ΠΛΕΟΝ… ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ”! ΟΛΗ Η ΜΟΥΦΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ! “ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ…” – ΞΕΒΡ@ΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    Xevrakonontai-oi-eidikoi-fovoumenoi-to-nayagio-magiorkinis-den-mporei-na-epiteyxthei-anosia-agelis

    Όταν πολλοί άλλοι πραγματικοί επιστήμονες το φώναζαν, από πέρσι, απέναντι στις φανφάρες που εκστομίζατε όλοι εσείς οι «ειδικοί», με τις πλάτες της κυβέρνησης η οποία σας χρησιμοποίησε για να φτάσει η χώρα εδώ σήμερα, τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ τους λοιδορούσαν, κάνοντας λόγο για «ψεκασμένες απόψεις, ενώ οι «ελεγκτές» των Μέσων Κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να φιμωθεί η άποψη αυτή, επέβαλαν περιορισμούς σε χιλιάδες προφίλ και Σελίδες για «ψευδείς ειδήσεις»!!

    Και τώρα ΕΝΑΝ χρόνο μετά έρχεστε να επιβεβαιώσετε, για άλλη μια φορά, ΟΛΟΥΣ τους «ψεκασμένους» και τους «διασπορείς ψευδών ειδήσεων;; Χωρίς ντροπή; Χωρίς να κουνηθεί φύλλο; Αλλά από ποιον να κουνηθεί; Από τη δικτατορική κυβέρνηση που εφαρμόζει πειραμμα κοινωνικής μηχανικής στον ίδιο της το λαό; Από τα ΜΜΕ που τα κάνουν όλα με το αζημιωτο…; Από τον κόσμο που έχει συνηθίσει πλέον ότι θα πρέπει να εμβολιάζεται εις το διηνεκές για να έχει το δικαίωμα να ΖΕΙ…; Αφού λοιπόν κύριε «ειδικέ» δεν μπορεί να υπάρξει «ανοσία της αγέλης»……τότε γιατί κυνηγάτε τον κόσμο; Για αυτο το λόγο δεν λέγατε οτι τον κυνηγουσατε να εμβολιαστεί;

    «Τσιμπηθείτε να κάνουμε ανοσία αγέλης» δεν λέτε τόσον καιρό;

    Σε εκπομπή του Open λοιπόν, εμφανίστηκε ο «ειδικός», καθηγητής επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης και εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί με τον κορωνοϊό να επιτευχθεί η λεγόμενη «ανοσία της αγέλης».

    Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ανοσία της αγέλης είναι μια κατάσταση κατά την οποία ο πληθυσμός έχει φτάσει σε ένα σημείο αποστειρωτικής ανοσίας, δηλαδή ανοσίας που δεν μπορεί να κολλήσει τον κορωνοϊό σε τέτοιο επίπεδο ούτως ώστε ο ιός θα πάψει να μεταδίδεται.

    «Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι για τον κορωνοϊό δεν είναι εφικτό αυτό, ούτε διαρκές γιατί κάποιος μετά από 3-4 μήνες μπορεί να ξανακολλήσει. Δεν θα επιτευχθεί λοιπόν ανοσία της αγέλης. Δεν το έχουμε δει με τους άλλους κορωνοϊούς. Είχαμε αρχικά μια ελπίδα, αλλά όχι πλέον», είπε ο καθηγητής συμπληρώνοντας ότι «κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό δεν είναι εφικτό ούτε από τα χαρακτηριστικά της νόσου ούτε από την μεταδοτικότητα».

    Αναφορικά με το αν μπορεί να κολλήσει ξανά κορωνοϊό κάποιος που νόσησε με την μετάλλαξη Όμικρον απάντησε ότι κάτι τέτοιο ενδεχομένως να μπορεί να συμβεί μετά από τρεις μήνες ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη δεδομένα μιας και η Όμικρον κυκλοφορεί μικρό χρονικό διάστημα στην κοινότητα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Απάντηση στόν Βλακωγιαννούκο
      Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο τόν κόσμο διαπίστωσαν,ότι μέ τά εμβόλια πού έχουν εγκριθεί μεχρι σήμερα δέν πρόκειται νά φτάσουμε στήν ανοσία τής αγέλης,διότι ό κορωνοιός μεταλλάσσεται συνεχώς.
      Τό ινστιτούτο Ρόμπερτ Κόχ στό Βερολίνο.
      Η ανοσία τής αγέλης κατά τού κορωνοιού δέν είναι ρεαλιστική.
      Η εικασία τής επίτευξης τής ανοσίας τής αγέλης μέ τήν έννοια τής εξάλειξης τού κορωνοιόυ δεν είναι εφικτή
      Γιάννης Λάκων

