ΠΕΘΑΝΕ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΥΡΑ”, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΣΑΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    ΕΛΙΣΑΒΕΤ

    Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, συγκλονίζει τη Βρετανία που είχε μάθει στα Παλάτια, για την απώλεια της μακροβιότερης αρχηγού κράτους. Αλλά το ίδιο το Παλάτι έμοιαζε προετοιμασμένο εδώ και καιρό για την δύσκολη επόμενη μέρα της πιο ισχυρής και πολυσυζητημένης μοναρχίας στις μέρες μας.

    Όχι όμως για τον Ελληνικό Πατριωτικό κόσμο. Για την κύρια υπαίτιο της ανθρωποσφαγής του Ελληνο-Κυπριακού Έθνους των ηρώων της ΕΟΚΑ και των πεσόντων στην προδοσία της Κύπρου από τον Ιωαννίδη και τους μειοδότες Καραμανλήδες. Λυπούμαστε αλλά δεν θα πενθήσουμε το παγκόσμιο μαχαίρι του θανάτου (εκτενές αφιέρωμα για την παγκόσμια φόνισσα, σε επόμενη ανάρτηση).

    Ήδη, εδώ και έναν χρόνο περίπου, η 96χρονη Ελισάβετ, αντιλαμβανόμενη το επερχόμενο τέλος και τις λιγοστές αντοχές της, είχε περιορίσει τις δραστηριότητες που προέβλεπε ο ρόλος της και τα καθήκοντά της ασκούνταν ουσιαστικά από επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

    Η ανακοίνωση του Παλατιού:

     

     Ποιο είναι όμως το πρωτόκολλο για τον θάνατο ενός Βρετανού μονάρχη; Το τυπικό θέλει τον πρωθυπουργό της χώρας να ενημερώνεται για το μοιραίο γεγονός από τον προσωπικό γραμματέα της Ελισάβετ, μέσω του κωδικοποιημένου αλλά και συγκινητικού μηνύματος: «Κυρία/ Κύριε Πρωθυπουργέ, η Γέφυρα του Λονδίνου…έπεσε».

    Έτοιμοι ήδη από το 1960
    Ήδη από το 1960, η πάντα συνεπής Βρετανία είχε ενορχηστρώσει το τι θα συμβεί, εάν η Βασίλισσα πεθάνει. Έκτοτε, βέβαια, το πρωτόκολλο ανανεώνεται συνεχώς, αφού από το 1960 που η Ελισάβετ ήταν μόλις 34 ετών έχουν περάσει δεκάδες χρόνια βασιλείας της.

    Μετά την ενημέρωση της/του πρωθυπουργού και σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο, σειρά έχει η ενημέρωση των πρωθυπουργών όλων των χωρών που η Ελισάβετ Β’ είναι αρχηγός κράτους, από τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, μέχρι τη Τζαμάικα, τις Μπαχάμες και την Παπούα Νέα Γουινέα.

    Σύμφωνα με το περιοδικό Politico, που κατάφερε να «δει» τα σχετικά έγγραφα, αφού ενημερωθούν οι πρόεδροι των κυβερνήσεων, ένας υπάλληλος από το τα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ με πένθιμη ενδυμασία θα θυροκολλήσει την αγγελία του θανάτου της βασίλισσας στις πύλες του Παλατιού, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα του Παλατιού θα αλλάξει σε μαύρο χρώμα.

    Η «πρόβα» των ΜΜΕ για τον χαμό της βασίλισσας
    Σχεδόν την ίδια ώρα, η είδηση θα έχει φτάσει στο BBC και από εκεί σε όλο τον πλανήτη. Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός πως όλα τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και οι εφημερίδες της Βρετανίας έχουν κάνει από καιρό την «πρόβα» τους για τον πιθανό χαμό της βασίλισσας. Το τηλεοπτικό δίκτυο του Sky News και η κολοσσιαία εταιρεία παραγωγής ITN έχουν κάνει δεκάδες δοκιμαστικές εκπομπές και πρόβες για την κάλυψη των 9 ημερών που θα μεσολαβήσουν από τον θάνατο της Ελισάβετ έως την κηδεία της. Έχουν μάλιστα καταλήξει ακόμη και στις φράσεις που θα χρησιμοποιήσουν, στα κοστούμια που θα φοράνε οι άνδρες, στα ταγέρ των γυναικών παρουσιαστών και στα πρώτα αρχειακά πλάνα που θα προβληθούν.

