ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ… ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ – ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΙΣ “ΠΛΑΤΕΣ” ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΛΟΓΕΣ

    Τα πρώτα exit poll δείχνουν μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι βγάζει αυτοδυναμία. Δείτε ποιά είναι τα σενάρια και ποιών τις “πλάτες” θα χρειαστούν για να φτιάξουν κυβέρνηση.

    exit poll edres

    sunergasies_pasok-nd

    surusa-pasok-mera 25 suriza-pasok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Νομιζετε οτι τον Τσιπρα τον πειραξε το αποτελεσμα? Ισα ισα καλυτερα του ηρθε γιατι δεν εχει κοσμο προκομενο με μυαλο να κυβερνησει. Τα λαμωγια ειναι εξυπνα. Ερχεται η καταστροφη. Οι ελληνες του εξωτερικου οπως σας ειπα ψηφηζουν ΝΔ για να αγορασουν σπιτια με φαντς να αγοραζουν πιο φτηνα στην ελλαδα.

    2. Όποιοι μάγκες πανηγυρίζουν τώρα, να δώ τις φάτσες τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και όταν θα γίνει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους από την πατριωτική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για τους επιδοματικούς και τους ντελιβεράδες που ψήφισαν Κούλα, καλά ξεμπερδέματα παιδιά.

    3. οχι 5 εμβολια άλλα 5 να βαλει το ζαβό να τελειωνετε ολοι ρε μουνοπανα , οσο και μαγειρεμενα να ηταν ολα ειστε ολοι για τον αλλο κοσμο , τύφλα να’χουν τα ζόμπι.
      Να σας κανει την κωλοτρυπιδα σαν τάπερ ρε κουφαλες ολοι σας

    4. Είμαστε ο πιο ηλίθιος λαός του Πλανήτη. Αυτό βέβαια ψιθυρίζεται σ,όλο τον Πλανήτη. Απλά τώρα σφραγίστηκε και επίσημα. Με πήραν τηλέφωνο φίλοι από εξωτερικό και μου είπαν κατά λέξη. Μήπως είσαστε μόνιμα μαστουρωμένοι η πιωμένοι;

    5. Που το ειδες ρε γιαλατζη Εθνικιστη οτι ο Κασιδιαρης στειριξε τον Συριζα;;;;;; Αντε ρε τρολ , ψευτες , που γραφετε οτι θελετε!! Ο Κασιδιαρης ειπε μονο μην ψηφισετε τον Μητσοτακη!!! Και ψηφισετε οτι θελετε!!

    6. Εαν επαληθευτουνε τα exit poll και παρει ο μητσοτακης 42% ειναι να τα μαζευουμε ολοι μαζι και να
      φυγουμε απο την ελλαδα.

      1. Που να πας ρε κακομοίρη; Μέχρι το Κακοσάλεσι είσαι.

      2. Να πάτε στο καλό δεν θα μας λείψετε κιόλας.

    7. κυβερνούν οι εβραιοσιωνιστες κ. τα αποτελέσματα εκλογών τα δίνουν αυτά τα περιτετμημενα παπαρια. γι αυτό έχουν κ. το ψυχανωμαλο, ανισορροπο ανδρεικελο, ΑΙΜΟΜΕΙΚΤΙΚΟ μπάσταρδο που βολεύει πολύ για τις εξελίξεις που θέλουν.
      δεν ψήφισα, δεν πήγα σε νοθευμενες κ. στημένες εκλογές, δεν νομιμοποιω δολοφόνους, εγκληματίες, καλπονοθευτες κ. ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

      1. ουγκα-ουγκα καθυστερημενε

    8. Δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα. Μας ξέχασε και ο Θεός…

    9. ….ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ…ΘΑ ΠΕΝΘΩ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ!!!!

    10. Ωχ… άλλα 4 χρόνια πολιτικής μαφίας δεν θα αντέξουμε… είμαστε εντελώς ηλίθιος λαός. Θέλουμε ξύλο και διαφθορά. Αυτά μας αξίζουν?

    11. Aλεξη.. Οπvς καταλαβαινεις, η παραιτηση σου γινεται δεκτη,

    12. Τώρα κλάψτε η κλαστε με τον Κλασιδιαρη !

