ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΛΛΗΝΕΣ

    Το γράψαμε από χθες ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ κατεβαίνει στις εκλογές, κανονικά και αυτόνομα. Έγινε και εκλογή νέου προέδρου. Ακολουθεί η ανακοίνωση του κόμματος, όπως αναρτήθηκε σήμερα το πρωί.

    «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου – Νέος Πρόεδρος ο Ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης

    Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

    ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

    Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης.

    Δήλωση του νέου Προέδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

    Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία.

     

    Σύντομο βιογραφικό

    Ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες, δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο».

    Πρόκειται για μία νέα επιβεβαίωση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Δείτε τι γράφαμε ήδη από χθες ΕΔΩ

     

    Η ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Ηλια προχωρα Κατω οι ανωμαλοι οι βιαστες οι απατριδες οι κλεφτες οι ψευτες τα κορακια που καταστρεφουν την λατρεμενη πατριδα μας Αξιζουμε μια Ελλαδα ανταξια των προγονων μας Θελουμε να απαλλαγουμε απο την σαπιλα την μποχα που βλεπουμε σε καθε μας βημα Οθεος ας μας βοηθησει επι τελους

    2. Τώρα σας ξεφτιλίζει με μια τηλεκάρτα. Όταν βγει και θα έχει μαζί του 2.000.000 κόσμο, να δούμε που θα πάνε αυτοί οι ανθέλληνες που πάνε να τον αποκλείσουν. Καλύτερα να πάρουν τα κλεψιμαίικα και να φύγουν τώρα γιατί 2.000.000 κόσμος θα ψάχνει να τους βρει! Ηλία τώρα που καταλάβαμε ότι δεν θα μας πουλήσεις ποτέ, είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για εσένα.

    3. EIMAΣTE ETOIMOI NA KYBEΡNHΣOYME…..
      το οικονομικο προγραμμα,
      του Εθνικου κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ ,εχει δημοσιευθει,
      και ειναι αυτο που θα εφαρμοσουμε
      μολις κυβερνησουμε…..οτι γραφει θα υλοποιηθει…..
      δεν ειμαστε απο αυτους που αλλα λεμε και αλλα κανουμε…..
      Θα καταργησουμε τον νομο Ευαγ.Βενιζελου,
      “περι ευθυνης Υπουργων”,
      για να τιμωρηθουν οι κλεφτες Δημοσιου χρηματος….
      Για μας προεχει ενα κράτος δικαιοσυνης και προνοίας,
      και η προστασια της Ελληνικης οικογενειας…….
      Βεβαια ενα οικονομικο προγραμμα
      δεν ειναι στατικο-δογματικο-αμεταβλητο……
      τροποποιειται αναλογα με νεες συνθηκες και προσαρμοζεται…..
      Η φιλοσοφια του προγραμματος μας ειναι βασισμενη ,
      στην Οικονομικη θεωρεια του Τζων Μεηναρντ Κεηνς…..
      Αυτη η πολιτικη που εσωσε τις ΗΠΑ,
      απο το οικονομικο κραχ του 1929 ,
      με το New Deal (Νεο Συμβολαιο) του Ρουζβελτ

    4. ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ??

