ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ «ΚΟΥΜΠΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ… ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! – ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! – ΘΑ ΜΑΣ… ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΜΕ ΠΕΙΝΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

    Κοινοποίηση:
    Nuclear-winter

    Καταιγισμός αμφισβήτησης των κυβερνητικών ανακοινώσεων ότι θα επιβάλλει καραντίνα 3 εβδομάδων είναι σε εξέλιξη από το πρωί. Όσοι έχουν λόγο για τον κορωνοϊό, ειδικοί, επιστήμονες, πολιτικοί κλπ., όταν ερωτώνται αν θα πάρει παράταση η καραντίνα, είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα κρατήσει σε… βάθος χρόνου!  

    Αυτό σημαίνει λουκέτα στην αγορά, ανεργία, πείνα και εξαθλίωση, ενώ η κατάθλιψη θα χτυπήσει «κόκκινο». Όλα αυτά μας οδηγούν σε νέα κοινωνική κατάρρευση, μετά από αυτή που προηγήθηκε στα δέκα χρόνια των μνημονίων.

    Πλέον αποδεικνύεται ότι σχέδιο δεν υπάρχει ούτε στην κυβέρνηση αλλά ούτε και στις επιτροπές των επιστημόνων καθώς η χώρα προχωρά με βάση το «βλέποντας και κάνοντας». Αυτό τουλάχιστον ομολόγησε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Χαράλαμπος Γώγος, σχολιάζοντας την απόφαση για lockdown τριών εβδομάδων.

    Ο καθηγητής δεν απέκλεισε παράταση του lockdown, μέσα στον Δεκέμβρη, δικαιώνοντας αυτούς που λένε ότι “θα μας αφήσουν 2-3 μέρες τα Χριστούγεννα” και συνέχισε λέγοντας «βλέποντας και κάνοντας», ενώ προσέθεσε ότι ο κορωνοϊός έγινε πιο… μεταδοτικός.

    Όπως ανέφερε ο κ. Γώγος, τα αποτελέσματα της διασποράς μπορεί να φανούν την επόμενη βδομάδα, καθώς η αύξηση κρουσμάτων έχει να κάνει με το χρόνο επώασης. Μετά θα υπάρξει ύφεση στον αριθμό των κρουσμάτων. Για να τελειώσει το lockdown, τα κρούσματα θα πρέπει να πέσουν κάτω από 1.000. Επίσης, το Rt πρέπει να πέσει κάτω από το 1.

    Βλέποντας και κάνοντας όμως θα πρέπει να συνεχίσουν και οι επιχειρηματίες που θα πρέπει να συνεχίσουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, αυτοί που θα αναγκαστούν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και αυτοί που θα μείνουν χωρίς δουλειά. Θα περίμενε κανείς κυβέρνηση και επιστήμονες να έχουν ένα λίγο πιο… σαφές σχέδιο. Γιατί το «καθήστε μέσα μέχρι να περάσει» δεν είναι λύση.

    Στέλιος Πέτσας

    Στο γενικό lockdown στο οποίο μπαίνει η Ελλάδα από τις 6 το πρωί του Σαββάτου, αναφέρθηκε ο Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, προσπερνώντας πολύ επιφανειακά το γεγονός ότι μία μέρα πριν τις ανακοινώσεις είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι θα επιβληθεί καραντίνα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε το μέτρο που ανακοινώθηκε πως θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων, κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού, υιοθετώντας την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, μετά την εκτόξευση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το πότε θα μπορεί η χώρα να επιστρέψει στην προηγούμενη, προ-lockdown κατάσταση. Όπως σημείωσε, θα πρέπει να καταγράφονται γύρω στα 300-400 κρούσματα σε ημερήσια βάση, δηλαδή να κινούμαστε στα επίπεδα Σεπτεμβρίου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εξάλλου, έχει και το γεγονός ότι ο κ. Πέτσας είπε πως αν τα ημερήσια κρούσματα αυξηθούν κι άλλο, τότε δεν αποκλείεται το μέτρο του lockdown να παραταθεί! Αν δεν αυξηθούν βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην μειωθούν τόσο όσο ελπίζουν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι, ώστε να λήξει η δεύτερη καραντίνα.