    13. Δηλαδη θα φαμε στην μαπα αλαλ 4 χρονια τον Μητσοτακη, επειδη η φακιν δεξια εμεινε συνειδητα σκορπια ?
      Οχι ρε gay μου.. Καλυτερα μεταναστης και ευχομαι τα επομενα εμβολια, ο Κουλης να σας τα κανει στο λοκο,

    14. ο θειος μου 80 χρονων του εχουν πετσοκοψει την συνταξη πηρε την θεια μου κουτση απο το ενα ποδι να παει να ψηφισει ΝΔ μπας και βγει ο συριζα
      Στο μεταξυ τις μεγαλες περικοπες στις συνταξεις τους της εκανε ο Σαμαρας/Βενιζελος και οταν αρρωστησε το 2020 τον ειχαν για φτυσιμο σε ενα ραντζο στο Αττικο και εβριζε τον Μητσοτακη
      Τωρα πηγε και ψηφισε ΝΔ

    15. Γίδια να σας μπολιάζει η π@υστροκούλα μέχρι να σβήσει ο ήλιος… ζώα ε ζώα να πεινάσετε

    16. Ο Κασιδιάρης τώρα θα βγεί από την φυλακή με πρωθυπουργό τον Κούλη σε 800 έτη.

      1. Είναι επειδή εμπιστεύεται την Ελληνική δικαιοσύνη και μάχεται με νύχια και δόντια στο Εφετείο.

    17. Τα exit poll δεν ειναι αποτελεσματα,μην προτρεχετε.
      Περιμενετε μεχρι τις 11-12 το βραδυ.

    18. Επιτελους θα παει η γραβιερα κρητης 40 ευρω το κιλο και θα βρισκουμε ν αγοραζουμε…πριν δεν αφηνε η πλεμπα ουτε ενα μπαστουνι για δειγμα…Μπραβο Κυριακο βαλε ταξη ..δεν μπορει να ψωνιζει ο καθε τελειωμενος τυρια και κρεατα και εμεις να μην βρισκουμε.

    19. Αφού ο Μητσοτάκης παίζει μόνος του, ο σύριζα και ειδικά ο Τσιπρας τελείωσαν οριστικά στις πρεσπες. Όσων αφορά τους τάχα εθνικιστές του Κασιδιαρη που ψηφισαν έναν προδότη που πούλησε την Μακεδονία, Σκ@τα στα μούτρα τους. Μας απογοήτευσε πλήρως και έδειξε πως δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Γιατί αφού τώρα στηριξε το προδοτικο σύριζα, ποιος μας λέει πως εάν μπει στην βουλή ο Κασιδιαρης δεν θα στηρίξει κάποιον νομο του σύριζα που θα προδίδει την Θράκη όπως έκανε και στην Μακεδονία. Οπότε, μακρυά.

    20. από το 49% του εκλογικού σώματος-ζήτημα εάν πήραν το 32% … δηλαδή το υπόλοιπο 17% μοιράζονται οι υπόλοιποι (32%+17%=49%) .. αλλά μένει το υπόλοιπο 51% του εκλογικού σώματος (49%+51%=100%) .. ποια νομιμοποίηση έχουν; ΟΥΔΕΜΙΑ τότε τι μοιράζουν; … από πότε οι μειοψηφίες νομιμοποιούνται να συγκροτούν νομοθετικό σώμα και να σχηματίζουν κυβερνήσεις; που τα είδαν αυτά;

      1. και τι θες, ακυβερνησια επειδη εχει αποχη? πας καλα αδελφε?

    21. ρε εσείς πάτε καλά; 121 ..132 έδρες; τι είναι αυτό; ρε γίδια!!!

    22. βιάζεστε …βιάζεστε πολύ και όποιοι βιάζονται σκοντάφτουν

    23. Μας πούλησαν οι κομάντος αυτοκτονίας του κασιδιαρη στέφανε….

      1. Χαχαχαχα μια ζωή πουλημενος ήταν ο ηλίας, ξυπνα πατριωτηηηη.

      2. οχι φιλε οτι θελουν κανουνε με της καλπες οτι θελουν βαζουν καλπη = καλπικη δηλαδη ψευτικο στην πραγματικοτιτα ειναι ολοι στον πατο ελπιζω να μην μου διαγραψουν το ποστ επιδη ειπα αληθεις ολοι το ξερετε απλα υπενθημησει εκανα

      3. Καθόλου δε σας πούλησαν,τι περίμενες ρε χαϊβανι ότι θα στήριζαν μουζαλα κ θεία Τασία

        1. Κάτσε πάνω και μην μιλάς τρελο ναζι πουλημένοι ολοι ήταν από το 12 στην χ.α. ξυπνα μπετοβλακα.

    Comments are closed.