“ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΗΡΑ 14 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΙΚΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ”. ΑΓΩΓΕΣ- ΜΗΝΥΣΕΙΣ. “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΠΑΪΤΕΡΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    O πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων κατήγγειλε στον ΕΟΦ συμπλήρωμα διατροφής που αγόρασε από το γραφείο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης – Υποστηρίζει ότι του προκάλεσε ανυπόφορα καψίματα στο στομάχι, με αποτέλεσμα να σπεύσει δύο φορές στο νοσοκομείο – «Τα λέει, για να κερδίσει δημοσιότητα» απαντά ο Βελόπουλος


    Η καταγγελία του τσιγγάνου καλλιτέχνη και πρώην υποψήφιου βουλευτή του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος αρχικά και μετέπειτα της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Παϊτέρη, ενώπιον του Ε.Ο.Φ. -συγκεκριμένα στο τμήμα ελέγχου κυκλοφορίας φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής- κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη, 2 Ιουνίου.

    2

    Ο Βασίλης Παϊτέρης ισχυρίζεται ότι αγόρασε από το γραφείο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ένα συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία “Εντερικόν”, έπειτα από υπόδειξη του τελευταίου.

    Όπως αναφέρει στο περιεχόμενο της καταγγελίας του, στις 26/1/2020 ήπιε 14 σταγόνες από το εν λόγω συμπλήρωμα διατροφής και έπειτα από δυο ώρες, ένιωσε ανυπόφορα καψίματα στο στομάχι και στα πνευμόνια, με αποτέλεσμα να μεταβεί εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, με την βοήθεια της αδερφής του και να υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις, μεταξύ των οποίων μαγνητική τομογραφία, γαστροσκόπηση και αναλύσεις αίματος.

    «Ένιωσα ένα κάψιμο σε όλο μου το στήθος και στην κοιλιά μου. Σα να μου έχουν βάλει φωτιά σε όλο μου το σώμα. Το “Εντερικόν” μου έκαψε τα έντερα» ισχυρίζεται ο Βασίλης Παϊτέρης.

    Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του κ. Παϊτέρη, η γνωριμία του με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης έγινε στο πλαίσιο των βολιδοσκοπήσεων για το αν ενδιαφέρεται να κατέβει υποψήφιος με το κόμμα του κ. Βελόπουλου στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

    Βάσει των ισχυρισμών του κ. Παϊτέρη, σε ερώτημά του προς τον κ. Βελόπουλο, για το αν κάνει “δουλειά” ένα συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής στο κυκλοφορικό σύστημα του οργανισμού και στην διάταση των αγγείων, το οποίο διαφημιζόταν στην τηλεοπτική εκπομπή του δεύτερου, ο πολιτικός αρχηγός φέρεται να τον παρότρυνε «να το πάρει άφοβα», συστήνοντάς του να το προμηθευτεί από το γραφείο του, όπου και θα τον εξυπηρετούσε μια κυρία που θα συναντούσε εκεί. «Έδωσα 20 ή 30 ευρώ, δεν θυμάμαι και το πήρα» λέει ο κ. Παϊτέρης.

    Και συνεχίζει: «Ένα βράδυ που ένιωσα μια δυσφορία στο στομάχι και αφού τηλεφώνησα σε έναν αριθμό που μου είχαν υποδείξει, έλαβα 14 σταγόνες και τις κατάπια με λίγο νερό. Έπειτα από δυο ώρες όμως άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο στην κοιλιά μου, που συνδυαζόταν με αφόρητους πόνους. Αισθάνθηκα σα να ήμουν έτοιμος να πεθάνω».

    Οι γιατροί του Αττικόν τον μετέφεραν στα Επείγοντα, όπου και εξετάστηκε από τον παθολόγο βάρδιας. «Άντεξα στους πόνους επί επτά ολόκληρες ώρες» λέει ο τσιγγάνος καλλιτέχνης. «O γιατρός που με είδε, μου είπε, “κύριε Παϊτέρη, τα έντερά σου είναι καμένα, το είδαμε στις ακτινογραφίες”. Ήταν πολύ πρησμένα, μου είπε» προσθέτει.

    Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για το στομάχι και το πεπτικό σύστημα. «Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όλη αυτή η βλάβη, η οποία είχε επέλθει στην υγεία μου, είχε προκληθεί από τη λήψη του συγκεκριμένου συμπληρώματος διατροφής και μια εβδομάδα μετά, έλαβα ξανά μικρότερη ποσότητα από το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής» αναφέρει στην έγγραφη καταγγελία του προς τον Ε0Φ ο Βασίλης Παϊτέρης.

    Έτσι, στις 2/2/2020 χρειάστηκε να μεταβεί για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, συγκεκριμένα στο Σωτηρία, με πολύ πιο έντονους πόνους, όπως περιγράφει, και κάψιμο όπως και την πρώτη φορά στην περιοχή του στομάχου, του εντέρου, των πνευμόνων και γενικότερα στο πεπτικό σύστημα. «Αντελήφθην πλέον ότι η βλάβη της υγείας μου προκλήθηκε από τη λήψη του συγκεκριμένου σκευάσματος, οπότε και υποβλήθηκα εκ νέου σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις. Μέχρι και σήμερα νιώθω έντονους πόνους στο στομάχι και στα έντερα» καταλήγει στην έγγραφη καταγγελία του.

    Σύμφωνα με την δικηγόρο του, κυρία Μαριζάνα Κίκιρη, ο εντολέας της υπέστη σοβαρή βλάβη της υγείας του εξαιτίας του συγκεκριμένου σκευάσματος, όπως προέκυψε από τις δύο έκτακτες μεταβάσεις του στα Επείγοντα των νοσοκομείων Αττικόν και Σωτηρία. «Υποβάλλαμε την καταγγελία μας στον ΕΟΦ και περιμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων, για να καταθέσουμε στη συνέχεια μήνυση και αγωγή κατά της εταιρείας που παρασκευάζει το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής» σημειώνει η κυρία Κίκιρη.

    Η συνήγορος του κ. Παϊτέρη, κυρία Μαριζάνα Κίκιρη

    1

    Τι απαντά ο Βελόπουλος

    Για ψευδείς ισχυρισμούς κάνει λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, υποστηρίζοντας με τη σειρά του ότι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων, Βασίλης Παϊτέρης, προσπαθεί με τεχνάσματα και ανυπόστατες καταγγελίες να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Μάλιστα, τονίζει ότι η καταγγελία του κ. Παϊτέρη στον ΕΟΦ έχει να κάνει με το γεγονός ότι αρνήθηκε να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, έπειτα από πρόταση του γνωστού τσιγγάνου καλλιτέχνη.

    «Ήρθε στο γραφείο μου να μου ζητήσει να τον συμπεριλάβω και του απάντησα αρνητικά, γι’ αυτό τώρα αντιδρά με αυτό τον τρόπο» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος. Από την πλευρά του, ο κ. Παϊτέρης υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι δέχτηκε πρόταση από τον κ. Βελόπουλο για να κατέβει υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, την οποία και απέρριψε.

    Ο κ. Βελόπουλος ξεκαθαρίζει ότι το εν λόγω συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να διαφημίζεται με τηλεοπτικό σποτ μέσω της εκπομπής του, όμως σε καμία περίπτωση δεν αφορά σε προϊόν που ανήκει στον ίδιο. «Το εν λόγω συμπλήρωμα διατροφής είναι και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, αλλά και αποτελεσματικό απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, καθώς το έχει προμηθευτεί αρκετός κόσμος, χωρίς να διαμαρτυρηθεί για τυχόν παρενέργειες» προσθέτει.

    Μάλιστα, επισημαίνει ότι στο φύλλο οδηγιών του σκευάσματος, αναφέρεται ότι η λήψη του γίνεται κατόπιν σύστασης γιατρού, κάτι που όφειλε να είχε πράξει ο κ. Παϊτέρης πριν το πάρει. «Αν πάτε εσείς να πάρετε με δική σας πρωτοβουλία ένα σκεύασμα από το φαρμακείο, θα φταίει ο φαρμακοποιός;» υπογραμμίζει ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης.

