ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΤΟ “ΓΚΕΤΟ” ΤΟΥ GREAT RESET ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ, ΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ GAY ΚΑΙ ΓΑΜΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: “ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ”;

    Κοινοποίηση:
    ΕΞΞΞΞ

    Κάποιοι μας έλεγαν υπερβολικούς πριν 3 χρόνια, όταν ασκούσαμε κριτική στην αρχή της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. “Ας δούμε τι θα κάνουν”, μας έλεγαν. Και δυστυχώς δεν διαψευστήκαμε στην πολιτική μας ανάλυση ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει την βασική κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στις ράγες της παγκοσμιοποίησης, της πολιτικής ορθότητας, του εθνομηδενισμού, της νέας τάξης πραγμάτων.

    Οι συνεχείς αναπάντητες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, η εφαρμογή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων παρανόμων μεταναστών, επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις μας για τις προθέσεις του γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν είναι μόνο οι υποχωρήσεις και οι μειοδοσίες των kyriakistas στα εθνικά. Σε κοινωνικά και ιδεολογικά ζητήματα η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι δεν ανήκει πλέον ούτε καν στον λεγόμενο χώρο της “κεντροδεξιάς” ή των “χριστιανοδημοκρατικών δυνάμεων”. Άλλωστε επίσημα ο Μητσοτάκης και το κόμμα στήριξαν τον Μπάιντεν στις εκλογές του 2020 και τον Μακρόν στις φετινές γαλλικές εκλογές. Η ταύτιση πλέον με το ακραίο νεοφιλελεύθερο κέντρο και την κεντροαριστερά είναι εμφανής. Όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης είναι πρώτη μούρη στα pride, σε δράσεις ΜΚΟ, ενώ εκφράζουν απόψεις υπέρ των εκτρώσεων, του “γάμου” ομοφυλόφιλων, ελιαμεπατζίδικων λύσεων στα ελληνοτουρκικά, πράσινων αλόγων (ή αλλιώς πράσινης ανάπτυξης) και μιας ουδετερόθρησκης (άθεης) και ανθελληνικής παιδείας. Επίσης μην ξεχνάμε τις υποχρεωτικότητες και τους κοινωνικούς διαχωρισμούς τύπου κομμουνιστικής Κίνας. Το great reset αποτελεί πλέον το βασικό manual του Μητσοτάκη και της ΝΔ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις υποκλοπές και παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, οι οποίες δυστυχώς αφήνουν υπονοούμενα για τη δημιουργία παρακρατικής και καθεστωτικής οσμής ενεργειών της κυβέρνησης.

    Ρωτούν, βέβαια, εύστοχα και εύλογα πολλοί: “Και ποιον να ψηφίσουμε; Τον Τσίπρα και την αριστερά που πήγαν να μας μετατρέψουν σε Κολομβία; Ή τους όψιμους αυτοαποκαλουμένους σωτήρες του πατριωτικού χώρου;”. Αρχικά η ουσία της πολιτικής δεν είναι μια ψήφος κάθε τέσσερα χρόνια. Η συμμετοχή σε πατριωτικά κινήματα και συλλόγους, όπως η Ε.Ο.Ν., και η δημιουργία πολιτικών και κοινωνικών δομών είναι το ζήτημα και το απαιτούμενο των καιρών για εθνικές, πολιτικές και κοινωνικές λύσεις. Άλλωστε από κομματίδια και αυτοπροσδιοριζομένους αρχηγούς-προέδρους μπουχτήσαμε!

    eoneolaia.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Η ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΑΕΡΩΠΑΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΑΊΩΣΗΝΗ ΥΠΆΡΧΕΙ …ΑΡΑΓΕ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΑΣ .. ΜΟΝΟ..ΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΑΕΡΩΠΑΓΗΤΗΣ ..ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ

    2. Οι πάντες αυτό αναρωτιούνται & “σοβαρή” απάντηση δε παίρνουμε οπότε το ρωτάμε εκτός από μερικούς που προμοταρουν ασταμάτητα το Κασιδιάρη, οπότε τι κάνουμε? γιατί οι εκλογές δεν είναι μακριά & πρέπει ο Ελληνικός λαός να πάρει μια απόφαση πρέπει να συμπορευτουμε όλοι στην ίδια κατεύθυνση ώστε τα προδοτικά σκυλιά της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ & του ΠΑΣΟΚ να μη ξανακυβερνησουν ποτέ αυτό το τόπο γιατί όλοι είναι υπεύθυνοι που φτάσαμε εδώ, είναι όλοι τους άχρηστα προδοτικά & απολύτως διεφθαρμένα σκουλήκια & αν δεν υπήρχαν οι ασυλίες που οι ίδιοι φροντίζουν να δίνουν στους εαυτούς τους θα τους είχαν μπουζουριασει όλους τώρα για εσχάτη προδοσία & μια ντουζίνα άλλες κατηγορίες.

    3. Κασιδιάρης δαγκωτο στις εκλογές

    4. Νομιζω ότι είναι λίγο αργά γιά νά διορθωθούν μερικά πράγματα. Στήν Αμερική τον Trump που τάχθηκε ανοιχτά εναντίον της ΝΤΠ τον έφαγε η μαρμάγκα. Βάλανε το Σάπσαλο το γέρο Biden επάνω για να κάνουν τι δουλειά τους ,κατι τέτοια σκιάχτρα τα βάζαμε στο αμπέλι να φοβούνται οι καρακάξες και να μην πηγαίνουν να τρώνε τα σταφύλια. Μόνο αν ξεσπάσει κανενας μεγάλος πόλεμος μπορεί να μάς ξεχάσουν, και να ξεχάσουμε και εμείς οτι ανήκουμε μόνο στήν Δύση που είχε πει το αλλο Σάπσαλο.

    5. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΟ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΟΥΤΣ@ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    6. Δεν πέφτουν. Δεν υπάρχει εναλλακτική δυστυχώς………

      1. KAI ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ

        1. Άσ’ το το παιδί, αφού δεν βλέπει εναλλακτική καλύτερη του mr Bean. Θέλεις να βγει κανένας άλλος και να χάσει το μεροκάματο του?

    7. Μια υποθηκευμενη χωρα ακολουθει τη πολιτικη που υπαγορευουν οι δανειστες διαφορετικα τη “τρωει” η μαρμαγκα! Ειναι και ο Τουρκος απεναντι που αναμενει το στραβοπατημα! Μονο ενας Μεταξας μας σωζει! Αλλα πουντος?
      Οπως εχουνε διαμορφωθει τα πραγματα και το τριο κουλοτσιπροανδρουλακης να συγκυβερνησει η ψωρο(ς) γερμανικη μποτα θαναι εδω! Βοηθεια μας και κριμα για τα παιδια μας.

    8. Εκτός σημερινής Βουλής…επιλογές υπάρχουν και θα υπάρξουν κι αλλες

    9. Δυνατό άρθρο! Εύγε στα παιδιά της ΕΟΝ για το έργο τους.

    Comments are closed.