    Από μεριάς τους, εφημερίδες όπως η Guardian και οι Times έχουν έτοιμο το πρωτοσέλιδο με την πένθιμη αναγγελία, με τους Times να έχουν προετοιμάσει σχετικό υλικό που θα τους «κρατήσει» για 11 ολόκληρες μέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

    Το πρώτο πράγμα που θα γίνει
    Στο τελετουργικό κομμάτι, το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι όλες οι σημαίες στα κυβερνητικά κτήρια του Ηνωμένου Βασιλείου να χαμηλωθούν, για να κυματίσουν μεσίστιες. Το «σύνθημα» για την υποστολή της σημαίας θα δοθεί από ένα e-mail που θα στείλει ο Γραμματέας της Κυβέρνησης προς τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και μια σειρά από κρατικούς αξιωματούχους που θα αναφέρει: «Αγαπητοί συνάδελφοι, μετά λύπης μου γράφω, προκειμένου να σας ενημερώσω για τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας, της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’».

    Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θλιβερού γεγονότος θα κληθεί να συνεδριάσει το βρετανικό Κοινοβούλιο καθώς επίσης και τα νομοθετικά σώματα της Ουαλίας, της Σκωτίας και της Βόρειας Ιρλανδίας. Έπειτα όλες οι συνεδριάσεις θα αναβληθούν για δέκα ημέρες.

    Ο πρώτος ανώτατος αξιωματούχος που θα προβεί σε δημόσιες δηλώσεις θα είναι η/ ο πρωθυπουργός, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη Γηραιά Αλβιώνα και όλες τις χώρες που επόπτευε η βασίλισσα.

    Η βασιλική οικογένεια θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει το πρόγραμμα της κηδείας, η οποία θα λάβει χώρα τη δέκατη μέρα μετά τον θάνατο της βασίλισσας. Σύντομα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί συνάντηση της/ του πρωθυπουργού με τον διάδοχο του θρόνου, εν προκειμένω με τον πρωτότοκο γιο της Ελισάβετ, νυν πρίγκιπα της Ουαλίας και Δούκα της Κορνουάλης, Κάρολο, ο οποίος σήμερα είναι 73 ετών.

    Οι δυο αξιωματούχοι θα παραστούν μαζί σε επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Εκεί είχαν τελεστεί μεταξύ άλλων οι κηδείες του πρωθυπουργού Ουίνστον Τσώρτσιλ, του πρώτου δούκα του Ουέλινγκτον Άρθουρ Γουέλσλι, του θρυλικού Βρετανού ναυάρχου του Βασιλικού Ναυτικού Οράτιου Νέλσον αλλά και ο γάμος της λαίδης Νταϊάνας Σπένσερ με τον πρίγκιπα Κάρολο.

    «Ο βασιλιάς πέθανε…ζήτω ο βασιλιάς»
    Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα μετά τον θάνατο της βασίλισσας είναι η στέψη του νέου βασιλιά, μόλις μια μέρα μετά το μοιραίο. Ο διάδοχος, πιθανότατα ο πρίγκιπας Κάρολος, θα συναντηθεί με τα μέλη της κυβέρνησης, με την συνάντησή αυτή να διέπεται από αυστηρούς κανονισμούς – από το ότι οι υπουργοί, π.χ. θα πρέπει να φορούν κοστούμια με μαύρη γραβάτα οι άνδρες και πρωινά φορέματα οι γυναίκες, ενώ δεν θα πρέπει να συνοδεύονται από τους/τις συζύγους τους.

    Την τρίτη ημέρα από τον θάνατο της βασίλισσας, ο διάδοχός της θα δεχθεί συλλυπητήρια στην αίθουσα του ανακτόρου του Ουέστμινστερ, όπου συνεδριάζει η Βουλή των Λόρδων και εν συνεχεία θα πραγματοποιήσει σχετική περιοδεία.