    5. Θα κατεβει στις εκλογες η εγκληματικη οργανωση νδ που οι βουλευτες του τα παιρναν απο funds, που εκαψαν χιλιαδες ελληνικα δαση για να μπουν ανεμογεννητριες, που σκοτωσαν χιλιαδες με τις υποχρεωτικοτητες ακομη και μεσα στα νοσοκομεια, ενω υπηρχαν τα φαρμακα και δεν τα εδιναν, που βουλευτες της και στελεχη της ειναι μπλεγμενοι με την παιδεραστια, που παρακολουθουσαν ολο τον κοσμο παρανομα, που εδωσαν αδεια σε σκοπιανο σωματειο να διδαξει την σλαβοσκοπιανη γλωσσα εντος της ελληνικης επικρατειας και σκοτωσαν δεκαδες ελληνοπουλα στα τεμπη αν και γνωριζαν την κατασταση των σιδηροδρομων (δηλωση μπουμπουκου που δεν κληθηκε ποτε απο εισαγγελεα); Θα κατεβει στις εκλογες το προδοτικο κομμα συριζα που ξεπουλησε την Μακεδονια παραχωρωντας ελληνικη ιστορια, γλωσσα και εδαφος χωρις πολεμο στο υποκρατιδιο των σκοπιων, που κοροιδεψε με δημοψηφισμα το επαναστατικο κινημα των Ελληνων που ηθελε κατα πλειοψηφια ρηξη με τους ευρωμασωνους και εκανε κολοτουμπα συνεχιζοντας τα μνημονια, που γεμισε την χωρα ανοιγοντας τα συνορα με λαθραιους δινοντας τους ελληνικη υπηκοοτητα, που θελει την διαλυση της οικογενειας και την επιβολη των λοατκι, που εχει στις ταξεις του τον καταδικασμενο παππα, τον μπαλαουρα και τον πολλακη που βριζουν την δικαστικη εξουσια αλλα αυτοι δεν απειλουν την ‘δημοκρατια’ που εχουν στις ταξεις τους τον γεωργουλη που πηδηξε το μισο ευρωκοινοβουλιο; θα κατεβει στις εκλογες το κλεφτοπασοκ που χρωσταει και στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας που αλλαξε ονομα και αφμ αλλα το χρεος του δεν το εξυπηρετει, που εχει την καιλη – γερες μιζες με καταριανους – και δεκαδες στελεχη τουρκικης υπηκοοτητας που κατεβαινουν ως ελληνες και ετοιμαζονται να δωσουν το μισο αιγαιο στους τουρκους; θα κατεβει στις εκλογες το deb -τουρκικο κομμα- με τουρκους υποψηφιους που παιρνουν απευθειας εντολες απο τουρκια, θα κατεβει το ουρανιο τοξο των σκοπιανων, θα κατεβει ο ανταρσυα που ενδιαφερεται για τα δικαιωματα μονο των λαθραιων και δε θα κατεβουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ; ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ….ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ 2 ΜΑΙΟΥ…και θα φωναζουμε μονο δυο υμνους που μολις το συστημα ακουει τρεχει να κρυφτει: τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ (και οι δυο εχουν απαγορευτει)…..

    6. Σε πανικο ο κασιδας περιφερει το κομμα του απο αυτοφορακια σε αυτοφορακια

      1. Εχει πέσει λυσσωδώς επάνω του η σάρα και η μάρα για να τον θάψουν… Ενας εναντίον όλων, κάνει τιτάνιο αγώνα για την Πατρίδα και έχει δικαίωμα να μεταχειριστεί κάθε τρόπο για να μη εξοντωθεί από τα λυκόρνια που τον παίζουν βρώμικα, έχοντας όλα τα μέσα δικά τους…Τι δεν κατάλαβες ρε όρνιο; Μάλλον τίποτα, γιατί είσαι μακριά νυχτωμένος…”Τα πάντα ρεί ” όμως…

    7. Ωπ στρατιωτικος τωρα τσαμπουκαλεβει το πραμα αμαν αμαν.Ρε βαλτε μια μαιμου να τελειωνουμε επιτελους τους ουγκα ουγκα θα τους παρετε ετσι κι αλλιως αυτους που θελετε ομως ποτε. Υποψιν αναφερομαι σ αυτον που εχει βαλει αρχηγους μαριονετες σε ολα τα κομματα

