ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ; Η ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ 39ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ- ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ “ΓΕΝΝΑΙΟΙ” ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

    Κοινοποίηση:
    teaser12-6

    Η 39χρονη Βασιλική έκανε το εμβόλιο και ο χάρος τη συνάντησε την ώρα που οδηγούσε. Η γυναίκα έπαθε ανακοπή την ώρα που οδηγούσε, έχοντας κάνει πριν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

    Ο εργοδότης την εκβίασε να κάνει το εμβόλιο για να μην απολυθεί!

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας θα λογοδοτήσουν γι’ αυτό το έγκλημα ή θα αφήσουν τον κόσμο να πεθαίνει; Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε προχθές πολίτες “δύο ταχυτήτων”. Τι θα γίνει με αυτούς που δεν θέλουν να το κάνουν και απειλούνται κ. Γεωργιάδη;

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο σημερινό “Μακελειό”

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. αυτα τα βλεπουν οσοι παν για μπολιο ????????

    2. Δεν υπαρχει ελληνικη δικαιοσυνη.ειναι πληρως και απολυτα ελεγχομενη απο το ισραηλ εμμεσα ή αμμεσα.αν υπηρχε δεν θα φταναμε εδω.ειναι ολοι συναυτουργοι:ελληνικη δικαιοσυνη-πολιτικοι-καναλια-δημοσιογραφοι.ειναι ολοι συννενοημενοι και ευθυγραμμισμενοι απο την νεα ταξη πραγματων.μας εξοντωνουν εναν εναν,μερα τη μερα!!!!

    3. Τι ειρωνια….εκαναν το εμβολιο για να μην πεθανουν απο κορονοιο και πεθαναν απο το ιδιο το εμβολιο.απο αυτο που υποτιθεται θα τους εξασφαλιζε την ζωη.τς τς τς……..και ακομα μερικοι επιμενουν με παθος υπερ των εβμολιων.τελικα εχουμε προβλημα νοητικο!!!!!!

    4. Προχθες ο 34χρονος.χθες η 39χρονη.και καθε μερα ενας ανθρωπος φευγει.ειμαι σιγουρος οτι και αυτοι που πεθαναν,πριν πεθανουν ηταν φανατικοι υπερ των εμβολιων.γιατι ρε αδερφια;;;;;;;;;;γιατι δεν βλεπετε;;;;;;;;γιατι εθελοτυφλειτε;;;;;;;γιατι τοσο πορωμενοι;;;;;;;;γιατι τοσο ανενδοτοι;;;;;;;;απο εγωισμο και αντιδραση επειδη καποιοι σας ειπαν μην το κανετε,κανατε το αντιθετο;;;;;γιατι;;;;;γιατι;;;;;;γιατι;;;;;;κριμα!!!!!!!!

    5. Δολοφονοι,σκατανθρωποι,ρεμαλια ολοι εσεις που οδηγειτε τον κοσμο και κανει το σατανοεμβολιο.γιατι για αλλα εμβολια δεν αντιδρουσαμε τοσα χρονια;;;;γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε τοσος λογος ανησυχιας οπως με αυτα εδω.λυσαξατε κωλοδημοσιογραφοι και σκατοπολιτικοι και κανετε πλυση εγκεφαλου και τρεχει ο κοσμακης να εμβολιαστει.μαλακισμενε μητσοτακη θα πας εσυ να παρηγορησεις την οικογενεια της κοπελας;;;;;;;αθλιε τιποτενιε πρωκτοσαλτε,θα αναλαβεις την ευθυνη αθλιο υποκειμενο φασιστα,που τρομοκρατεις τον κοσμο λεγοντας οτι οποιος δεν θελει να εμβολιαστει να συλλαμβανεται;;;;;;;;;;βρωμιαρη ευαγγελατε χαιρεσαι που πεθαινουν νεοι ανθρωποι απο το σατανοδηλητηριο;;;;;;;ειμαι σιγουρος ρε σκουπιδι,οτι δεν εχεις κανει κανονικο εμβολιο.εχεις πληρωσει την νοσοκομα ή την νοσηλευτρια να πιστοποιησει οτι εκανες το εμβολιο.πιθανον και να μην πηγες καν.μα εδωσες το “χαρτζιλικακι” και να σου εφεραν το χαρτι covid στο σπιτι.οπως ολοι σας.οπως και η κυρά σου.και μην μας δειχνετε βιντεακια οτι εμβολιαζεστε.μονο τα 4χρονα σας πιστευουν.

      1. και τα παλιότερα ειχαν παρενέργειες κι πέθανε κοσμος ομως οχι αυτο το θανατικο που ειναι τωρα !! πολυ λιγότερο ηταν τοτε !!