    Πρώτη στάση θα κάνει στο Εδιμβούργο, για να παραστεί σε λειτουργία στον καθεδρικό ναό και την επόμενη μέρα θα βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία όπου θα δεχθεί συλλυπητήρια στο Κάστρο του Χίλσμπορο. Ο νέος βασιλιάς θα παραστεί έπειτα σε θεία λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Αγίας Άννης, στην πόλη του Μπέλφαστ.

    Επιχείρηση «Μονόκερος»
    Κρίσιμης σημασίας για το τελετουργικό είναι ο τόπος, όπου θα αφήσει η βασίλισσα την τελευταία της πνοή.

    Εάν η βασίλισσα αποβιώσει στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, όπου βρίσκεται αυτή την στιγμή, θα ενεργοποιηθεί η «Επιχείρηση Μονόκερος», που προβλέπει τη μεταφορά της σορού στο Λονδίνο με τρένο ή αεροπλάνο.

    Της μεταφοράς προηγείται η τοποθέτηση του σώματος της βασίλισσας για λίγη ώρα στα Ανάκτορα του Χόλιρουντ, ένα καταφύγιο μέσα στην πόλη του Εδιμβούργου με περίτεχνα διαμορφωμένους κήπους. Έπειτα, η σορός της θα μεταφερθεί για μια σύντομη δοξολογία στον καθεδρικό ιερό ναό της πόλης και ύστερα θα καταλήξει στον σιδηροδρομικό σταθμό.

    Επιχείρηση «Λιοντάρι»
    Την πέμπτη μέρα από τον θάνατο της βασίλισσας ξεκινά η «Επιχείρηση Λιοντάρι» που περιλαμβάνει πρόβα στο Λονδίνο, της μεταφοράς του φέρετρου από τα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ στο Παλάτι του Γουέστμίνστερ όπου θα τεθεί η σορός σε λαϊκό προσκύνημα για τρεις μέρες. Θα εκτίθεται 23 ώρες το 24ωρο ενώ την έκτη ημέρα θα γίνει η πρόβα της εξόδιου ακολουθίας και την έβδομη ο διάδοχος θα ταξιδέψει στην Ουαλία αυτή τη φορά, για να δεχθεί συλλυπητήρια στο εκεί Κοινοβούλιο και να παραστεί στη θεία λειτουργία στον καθεδρικό ναό της πόλης του Κάρντιφ.

    Όλο αυτό το διάστημα, εκατοντάδες υπηρεσίες θα βρίσκονται σε επιφυλακή αφού στο Λονδίνο θα καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλο δεκάδες πρόεδροι, πρωθυπουργοί και βασιλιάδες από όλο τον πλανήτη.

    Η Scotland Yard, η μυστική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙ6 που είναι επιφορτισμένη με την εθνική ασφάλεια και πλειάδα άλλων φορέων και υπηρεσιών, θα βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό» εκείνες τις ημέρες χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέτρο. Σημειωτέον ότι το Λονδίνο είναι η πόλη με τις περισσότερες κάμερες ασφαλείας στον κόσμο.

    Το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα
    Φθάνοντας στη δέκατη μέρα, όλα πλέον θα είναι έτοιμα για την κηδεία της βασίλισσας. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο οποίο παρεμπιπτόντως έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι στέψεις Άγγλων και Βρετανών μοναρχών από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή το 1066 έως και την Ελισάβετ Β’.

    Αφού ολοκληρωθεί η λειτουργία, μια επιβλητική πομπή θα κατευθυνθεί στο Κάστρο του Ουίντσορ, και αφού, τελεστεί νέα ακολουθία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που χτίστηκε τον 15ο αιώνα, η βασίλισσα Ελισάβετ θα ταφεί δίπλα στον πατέρα της Γεώργιο ΣΤ’, βασιλέα του Ηνωμένου βασιλείου και αυτοκράτορα των Ινδιών.

    Προσωπικώς, όλη αυτη η ιστορία, μας αφήνει αδιάφορους, πλην του τυπικού που πράγματι θα έχει μεγάλη πλάκα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    68 Σχόλια

    1. και τι καλά παιδιά που έβγαλε! ειδικά εκείνος ο Άντριου με κολλητό Επστάιν και ΣΙΑ

    2. KΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!!Κακός ψόφος παλιοσατανιασμένη αιμοσταγής μούμια!!Να σαπίσεις στην κόλαση που ούτε ο ίδιος ο διάβολος δεν σε θέλει.