    8. 1ον. ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ… . Ο ανθρωπος αυτος ( μαλλον ) δε ξερει καν οτι ο Πλατωνας λεει για Αθηνα Ατλαντιδα ( ανιστορητος και πατριδοκαπηλος ) . 2ον. Δυστυχως οσοι ψηφισουν παλι κατι τετοιο ειναι ”σανοφαγοι” και πιονια του συστηματος γιατι πανω σε τετοιους παταει το συστημα για να κανει διαφορα που δε θα εκανε χωρις αυτα τα ατομα . 3ον . Τωρα που μιλαμε το πενταγωνο της Αμερικης εχει βγαλει βιντεο με UFO στις ειδησεις ( 2020 ) και καποιοι ( δυστυχως ”σανοφαγοι” ) ασχολουνται ακομη με τετοια ατομα… ( ισως ζουν στην κοσμαρα τους ) . 4oν. Kανενας δε θα κυβερνησει ουτε ο Μητσοτακης ουτε αλλος ( και αν βγει καποιος θα βγει μεχρι να φυγει… για λιγο ) . To συστημα θα πεσει , αλλα δε θα πεσει επειδη θα ξυπνησουν οι ανθρωποι θα πεσει στημενα . Να πουμε μερικα πραγματα ( ξανα ) γιατι οι δημοσιογραφοι δεν προκειται να πουν τι συμβαινει στη γη . Σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση . Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) …και μετα θα γινουν αλλα…

    9. η σκ@τογρι@ ξεκ@λι@ρ@ εχει λυσαξει η π@υτ@νογρι@ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ MAGICA DE SPELL βγαζει χολη η κ@λ@γ@μημενη!!!
      οταν περναει απο μανιοκαταθληπτικο επεισοδιο,οποιον παρει…Και…”πιτσιλαει ασχημα η ρουφιανα η οπη τηs…
      Μιλαμε για σκ@τογρι@…Στην κυριολεξια…Μεγαλη κ@ριολ@,απο τα νειατα τηs…

    10. Τί έγινε; Έχω χάσει επεισόδια. Πού εξαφανίστηκε ο αντιεισαγγελέας; Και είναι πολύ συμπαθητικός. Γιατί έφυγε; Εξίσου άξιος είναι και ο ταξίαρχος, τον έχω γνωρίσει σε συγκέντρωση του Κασιδιάρη.

    11. ΕΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕ – ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ – ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ,ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!

    12. Οι νομικοί του κόμματος, να έχουν υπόψη τους το εξής σοβαρό επιχείρημα, εκτός των γνωστών περί αντισυνταγματικοτητας.. Είναι νομικά απαράδεκτο, ο ένας νόμος βοριδη να απαιτεί αλλαγή της ηγεσίας κόμματος όταν βαρυνεται με πρωτοδικη καταδίκη και ο δεύτερος νόμος, να χαρακτηρίζει αχυρανθρωπο, όποιον τον αντικαταστήσει σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.. Οι νόμοι συγκρούονται, είναι καταχρηστικοι και αυτό ακυρώνονται.. Ο Ηλίας θα κατέβει κανονικά.. Στέφανε, φρόντισε σε παρακαλώ να χρησιμοποιήσουν κι αυτό το επιχείρημα.

    13. Ηλία Κασιδιάρη συγχαρητήρια. Είσαι ο λεβέντης που θέλει η χώρα και όσο υπερασπίζεσαι αυτά τα ισπανικά θα σε στηρίζουμε είτε είσαι φυλακή είτε είσαι οπουδήποτε. Πιάνεις γρήγορα τον παλμό της κοινής γνώμης και είναι χαρακτηριστικό μεγάλου ηγέτη. Όξω οι μασόνοι απ´ το έθνος των Ελλήνων. Καλή συνέχεια στον αγώνα σου υπέρ Πίστεως και Πατρίδας και ηθικό ακμαιότατον

    14. Με την ευλογια της Παναγιας μας για οτι καλυτερο να γινει για την πατριδα μας.Καλη επιτυχια !!!! Ο Αρχαγγελος Μιχαηλ μαζι του !

    15. Ποιος είναι πάλι αυτός ο μπάρμπας; Ε, ρε πως σας γλεντάει ο Κυριάκος..

