα 8.000.000 λαθροεποίκων οι οποίοι δεν φαίνεται να παθαίνουν και ξαφνικίτιδες…..

    Comments are closed.