    6. Θα πληρωσουν εμμεσα η αμεσα ολοι αυτοι που ευθυνονται για αυτους τους θανατους.θα πληρωσουν οχι λογω αμελειας,αλλα λογω ενορχηστρωμενου και προμελετημενου και προσχεδιασμενου θανατου.θανατου εκ προ μελετης και εκ προθεσεως.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ.γιατι δεν μπορει οταν ο ιδιος ο Π.Ο.Υ ο οποιος ειναι ενα νεοταξιτικο μεν εργαλειο,λεει ομως και μισες αληθειες δε,ετσι ωστε να γλιτωσει και την ενοχη,να λεει οτι υπαρχουν παρενεργειες απο τα εμβολια και η ελληνικη κυβερνηση να επιμενει τοοοοσο χουντικα.κατ’οπιν στηριξης βεβαια της μερκελ.γιατι δεν ειναι δυνατον ο αντιχριστος και ανθελληνας πρωθυπουργος μας μα ειναι τοσο αντρακι,που να μην μασαει και να μην κανει πισω.βλαμμενος ειναι!!!!απλα τον στηριζει απιστευτα η νεα ταξη πραγματων,οχι γιατι τον συμπαθει,αλλα γιατι μισουν τους ελληνες και την ορθοδοξια.2 πραγματα θελουν να πετυχουν με τους εμβολιασμους ειδικα στην ελλαδα κυριως και πρωτιστως.1ον την πληρη υποταγη και 2ον)ομαδικους θανατους.μας εχουν απεραντο μισος.εχουν λυσαξει για την ιστορια μας,για τον πολιτισμο μας,για την Ορθοδοξια μας.τους εχουμε κατσει στο λαιμο και θελουν να μας εκδικηθουν,βαζοντας τον μητσοτακη να μας εμβολιασει ολους.οτι περπαταει και κινειται στον ελληνικο χωρο.μεχρι και τα σκυλια θα ζητησουν να εμβολιαστουν θυμηθειτε το.δεν κανω πλακα!!!!!οι ανθρωποι ειναι δαιμονισμενοι.φυσικα σε αλλες χωρες δεν θα τολμησουν ουτε καν να αναφερουν υποχρεωτικο εμβολιασμο.απλα εχουν παρει χαμπαρι οτι ο ελληνας πλεον καταντησε καναπεδακιας-καλοκαιρακιας-μυκονακιας-μ@@ν@κιας-παρτακιας και ο,τι και αν μας σερβιρουν θα το δεχτουμε.αδερφια δεν παει αλλο.ξυπνηστε επιτελους.και αν εισαστε ηδη ξυπνιοι,ξυπνηστε και τους διπλανους σας…..ελεος!!!!!

    7. Το μοντέλο που ποζάρει και χασκογελάει στην γωνία της φωτογραφίας την ώρα της κηδείας ποιά είναι? Θέλω το τηλέφωνό της…

      1. Ποσο στοκος μπορει να εισαι???? Η κοπελα που “ποζαρει” στα αριστερα, ειναι η κοπελα που βρισκεται μεσα στο λευκο φερετρο που βλεπεις στα δεξια!!!!!!!!!!!

      2. καν το μπολι κι εσυ να πας κοντα της εκει που ειναι τωρα τουτη βρε

    8. Ευαγγελατε και αυτος ο θανατος ασχετος με τα εμβολια εέεεεεεεε;;;;;;;;;;;;αντε ντε,μπες στα σχολια με κανενα ψευδωνυμο.πες τη μαλακια σου.γιατι με το πραγματικο σου δεν υπαρχει περιπτωση να μπεις.ασε που δεν ταυτοποιειται κιολας οτι εισαι εσυ.εισαστε ολοι σας ΦΟΝΙΑΔΕΣ.ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ(ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

    9. Θα σας πω εγω το ονομα αυτου που σκοτωσε την κοπελα:χαρδαλιας-τσιοδρας-βασιλακοπουλος-μαγιορκινης-παγωνη-ευαγγελατος-στεφανιδου-παπαδακης-σροιτερ-καμπουρακης-πορτοσαλτε-γεωργιαδης-μητσοτακης-μερκελ-μπιλ γκειτς-σορος-κισιγκερ-ροκφελερ-ροθτσιλντ.συγνωμη αν ξεχασα καποιον.το κριμα στο λαιμο τους!!!!!!!!!

    10. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Νίκο. Αυτό πρέπει να γίνεται, κι όχι τώρα, από χρόνια. Από όταν έκαναν μειώσεις μισθών, κόψιμο διαφόρων άλλων και τους έλεγαν ότι αν δεν υπογράψουν θα απολυθούν. Κι όλοι υπεγραφαν σαν τις κότες. Το διαιρε και βασίλευε το ξέρεις; Αυτό ακριβώς συμβαίνει από πάντα. Πότε δεν θα ενωθούμε όλοι μαζί. Γιατί οι περισσότεροι δεν σκέφτονται λογικά, ότι αν πούμε όλοι όχι δεν υπάρχει περίπτωση να μας διώξει όλους! Φοβούνται όλοι! Και το πιο γελοίο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι φοβούνται περισσότερο μην χάσουν τη δουλειά τους παρα μην χάσουν τη ζωή τους!!! Έλεος δηλαδή!

