ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! “ΚΑΘΑΡΗ” ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΕΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΕΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ

    Κοινοποίηση:
    ioanna-paliospyrou-kallithea-rosida-i-no1-ypopti-gia-tin-epithesi-me-vitrioli-stin-atychi-34chroni-logistria

    Εξελίξεις υπάρχουν για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, καθώς η Αστυνομία έχει στα χέρια της «καθαρή» εικόνα της μαυροφορεμένης γυναίκας, η οποία προέρχεται από κάμερα υψηλής ανάλυσης που την κατέγραψε.

    Σύμφωνα με εκπομπή του ΣΚΑΪ, η μαυροφορεμένη γυναίκα φορούσε μπεζ καπαρντίνα, σακίδιο στην πλάτη και κρατάει κάτι στο χέρι της – ένα μπλε δοχείο που πιθανότατα περιέχει το βιτριόλι. Μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.

    Ωστόσο, η… πεντακάθαρη εικόνα της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω. Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.

    Ακόμα και η οδηγός ταξί που έδωσε την κατάθεση στους Αστυνομικούς και παρά το γεγονός πως επί ημέρες μετέφερε την μυστηριώδη γυναίκα από το Μετς στην Αγία Ελεούσα, στην Καλλιθέα, επί της Λ. Θησέως, δεν ήταν σε θέση να δώσει επακριβώς τα χαρακτηριστικά της, καθώς: “…κάθε φορά που έμπαινε στο ταξί από το Μετς, φορούσε χειρουργική μάσκα, γάντια στα χέρια, πάντα ένα σκούρο πανωφόρι μακρύ, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα”, λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της η οδηγός.

    Οι Αστυνομικοί εντόπισαν την οδηγό, όταν έφτασαν στα χέρια τους βίντεο από την διαφυγή της μυστηριώδους γυναίκας. Από εκεί και έπειτα η οδηγός τους εξιστόρησε στην κατάθεση του, ολόκληρο το σατανικό της σχέδιο.

    Συγκεκριμένα -σύμφωνα με τις πληροφορίες- περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας, η σατανική γυναίκα είχε επικοινωνήσει από τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ στο Μετς με εταιρεία ταξί, ζητώντας ένα όχημα.

    Η οδηγός ταξί που έφτασε στο σημείο και την παρέλαβε, την μετέφερε στην περιοχή της Καλλιθέας, κοντά στην Αγία Ελεούσα, επίσης κοντά με το σημείο της επίθεσης. Η μυστηριώδης γυναίκα της είπε να την περιμένει, προκειμένου στην συνέχεια να την μεταφέρει στην Λ. Συγγρού, κοντά στον Άγιο Σώστη.

    Παράλληλα, στην πρώτη τους διαδρομή, είπε στην οδηγό ταξί πως ενδιαφέρεται για έναν οδηγό για μερικές ημέρες, καθώς είχε να κάνει κάποιες δουλειές, για να λάβει την απάντηση πως πρέπει να ενημερώσει για αυτό την εταιρεία του, καθώς ο ίδιος δεν είναι αυτόνομος. Έτσι και έγινε. Η σατανική γυναίκα επικοινώνησε με την εταιρεία και έκλεισε τελικά το ταξί για τις διαδρομές που ήθελε.

    Σχεδόν επί μιάμιση εβδομάδα, μέρα παρά μέρα, η μυστηριώδης γυναίκα επικοινωνούσε με την εταιρεία, πάντα από τον συγκεκριμένο θάλαμο στο Μετς και ζητούσε το ίδιο ταξί, προκειμένου να μεταβεί στην Αγία Ελεούσα και στην συνέχεια στην Λ. Συγγρού, όπως έκανε άλλωστε και την ημέρα που σημειώθηκε η επίθεση στην Ιωάννα.

    Όμως εκείνη την ημέρα έκανε μια κίνηση που τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε κάνει. Πριν μπει στο ταξί και ενώ είχε πραγματοποιηθεί η επίθεση, σταμάτησε σε καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ που βρίσκεται στην Αγία Ελεούσα, όπου και την περίμενε το ταξί, έκανε ένα ολιγόλεπτο τηλεφώνημα, μπήκε στο όχημα και έφυγαν για την Λ. Συγγρού.

    Οι αρχές ερευνούν αν αυτό το τηλεφώνημα, έγινε στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την επίθεση;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Κύκλωμα με πολύ χρήμα και εξουσία σε ζωές. Αμφιβάλλω αν ξεσκεπαστεί…

      1. Μπα δεν νομίζω. Οικογενειακή υπόθεση πιστεύω ότι είναι. Γιαυτό και το τόσο μένος!!!

    2. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
      Μετά την εκπομπή της Τατιάνας σήμερα 7/6 νομίζω ότι η Ιωάννα γνώριζε την βιτριολογυναίκα πριν περάσει την Γέφυρα Αντιρίου – Ρίου.
      Μπορεί να παίζανε και το περνά περνά Η ΜΕΛΙΣΣΑ.

    3. Ο ηθικος σιγουρα ειναι αντρας.
      πιθανον καποιανού ο εγωισμος επληγώθη και να’τα τωρα τα αποτελεσματα. Παντα αντρας ειναι πισω απο τετοια ανουσιουργηματα.
      Παρολο που η αστυνομια μικαγε κατηγορηματικα για 3 υποπτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ουτε καν. Ξερανε εξαρχης οτι αντρας την εκανε.

    4. Παιδια αυτη η ατυχη κοπελα καπου ηταν μπλεγμενη γιατι ο τροπος ζωης της (Πανακριβα ρουχα, πολλα ταξιδια στο εξωτερικο σε ακριβα μερη,αγορα σπιτιου)δεν δικαιολογονται απο τα εισοδηματα της (Δουλεια σε ασφαλιστικη & Σαββατοκυρια σε κρεοπωλειο),εκτος και ειχε κερδισει καποιο λαχειο η στο τζοκερ,λοττο καποιο μεγαλο ποσον, αλλα εχω διαβασει οτι τις εως τωρα λιγες καταθεσεις που εχει κανει στην αστυνομια οι αστυνομικοι πιστευουν οτι κατι κρυβει η κατι θελει να κρυψει και δεν μιλαει αλλα οτι και να συμβαινει πρεπει να ανακαλυψουν τον ενοχο και τον τιμωρησουν με πολυ μεγαλη ποινη για το κακο που εκανε στην ατυχη κοπελα.

    5. Έπρεπε η οικογένεια να προσλάβει ειδικό criminologist lawyer εγκληματολόγο δικηγόρο εκπεδευμενοι στο εξωτερικό που όταν σπουδάζουν συνεργάζονται με αστυνομία και ιατροδικαστές γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν γνωριμιεσ Και οι ανακρίσεις θέλουν σκληρότητα και επίσης πρέπει να απευθυνθούν στον υπουργό να βάλει τους καλύτερους αστυνομικούς ανθρωποκτονιών γιατί περνάει χρόνος πρέπει να συλληφθούν τα τέρατα που κατέστρεψαν την άτυχη γυναίκα και οι δικοί της να τους αποτελειώσουν με φρικτό τρόπο έτσι κάνουν οι σοβαροί οικογενειάρχες περνούν τον νόμο στα χέρια τους με τον χειρότερο τρόπο

    6. Καλά πήρε και τηλέφωνο από καρτοκινητό μετά από εγκληματική πράξη ! Σε άντρα θα πήρε εάν έγινε αυτό . Πάντως η ποινή πρέπει να γίνει ισόβια . Και εννοούμε ισόβια πραγματικά .

    7. Το τηλεφώνημα μετά την επίθεση ήταν μούφα. Η δράστις απολαμβάνει τον καφέ της κάπου στο εξωτερικό. Ο ηθικός αυτουργός, βρίσκεται μέσα στον τηλεφωνικό κατάλογο. Και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να είμαι ο πατέρας της και να διαβάζω όλα όσα γράφονται για την 34χρονη. Δυστυχώς με την λίγη πείρα που έχω, η συγκεκριμένη ιστορία είναι συμβόλαιο, αν όχι θανάτου, αλλά τουλάχιστον παραδειγματικότητας, για τις άλλες που ίσως να έχουν μπλέξει σε άγριες ιστορίες. 35 ταξίδια στο εξωτερικό. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, η κοπέλα έκανε 2 και ίσως 3 ταξίδια τον χρόνο. Θα πρέπει να είχε μεγάλη οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Προσωπικά το αποκλείω, γιατί αν είχε τέτοια άνεση, δεν θα δούλευε και σε κρεοπωλείο τα Σαββατοκύριακα. Το ότι δεν αποκαλύπτει πιθανούς δράστες, μάλλον φοβάται γιατί την έχουν προειδοποιήσει για ακόμη χειρότερες καταστάσεις σε δικά της άτομα. Όσο για λάθη που λένε ότι έκανε η δράστις, αμφιβάλω, αν αυτό το πιστεύει και ίδια η αστυνομία. Απλά ρίχνουν μια σπόντα, μήπως και τσιμπήσουν κάτι παραπάνω. Εύχομαι πάντως να βρεθεί η λύση.

    8. Για ποιο λογο να παρει τηλ τον ανθρωπο που της εδωσε υποτιθεται την εντολη;
      Για να εκτεθει ασκοπα; Και να συνδεθει φυσικος αυτουργος και ηθικος;
      Δε νομιζω οτι οντως πηρε καποιον.
      Εξαλλου ο ηθικος αυτουργος θα το μαθαινε απο τις ειδησεις. Δεν χρειαζοταν.
      Εκτος και αν ο ηθικος ειναι στο εξωτερικο ή στην φυλακη ΛΟΛ
      Αλλα και παλι…Ασκοπη κληση θα ηταν..

    9. ‘Η μαυροφορούσα φορουσε μπεζ καμπαρντινα..-ασπρη μασκα κλπ’
      Χαχχα καλο!!

    10. Πάντως ότι ο πρώην δικός της δουλευε σε εταιρεία χημικών
      ύποπτο δεν είναι.?

    11. Λοιπόν φίλοι μου επειδή έτυχε να εργαστώ σε χημείο στο παρελθόν θα σας πω τα
      κάτωθι : Δεν μπορείτε να καταλάβετε το τι πόνο ένιωσε η κοπέλα αυτή.Το οξύ ιδίως αν είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να είναι πολύ ισχυρό λιώνει μέχρι και το ατσάλι.Πόσο μάλλον το δέρμα.Οτι και αν έκανε όπως αναφέρεστε δεν δικαιολογείται η επίθεση αυτή.Για όνομα του Θεού αν ο κάθε ένας θεωρεί λύση σε μια διαμάχη η οτιδήποτε άλλο το οξύ.Τελείωσε η κοπέλα σωματικά και ψυχικά.Ειναι πλέον ζωντανή νεκρή και παλεύει για μερική αποκατάσταση γιατί ολική δεν θα έρθει ποτέ.Οταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι μόνη μέσα σε μια κόλαση δίνοντας αγώνα να ξεφύγει.
      Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να κάνει θέμα την πώληση των καυστικων υγρών στην Ελλάδα.Πρέπει να υπάρξει άμεσα νομοθεσία.Όποιος αγοράσει καυστικό υγρό να δίνει ταυτότητα στοιχεία αιτιολόγηση εργασίας κοινώς γιατί το χρειάζεται κτλ.

      1. Συμφωνω μαζι σου φιλε…
        Δεν γινεται να αγοραζει ο καθενας ανετα θειϊκο ή υδροχλωρικο οξυ.
        Να βγει συγκεκριμενος νομος.

        1. Επειδή χρησιμοποιώ πολλά
          ανόργανα άλατα για θεραπευτικούς σκοπούς οποιος
          θέλει μπορεί να τα παραγγείλει.
          Τα ανόργανα άλατα υψηλής
          καθαρότητας παράγονται από
          μεγάλες φαρμακευτικές όπως
          merck η roche και τα παραγγέλνεις από το εξωτερικό.
          Για να ρθουν κάνουν περίπου ένα
          μήνα.Μονο σε ένα κατάστημα
          ζήτησαν επαγγελματικό ΑΦΜ
          Αυτό δεν είναι λύση όμως γιατί
          υπάρχουν κι άλλες καυστικές
          ουσίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος άμα
          θέλει να κάνει κακο.
          Καθως και άλλοι τρόποι εκδικησης.Σημασια έχει ο άνθρωπος να μη φτάνει στο
          σημείο αυτό.

      2. Ακριβώς αν δείτε θύματα από χειμικα,θα σνατριχιασετε ο πόνος αβάσταχτος η δε εμφάνιση αποτρόπαια η κοπέλα αν δεν βρη δύναμη ψυχής να προχωρήσει ….. πρέπει οπωσδήποτε να βρεθουν τα επικίνδυνα άτομα

      3. Δικιο εχεις…Πουλανε τετοια πραγματα χωρις ελεγχο στο ιντερνετ?

    12. Όσο πιάσουν τους δολοφόνους της μαρφιν και τους δολοφόνους στην διπλή δολοφονία στην λεωφ.. Ηρακλείου… Ρε μπας και είναι και πολιτικοί μπλεγμένοι;;;

    13. Και να την πιάσουν τι έγινε?
      Το χαμένο προσωπο δεν ξαναεπιστρέφει.Ο ναρκισσισμός
      είναι ατού ομορφων αλλά και
      μετρίων που νομίζουν ότι είναι
      όμορφοι.Οταν λοιπόν χαθεί το
      εμφανισιακό υπόβαθρο στο οποίο
      στηρίζεται, το άτομο χάνει το
      ενδιαφέρον του για τη ζωή!
      Απόρροια αυτού είναι η ασυνείδητη
      έλξη κάποιου ατυχήματος ώστε
      η ψυχή να ελευθερωθεί.
      Εύχομαι όλα να πάνε καλά και η
      κοπελιά αφού πήρε ένα γερό
      μάθημα από τον αφέντη που
      λέγεται νόμος του Κάρμα,να
      αναθεωρησει απόψεις και
      συμπεριφορές!Το δίδαγμα αν
      κατανοηθεί το ο σκοπός της
      τιμωρίας θα έχει ολοκληρωθεί!
      Το άτομο θα είναι πλέον ελεύθερο
      για νέες επιλογες!

      1. Μονο αυτος που το εκανε θα εγραφε κατι τετοιο..

      2. ΄Και ο κύκλος της ζωής συνεχίζεται,
        δεν γνωρίζω αν έχεις κάποια σχέση με το φρικτό έγκλημα, αλλά σίγουρα είσαι ένας διεστραμμένος ηθικολόγος, από αυτούς που περιφέρονται από εδώ και από εκεί, πουλώντας τις άρρωστες σκέψεις τους για μεταξωτές κορδέλες.
        Σίγουρα είσαι φασίστας, δηλαδή κάτοχος της (ανύπαρκτης) απόλυτης αλήθειας..

    14. επαγγελματικο χτυπημα απο κυκλωμα…..και προφανως η κοπελα δεν μιλαει γιατι θα εκτεθει και η ιδια και επειδη φοβαται…..απλα ας παψουν οι γελοιοτητες για αντιζηλες ξαδερφες και λοιπα φουμαρα…αποκλειεται μια νεοΕλληνιδα κυρατσα να οργανωσε ολο αυτο επειδη καποιος την κερατωσε

      1. Μου αρέσει πολύ η άποψή σου. Απ τους πιο σωστά τοποθετημένους εδώ μέσα!!!

      2. βιζιτα ητανε η τυπισα και τη φαγανε.ολα τα αλλα ειναι σανος για να μασανε οι αφελεις.

    15. Σε μια χώρα χρεωκοπημένη και διαλυμένη η αστυνομία θα κάνει σίγουρα ότι μπορεί με τα μέσα που διαθετει και πιστεύω με μικρη χρηματοδότηση για σύγχρονα μηχανήματα και σπουδεσ των αστυνομικών στο εξωτερικό για μετακπεδευση και σεμινάρια πιος θα τους στείλει
      Και ειδικά στην Αθήνα που εινε ένα χάος με κάθε λογής διεστραμμένους επικινδυνουσ και παράξενους ανθρώπους τι περιμένετε
      Έχει επιτυχίες η αστυνομία να συλληφθούν οι φονιάδες που κατέστρεψαν την κοπέλα και να τους τσακίσουν οι δικοί της

      1. Την αστυνομία αν την αφήσουν ελεύθερη δε θα υπάρχουν ανεξιχνίαστα εγκλήματα!!! Αλλά Αλλά Αλλά… Έχουμε ικανότατους αστυνομικούς. Συγχαρητήρια για την αφοσίωση στο καθήκον! Και δε πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε χάσει πολλούς στο καθήκον, και κάποιους άδικα.

    16. ΡΕΕΕΕΕ ΤΣΣΟΟΟΥΥΥΡΡΕΕΕΕΚΚΙΙΑΑΑΑΑ

    17. Και να μην την πιασουνε δεν μας ενδιαφερει εχουμε με σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθουμε στην χωρα οποια κανει βρωμικη ζωη και ντυνεται σαν ξεκωλο εχει και συνεπειες.

      1. Οποία είναι ξεκωλο και δε φοραει ότι σου αρέσει πρέπει να πάθει αυτό που έπαθε η νεαρή;Ασχολησου λοιπόν με τους καλοντυμένους γραβατακιδες πολιτικούς που σου ξεσκίζουν τον κ….ο καθημερινά και τους ψηφίζεις κι όλας.προσεχε τι λες γιατί ότι κοροϊδεύεις τα λουζεσε κάποτε.

          1. Οι πουτανες πληρώνουν
            Ακριβά λουσα ήθελε. Μπλεγμένη ήταν.

            1. Από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι κάπου ήταν μπλεγμένη, τί ακριβώς δεν ξέρω. Δεν είναι η μόνη βέβαια. Μάλλον ήταν η πιο άτυχη από πολλές. Αλοίμονο βέβαια να μην πιαστούν όσοι το έκαναν. Καλώς παίρνει τόση διάσταση το θέμα μήπως και κάνουν πιο αυστηρούς νόμους για τέτοια χημικά

          2. Άσε ρε Γιαννάκη που κρύβεσαι πίσω από τα πλήκτρα και νοιώθεις μάγκας.θα σου έλεγα κι άλλα ,αλλά μάλλον σε κόβω για κάνα 16χρονο. Με παιδάκια δεν ασχολούμαι

      2. Φύγε ρε προβοκάτορα Ανθέλληνα και σκουλήκι.Σας φταίει το sexy ντύσιμο που έχουν οι Ελληνίδες ε; Τις θέλετε με μπούρκα ώστε να δείχνουν πολιτισμένες ε;Με το όνειρο αυτό θα μείνετε παρτάλια.

      3. Γιαννάκη συγνώμη αν σε διακόπτω από τα σοβαρά σου θέματα, και θα ήθελα μας λες σε κάθε τι που προκύπτει αν πρέπει να ασχοληθούμε η όχι. Α και ξεκίνα όταν βρεις χρόνο να αναρτήσεις υποδείγματα ρούχων και εσώρουχα που πρέπει να φοράει κάποια.

    Comments are closed.