      1. Εσένα σε γλεντάει ο ερντογάν και ο κούλης σου δεν λέει κουβέντα για τον χάρτη με τα ελληνικά νησιά και τη Θράκη. Οι Έλληνες αγανακτούν, ο κούλης σου υποτακτικός και του ζάεφ, μέχρι και του Ράμα! Γίνατε και υπιτακτικοί του Κωνσταντίνου του Ανταρσύα! Θα δεις το γλέντι στις 21 Μαΐου που θα τα ρίξουν όλα στον κούλη με το ποσοστό Βενιζέλου που τα πιάσει! Και ο Γεωργιάδης θα αγκαλιάζει μετά τον Δένδια, υπομονή μισέλληνες!

      2. Να σε ρωτήσω ρε Πελασγε. Ο Κούλης απ’τη δική σου μυθικη ράτσα βαστά; Τη Πελασγικη;
        Γιατί αν είναι έτσι, να το ψηφίσω κ γώ..

    16. Λιάκο δυνατά γάμα την πουστια.
      Έχε έτοιμη την εναλλακτική και δώσε κατεύθυνση, οι προδότες θα πληρώσουν, έχει ο καιρός γυρίσματα.

    17. Καλή δύναμη Ταξίαρχε, η επιτυχία είναι δεδομένη.
      Συναδελφικά.

    18. Ο Βορίδης το τσεκούρι του και σπέρνει τρόμο στα ναζιδια

    19. Αυτοί που είναι στους Έλληνες πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση για συγκέντρωση στις 2-5 στον Άρειο Πάγο. Όχι 5-5, στις 2-5 να ξέρουν οι Δικαστές ότι η έσχατη προδοσία που θέλει το ανθελληνικό τόξο, δεν θα περάσει. Αδέρφια εμείς δεν είμαστε κουκουέδες, δεν υπάρχει οργάνωση, κάντε γρήγορα αυτά που πρέπει. Και εννοείται πρέπει να είναι παρών και ο Εισαγγελέας Κανελλόπουλος που είπε ότι θα υπερασπιστεί την υπόθεση παρότι μας απογοήτευσε που ήθελε να βάλει κάποια λαμόγια που ψήφισαν μνημόνια και ήταν στο ανθελληνικό τόξο!

    20. ΜΟΝΟ τον Ηλια Κασιδιαρη εμπιστευομαστε….
      περαν αυτου το χαος…..
      δεχομαστε απιστευτη απανθρωπη επιθεση
      απο πολιτικα χτηνη…..
      αυτες οι εκλογες θαναι καθοριστικες….
      με προσχημα τον Κασιδιαρη , δεν θελουν
      το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ μεσα στην βουλη,
      γιατι ετοιμαζουν Εθνικα ξεπουληματα……
      Αν τους ανθελληνες τους βολεψει αυτη η 4ετια,
      μετα δεν θαχουν προβλημα ,
      γιατι θα ψηφιζουν 1 εκατομυριο λαθροΙσλαμιστες,
      και θαχουν ενα 15% καβαντζα ψηφων απο αυτους……
      αυτες οι εκλογες θα κρινουν την επιβιωση
      του Ελληνισμου……
      το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ ,
      θα ξεπερασει τον αποκλεισμο του κομματος…..
      ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…
      Ενα ποσοστο κοντα στο 15% και 3ο κομμα ,
      ειναι εφικτο……Το ομολογησε αθελα του ο Βοριδης..
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…..
      ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…….
      Με αποχη στηριζεις τους μασωνους της ΝΔ,
      και τους υπολοιπους προδοτες της βουλης……
      ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ….
      ΑΛΛΙΩς Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

    21. Δυστυχώς, η ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ δικαιοσύνη δεν θα επιτρέψει την κάθοδο του κόμματος. Στην Ελληνική Κολομβία, ο κούλης έχει πάντα δίκαιο και οι φόροι πέφτουν βροχή.

