ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ;;; ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ – ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ ΣΤΑ ΙΧ ΤΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ – ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Χιονόπτωση στην Αττική Οδό, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε το χάος που έχει δημιουργηθεί στην Αττική Οδό με τους εγκλωβισμένους οδηγούς και την ταλαιπωρία που αυτοί υπέστησαν από νωρίς το πρωί -και, κάποιοι εξ αυτών, εξακολουθούν να υφίστανται ακόμη και έως αυτή την ώρα. Μία εξέλιξη που μόνο γέλιο και οργή μπροστά στην απίστευτη ταλαιπωρία που υφίσταται ο πολίτης.

    Εδικότερα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κυρία Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης , στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το γελοίο αδίκημα της διατάραξης ή παρακώλυσης συγκοινωνιών. Ένα αστείο πλημμέλημα μπροστά στο απίστευτο χάος που έχει δημιουργηθεί στην Αττική Οδό που παρά την άθλια κατάσταση, τα 2.80 συνέχιζαν να τα εισπράττουν. Οι άθλιοι χαραμοφάηδες ούτε καν να ανοίξουν τα διόδια δεν τόλμησαν.

    Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης, εισαγγελέας κ. Αντώνης Ελευθεριάνος.

    Η κατάσταση στην Αττική Οδό είναι τραγική. Εδώ και πάνω από τέσσερις με πέντε ώρες, υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί στο ύψος της Παλλήνης, καθώς η συνεχής χιονόπτωση και τα προβλήματα από τις δυο νταλίκες που έχουν διπλώσει στη μέση του δρόμου, έχουν διακόψει την κυκλοφορία.

    Νωρίτερα, εμφανώς οργισμένος, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία, περί τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, δήλωσε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από την Αττική Οδό.

    Όπως ανέφερε ένας έξαλλος εγκλωβισμένος οδηγός, δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τους αρμοδίους.

    «Είναι ντροπή, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Για να βρεθούμε στην κατάσταση αυτή πληρώσαμε διόδια. Αίσχος, δεν μας λένε τίποτα ο,τι μαθαίνουμε το ακούμε από τα ραδιόφωνα. Οι νταλίκες είχαν διπλώσει ώρες πριν και οι υπεύθυνοι δεν είχαν ενημερώσει, ώστε να μην μπαίνουν οι οδηγοί στην Αττική Οδό. Έπρεπε να είχαν κόψει την είσοδο. Φοβάμαι πως όχι το βράδυ, αλλά αύριο θα ξεμπερδέψουμε. Το χιόνι που πέφτει συνεχώς εδώ και ώρες έχει καλύψει τους δρόμους και στο τέλος και τα αυτοκίνητα μας. Δεν έχουμε φαγητό, νερό, τίποτα» ανέφερε ο ταλαιπωρημένος οδηγός.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ : SOS, SOS, SOS, SOS, SOS, Ας Βρεθεί κάποιος να διαλύσει το σάπιο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    2. εισαγγελική παρέμβαση? χαχα Και εισαγγελέας ο υποταχτικος του Κουλη Αντώνης Ελευθεριάνος. Και περιμενετε δικαιοσύνη ? Για αυτο παμε κατα διαολου Το κρατος ειχε σοβαρη δουλεια εψαχνε να δει αν φορανε μασκα να ριχνει προστύμματα στους επαγγελματίες και να διαφημίζει σύριγγες για να κονομάνε Με χιονια θα τωρα θα ασχολείται

    3. Απο εναν εισαγγελεα για καθε κατοικο του -σταν

    4. Μ αρέσει που βγαίνουν κάποιοι ανταποκριτές και ενω ρίχνει χιόνι μου φοράνε μάσκα λες και θα κολήσουν απ τον χιονιά κορωνοιο…

    5. Έχει όλος ο κόσμος τα κινητά υπολογιστές στην τσέπη και δεν μπαίνουν στον κόπο να μπουν σε αυτό το windy καιρός βροχή καταιγίδα, να ρίξουν μια ματιά πως θα κινηθεί το ψύχος και τι υγρασία θα συναντήσει.
      Να δω εγώ τι πλησιάζει και να πάρω το οποιδηποτε όχημα και να μετακινηθω;;;;Και να εχω και παιδιά η γυναίκα ;;;;;Πάμε καλά;;;;🥴Άσε ρε φίλε.
      Αφού ξέρω τι κράτος έχω,ξέρω και αυτούς που αρπάζουν τα λεφτά από τα διόδια αλλά γνωρίζω ότι πάντα κάποια νταλίκα θα διπλώσει η κάποιοι δεν θα έχουν αλυσίδες η δε θα γνωρίζουν πως να τις τοποθετήσουν και θα μας αποκλείσουν για τα καλά.
      Αφού ξέρουν ότι σε καθε χιονιά γίνονται πάντα τα ίδια και τα ίδια.
      Μόνο τα λεφτά είναι να παίρνουν και οι υπεύθυνοι της κάθε οδού και το άχρηστο κράτος.
      Άχρηστο 100% και δεν το παραδέχονται κι’όλας.
      Μου βγήκαν εχθές προχθές με πρώτη μούρη όλα τα εκχιονιστικα λέγοντας είμαστε πανέτοιμοι!!!
      😂🤣😂Τι πανέτοιμοι ρε;;;
      Δηλαδή άμα δεν ήτανε πανέτοιμοι τι θα γινόταν;;;;
      Χίλιες φορές να εκαναν απαγόρευση κυκλοφορίας για να κυκλοφορησουν μόνο τα μηχανηματα να δουν πως θα πάει (και βλέπουμε) παρά αυτό το χάλι.

    6. Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε. Έριξε ένα χιόνι που όλοι το περίμεναν και κοντεύει ο κοσμάκης να πεθάνει αβοήθητος στον υποτίθεται πιο συγχρονο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας. Λες και είμαστε στο ΕΒΕΡΕΣΤ. Υπάρχει ακόμα κυβέρνηση και υπουργοί;;; Δεν έχουν τσίπα;

    7. 111 νεκροί με COVID ανακοίνωσαν σήμερα. Μεγάλο το κόστος της κυβερνητικής αλητείας σε ανθρώπινες ζωές καθημερινά. Βλέπω τις ανακοινώσεις δεν τις πολυπαίζουν στα ΜΜΕ πια.

    8. Επιτελικό κράτος, άριστοι…
      Φάτε σκ@τ@ κερνάνε οι Μητσοτάκηδες.

    9. Με τους εγκλωβισμένους, μείνανε πίσω οι εμβολιασμοί! Πώς θα φτάσουμε στην 20η δόση άμα ασχολούμαστε με τον απεγκλωβισμό πολιτών από τα χιόνια; Να προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί γιατί με τέτοιες καθυστερήσεις, θα χάσουν οι λοιμοξιολόγοι τη μίζα τους. Αν και τώρα θα ετοιμάζουν το εμβόλιο για το χιόνι, και 10 ώρες εγκλωβισμένος, θα σου πουν με το εμβόλιο θα είσαι περδίκι! Θα είναι μονοδοσικό!!!!

    10. Γελάμε μαζί σας Αθηναίοι.
      Τα μηχανήματα που έχετε, αν τα είχαμε εμείς εδώ στην επαρχία στον Έβρο, οι δρόμοι θα είναι όπως και τώρα παρότι χιόνισε, παρότι έχει πάγο, οι δρόμοι είναι πεντακάθαρη!
      Με 5 πόντους χιόνι κάνετε σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου!
      Στην Φλώρινα στην Καστοριά στην Κοζάνη στο Νευροκόπι με πάνω από 1 μέτρο χιόνι και πάνω από μείον 15 δεν κάνουν έτσι. Χώρια πώς είναι εντελώς μόνοι, χωρίς τις τυμπανοκρουσίες των καναλιών.

    11. Χαχαχαχαχαχαχα………………..Μπορντελοκουλιστάν!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.