    Και καταλήγει: «Ο Παϊτέρης θέλει να γίνει διάσημος, γι’ αυτό τα λέει αυτά. Δεν είναι δικό μου το σκεύασμα, ένα σποτ παίζει στην εκπομπή μου, δεν σημαίνει ότι είναι δικό μου το συμπλήρωμα διατροφής. Ωστόσο, αρκετοί το έχουν πάρει απ’ όσο ξέρω και μάλιστα είναι ευχαριστημένοι. Το συμπληρωμα είναι κανονικά εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ. Ο Παϊτέρης ρώτησε τον γιατρό του πριν το πάρει;».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ακούστε τώρα απάντηση πολιτικού αρχηγού-επιχειρηματία προς τον δημοσιογράφο

      1) “Ο Βελόπουλος ξεκαθαρίζει ότι το εν λόγω συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να διαφημίζεται με τηλεοπτικό σποτ μέσω της εκπομπής του, όμως σε καμία περίπτωση δεν αφορά σε προϊόν που ανήκει στον ίδιο.”
      Δηλαδή αδειάζει την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται και κονομάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και αφήνει ακούσια να εννοειθεί ότι μπορεί το προιόν να είναι μούφα.Τραγικό λάθος από ένανέξυπνο άνθρωπο.

      2) Μάλιστα, επισημαίνει ότι στο φύλλο οδηγιών του σκευάσματος, αναφέρεται ότι η λήψη του γίνεται κατόπιν σύστασης γιατρού, κάτι που όφειλε να είχε πράξει ο κ. Παϊτέρης πριν το πάρει. «Αν πάτε εσείς να πάρετε με δική σας πρωτοβουλία ένα σκεύασμα από το φαρμακείο, θα φταίει ο φαρμακοποιός;»
      Δεύτερο τραγικό λάθος από τον Βελόπουλο στην προσπάθειά του να στηρίξει το επιχειρημά του.
      Στην εκπομπή του το προτείνει ανεπιφύλακτα, αλλά τώρα λέει να ρωτήσουν τον γιατρό πριν το πάρουν.
      Από την άλλη ξανααποδέχεται έμμεσα ότι μπορεί το προιόν να είναι μούφα, αφού ,επικαλείται ένα επιχείρημα του κο@@@λου , αυτό με τον φαρμακοποιό. Δηλαδή περνάει το μήνυμα ότι μπορεί το προιόν να τον έκαψε ,αλλά δεν φταίει αυτός αλλα η εταιρεία που το παράγει.

      3) Για άλλη μια φορά ξανακάνει λάθος επιχειρώντας να πετάξει από πάνω του την τυχόν οποιαδήποτε ευθύνη.
      «Δεν είναι δικό μου το σκεύασμα, ένα σποτ παίζει στην εκπομπή μου, δεν σημαίνει ότι είναι δικό μου το συμπλήρωμα διατροφής.”

      Τι σημαίνει “δεν είναι δικό μου το σκεύασμα? όλοι ξέρουν εδώ στη θεσσαλονίκη τη σχέση του Βελόπουλου με την εταιρεία και τον άνθρωπο που είναι από πίσω. Θέλετε να πούμε ονόματα? Η κυρία πρόεδρος εδώ που τα μαγειρεύει όλα, γνωρίζει καλύτερα από εμάς.Ας σταματήσει αυτός και η δασκαλίτσα να στρουθοκαμηλίζουν.Τους κοροιδεύουν όλοι εδώ.

      Και τέλος.Επικαλείται ένα ευτελές επιχείρημα που δεν πείθει ούτες τις πέτρες, ότι δηλαδή ο Ρομά Παιτέρης θέλει να γίνει διάσημος. Μα αφού είναι διάσημος!

