ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    Κοινοποίηση:
    ΕΥΠ

    Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών. Κλαίγονται οι… δεξιοί της ΝΔ που ξεφτιλίζονται στα πάνελ των καναλιών, όταν καλούνται να δώσουν εξηγήσεις. Μόνο όμως στην κυβέρνηση υπάρχουν εσωτερικοί τριγμοί; ΟΧΙ! Ίδια εικόνα εγκατάλειψης και διάλυσης και στο… κτίριο της ΕΥΠ!

    Εικόνα καραβιού που το εγκαταλείπουν ποντίκια θυμίζει η ΕΥΠ, στο φόντο των αποκαλύψεων για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκου Ανδρουλάκη και τις απομακρύνσεις των Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέων.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η μέχρι πρότινος υποδιοικητής της Διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφάλειας της Υπηρεσίας Ε.Γ., η οποία υπηρετούσε επί σειρά ετών ως αποσπασμένη στην ΕΥΠ, μετακινήθηκε από τη Δευτέρα από τη θέση της και πηγαίνει στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας.

    Πρόκειται για μια αποχώρηση της οποίας η συγκυρία μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, με δεδομένες μάλιστα ότι τους τελευταίους μήνες η ίδια δεν έδινε το «παρών» στο κτίριο της κεντρικής υπηρεσίας στη λεωφόρο Κατεχάκη, αλλά στις εγκαταστάσεις της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή, όπου στεγάζεται το νεοσύστατο Κέντρο Τεχνολογικής Υποστήριξης, Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΤΥΑΚ), δηλαδή της «κρυφής ΕΥΠ» εντός της ΕΥΠ που δημιούργησε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον καλυμμένο ρόλο της κυβερνοασφαλειας και η οποία έχει αν μη τι άλλο αμφιλεγόμενη δράση και φαίνεται ότι έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της… βρόμικης δουλειάς. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως υποδιοικητής της οικονομικής υπηρεσίας του ΚΕΤΥΑΚ είναι ο Διονύσης Μελιτσιώτης, που έχει διατελέσει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυρ. Μητσοτάκη.

    Όλα αυτά όταν σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν είχαν υπάρξει ως τη Δευτέρα πληροφορίες για τυχόν αντικατάσταση της επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφάλειας (και ιεραρχικά ανώτερης της υπό μετακίνηση αστυνομικού), ούτε του επιχειρησιακού υποδιοικητή της ΕΥΠ, δηλαδή του κατ’ εξοχήν αρμόδιου για την άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος διευκρίνισε -σύμφωνα με ορισμένες πηγές- ότι δεν είχε ενημερωθεί για την άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Η νέα τάξη σας εμπαίζει απλα,δεν πέφτει δεν θα πεσει ποτε το ιδιο και τα υπαλληλακια της στο Ελλαδισταν…εντολές και όλα βάση σχεδίου με 1000 εναλλακτικές ώστε να βγει το σχέδιο.. φυλακή πανε τα κορόιδα και οι κακομοιρηδες…οχι η ελίτ..όπως η ελίτ δεν θα εμβολιαστεί ποτε…σας δουλεύουν όσο δεν πάει.. πέφτει τρελο γέλιο μεταξύ τους..ειδικοι βδελυγματα μαζί με πολιτικούς λερες ξέρουν με τι ηλιθιους έχουν να κάνουν και παίζουν απλα ενα παιχνίδι εξουσίας.

    2. ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    3. δεν πάει κανείς φυλακή παίζουν το παιχνίδι τους ,όπως τους έχουν πει τα αφεντικά τους .προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού .
      όλα ήταν μια προ σχεδιασμένα εδώ και αιώνες .δεν γλυτώνουμε από καμιά κουλα και κανέναν κουλή πόσο μάλλον θα γλυτώσουμε από το παχύδερμο Λάκη !
      στα σκ@τ@ κολυμπάνε όλοι τους ,το μόνο που τους νοιάζει είναι η μίζα

    4. Αλλοι δεν υπαρχουν εκτος απο τον αδεκαστο ντογιακο ο δηκηγορικος συλογος τι κανει κοιματε τον υπνο του δικαιου δεν πρεπει να μπουν αναχομα στης αυθερεσιεσ τησ κιβερνησης.οι δικηγοροι που το παιζουν ανεξαρτιτοι ποιον ρολο παιζουν σε αυτη την υποθεση

    5. Πηδανε απ το καραβι οι αρουραιοι? Αναμενωμε και το πηδημα της ποντικομουρας ΠτΔ που τους καλυψε στα παντα κωλογεννητριες, Novartis….γι αυτο την εκλεξανε, ανθελληνικο τσολι!

    6. Μολις βγηκε λαδι ο λοβερδος απο το σκαναδαλο novartis.
      Αρε αθανατο πασοκ. Λαδι ο λοβερδος που δεν βγηκε αρχηγος. Επομενος πρωθυπουργος ο ανδρουλακης που γουσταρει και τους λαθρο

    7. Θα βγουνε πολλά στην φόρα….πολλοί Έλληνες στέλνουν τα κινητά τους στην Αυστρία για έλεγχο να δουν αν έχουν μολυνθεί από το predator! Θα γίνει χαμός!
      Οι Εβραίοι παρακολουθούσαν τους μισούς Έλληνες! Έχουν να πέσουν αγωγές και μυνησεις κατά του Μητσοτάκη και ου δημοσίου!

    8. Ο/Η Φυλακη πάει μόνο οποιος χρωστάει 20 ευρώ στην εφορια🙄 λέει:

      Σιγα μην πάνε φυλακή, ούτε από απ έξω δεν θα περάσουν.

    9. δεν μπορει η Ελλαδα να εχει μπει σε τροχια κρουσης με την Τουρκια και να εχει αυτη την διχαστικη κλικα Μητσοτακη στην ηγεσια(μαζι με Λοβερδους,Βενιζελους κλπ).Πρεπει το ανεκδιηγητο μπαζο που παριστανει την Προεδρο της Δημοκρατιας να παρεμβει ειδαλλως θα πανε μεσα ολοι για εσχατη προδοσια.

    10. Ποιος θα τους βαλει φυλακη?Τα τσιρακια τους οι δικαστες?

    Comments are closed.