ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ” ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ Α’ ΑΘΗΝΩΝ! ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ! 

Κοινοποίηση:
κας

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες για το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ! Μιλάμε για πραγματικό πολιτικό θρίλερ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα κατέβει στις εθνικές εκλογές με υποψήφιο βουλευτή τον Ηλία Κασιδιάρη στην Α΄Αθηνών. Η απόφαση πάρθηκε. Μόνοι τους και όλα για όλα! Καλούν τους Αρεοπαγίτες που είναι στο Α1 πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου να κάνουν το καθήκον τους. Οι τροπολογίες είναι αντισυνταγματικές και πρέπει να αποφασίσουν με το γράμμα του νόμου και να μην ενδώσουν στις αφόρητες πιέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το makeleio.gr επικοινώνησε με τον Χαράλαμπο Γιώτη από το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και μας επιβεβαίωσε ότι το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα κατέβει στις εθνικές εκλογές και ο ιδρυτής Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών. Τόνισε μάλιστα ότι δεν στερείται πολιτικών δικαιωμάτων. Σε ερώτηση τι έχει γίνει με τον αντεισαγγελέα Κανελλόπουλο και το ΕΑΝ μας απάντησε το εξής: “Για περαιτέρω πληροφορίες αύριο στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος”.

Αρα το συμπέρασμα είναι ότι το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ κατεβαίνει “μουτζαχεντίν” στις εθνικές εκλογές και θα περιμένει την απόφαση του Αρείου Πάγου στις 5 Μάϊου. Σε περίπτωση που η απόφαση του Α1 πολιτικού τμήματος είναι αρνητική θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες με ενδεχόμενο ακόμη και την ακύρωση των εκλογών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΎ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ!!ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΎ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΟΝΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ,
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

  2. Με μεγιστη συσπειρωση 66% η διεφθαρμενη ΝΔ,
    σημαινει οτι εχει ταβανι το 25% …………
    που σημαινει οτι ισως ουτε 1ο κομμα δεν θα ειναι…..
    γιαυτο η λυσα της κατα των Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ………
    Καταρεει η μασωνικη ΝΔ…..
    ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ……
    Ηρθε πλεον η ωρα των ΕΛΛΗΝΩΝ και του Ηλια Κασιδιαρη.
    Στο 15% το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ,
    συμφωνα με ομολογια του Βοριδη……

  3. το οικονομικο προγραμμα,
    του Εθνικου κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ ,εχει δημοσιευθει,
    και ειναι αυτο που θα εφαρμοσουμε
    μολις κυβερνησουμε…..οτι γραφει θα υλοποιηθει…..
    δεν ειμαστε απο αυτους που αλλα λεμε και αλλα κανουμε…..
    Βεβαια ενα οικονομικο προγραμμα
    δεν ειναι στατικο-δογματικο-αμεταβλητο……
    τροποποιειται αναλογα με νεες συνθηκες και προσαρμοζεται…..
    η φιλοσοφια του προγραμματος μας ειναι βασισμενη ,
    στην οικονομικη θεωρεια του Τζων Μεηναρντ Κεηνς…..
    αυτη η πολιτικη που εσωσε τις ΗΠΑ,
    απο το οικονομικο κραχ του 1929 ,
    με το New Deal (Νεο Συμβολαιο) του Ρουζβελτ

  4. παιδιά είμαι ετεροδημότης πείτε τι να κάνω για να ψηφίσω

  5. Στηριζουμε μονο Ηλια Σε κανενα αλλο δεν εχουμε εμπιστοσυνη που την μια μερα λενε αλλα και την αλλη αλλα Δεκανικι δεν γινομαστε σε αυτους που αυριο θα ενισχυσουν τονΚουλη

  6. Πάμε δυνατά Πατριώτες κ (παλακουμα) στην Ανθελληνική μειονότητα με το Άπατρις DN τους Κ όπου κανουν το Έθνος Ελλάς σε κρατίδια με τους λαθρομετανάστες.. κλπ 👍😎👍

  7. Στηρίζουμε όλοι τον Ηλία κ προσδοκούμε την Ανάσταση του Έθνους μας!

