ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ, ΕΦΤΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ – ΞΕΧΑΣΕΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ «ΜΟΙΡΑΖΕΣ» ΑΒΕΡΤΑ ΞΥΛΟ ΣΤΑ «ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ»;;;

    Κοινοποίηση:
    1

    Έχει λησμονήσει μάλλον ο Τσίπρας πως ως πρωθυπουργός διέλυε τις ειρηνικές πορείες για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, συλλαμβάνοντας μάλιστα και πρώην συντρόφους του.

    Ξεχνάει επίσης ο Τσίπρας την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ, πέρυσι, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μετά την ολοκλήρωση της ειρηνικής πορείας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν διαδηλωτές.

    Περικυκλωμενος απο ΜΑΤ έφτασε στην πορεία

    Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε με… δερμάτινα στην πορεία, και μαζί του είναι ο Νίκος Βούτσης, ο Θοδωρής Δρίτσας, η Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Γιάννης Μπουρνούς, ο Νίκος Μπίστης κ.α.

    2

    1

    .

    IMG_1910
    IMG_1911
    IMG_1909
    IMG_1905
    IMG_1907
    IMG_1906
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Πορεια τών “Αθλίων” τού Βίκτωρα Ουγκώ.Ολος ο υπόκοσμος τής Αθήνας πορτοφολάδες,παπα-
      τσήδες παππάς εδώ παππάς εκεί,διαρρήκτες.μαχαιροβγάλτες.κλεφτοκοτάδες,βαρυποινίτες από
      τόν Κορυδαλλό.
      Γιάννης Λάκων

    2. Αν δεν ηταν ολοι αυτοι οι περιοδευοντες θιασοι-θεατρα σκιων, με τι θα σπαγαμε πλακα ρε συνελληνες??? Αν ειχαμε σοβαρους αρχηγους τυπου Μερκελ ή Μακρον, θα πεθαιναμε απο βαρεμαρα… Ανοιγεις την τηλεοραση ή τον υπολογιστη σου και σκας στα γελια… Δωρεαν ψυχαγωγια… Αχαριστοι νεοελληνες!!!

    3. Ο/Η Βολεμένο ΛαμογιοΜΚΟΣυριζοΠΑΣΟΚοΝεοδημοκρατικοΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ λέει:

      χχαχαααααα,,,ειναι ΘΕΟΣ ο αθεος χαχα…εει με τον τροπο του ΠΡΟΒΑΤΑ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΧΑΠΑΤΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ..ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΥΚΝΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…Και δεν χει αδικο ο τυπος, εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

      Εδω ο ΑΘΕΟΣ επι 5 χρονια πηγαινε στις εκκλησιες για τα ελλαδιστανογιδα.. Και ενα σωρο ελλαδιστανοκολογριες ελεγαν τη καλο παιδι θρησκευομενο ειναι..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ παρα μονο για να πεταξει καμια μολοτοφ η να παρει πιπα σε κανενα τραγι

    4. τα κομμούνια (είτε ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ) όσο και να λένε ότι διαφωνούν θα υποστηριχτούν μεταξύ τους,θα γίνουν μια γροθιά.Οι γαμιόληδες οι Νεοδημοκράτες αντί να στηρίξουν πατριώτες θα προτιμήσουν να ταχθούν με βρωμοκεντροαριστερούς (συριζοπασόκ κτλ) για να μην τους πούνε φασίστες και να το παίξουν προοδευτικοί, παρά να στηρίξουν δεξιούς και πατριώτες τους οποίους μηνύουν ασύστολα (βλ. Κικίλιας,Μπακογιάννης αλλά θα βάλω και Καμμένο που κάποτε ανήκε στην ΝΔ οι οποίοι μήνυσαν το Μακελειό όσο κανένας άλλος-ούτε οι αριστεροί τόσες μηνύσεις δηλαδή).

    5. Ο “άνθρωπος” ή μάλλον το ανθρωποειδές του τίποτα στη γιορτή του στημένου τίποτα……………

    6. Η ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΟΕΟ;

    7. Παλι ο προβοκατορας αλητης εγραψε σχολιο σαν Pelo να συγχαιρει τον κατσαπλια Τσιπρα και σεις στο Μακελειο το δημοσιευετε!!!!!!!!! Ειληκρινα δεν σας καταλαβαινω εκει στην εφημεριδα!!!!!!!!! Πως γινεται αυτο να επιτρεπετε να γραφει με το δικο μου ψευδονυμο;;;;;;;;;

    8. Όπου Τσίπρας καί η Δούρου από πίσω,ε ρε πάει η παρτουζα σύννεφο…

    9. Ζητώ η 21η Απριλίου…. Είναι μέσα στις καρδιές μας… Και όσο βλέπουμε αυτη την σαπίλα, τόσο και πιο πολύ ριζωνει μέσα μας ή ιδέα της…Ο παττακος και ο Παπαδόπουλος ήτανε αληθινοί επαναστάτες..