    22. ζητω αι ταξιαρχοι γεωργιον παπαδοπλουλον στυλιανον πατακον και μακαρεζον ζητω αι συνταγματαρχαι και ολαι αι ενοπλαι δυναμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      δεν θα περασει ο κομουνισμος και πολιτισμικος μαρξισμος και αι συνοδοιποροι του κουλιδες και καραμαλουλιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. στρατοχωροφύλαξ, μας ρεζιλεύεις με τη γραμματική σου ………………..

      2. Εντάξει ρε Ελληνάρα,αλλά μάθε και να γράφεις Ελληνικά

    23. ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ που ειπε ο τσιπροπροδοτης στα Χανια αλλα οχι με τσιριζα..μ” αρεσει που τους φωναζουν νεοναζι λες κ αυτοι απο περνουν εντολες οι κωλογερμανοι τι ειναι? α μην ξεχασω τους Αζοφ μεχρι στη βουλη μιλησαν τα μπουμπουκια οι φονιαδες.. προπαντως ο δηθεν Μιχαλης εκγληματικη φατσα μιλησε. αλλα καιρο τωρα βλεπει τα ραδικια αναποδα.. κ ολη η βουλη σηκωθηκε κ χειροκροτουσε αυτα δεν τα ξεχναμε …μια πρωην ΝΔημοκρατισα ειμαι

    24. Ελληνιδες και Ελληνες, δυνατα και ελληνικα, μη σκυβεται το κεφαλι. ΝΔ, Συριζα και Πασοκ εχουν φερει τη Πατριδα επανω στην κινητη αμμο.

      Στηριξτε πατριωτικα κομματα … για λαμψει το αστρο της Ελλαδος και παλι.

    25. Ας προσεξουν τωρα και στην επιλογη υποψηφιων διοτι,
      οι καλες προθεσεις και οι Αρχες του κομματος,
      εκφραζονται και τελικα “ρευστοποιουνται” στην κοινωνια,
      ακομα και απο το τελευταιο στέλεχος, υποψηφιο, βουλευτη κλπ.
      Προσοχη λοιπον,
      ουσιαστικα πραγματικα βιογραφικα ανθρωπων που πραγματικα εργαστηκαν στη ζωη τους, εχουν πειρα αποψη και κριση ορθη,
      αφου, ειχαν και τα αναλογα αποτελεσματα σε προσωπικη, οικονομικη, οικογενειακη ζωη.

    26. Δεν υποστηρίζω Κασιδιάρη αλλά θα ήταν άδικο Κάποιοι που ψηφίζονται από κάποιους Να μην υπάρχει στη Βουλή δεν είναι δημοκρατικό εάν κόψει ο Κασιδιάρης κάποιες μαλακίες αγριάδες τσαμπουκάδες και διάφορα άλλα Πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα

    27. Φιλοι, οπως καταλαβενετε, τα λογια καπου εδω τελειωνουν…..ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ Α ΠΑΓΟ ΣΤΙΣ 2 η 3 ΜΑΙΟΥ !! με τον καναμπε δε βγενει τιποτα . εκεινη τη μερα χρειαζετε ΜΑΧΗ ! συκωθειτε πανω , πειτε οτι μπορει ο καθενας ( καφεδες – HELL- RED BUL- διεγερτικα- κοκαινες – αναβολικα ) ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ που λεμε , και παμε να δουμε απο κοντα ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ……

      1. Νομιζω φιλε οτι αυτη ειναι η καλυτερη λυση. Οι δικηγοροι, δεν θα βγαλουν ακρη, ο Βοριδης εχει κουμπωσει το νόμο. Απλως χρειαζεται τωρα η φωνη του λαου, για να καταλαβουν οι δικαστες οτι δε μπορουν πλεον να παιζουν με αυτα τα θεματα, γιατι εξοργιζουν τον κοσμο και θα το βρουν μπροστα τους ολο αυτο…

    28. …..ηθελε ο πρωην να βαλει υποψηφιουs τον αστρατευτο φυγοστρατο φυγοδικο σαποιο πλαστογραφο μπουγατσα κυδωνιατη το μασονακι την ρωποπερπηρηθρα…..
      .και το αλλο λαμογιο το καρε(κ)λοροντουλη τα αφοδευματα του ελεεινου σιχαμερου πορνογερου καταδικασμενου οφσοροδοξου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ ερωτυλου παρ’ολιγο διγαμο με το εξωγαμο το μικρο σπυρο τηs ζωηρηs αννουλαs…
      Οπωs ελεγε η Συγχωρεμενη η Μαλβινα-ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!