  8. Ελπϊζετε στο δικαστiκό σύστημα;;;; για μια καραμπίνα τον βάλανε τον άλλον μέσα!! Εδώ θα κωλόσουνε;; τα λαμόγια, παιδέρες και βιαστές ειναι όξω, κλεφτοκαυλίδιδες με βραχιολάκια όξω! Τι να λέμε τώρα….

  9. ΕΘΝΙΚΟ κόμμα το νεοναζιστικό, με το Χιτλεράκο Κασιδιάρη. Ότι πείτε… Η φαντασία οργιάζει, ως καλώς γνωστόν!
    Γ@μιέται ο ΦONIAΣ Φύρερ, κύριοι ΔΗΘΕΝ EΛΛHNEΣ πατριώτες!

    1. Άσε τον Ηλία και δες τους 300 που αγωνίζονται να βάλουν τον ζαεφ στην εοκ! Και γέμισαν τη χώρα λαθρομετανάστες και παιδοβιαστές!

  10. Μα μήπως το μικρο όνομα του Πολακη είναι Μουσταφάς ή Ιμπραχίμ, ο λόγος απλός, την λέει επίμονα στον Χηνικολαου που είναι καλό παιδί και δεν είναι φερέφωνο του συστήματος, λαμόγιο λοιπόν Πολακη, ψήφισες μνημόνιο;;; ναιιι, αλλάξατε εσύ και η παρέα σου το ΟΧΙ σε ναι σε μια νύχτα;;;! Ψήφισες τις Πρέσπες;;; Φτιάξατε τους ηλεκτρονικούς πληστιριασμους;;;;; Και πολλά άλλα, απλά είσαι μεγαλο τραβελι, ποιος να σε εμπιστευτεί, μωρη φούστα ;;;;;

  11. Έχουμε και λέμε
    Βελόπουλος off
    Κλασι-συνταξιουχοι δικαστικοί off
    Μπαρουφ..όπα αυτός μεσα να κόβει απ’ το ζηκο
    Ανδρουλάκης ok
    Κομπλέ

  12. Αν ο Ηλίας κατέβει υποψήφιος στην Α’ Αθηνών και ο Κανελόπουλος κατέβει ως ΕΑΝ, τελικά ποιος θα είναι Πρόεδρος στους Έλληνες;

  13. το τι λυσσα εχει Η Μαγισσα τηs Αποχηs-Magica De Spell δεν λεγεται εχει λυσσαξει το γερικο μ@υνοπ@νο!
    ΑΠΟΧΗ ΛΕΕΙ Η Π@@ΥΣΤΡΑ ΑΠΟΧΗ!!!
    Το ξεχειλωμενο γεροντομ@υνιδιο του αντρε η ξεκ@λι@ρ@!!

  14. Ηλία, όλοι οι γνήσιοι και αγνοί πατριώτες είμαστε μαζί σου. Πολύ σωστή απόφαση, στενοχωριέμαι που δεν ψηφίζω στην Α’ Αθήνας, θα στηρίξω το κόμμα από Ανατολική Αττική, το δίκαιο θα επικρατήσει. Αλλοίμονο να μην υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας!! Λευτεριά ρε, και αλήθεια.

  15. Ο κούλης ψήφισε να φέρει χιλιάδες πακιστανούς, από το Πακιστάν γιατί φαίνεται τα 3.000.000 αλλοδαποί δεν φτάνουνε! Ούτε ο τσίπρας δεν το ψήφισε αυτό! Προφανώς από σπίτια και επιδόματα που τους δώσανε, δεν πάνε και αυτοί σε δουλειές ή θέλει ο κούλης να γίνουν πλειοψηφία οι αλλοδαποί! Διαλέξτε, Ηλία ή πτήσεις από Πακιστάν που ψήφισε ο κούλης και είναι όλα τα κόμματα σύμφωνα, από τσίπρα, ανδρουλάκη μέχρι βαρουφάκη, κουτσούμπα. Διαλέξτε για τα παιδιά σας σε τι Ελλάδα θέλετε να ζήσουν γιατί οι τσιπροκούληδες είναι στις βιλάρες τους και οι υπόλοιποι του …τόξου της μίζας τα πιάνουν απο φαρμακευτικές για εμβόλια μέχρι βαλίτσες από Κατάρ!