      Γι αυτό σας λέω. Μπορεί να είναι έξυπνος να κονομάει και να πηγαίνει καλά στην πολιτική αλλά αυτή η συμπεριφορά του σύντομα θα τον στείλει εκτός βουλής.
      Δε θα έχει διάρκεια. Όχι γιατί εργάζεται, αλλά γιατί δουλεύει τον κόσμο για την κονόμα. όλα για την κονόμα και για αν έχει μερσεντές και έπαυλη στο Πανόραμα. Κρίμα γιατί έχει δυνατότητες αλλά το χρήμα το προσκυνάει. Τον έχει κυριεύσει! Και σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και η κυρία πρόεδρος που κονομάει και αυτή. Κι έχει ζαλιστεί από το χρήμα.
      Ας σταματήσει πριν είναι αργά. Και ας σταματήσει επιτέλους να λέει ότι είναι επιχειρηματίας και όχι πολιτικός γιατί από την πολιτική έγινε γνωστός και ασκεί εξουσία. Έστω και μικρή. Τι σημαίνει “έγω είμαι επιχειρηματίας και όχι πολιτικός”? Ο λαός τον ψήφισε σαν πολιτικό για να τον εκπροσωπεί, όχι επιχειρηματιά να κονομήσει.
      Ας σταματήσει αυτήν την κραμέλα.Έχετε ακούσει ποτέ τον Τράμπ να λέει “εγώ ειμαι επιχειρηματίας???
      ΠΟΤΕ!
      Θα έχει πλάκα η συνέχεια μαζί του αν δε σταματήσει να πουλάει βόταν και μεταξωτές κορδέλες

    2. ΑΦΟΥ ΡΕ ΑΠΟΔΕΙΚΥΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΟΣΟ Ο ΜΕΣΟΣ ΓΥΦΤΟΣ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ..

      ΑΦΟΥ ΕΧΑΨΕΣ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΛΟΙΦΟΠΟΥΛΟ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ…

      ΚΑΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ Ο ΨΟΦΙΟΣ ΓΥΦΤΟΣ

    3. Ο/Η Ας μου πει κάποιος ποιος είναι ο έξυπνος και ποιος ο χαζός... λέει:

      Μάγκες δε ξέρω τι λέτε. Ο Βελόπουλος βρίσκεται με 400 χιλιάρικα στη deutsche bank αυτη τη στιγμή κι εμείς παλεύουμε για το χιλιάρικο (μικτό) κάθε μήνα.

    4. Αλήθεια ο Βελο κολπικα λιπαντικά
      έχει?Κι αν ναι είναι ελεγμένα η
      απλώς εγκεκριμένα????

    5. ο γυφτος ειχε ενοχλησεις ηδη,που θα χειροτερευαν οπως και να εχει,θα το ακουσουμε στο μελλον,και ειπε να βγαλει κανα εξτραδακι …..αν επαιρνε βασιλικο πολτο,ποιον θα κατηγορουσε;εκει θα ενιωθε τον πονο.

    6. Για γελια ο πατητερης……δεν μπορουν τωρα να ζητιανεψουν η να κλεψουν και το ρίξανε στις μυνησεις μπας και βγάλουν τα χαμένα οι χαμενοι γιουφταραδες

    7. Τι λεει μωρε παλι ο Τεν Κατε της σαντα μπαρμπαρα; ας παει να κανει τα παραπονα του στο Τσιπρα. Ο άλλος πουλαει και λεει ότι θελει την δουλεια του κανει,αν τωρα βρισκει χαζους που αγοραζουν τα εμπορεύματα του τι φταιει;