    29. Συγχαρητήρια στο νέο μας Πρόεδρο παμε συνέλληνες δυνατά με μια ψυχή για γην λευτεριά

    30. Καλημερα Μακελειο… Καλημερα στο Team.
      Πρεπει να γνωριζουν ΟΛΟΙ-ΑΠΑΝΤΕΣ, οτι ολοι αυτοι που θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ σε ενα Νομιμο Πολιτικο Κομμα να κατεβει στις Εκλογες, οτι ΚΑΠΟΤΕ θα λογοδοτησουν και θα μπουν ΦΥΛΑΚΗ δια βιου…
      Χωρις να ξανα-ανοιξουν ποτε οι πορτες των κελιων τους για ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ, ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΦΥΛΑΚΗΣ, κλπ
      Σε ενα κελι θα τρωνε και θα ζουνε. Δεν θα υπαρχουν VIP ανεσεις οπως Τηλεορασεις, ή κινητα τηλεφωνα για Surfing στα Facebook, TitTok, Instagram, ή να τραβανε βιντεος και να τα ανεβαζουν.
      Εννοειται θα τους γινει ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ/ΔΗΜΕΥΣΗ ολης της Ακινητης & Κινητης Περιουσιας τους ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ!
      Απλα θα την πληρωσουν μετα τα παιδια τους που θα ζουνε μετα σε συνθηκες Σομαλίας εξαιτιας των Προδοτών πατεραδων-μητερων τους…
      Ας μην σκεφτουν λοιπον να Αποκλεισουν το “ΕΛΛΗΝΕΣ” δηλ τους 1.500.000 Ελληνες Ψηφοφορους, για το δικο τους Μελλοντικό καλό.

      Υ.Σ.:Ευχαριστω Μακελειο για την φιλοξενια του Comment μου.
      Καλές Βάρδιες σε ολους Guys.
      —-}—{@

    31. Πατριώτης είναι μόνο ο Ηλίας. Ο εισαγγελέας και οι λοιποί πατριώτες θα κοιτάξουν την θεσούλα και τον μισθουλάκο τους. Ο Ηλίας έχει αποδείξει τον πατριωτισμό του και τον τσαμπουκά του. Δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε οτιδήποτε.
      Ή θα ψηφίσουμε μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ ή τίποτα άλλο σε περίπτωση που οι φασίστες δημοκράτες και τα τσιράκια τους στην δικαιοσύνη κόψουν το πραγματικό εθνικό πατριωτικό κόμμα

      ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    32. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον συναγωνιστή εθνικιστή Ηλία Κασιδιάρη.Πάμε μέχρι τέλους ως την τελική νικη!
      ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΎ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ!!ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΎ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!
      ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΟΝΟ!!
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
      ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
      ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ,
      Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    33. Αν δεν εγκριθεί το κόμμα έχουμε δεύτερη επιλογή, άλλος γνήσιος Έλληνας έδωσε διαπιστευτήρια και πέτυχε με άριστα.
      Η Βουλή πρέπει να είναι επτά κομματική, έτσι για να πέσουν οι μάσκες του λεγόμενου συνταγματικού τόξου.