    3. …και πολύ κράτησε..αυτό το @ουνι που ούτε να κατουρησει δεν θα μπορούσε..κρίμα που δεν υπαρχει κόλαση να ψήνεσαι εκεί μέσα. Έζησες όμως τον επίγειο παράδεισο. Καιρός να σε ξεφορτωθουμε καρα@ουτανα.

    4. Η καημένη κόλαση τι εχει να τραβήξει απο αυτή την σαύρα βαμπίρ

    5. ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!!

    6. Απλώς άλλαξε Δέρμα και κρύβεται σε μια τρύπα. Θα εμφανιστεί σύντομα με άλλη όψη!

    7. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΊΠΑ ΝΑ ΜΗ ΡΊΞΟΥΝ ΘΕΙΑΦΙ ΓΎΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΆΤΙ.

    8. Ξεβρωμιζει ο τοπος σιγα σιγα.τοΕΡΠΕΤΟ θα πεφτει50χρονια μεχρι να φτασει στον πατο. Ποσα παιδια γλυτωσαν,,,,,,

    9. Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!! Η ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!! ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΠΙΚΟ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

    10. Ειναι παρηγορο το γεγονος οτι υπαρχει κοσμος που θυμαται ακομα τα δεινα,που τοσο απλοχερα σκορπισε στον Ελληνισμο (κυριως της Κυπρου),αυτη η γυναικα.Ηρθε,και για αυτην,το πληρωμα του χρονου να αντιμετωπισει τη Νεμεση……

    11. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟ

    12. Γ@Μ@ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ,ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

    13. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΕΥΘΕΩΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ 1972 ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΟΒΑΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΥΠΟΥ CRAY ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ…. ΟΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ

    14. God shave the queen! Ο Θεός να ξυρίσει την βασίλισσα.. Βάαλ σχωρέστην.. ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει ενώπιον του Κυπρίου!

    15. Στάσου τώρα μπροστά στον Βασιλέα των όλων. Στον δίκαιο κριτή κ δέξου την κρίση του σύμφωνα με τα έργα σου.

    16. Ο κάθε ηγέτης κρίνεται από τους δικούς του ανθρώπους , τι προσέφερε στην πατρίδα της οποίας ήταν ηγέτης , αυτή έστειλε τον γιο της να πολεμήσει στα ΦΩΚΛΑΝ και μερικοί χειροκροτούν και ψηφίζουν τους συντάκτες της συμφωνίας των ΠΡΕΣΠΩΝ αρκετοί είναι εδώ σχολιαστές σήμερα , είναι κρυφά ,,,,,,, ΣΤΕΦΑΝΕ πρόσεχε μην πέσεις στα χέρια τους γιατι θίγεις τα είδωλα τους , καθημερινός αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ .

    17. Θα την ξ@κ@λ@@σει ο βελζεβουλ όταν φτάσει κάτω.

    18. καθε 6 μηνες αλλαζε αιμα η σαυρα για να ζησει πολυ

    19. ΕΦΥΓΕ Η ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!!!!

    20. ” Θα πάρω μιάν ανηφοριά , θα πάρω μονοπάτια να βρω τα σκαλοπάτια που παν στην λευτεριά. Τα σκαλοπάτια θ’ ανεβώ θα μπω σ’ ένα παλάτι , το ξέρω θα’ ναι απάτη δε θα’ ναι αληθινό. Μες το παλάτι θα γυρνώ , ώσπου να βρω το θρόνο , βασίλισσα μια μόνο θα κάθεται σ’ αυτόν. Κόρη πανώρια θα της πω άνοιξε τα φτερά σου , και πάρε με κοντά σου μονάχα αυτό ζητώ ” ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ….

    21. Πωωωω ρε πουστ….μου Θα μας τα κάνουν τσουρέκια τώρα για καμιά βδομάδα τα σαπιοκαναλα της διαπλοκής !