    8. Φυλακή ο καριολης Βελόπουλος, το μουνοπανο

    9. Ο Βελόπουλος λέει ¨”Μάλιστα, επισημαίνει ότι στο φύλλο οδηγιών του σκευάσματος, αναφέρεται ότι η λήψη του γίνεται κατόπιν σύστασης γιατρού. Ο Παϊτέρης ρώτησε τον γιατρό του πριν το πάρει;”. Αυτό φυσικά δεν το έχει πει ποτέ στην εκπομπή του καραφλός ματζουνοπώλης πως παιδιά δηλαδή, σας πουλάω αυτές τις παπαριές αλλά πριν τις πάρετε να ρωτήσετε τον γιατρό σας και νήπτω τας χείρας μου. Αντιθέτως λέει συνεχώς, πάρτε τες και θα με θυμηθείτε… χαχαχαχαχα. Και δεύτερον λέει «Αν πάτε εσείς να πάρετε με δική σας πρωτοβουλία ένα σκεύασμα από το φαρμακείο, θα φταίει ο φαρμακοποιός;» Καλά μιλάμε τέτοιος αγύρτης δεν έχει υπάρξει ξανά. Με δική τους πρωτοβουλία πάνε ρε ηλίθιε και αγοράζουν τα ματζούνια σου ή εσύ τους λές πάρτε τα και θα με θυμηθείτε; Καλά βέβαια είναι και ηλίθιοι αυτοί που σε ακούνε και τα αγοράζουν αλλά τέλος πάντων. Και τέλος μας το παίζεις και φαρμακοποιός τώρα; Ρε μαλάκες ποιοι πάνε και ψηφίζουν αυτόν τον απερίγραπτο τύπο; Έλεος ρε…… Καλά για το γύφτο δε χρειάζεται να πούμε κάτι…..

    10. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα
      είναι πολύ λιγότερα από τα μη
      φαρμακευτικά αλλά περισσότερο
      αποτελεσματικά επειδή λόγο
      ελέγχου είναι σίγουρο ότι περιέχουν αυτές τις ουσίες που
      γράφουν.
      Είναι λίγα γιατι είναι αποτελεσματικά και η χρήση τους
      δε συμφέρει τις φαρμακευτικές
      των οποίων το δόγμα είναι:
      Δίνω φάρμακα για να δημιουργώ
      νέες ασθένειες και για να συντηρώ
      τις παλιές.Διαφορετικα η πελατεία
      θα χαθεί.Επισης δε συμφέρουν
      γιατί όπως είπα παρακάτω έχουν
      πολύ χαμηλή τιμή.

    11. Η ΦΑΡΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ…..ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΗ…..12 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    12. Δεν μπορει να αποδειξη οτι ειναι απο αυτο; εκτος αν ο παιτερης το στειλει για χημικη αναλυση αυτο το σκευασμα και εχει χαρτι με υπογραφη απο χημικο και αν αυτα εχουν αυτες της παρενεργεις..τοτε μονο μπορει να συνδεσει ολα αυτα που επαθε με το συγκεκριμενο σκευασμα.

      Αυτο μπορει να το κανει και ο ΕΟΦ αλλα εδω εχουν βαλει στο ραφι πολλα σκευασματα εξεταζουν οποτε το θυμηθουν!! γραφειοκρατια τα γνωστα το δημοσιου.. τους δινουν εναν αριθμο γνωστοποιησης και με αυτο το κυκλοφορουνε το διαφημιζουνε οτι δεν ειναι φαρμακο αλλα συμπληρωμα και τελειωσε αδεια κυκλοφοριας δεν εχουν.

    13. Θέλω να πω ότι υπάρχει μια βασική
      διάφορα ανάμεσα στα
      φαρμακευτικα και στα μη
      φαρμακευτικά προϊόντα.
      Τα πρώτα είναι ελεγχμένα και
      εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.
      Τα δεύτερα είναι απλά εγκεκριμένα
      Για αυτό αντί για αριθμό άδειας
      ο οποίος υποδηλώνει τον έλεγχο
      έχουν μόνο αριθμό γνωστοποιησης
      ο οποίος υποδηλώνει μια απλή
      εγκριση.
      Κανένα συμπλήρωμα διατροφής
      δεν είναι ελεγχμενο από τον ΕΟΦ
      Για αυτό άμα αγοράζετε διατροφικά
      συμπληρώματα να προτιμάτε
      φαρμακευτικά σκευάσματα
      γιατί τα ΜΗ φαρμακευτικά επειδή
      ΔΕΝ είναι ελεγχμενα δεν είναι
      σίγουρο ότι περιέχουν αυτά που
      αναφέρουν και ταυτόχρονα έχουν
      και τριπλάσια τιμή.

      1. Τι εννοείς φαρμακευτικά; Ο καταναλωτής να πηγαίνει στην σελίδα του ΕΟΦ οποίος μπορεί δηλαδή και χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να δει τον το νόμο για τα συμπληρώματα. Αν περιέχει συμφωνα με τον ΕΟΦ η ύπαρξη συστατικών φυτικής προέλευσης ή βιταμινών ή άλλων ουσιών σε συμπλήρωμα διατροφής δεν το καθιστούν αυτοδικαίως «φυσικό και ακίνδυνο» προϊόν. Εάν το προϊόν περιέχει δραστική ουσία φυτικής προέλευσης δεν αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής, αλλά φάρμακο, το οποίο δύναται να κυκλοφορήσει νόμιμα, μόνο κατόπιν άδειας κυκλοφορίας φαρμάκου.
        Τι εννοείς ως φαρμακευτικό ;
        Δεν γνωρίζω τι λεει για τα δικά του σκευάσματα γιατί δεν τον παρακοπουθώ τον Βελόπουλο. Πάντως κι εγώ νόμιζα ότι ήταν δικά του αυτά που διαφημίζει στις εκπομπές του

        1. Το σίγουρο είναι για να μη λέμε
          πολλά λόγια ότι κανένα προϊόν
          του Βελόπουλου δεν είναι
          φαρμακευτικο.Τα φαρμακευτικά
          προϊόντα πωλούνται μόνο
          στα φαρμακεία.Ο ανθρώπος
          είναι απατεώνας.

        2. Αυτο που έχετε με τις ιατρικου
          φαρμακευτικου τύπου απαντήσεις μπορεί να χαρακτηριστεί ως ταμπού
          συνδυασμένο με ένα είδος φετίχ!
          Είναι αργά τώρα και η κούραση
          δεν αφήνει περιθώρια για
          άλλου είδους πονηρές συζήτησεις!

        3. Σιγή ιχθύος εν τη ερήμω
          Καληνύχτα.

    14. Να ψοφήσει έπρεπε αλλά ο Θεός δεν έκανε το θαύμα του

    15. Αν πρέπει να ρωτήσει το γιατρό πριν το πάρει τότε και αυτός με συνταγή γιατρού πρέπει να τα πουλάει…

    16. XAXAXXAXA……
      Bελοπουλε θα σε κυνηγανε τα θυματα σου……

    17. Καλά… Ο γύφτος έκανε μήνυση σε γύφτο…. Τι άλλο θα δούμε!!!!….. Να δω τώρα τώρα να πέφτουν αποζημιώσεις…. Κανονικά πρέπει να κυνηγήσει και το κράτος που αφήνει να πουλάει ο καθένας οτι να ναι….. Βαριές σωματικές βλάβες…. Θα πληρώσει πολλά ο καραφλας…. Ο παιτερης από την στιγμή που έχει χαρτί από γιατρούς, θαααα τον σκίσει…. Ούτε οι επιστολές του Ιησού δεν τον σώζουν….. Καρδιακόν θα παίρνει, και ηρεμιστικόν…..

    18. Καλά μόνο ο Παιτερης πήρε το
      εντερικόν?Μήπως κατά λάθος
      του δωσε το βυζαντινον?
      Που τις βρίσκει ο ατιμος αυτές τις
      ονομασίες? Μήπως φταίει το
      Ψηφοδελτιακον?
      Μόνο αλοιφή για μεγάλωμα πέους
      δεν έβγαλε ακόμα?
      Αλλά μη μιλάω και του δίνω ιδέες.
      γιατί εκεί που πάμε να δούμε
      κάποια ταινία σε κάποιο απ’ τα
      γνωστά porn site μπορεί να σκασει
      μύτη ο Βελόπουλος σαν pop up
      παρέα με καμία πεοαλοιφη!

      1. Φιλε εγραψες καλα τα λες ικανο τον εχω να βγαλει κατι τετοιο και οπως τωρα δειχνει φωτογραφιες το πριν και το μετα να δειχνει και τιποτα μαλαπερδες το πριν και το μετα

    Comments are closed.