  16. Ηλια γερα και δυνατα. Ο μονος που ειπε μεσα στην Βουλη, ποσα παιρνουν τον μηνα οι βολευτες. Στηριξτε τον Ηλια δεν θα υπαρξει αλλη ευκαιρια.

  17. Τον Κασιδιάρη τον καταστρέψανε. Του φορτωσανε εγκληματική οργάνωση με το έτσι θέλω, και θα τον ακολουθεί για όλη του τη ζωή. Δε θα μπορεί ποτέ να πολιτευτεί. Εκτός αν κάποτε αλλάξει ο επαισχυντος νόμος…

    1. Αδερφέ τον Κασιδιάρη τον καταστρέψανε οι νεανικές του λαλακιες και κανείς άλλος

      1. Εσύ δεν έκανες;
        Τα ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ τι έχουν κάνει μικροί και μεγάλοι;;

  18. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΝΕΖΑ ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΣΑ ΔΛΔ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  19. Αυτό έπρεπε να γίνει και έγινε! Αλλά ποιος θα είναι τώρα αρχηγός;

  20. Λιάκο γ@μ@ τους το νιμ@υ της μάνας τούς !!! Όλοι οι εγκεφαλικά υγιείς…άφθαρτοι… αξιοπρεπείς… ανεξάρτητοι και πατριώτες Έλληνες και Ελληνίδες θα είμαστε μαζί σου μέχρι το τέλος. Ο αγώνας μας θα δικαιωθεί γιατί είναι αληθινός.. δίκαιος και πάνω απ’ όλα καθαρός!!! Και για να προλάβω κάτι τρολακια που φοράνε φουστάνακια τύπου Νεοδημοκρατη.. Πελασγού και λοιπούς τρύπιους…
    Τραβάτε γ@μηθητ€ και φέρτε μας την είσπραξη..!

  21. Hεπομενη κυβερνηση ΝΔ-Πασοκ, θα στειλει ακομα περισσοτερο στα κατεργα τον αθωο Ηλια

    1. ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

  22. Εάν ελπίζει ο Ηλίας Κασιδιαρης πως οι δικαστές θα πάρουν απόφαση αντίθετη από αυτή που τους υπαγόρευσε ο Βοριδης πριν 15 ημέρες κάνει μεγάλο λάθος.

  23. …..ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ!!….ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ….Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ….

  24. Τουλάχιστον αποσοβήθηκε ο κίνδυνος να αλωθεί το κόμμα από τα βρωμόσκυλα που ετοιμάζονταν να πηδήξουν μέσα. Τρίβανε τα χέρια τους με τον Κανελλόπουλο οι λινάτσες, ειδικά στην Αχαΐα ότι θα ξαναβολευτούν. Ωρέ τους τράβηξε πατσά στα μούτρα ο Λιάκουρας που ήταν όλη δική τους.

  25. Αμήν. Θα τους φάει όλους. Θα φάτε τη σκόνη του. Πρώτη φορά που η ψήφος μας μετράει και έχει πραγματική δύναμη.

  26. Ας κάνουν την δουλειά τους χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις τουλάχιστον να σταθούν στο ύψος που τους αρμόζει…. λένε τα καλά και τα κακά τα βλέπει το σύμπαν και τα επιστρέφει με μαθηματική ακρίβεια.

  27. Στέφανε, συμφωνώ με τον φίλο που λέει ότι δεν πρέπει να αφήσεις σε χλωρό κλαρί τη Νέα Μιζοκρατία και τον ανθελληνικό σφύριζα! Βγάλε και τα εγκλήματα των αλλοδαπών που κρύβουν, χτες Νιγηριανός πήγε να βιάσει μια Ελληνίδα στην Ακρόπολη. Στην Ακρόπολη που ο Αλβανός μαχαίρωσε στο λαιμό το Ελληνόπουλο! Φαντάσου τι γίνεται γύρω από την Ομόνοια! Βγάλε και τον νόμο που ψήφισαν οι συριζαιοι και δεν τον άλλαξαν οι γαλάζιοι συριζαίοι των Πρεσπών να μην απελαύνονται οι αλλοδαποί εγκληματίες! Δηλαδή τα 2 κόμματα θέλουν τους εγκληματίες στην Ελλάδα! Και το σημαντικότερο. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΨΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΙΑ.