    2. Άρα η συντριπτική πλειοψηφία του πλανήτη μένει ανεμβολίαστη; Γι αυτό δεν έχουμε ανοσία αγέλης;
      Κάνεις λάθος μπουμπούκο .
      Κατά τα λεγόμενα των ειδικών σε κάθε χώρα, το μεγαλύτερο ποσοστό της , έχει εμβολιαστεί.
      Αν κάνεις σούμα τα ποσοστά των εμβολιασμενων από κάθε χώρα λοιπόν, θα δεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία στο πλανήτη έχει εμβολιαστεί.
      Όμως κάτι λείπει ε;
      Τι άλλο; Η ανοσία της αγέλης.
      Κ μην βιαστείς να πεις ότι για την συνέχιση της διασποράς ευθύνονται οι ψεκες γιατί τότε,δεν πρόκειται να ξυπνήσεις ποτέ.

    3. Ο άνδρας μου το έκανε για να έχουμε ψωμάκι στο σπίτι

    4. ειστε τοσο αφελης που νομιζετε οτι το γυρνανε.αντιθετως, το πανε για τακτικους εμβολιασμους εις το διηνεκες……

    5. Το κακό έγινε τώρα και πέτυχαν να διαχωρίσουν τον κόσμο σε 2 στρατόπεδα μπολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.
      Οτι και να γίνει τώρα αυτοί που καναν τις δόσεις τους απο εγωισμό και μόνο δεν θέλουν να παραδεχτούν τπτ κι ας το βλέπουν κάθε μερα οτι η κατάσταση χειροτερεύει και τα εμβόλια τελικα αποδείχτηκαν ολα τζούφια.
      Επίσηες ολοι αυτοί οι γιατροί που το παίζουν επιστήμονες απέδειξαν οτι βαδίζουν σε αχαρτογράφητα νερα και πειραματίζονται μόνο.

    6. Αρες μαρες κουκουναρες. Έχουν χάσει τη μπάλα και ο καθένας πετάει ότι μαλακία κουβαλάει στο κεφάλι του.Μιλάμε για μεγάλα άσυλα.Ολοι τους.

    7. Ρέ τσαρλατάνε τό ξέρει καί ή κουτσή Μαρία ότι δέν είναι δυνατόν νά γίνει ή ανοσία τής αγέλης.Ηταν από τήν αρχή μία μεγάλα κυβερνητική απάτη.
      Παγώνη:Πρέπει μέχρι τόν Ιούνιο νά επιτευχθεί ή πολυπόθητη ανοσία τής αγέλης.
      “Εκρηξη” τού καθηγητή Φαρμακολογίας Κούβελα προκάλεσε ή Ματίνα Παγώνη σύμφωνα μέ τήν οποίαν για νά μήν έχουμε τέταρτο κύμα πρέπει νά εμβολιασούμε όλοι ώστε νά επιτευχθεί τό τείχος ανοσίας.
      Κούβελας:Τά εμβόλια δέν είναι γιά προστασία τού τειχους ανοσίας-Μάλλον δέν έχετε διαβάσει τίς μελέτες.
      Αντιγριπικός εμβολιασμός 30 Σεπτεμβρίου 2021
      Θάνος Πλεύρης,Μίνα Γκάγκα,Μαρία Θεοδωρίδου,καί ό Απόστολος Βαλτάς.
      “Είμαστε σίγουροι ότι θά φτάσουμε στό επίπεδο τής ανοσίας τής αγέλης” δηλώνει ό ανάξιος υπουργός ό ασύστολος ψεύτης Θάνος Πλεύρης.
      Γιάννης Λάκων

      1. Γιάννη Βλάκων, αν η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού είχε εμβολιαστεί, τώρα δε θα μιλούσαμε για πανδημία.

        1. Άκου κούλη και παγώνη γιαννούκο βλάκων!

    8. Ολοι αυτοι … και ειναι παρα πολλοι … Αλυσιδα μετρων…. Πρεπει να πληρωσουν πολυ ασχημα για οσα εκαναν στον Ελληνικο λαο.Εδω ειναι ενα εγκλημα που δεν εχει γυρισμο.Εγκλημα ψυχων βαση χρηματων.Το κακο εχει γινει και τωρα σειρα εχει η Θεια Δικη και η δικη των ανθρωπων.Υπαρχουν μεγαλα δικαστηρια με δικαστες οχι σαν της Ελλαδος που το αποτελεσμα θα ειναι καταπελτης και θα ειναι παγκοσμιο.

    9. Ελάτε τώρα μη γίνεστε νευρικοί με λιγα νταουλια στη τηλεόραση πάλι Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσετε.

      1. Μποληδες είστε για τα γουρουνάκια. Σα θα σας γλεντήσουν θα το παίζουν Μπούμπα με τις φατσουλες σας.

    10. Ο Μαγιορκινης παίρνει λεφτά για “έρευνα ” από το υπουργείο.

    11. Ρε πρώην ψάλτη, δεν τα ήξερες αυτά που λέει ο μαγιορκίνης; Αφού τα ήξερες, γιατί δεν τα έλεγες; Τι έγινε εκείνο το …μονοδοσικό που λέγατε στα κορόθδα ότι θα μπιλιαζόταν κάποιος μια φορά και τώρα θα τον μπολιάζετε συνέχεια; Άρχων οφικιάλιε, όλα τα κράτη λένε ότι τελειώνει η πανδημία, οπότε στενεύει ο κλοιός! Θα σε αποκηρύξουν όχι μόνο οι προδότες που κυβερνάνε αλλά και ο τούρκος βαρθολομαίος που σε έκανε άρχων οφικιάλιο! Τελειώνει το παραμυθι άρχων οφικιάλιε που αμφιβάλλω αν περνάς από εκκλησία που τις έκλεισες για μα μας προστατέψεις από τον κοροιδοιό

    12. Απλα αι σιχτιρ καθηγηταραδες πολιτικα φερεφωνα! Θα ξημερωσει και το αυριο για εσας τους ακαταδιωκτους με μετρα και 100 νεκρους την μερα ! Πιαστε σειρα στα ψηφοδελτια της ΝΔ και ξαναμιλαμε λαμογια! Μην στριμωχνεστε! Τη μιση μου οικογενεια την φαγανε οι ναζι τ αφεντικα της κουλας και του αλεκθη στο κομμενο Αρτας και η υπολοιπη εφυγε λογω αργοπορημενων θεραπειων για νεφρα και καρκινους λογω κοροδοιου! Αντε και στο διαβολο τσογλανια!
      Ενας Νεοδημοκρατης κι ολο του το σοι!

    13. Θα φάτε ξύλο μια μέρα με το ζόρι θα πάτε όλον τον πλανήτη στα εμβόλια πριν λήξουν οι κλινικές δοκιμές ;

    14. 22 μήνες σας το φωνάζουν ΡΕ.
      Τόσα μέτρα βάλατε με πρόφαση την ανοσία της αγέλης.
      Φτωχοποιήσατε έναν ολόκληρο λαό.
      Και τώρα γυρνάτε το αφήγημα;
      Δεν μας αρκεί να αφήσετε τις καρέκλες σας.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊΤΕ.

    15. Όσες φορές και να το σβήσετε εγώ θα το γράφω κοπριές.
      22 μήνες σας το φωνάζουν ΡΕ.
      Τόσα μέτρα βάλατε με πρόφαση την ανοσία της αγέλης.
      Φτωχοποιήσατε έναν ολόκληρο λαό.
      Και τώρα γυρνάτε το αφήγημα;
      Δεν μας αρκεί να αφήσετε τις καρέκλες σας.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊΤΕ.

    16. για τα φίδια της σιωνομασωνίας όμως εκπληρώθηκε ο σατανικός σκοπός τους και δεν τους ενδιαφέρει το να ξεκινήσουμε εμφύλιο μ’ αυτά τα καθάρματα της κυβέρνησης του νοσηρού γ@……ου. Η ζημιά έγινε.

    17. ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΟΜΠΡΕΛΑ.

    Comments are closed.