ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ – ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΔΡΟΜΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

    Κοινοποίηση:
    dikigoros

    Ο άτυχος Θανάσης Παύλου, γνωστός δικηγόρος των Τρικάλων άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί όταν παρασύρθηκε από τρένο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 50χρονος άντρας επιχείρησε να διασχίσει παράνομη διάβαση όπου κάποιοι είχαν κατεβάσει τα συρματοπλέγματα που βρίσκονται κοντά στις γραμμές για να μπορούν να «κόβουν» δρόμο.

    Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το πρωί, το τρένο παρέσυρε τον άτυχο άντρα ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές σε «αυτοσχέδια διάβαση» στο ύψος της οδού Μετεώρων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tv10, ο άτυχος άνδρας, πήγαινε να επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο και πιθανόν την ώρα του τραγικού δυστυχήματος μιλούσε στο τηλέφωνο.

    Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

    Στο Νοσοκομείο Τρικάλων κλήθηκαν συγγενείς και οικεία πρόσωπά του για την αναγνώριση και σχετική ενημέρωση. Ο θανών ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Είναι δυνατόν να μην άκουσε το τρένο;; Και πάλι αυτό που μιλάνε στα τηλέφωνα ή φοράνε ακουστικά ενώ περπατάνε;; Πως να μην αποσυντονιστούν; Καλα και αυτός..δικηγόρος, μορφωμένος άνθρωπος υποτίθεται και εκεί να περάσει παράνομα.. η μαλακία του Έλληνα κλασικά. Να βρει την ‘εύκολη’ λύση, να μην κουραστεί, να ‘παρανομίσει’ για το συμφέρον του κλπ. Τα’ θελε και τα παθε δυστυχώς.. Θεός σχωρέστον

    2. δικηγορος πηγαινε στο νοσοκομειο και τον πατησε τρενο????????
      σιγουρα φταιει ο κουλης!!!!!

    3. Δεν θα μιλησω για Νεοελληνικες νοοτροπιες. Δεν θα μιλησω για μονοπατια διευκολυνσεως. Αλλα ρε παιδια δεν μιλανε στο τηλεφωνο οταν πας να περασεις διαβαση τρενου που ηταν και αυτοσχεδια κιολας

    4. Α μάλιστα, ήθελε να κόψει δρόμο κ αυτός. Δικηγόρος βλέπεις, θα είχε κ κάνα τζιπ και θα το παίζε καμποσος.

    5. μπας κ φοραγε ακουστικα κ ακουγε κανα βλακα τράπερρρρρρ ?
      και ΚΟΥΦΟΣ να εισαι το τραινο το ΑΚΟΥΣ

    6. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΘΕΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!

    7. Άμα ήταν της μοίρας του γραφτό να πάει από τρένο.. Δε πα να έβγαζε φτερά να περασει την διάβαση, και πάλι το τρένο θα τον πατούσε.

    8. Μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν άκουσε το τρένο; Γιατί ο ήχος του τρένου ακούγεται από μακριά.

    9. Καλά ρε παιδιά δεν ζύγισε το τρένο πως έγινε?παραπάτησε και δεν πρόλαβε?τι να πω ρε παιδιά …

    Comments are closed.