  28. ETΣΙ!!!!!!
    ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ
    Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α
    ΛΙΑΚΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΝΕΙ ΝΑΝΟΣ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΑΤΚΗΚΕΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ………….

  29. Στεφανε μας εκανες με τα Νεα σου τους πιο ευτυχισμενους ΕΛΛΗΝΕΣ σε ολη την χωρα.Η Αγαπη μας γι αυτον τον Ελληνα πατριωτη γι αυτο το παλικαρι ειναι κατι που δεν μπορω να σου το περιγραψω,ειναι σαν να τον γνωριζουμε πριν απο χρονια, το παλικαρι αυτο τα μισα του χρονια τα περασε φυλακη, χωρις να εχει ουτε μμια καταδικη απλα γιατι ειναι Ενας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ με κεφαλαια γραμματα και σε αυτο το κρατος που λεγετε Ελλαδισταν οολη οι Πατριωτες φυλακιζοντε και εξω κυκλοφορουν η εγκληματικες συμμοριες,η δολοφονοι Ελληνων,οι παιδεραστες,οι βιαστες,και καθε καρυδιας καρυδι,για εγκληματικοτητα δεν μιλαμε μετα της 10 το βραδυ,δυστυχως σε αυτο το μπουρδελο του πολιτικου σκυλου Κουλη ζουμε.στους πολιτικους κατ αυτον των….”Αριστων” κατ εμας των Αχρηστων !!!!!!!

  30. ΕΓΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

  31. Αυτοι που προτεινουν αποχη ,
    αν δεν ειναι βαλτοι απο την ΝΔ ,
    και ειναι απλα αγανακτησμενοι,
    ας το ξανασκεφτουν…..
    γιατι οταν θα παμε στην καλπη
    θα βρουμε μπροστα μας 2.000.000 λαθρομουσουλμανους
    με εκλογικο βιβλιαριο…..
    ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,
    ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ…
    Αυτο θελουν οι ανθελληνες πολιτικοι που ξεπουλανε την Ελλαδα….
    “Αφου δεν θα μας ψηφισεις , καλυτερα να απεχεις”
    λενε στην μασωνικη ΝΔ…
    ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
    ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ…
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ και Ηλια Κασιδιαρη

  32. Καλά κάνανε αν δεν υπήρχε η παράνομη απαγόρευση δεν θα υπήρχαν και οι δυνατότητες που εκπορεύονται από το παράνομο κόψιμο. Μετά την απαγόρευση βλέπουμε…

  33. Όρμα Λιάκο και Στέφανε στο ψαχνό. Ισχύς εν τη ενώσει. Ο υγιής λαός θα κάνει το καθήκον του. Συγχαρητήρια για την απόφαση

  34. ΟΛΟΙ 4 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. ΠΑΓΟ.!!! Καναμπες τερμα ειπαμε !

    1. ΣΩΣΤΟΣ…..ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΩΝ..!!!!

  35. δεν θα μας κυνηγούσαν λυσσαλέα οι δυνάστες του βόθρου..
    Τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ κυνηγάνε τα μεταλλαγμένα ζόμπι ..θα φάνε τα ΣΚΑΤΑ του βόθρου τους στη μάπα .. ΝΙΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.

  36. ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΄΄ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ΄΄, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ…
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  37. Ένας τρόπος υπάρχει ο Κασιδιάρης να προσπεράσει τον άρειο πάγο αυτός είναι να τον βοηθήσεις εσύ αυτές τις μέρες χτύπησε απανωτά τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ έχεις και για τους δύο ράμματα δεν είδα ούτε τον βαξεβάνη ούτε τον πολάκη τον g@@y κρητικό να σε στηρίζει στην ιστορία της μαρέβας αντίθετα τα άρθρα σου για τον Ανδρουλάκη μία χαρά τους βολεψαν αλλα μέχρι εκεί
    Ο Ηλίας Κασιδιάρης για να μπορέσει να πάρει μέρος στις εκλογές σαν πολιτική παράταξη θα πρέπει εσύ αυτές τις 25 μέρες να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί το ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία
    Μόνο εσύ μπορείς

Comments are closed.