    34. Και πλήρης επιβεβαίωση δική μου ότι ο Κανελλόπουλος με το ΕΑΝ είναι ένας αχυράνθρωπος σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    35. Δεν χρειάζεται να το ξαναπώ: #Μαζι_σου_Ηλια #Κασιδιαρη στα εύκολα και στα δύσκολα.
      Δώσε ελπίδα και όραμα στους #Ελληνες. Καλή Δύναμη.
      #εθνικο_κομμα_ΕΛΛΗΝΕΣ

    36. Ρε ποιος είναι αυτός που θα απαγορεύσει Ελληνικό κόμμα; Ο κούλης που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του και είχε στο κόμμα του τον Μίχο, τον Πάτση των funds και έβαλε ακαταδίωκτο στον Τσιόδρα των εμβολίων και μετά στην Επιτροπή για την δολοφονία των Τεμπών; Και το κόμμα του χρωστάει 400 εκατομμύρια στις τράπεζες και θέλει τα funds για να αποκτήσει λέει ο μικροοφειλέτης “κουλτούρα πληρωμών”!!!!!! Ο μεγαλοοφειλέτης ζητάει “κουλτούρα πληρωμών”, ρε τι ζούμε!!!!!!! Ή ο Ανδρουλάκης που στο κόμμα του ήταν η Καιλή με τον πατέρα της που τον πιάσανε με τη βαλίτσα με τα λεφτά από το Κατάρ που η ίδια τον ειδοποίησε; Και το κόμμα του χρωστάει 250 εκατομμύρια στις τράπεζες και άλλαξε ΑΦΜ; Ρε σοβαρευτείτε όλοι σας. Και να προσέξουν οι Δικαστές, αμετάκλητη καταδίκη δεν υπάρχει, δεν θα δεχθούμε να αποκλείσουν τον Ηλία γιατί έτσι θέλουν οι κουλοανδρουλάκηδες και οι λαθρομετανάστες! Ως εδώ. Υπάρχει Σύνταγμα, όπως κατεβαίνει ο Ανταρσύα των μεταναστών και δεν τον κόψατε, ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΤΕ 1.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ!

    37. Ο/Η πάμε δυνατά συνΕΛΛΗΝΕΣ, όλοι μαζί για μιά Ελλάδα νέα λέει:

      O,τι πιο ευχάριστο διάβασα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    38. Εμείς με τον Ηλία και τον Ταξίαρχο και το κόμμα των παιδοβιαστών με …Ψαριανό, με ..Χαντικαμπάνα, με ..Χρυσοχοίδη, με πρώην αρχηγό της κνε …Θεοδωρικάκο και όλους τους άλλους που ψήφισαν Μνημόνια, θέλουν Πρέσπες, άνοιξαν τζαμί, ψήφισαν funds, γέμισαν τα νησιά με χοτ σποτ χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών την ώρα που ο επίσης μουσουλμάνος ερντογάν τα απειλεί και στο τέλος αποστρατικοποίησαν και τα νησιά! Παρατήστε τα όλα μια εβδομάδα, βάλτε άδειες για να είμαστε όλοι έξω από τον Άρειο Πάγο την ώρα που τον κούλη και τον Βορίδη πλέον τους υποστηρίζει ανοιχτά ο Ανταρσύα των λαθρομεταναστών! Έσχατη προδοσία θα διαπράξουν έτσι και δεν μας αφήσουν οι φιλομετανάστες να ψηφίσουμε Ελληνικό Κόμμα! Γενική αντεπίθεση Έλληνα, θυμήσου Κολοκοτρώνη, θυμήσου Παπαφλέσσα και πάρε θάρρος να τους δώσουμε ένα μάθημα στους προδότες!

    39. 123 αιμοδοσίες ο Πρόεδρος. Τι να πεις για αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Πόσες ζωές εσωσε;;
      Ας μας πει ο Κούλης ο Τσίπρας ο Ανδρουλάκης κ.λ.π. αν και πότε εδωσαν αίμα.
      Αυτοί μόνο να πίνουν το δικό μας ξέρουν.

      1. μπραβο του ανθρωπου αλλα σκεψου τι στρατο εχουμε οπου ενας ταξιαρχος εχει βραβευθει για αιμοδοσια αλλα μηδεν παρασημα σε αποστολες (εστω και μεχρι το κοντινο σουδαν για διασωση)

    Comments are closed.