    22. Μια χαρά περνούσαν οι Κύπριοι με τους Άγγλους. Φύγαν οι Εγγλέζοι και έγιναν το πιο διεφθαρμένο κράτος του κόσμου και τους γλεντάνε τα μεμετια.

    23. Τώρα θα δει ποιος πραγματικά είναι ο Κύριος στον οποίο θα λογοδοτησει. Πάντως δεν είναι αυτός που προσκυνουσε τόσα χρόνια…

    24. Τωρα θα ξεκουραστουν και θα ηρεμησουν οι ψυχες του Καραολη και του Δημητριου, που κρεμαστηκαν μετα απο εντολη αυτου του σαπιου εξαμβλωματος που επινε το αδρενοχρωμα με τους κουβαδες.

      Επισης, δεν ειναι τυχαιο οτι σημερα που η παλιόσαυρα “εφυγε”, γιορτασαμε το Γενέσιο της Παναγιας.
      Ετσι γιατι απλα καποια πραγματα οντως δε συμβαινουν τυχαια.

    25. Σιγα μην πεθανε ο βροντοσαυρος….Θα κρυβεται σε κανα λαγουμι..

    26. Το σχοινί που κρεμάστηκε ο Άγιος Ευαγορας, τής εστάλη δώρο στην Αγγλία.
      Αυτό μας το είπαν όταν επισκέφθηκα τα φυλακισμενα μνηματα.
      Τιμη και δόξα στους Αγίους Εθνομαρτυρες του Κυπριακου αγώνα.
      Μετά από πολλά χρόνια, σε εστιατόριο της Κύπρου, ηλικιωμένος Άγγλος πελατης που έτρωγε με την γυναίκα του, ζήτησε να πάρει μαζί του την φωτογραφια του Αυξεντίου που ήταν κρεμασμένη στον τοίχο.
      Ο ταβερνιαρης, παλαιός πολεμιστής της ΕΟΚΑ, του αρνηθηκε, αλλά τον ερώτησε τι την θέλει.
      Ο Άγγλος του απάντησε επί λεξει: δυστυχώς ήμουν στο απόσπασμα που περικυκλωσε και έκαψε ζωντανό αυτόν τον “holy guy”.
      Τα λόγια είναι περιττά.

    27. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΚΛΑΣΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ….Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ.

    28. Προσέξατε κατι ?? Μόλις την επισκέφθηκε η καινούργια η οποία ειναι καντεμησα σαν τον γουρλοματι σας ? Τεζα ????💀

    29. Αλοιμονο της που ήδη είναι κόλαση τι θα τραβήξει μαζί με τον βερζεβουλ

    30. Σιγα το νεο τοσος κοσμος φευγει καθε μερα ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ? Αυτό μας έλειπε τώρα Δ ωστε τις και οσο χρυσαφι εφαγε τοσα χρονια απο τον λαο να το πάρει μαζί της εκει που παει μηπως τις χρειαστεί

    31. Στον αγυριστο ολοι οι ξεφτυλισμενοι βασιλιαδες.. θα χαρουμε μονο οταν φυγει και ο τελευταιος…παρολαυτα υπαρχουν ραγιαδες ελληνεγροι που προσκυνανε αυτα τα τερατα…γεια σου ελισαβετ χαχα!!!!!

    32. Ευαγορας Παλληκαριδης

      17 χρόνων

      Ποιητής
      Μαθητής

      Υπογραφή των απόρριψη της εφέσεως και τον στελνι στην αγχόνη, πάνθεον των ηρώων, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ
      ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ

    33. “Ψόφησε” έπρεπε να γράψετε στον τίτλο και όχι πέθανε…

    34. ….ΑΝΤΕ ΑΜΗΝ!!!!….ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ !!!!…..

    35. Στα καζάνια της κόλασης η γριά νυχτερίδα από απόψε.
      Good riddance.

    36. για το θάνατό της έχω να πω ο Θεός θα μας κρίνει όλους…αλλά έχω μια απορία και παρακαλώ όποιος ξέρει να μου απαντήσει, γιατί δεν επισκεπτόταν την Ελλάδα? μου κάνει μεγάλη εντύπωση…

    37. Μπορεί κάποιος πού ξέρει να μού πεί αν ήταν η μοναδική Βασίλισσα πού δέν επισκέφτηκε ποτέ τήν Ελλάδα; Ευχαριστώ.