    Νίκος Θωμαΐδης

    Ο Νίκος Θωμαΐδης, καθηγητής αναλυτικής Χημείας στο ΕΚΠΑ, ερωτηθείς πόσο μπορεί να κρατήσει το lockdown ήταν ξεκάθαρος: «Εγώ πιστεύω ότι το lockdown πρέπει να κρατήσει λίγο παραπάνω. Θα χρειαστούμε λίγες ημέρες παραπάνω και αν όλα πάνε καλά θα ανοίξουμε γύρω στις 10 με 15 Δεκεμβρίου, Η κορύφωση δεν έχει έρθει ακόμα και αναμένεται σε 15 ημέρες. Έτσι, θα ανοίξουμε το τελευταίο 15νθημερο του Δεκεμβρίου ΑΝ όλα ακολουθηθούν πιστά».

    Γιώργος Γεραπετρίτης

    Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης εμφανίστηκε αισιόδοξος, δε, ότι «το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης θα δουλέψει, δούλεψε όπου εφαρμόστηκε και θα παράγει αποτελέσματα». «Εκείνο που ισχύει είναι ότι κανονικότητα όπως τη γνωρίζαμε για τον Δεκέμβριο δεν θα υπάρξει. Τα προληπτικά μέτρα θα πρέπει να είναι εκεί. Η βασική στόχευση είναι από 1η Δεκεμβρίιου να βγούμε σταδιακά. Στη συνέχεια θα αφήσουμε όσο αντέξουμε την πορεία και την αγορά να λειτουργήσει. Ελπίζω να υπάρξει υψηλό επίπεδο συνειδητοποίησης των μέτρων» πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. το πάσχα έρχεται το τσιπαρισμα! τότε θα γίνει και το εμβόλιο σε ειδικά πιστοποιημένα μέρη για να μην μπορεί να ξεφύγει κανένας εκτος αν γίνει κανενα αλλο μεγαλο γεγονος και χαλάσει τα σχεδια των νεοταξιτων!

    2. Θέλουν να τους παρακαλάμε για συνεχείς εμβολιασμούς (διότι δεν θα είναι ένα το εμβόλιο μη γελιέστε) και για τσιπάρισμα που θα μας πιστοποιεί ως «καθαρούς».

    3. όλοι έξω στους δρόμους στα πολυκαταστήματα στα σούπερ μάρκετ για ψώνια για κατανάλωση αλλά ποτέ για αντίδραση!! αυτό η το έχεις η όχι!!!

    4. 3 εβδομάδες ..
      Γιατι δεν λένε από τώρα …..καλοκαίρι…

    5. Μας τελειωσε το “κινεζικο χτικιο” εριξαν ατομικη βομβα στον πλανητη γη…. και τωρα πουλανε
      μαιμουδες μασκες,αντισηπτικα,ηλεκτρονικα για να μας αποτελειωσουν… εχουν μαζεψει ολο το ρευστο
      και ο υπολοιπος πλανητης ειναι σε καραντινα μας γλεντανε η κινεζοι.

      Ο μονος που το καταλαβε ηταν ο προεδρος τραμπ και αυτον τον φαγανε τα ΜΜΕ.

    6. H ελευθερια των λαων κατακταται και αποκταται ΜΟΝΟ με αγωνα, οχι με …καναπε! Τι περισσότερο ακομα θα
      μας κανουν? Τι περιμενουμε? Σημερα εξω στους δρομους για επανακτηση της ελευθεριας μας και οχι αυριο!
      Οι Νεοταξιτες μας ειναι αδιστακτοι και δεν σταματουν πουθενα, αφου δεν υπαρχει αντισταση! