ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΑΜΟ, ΙΚΑΡΙΑ, ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ: “ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ”

    Κοινοποίηση:
    ακαρ

    Ο Χουλουσί Ακάρ κλιμακώνει την επιθετική ρητορική κατά της Ελλάδας. Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρό του τη Σάμο, την Ικαρία και τις Οινούσσες.

    Ο Χουλουσί Ακάρ δήλωσε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να ανεχτεί τις τελετές εορτασμών που γίνονται στη Σάμο, την Ικαρία και τις Οινούσσες, «που βρίσκονται μέσα στο στόμα μας», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας της γείτονος.
    Υπενθυμίζεται ότι μόλις δύο 24ωρα νωρίτερα, ο Ακάρ μαζί με ανώτατα στελέχη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων πέταξε πάνω από το Αιγαίο και την Ανατολική και Νότια Μεσόγειο, σε μία επίδειξη δύναμης.

    Μάλιστα, είχε επικοινωνία εν πτήσει με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον συνεχάρη για την «επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων τους» και ευχήθηκε η επιτυχία αυτή «να συνεχιστεί και το 2022…».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Η μονη χωρα που δεν εχει δωσει τίποτα στην ανθρωποτητα ειναι η Τουρκία.Οτι κέρδισε το κέρδισε με την χατζάρα.Σφαγες γενοκτονίες κλπ.Τωρα ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη έφτασε η ωρα να διαμελισθει.

    2. Βλέπουν ότι δεν τολμάμε να φρενάρουμε τους συμπολίτες μας και δεν σκέφτονται πλέον βραχονησίδες αλλά μεγάλα νησιά και μάλιστα τρία τέσσερα μαζί. Ούτε κάλυκας στο χώμα παρέλαση θα κάνουν υπό τις επευφημίες των συμπολιτών μας. Για τόσο διαλυμένο μπουρδέλο μιλάμε.

    3. Μπορεί οι υπόλοιποι να σπάζεστε με αυτά που λέει το αγαρινό σκυλί, αλλά εγώ προσωπικά διασκεδάζω απέραντα να το βλέπω να τρίζει τα σάπια δόντια του – τέτοιες δηλώσεις είναι ένδειξη αδυναμίας, τίποτα παραπάνω, κι αν τις παίρνετε τοις μετρητοίς, απλώς υποβιβάζετε το διανοητικό σας επίπεδο σε αυτό των Τούρκων.

    4. Τωρα τους πειραζουν και οι γιορτες, καθε τοσο βρισκουν και κατι για να …διαμαρτυριθουν, και ολα αυτα γιατι ξερουν οτι τα ανδρεικελα της Ελληνικης Μπανανιας εχουν τετοια μουγγαμαρα που δεν περιγραφεται!!!!!!! Το μονο τροπαριο που ξερουν και διλαλουν, χρονια τωρα, ειναι οτι δεν διεκδικουμε τιποτα απο κανεναν!!!!! Ενω ολοι οι γυρω…..καλοι γειτονες θελουν να μας κατασπαραξουν και εχουν τις ανεκδιηγητες διεκδικησεις τους, οι μαριονετες της Μπανανιας ψελιζουν οτι δεν διεκδικουν τιποτα απο κανεναν, αποθρασυνοντας ολους αυτους τους υποψηφιους αρπαγες!!!!!!! Αλλα αυτους ψηφιζετε και τετοια υποτακτικη πολιτικη θα κανουν οι αχρηστοι πολιτικαντηδες!!!!!!!!

    5. Μογγολοι ουστ στη μανα σας Μογγολια βρωμιαρηδες ψωριαρηδες! Ας μην ητανε οι “συμμαχοι” μας το 1922 και θασασταν ηδη εκει! Εχετε βρωμησει ολη την Ευρωπη παλιο μπασταρδοι!

    6. ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟ 1912 ΠΟΥ ΕΦΑΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

    7. Α δλδ αυτο που γινεται στην αγία σοφια δεν ειναι εορτασμος δικος σας μεσ τα μουτρα μας ε;
      Τι να σας πει κανεις βρηκατε και τα κανετε και αυτο δειχνει οτι ξερετε οτι απεναντι σας ειναι μαριονετες η ανδρεικελα που εχουν χεστει απανω τους και δε τολμουν ουτε μια κουβεντα να αρθρωσουν οι κοτες οι λυρατες…….

    8. Ποιο στόμα σας βρε ανισόρροπε. Τα εδάφη που έχετε δεν ειναι δικά σας. Δικά μας είναι εδώ και χιλιαααδες χρόνια. Και αυτό το λέει η ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήματα. Όποτε για ποιο στομα σας μιλάτε. Και αυτά που έχετε πολλά σας είναι, καθόσον τα …αρπάξατε…απο εμάς μετά από σφαγές, βιασμούς, δολοφονίες κλπ. Εσεις ανήκετε στα βάθη της Μογγολίας, εκεί από όπου ήρθατε. Όχι μόνο δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ζητάτε και αλλά, αλλά εμείς θα έπρεπε να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Δυστυχώς όμως οι ανθέλληνες πολιτικοί δεν θα ανοίξουν ποτέ το στόμα τους για να σας βάλουν στην θέση σας. Αν είχαμε μια Ελληνική κυβέρνηση, θα σας έλεγα εγώ αν κουνιόσασταν. Δώστε πίσω αυτά που μας κλέψατε Μογγόλοι και σταματήστε να ζητάτε κι αλλά. Εμείς εχουμε ιστορία και πολιτισμό κι εσείς ποινικό μητρώο.

    9. Ποιο στόμα σας βρε ανισόρροπε. Τα εδάφη που έχετε δεν ειναι δικά σας. Δικά μας είναι εδώ και χιλιαααδες χρόνια. Και αυτό το λέει η ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήματα. Όποτε για ποιο στομα σας μιλάτε. Και αυτά που έχετε πολλά σας είναι, καθόσον τα …αρπάξατε…απο εμάς μετά από σφαγές, βιασμούς, δολοφονίες κλπ. Εσεις ανήκετε στα βάθη της Μογγολίας, εκεί από όπου ήρθατε. Όχι μόνο δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ζητάτε και αλλά, αλλά εμείς θα έπρεπε να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Δυστυχώς όμως οι ανθέλληνες πολιτικοί δεν θα ανοίξουν ποτέ το στόμα τους για να σας βάλουν στην θέση σας. Αν είχαμε μια Ελληνική κυβέρνηση, θα σας έλεγα εγώ αν κουνιόσασταν. Δώστε πίσω αυτά που μας κλέψατε Μογγόλοι και σταματήστε να ζητάτε κι αλλά.

    Comments are closed.