    38. Όσοι έχουν επισκεφτεί ,τα φυλακισμένα μνήματα ,στην Λευκωσία ,τότε θα ασπαστούν κ θα συμφωνήσουν με την εν λογω δημοσίευση.

    39. δεν θα μας λείψεις μωρή, αντε να παίρνουν σειρά και οι επόμενοι Ρότσιλντ και τα λοιπά.

    40. Στα σκατα κωλογρια.
      Ίσως τώρα ηρέμησε η ψυχή του Ευαγορα και των υπόλοιπων εφήβων που κρέμασε.
      Ερπετό…

    41. Στην κόλαση είναι η θέση της!Επίσης ο Αγγλικός παράγοντας είναι υπεύθυνος για τον εμφύλιο στην Ελλάδα όπως και για εκαντοντάδες πολέμους ανά τον κόσμο και βέβαια για τον πόλεμο στην Ουκρανία!
      Εύχομαι η ψυχή της να σαπίσει δίπλα στον εοσφωρο όπου και ανήκει αλλά να έρθει και εκείνη η αγία στιγμή όπου θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματα κατά των λαών!
      Επίσης θα ήθελα θεέ μου όταν πεθάνει να πέσει μια πυρηνική βόμβα στην Αγγλία ως φόρο τιμής για ότι κακό έχει κάνει!

    42. ANTE KAI TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ.
      ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΩΧΘΗΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΧΙΔΝΑ.

    43. Κρίμα τοσο νέα θα είχε πολυ δύσκολη ζωή!!!

    44. Είχε την εντύπωση ότι θα μείνει στον κόσμο αυτό αιώνια δηλαδή την ίδια εντύπωση που έχει ο Κούλης – Χρυσός που θα καταλήξει σε κρεμάλα στο Σύνταγμα από τον Ελληνικό λαό αλλά δεν το έχει αντιληφθεί…

    45. Υπάρχει και ο τυραννόσαυρος ο Κίσινγκερ,ο οποίος ζει και βασιλεύει!99 ετών…

    46. Πόσο θα στοιχήσει ο θάνατός της στον βρετανικό λαό; Αν δεν αναλάβει ο Κάρολος τί γίνεται;

    47. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

    48. Αγιασαν τα λειψανα των Παλληκαριδη, και λοιπων ηρωων-ποιητων, που στην αγχονη (!) ως αμπυστακα παιδια 18 χρονα..τραγουδουσαν εθνικο υμνο . Καραολης, Ματσης, Λενας Μαεκος Δρακος και Πατατσος οπως και αμετρητοι αλλοι που ξεφτιλησαν μια ολοκληρη αυτοκρατορια, με συνθημα «μα, την Ελλαδα θελομεν και ας τρωγομεν πετρες» , θα νοιωθουν -ολες αυτες οι ηρωικες ψυχες-αγαλλιαση. Αυτη ειν η δικη μας συγκινηση. Οσο για τον « Ελλην» συζυγο, τι να πεις. Παρακολουθουσε ως συζυγος, ντροπιαστικα ..την κυρια αυτη, να υπογραφει την θανατωση εφηβων-ποιητων, αριστων στα τοτε Λυκεια, κσι να αρνουνται την Ενωση μίας Κυπρου εδω και 3500 χρονια καθ ολα ελληνικης. Βαζο τας τους τουρκους εβς σημερα στο παιχνιδι. Ομως, εν ετη 2022, η Κυπρος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ελληνικη……..

    49. Έχει κέφια ο διάολος και μαζεύει τα παιδιά του! Τράβα επιτέλους στο διάολο μωρή βρωμόγρια του κερατά μαζί με τα υπόλοιπα μουλοσπορά του!

    50. Ούτε καν μας νοιάζει. Δεν την λες και μικρή. Να δούμε τι χανειο θα γίνει το υποτιθέμενο μεγάλο βασίλειο

    51. Μακάρι αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα, να είχαν το 1/10 της αίσθησης του καθήκοντος της Ελισάβετ.

    Comments are closed.