    11. Η εκλιπουσα πηγε οικειοθελως και υπεγραψε….Προηγειται η υγεια και μετα η δουλεια,μην υποκυπτετε στους εκβιασμους των καθαρματων

    12. Ποια ειναι αυτη η βρωμερη χαμουρα που ηταν εργοδοτης της μακαριστης . Προσφατα περασα απο γωνιακο σουβλατζηδικο στη Νικαια επι της Π. Ραλλη, και ειχε φωτεινη επιγραφη ΕΛΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΥΓΕΙΑ!!!! Λιγο ακομη και θα εκανα εμετο!! Χαμουρες βρωμερες!!!

    13. Το όνομα του εργοδότη και της επιχείρησή του θέλουμε να μάθουμε.

      1. σε γυμναστήριο δούλευε η κοπέλα και έμενε Πεντέλη. Νομίζω ο πατέρας της ήταν συνέταιρος σε αλυσίδα ζαχαροπλαστείων κάποτε…

    14. Τι αλλο πρεπει να δουμε ρε ραγιαδες κοτες για να πειστουμε οτι ρισκαρουμε τη ζωη μας με το κολοεμβολιο τους? Οποιος θελει πραγματικα να το κανει και τους πιστευει ολους αυτους τους “ειδικους” καρναβαλους με το ακαταδιωκτο παρακαλω, ας το κανει. Οι υπολοιποι ενωθειται μια γροθια! Οταν θα εκβιαζουν εναν ακομα και με απολυση, να τους απαντατε φευγουμε ολοι μαζι τωρα! Νομιζετε οτι μπορει οποιαδηποτε επιχειρηση να αντικαταστησει αμεσα το προσωπικο της και να επαιδευτει ο καινουριος αμεσα? Χωρις να γινει μπαχαλο η επιχειρηση? Και να εκτεθει εννοειται στις δεσμευσεις που σιγουρα εχει? Να δεις πως τελειωνει ο εκβιασμος μετα αφου τα συζητησουν επιχειρησεις και κυβερνηση. Ποσο κοτες εχουμε γινει πια ξυπνατε!!! μην ακουτε τα παπαδαρια! ειναι πουλημενοι!! Σας κρατανε ηττοπαθεις!! Ο Χριστος ηταν επαναστατης, οχι σαν τους μπουχεσες τους Μητροπολιταδες με τις περιουσιες !!

    15. Εμπάργκο στον φασίστα εργοδότη, να μαθευτεί η επιχείρηση και να πατώσει, δουλειά βρίσκεις και μάλιστα με ηθικούς ανθρώπους που σέβονται την ελευθερία του άλλου, δεύτερη ζωή δεν έχει. Πρέπει να ζυγίζει ο κόσμος τις προτεραιότητες, αξίζει για μια δουλειά να ρισκάρεις την ζωή σου; Έχει δικαίωμα ο καθένας να σε πιέζει ακόμα και αν το εμβόλιο ήταν καλό; Μας έφερε και τον εμφύλιο ο βατραχομούρης με τα εμβόλια του.

    16. Γιατί αναφέρεται απλά ως ‘εργοδότης’ από τη στιγμή που υπάρχει θάνατος; Εάν θέλετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βοηθήσετε, δεδομένου ότι απο καιρό έχει ξεκινήσει ‘χορός’ ‘εργοδοτών’ που εκβιάζουν τους εργαζόμενούς τους με τα εμβόλια του θανάτου, για να ξέρουν και οι σύγχρονοι δουλοκτήτες (και όχι ‘εργοδότες’ ) ότι τα ονοματάκια τους δεν θα μείνουν κρυφά, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! Διαφορετικά τι γράφετε; ‘μελό στόρι ‘για το αδηφάγο κοινό; Πρωτίστως η οικογένεια της κοπέλλας πρέπει να δώσει το όνομα! Εδώ πέθανε ο άνθρωπός τους, τι φοβάται; Μπας και παρεξηγηθεί ο σκατόψυχος δουλοκτήτης;

    17. Με αυτόν τον θάνατο της Βασιλικής συν με τους πάνω από 12 χιλιάδες θανάτους συνελλήνων μας συν με τους χιλιάδες ανθέλληνες μας που έπαθαν από τα εμβόλια θανάτου του χουντοκούλη και του σωτηράκη έπρεπε να είχε πέσει αμέσως η χούντα ΝΔ ΑΕ και να πάνε όλοι οι χουντονουδούληδες ισοβια φυλακή!!!

    18. Ποιός είναι ο εργοδότης;
      Βρείτε το όνομα του να το μάθουμε όλοι κ η οικογένεια να στραφεί εναντίον του κ φυσικά εναντίον της κυβέρνησης

    19. Μπορούμε να μάθουμε ποιος είναι ο εργοδότης της?

    20. Ναι θα λογοδοτήσει ο Τζιμαρας που καθότανε πίσω από τις κάμερες μετά τα ντέρμπυ στην υποσαχαρια Μπανανία

    Comments are closed.