“ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ Γ@Μ@ΣΩ, ΤΟΝ ΠΟ@ΥΣΤΗ”! ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ” ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

    Κοινοποίηση:
    spyropoulos-aliki

    Η αείμνητη ηθοποιός, Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν άνοιγε το στόμα της, το άνοιγε μία και καλή. Σχετική είναι η εικόνα που έχουμε κρατήσει μέχρι σήμερα στη μνήμη μας, από την εκπομπή- αφιέρωμα την οποία είχε κάνει στην ηθοποιό, η Ρούλα Κορομηλά, τον Απρίλιο του 1996, λίγους μήνες πριν η Αλίκη πεθάνει από επιθετικό καρκίνο.

    Συνεργάτες της Ρούλας, στο πλούσιο αφιέρωμα, είχαν τηλεφωνήσει στον Κώστα Σπυρόπουλο, να εμφανιστεί στο στούντιο ώστε να κλείσει έτσι ο επίλογος της εκπομπής. “Δεν θέλει να έρθει κυρία Αλίκη”, ανέφεραν στην ηθοποιό και εκείνη έβγαλε αφρούς από το στόμα, στο άκουσμα της άρνησης. “Πείτε σε αυτόν τον πο@στη, να τσακιστεί και να έρθει για να μην το γ@μ@σω, το αρχ@δι”, είπε η Αλίκη και έμειναν όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής, άγαλμα. Μετά από 20 λεπτά, ο Σπυρόπουλος, σαν βρεγμένη γάτα, ήρθε στο στούντιο με τη μηχανή του, ζητώντας ταπεινά συγγνώμη. Αυτή ήταν η Αλίκη, αυτός ήταν και ο Σπυρόπουλος.

    Στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου, όσα δεν γράφτηκαν ποτέ για τη βρώμα και τη δυσωδία του θεάματος. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Οι θαυμαστές της “εθνικής σταρ” όπως την ονόμασαν τα πουσταριά των καλλιτεχνικών μνημοσύνων, ας σχολιάσουν αυτό το άθλιο υβρεολόγιο, υπό το φως της τρέχουσας επικαιρότητας και ας εκφέρουν άποψη για το αν συνιστά κακοποίηση, ένδειξη σεξουαλικής παρενόχλησης, ασέλγεια, ενδεχόμενα βιασμό και άλλα, ίσως αδικήματα. Ο, ή, η αρθρογράφος, ακόμα υμνεί την μακαρίτισσα, γερόντισσα για την αναφερόμενη απρέπειά της προς το θύμα. Εκεί υπάρχει ομερτά για χάρη της ιερής αγελάδας του πάμπτωχου ελληνικού κινηματογράφου. Οι παρενοχλησιολόγοι, δεν έχουν να πουν κάτι, για το αν μακαρίτισσα υπερέβη τα εσκεμμένα, αν παρενόχλησε σεξουαλικώς τον νεαρό κι εξαρτημένο ηθοποιό; Οι βιασμένες και οι παρενοχληθείσες, τί λένε γι’ αυτό; Σας βλέπαμε με σκεπτικισμό, τώρα σας σιχαθήκαμε.

    2. Ο παραπάνω είναι και ο αυνάν της αναστασοπούλου ή άλλος;

    3. Αν μπορούσε και η Αλίκη και η Καρέζη να μας μιλήσουν από κει που βρίσκονται θα μας λέγανε πολλά. Επίσης οι αείμνηστοι Σταυρίδης, Ρίζος, Παπαγιανόπουλος και πιο πρόσφατα ο Ψάλτης, είχαν νταντέψει πολλά γυναικάκια στα γόνατά τους.

    4. Εγω τα εγραψα πριν λιγο καιρο!πουτανεςπουστιδες λεσβιες και στους τραγουδιστες και στους πολιτικους εκει να διτε παρτη!!!!

    5. Η αθώα Αλίκη… Και ζιγκολό… Μη χεσω… Σιγά μην κλάψω.. Ρε παιδιά τι ακριβώς θέλετε να μας πείτε; Η φιγούρα της Βουγιουκλος δεν έδωσε πάρων πριν 22 χρόνια;;;;; ΔΕΝ θα το βγάλεις όπως και πολλά άλλα…

    6. Την χρησιμοποίησε κανονικά για να γίνη κάποιος και μετά τοπεζε. Γκόμενος!!!! Σιγά τα ωα!!! Αλλά έμαθε σου λέει εμένα με ήθελε η Αλίκη δεν πρέπει όλες να με γουστάρουν; Και ο φίλος του Σταρόβας λέει ότι ήταν το όνειρο κάθε γυναίκας !!!Ρώτησε τις γυναίκες και το ξέρει γιατί πολλές τον φτύνουν !!!!

    7. Θυμάμαι λοιπόν μία εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ, απο την ημέρα της κηδείας της Αλίκης.
      Οταν περνούσε η πομπή προς το Α’ Κοιμητήριο απο την οδό Φιλελλήνων, είχαμε βγεί στα παράθυρα
      να την αποχαιρετήσουμε κι εμείς (τα γραφεία μας ήταν επι της οδού) και σχολίασα τότε μια σκηνη που
      μου είχε κάνει εντύπωση:
      Τον Σπυρόπουλο πίσω απο το πόρτ μπαγκάζ της νεκροφόρας να σπρώχνει με τα δυό του χέρια το αυτοκίνητο
      όπως σπρώχνουμε κάποιο αυτοκίνητο που θέλουμε να πάρε εμπρός,
      και σχολίασα:
      ”Βρε αυτός σπρώχνει με τέτοιο τρόπο σαν να θέλει να την ξεφορτωθεί μιά ώρα αρχίτερα΄΄

    8. Αυτό ήταν ο ορισμός της λεκτικής βίας ή μου φαίνεται?!

      Χαχαχαχαχαχα

    Comments are closed.