    10. αν σημερα γινοταν κατι αναλογο οπως στην παρελαση με τις συριζαιες ποια θα ηταν η καταληξη; θα ειχε γινει αναιμακτα η θα τους ειχε μαζεψει η αστυνομια; θα ειχε βγει η δρακουλιαρα να υπερασπιστει τα “παιδια”;

    11. 100 νεκροί στο μάτι…. Και η Δουρου κόβει βόλτες στην Αθήνα….. Εμετός..

    12. Ολα τα σκουπιδια κατέβηκαν σήμερα στην Αθηνα.

    13. ρε κατι αριστερουληδες…με Ralph Lauren και πανακριβα ρουχα πανε στην πορεια του Πολυτεχνειου…
      Η υποκρισια στα καλυτερα τους. Και μετα θα πιουνε καφε στην αμερικανικη πρεσβεια με τον πρεσβη παρεα.

      Ψηφιζουνε τα ζωα συριζα για να δουνε επανασταση..Αλλά και να μην τους ψηφιζαν, η Singluar Logic θα τον ξανα εβγαζε. Βλεπεις εξυπηρετει συμφεροντα..

    14. Φαγανε καλα κ θα συνεχιζουν να τρωνε μεχρι να τους διαδεχθουν τα παιδια τους.Και να μη παμε να ψηφισουμε η Singular Logic θα μεριμνησει.

    15. ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    16. Ο ποιο υπακουος πρωθυπουργός στα προσταγματα του νάτο και αγαπημένο παιδί της αμερικανικής πρεσβείας σε…. αντί αμερικανική πορεία!!! Ο πρωθυπουργος των χημικών και της καταστολής που επί μήνες η χώρα θύμιζε θάλαμο αερίων από τα χημικά που έριχνε και τις χιλιάδες προληπτικές προσαγωγές μιλάει για… καταστολή!! Ρε πάνε πιες κάνα μοχιτο στο κότερο εφοπλιστών και άσε τα καραγκιοζιλικια γραφικε.

    17. Δεν υπαρχει καν φιλοτιμο.Ποια Χουντα.Η υποδικη Δουρου με τους 127 νεκρους στη πλατη της,μεσα στη καλη χαρα.

    18. Και ο Πάπας με Polo Ralph Lauren… Αυτήν είναι η επαναστατική αριστερά της Ελλάδας..Κλαίω για την κατάντια της πατρίδας…Πλήρης διάλυση.

    19. ΓΕΛΑΝΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ Κ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΡΙΜΑ Γ Τ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΛΥΠΑΜΕ….

    20. Απατριδες σταλινικοι φονιαδες Ελληνων ,ουστ κοπριες .

    21. Έτσι με δερμάτινο των 500 ευρώ ο σύντροφος κομουνακιας αντιαμερικανακιας χαχαχαχαχα

    22. Ζητω και ξανα ζητω η 21η Απρλιου συμφωνω φιλε. Αν ο συντονιστης αφησει τα μυνηματα εχει καλως…διοτι εμενα με κοβουν επειδη τους τα ψελνω και εδω καμια φορα τους εχοντες το σαιτ..

    23. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΚΛΕΦΤΕΣ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΛΟΥ-ΜΠΟΥΚΙ = ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ . ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ Σ@@@Α ΚΑΙ ΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ .
      ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 !

    24. ώρε κάτι επαναστάτες παλληκάρια της φακής …
      θαυμάστε τούς ΜΑΛΑΚΕΣ πρώην κυβερνητικούς …

    25. Αυτός είναι πραγματικός ηγέτης. Μαζί με τον λαό για τα δικαιώματα του λαού.
      Ευγε

        1. Μπαααα, ξέχασε να πάρει τα φάρμακα του και παραληρεί.

      1. ενας μακακας ειναι και τιποτα αλλο αυτος και η συμμορια γυρω του τι μας λες τωρα

    Comments are closed.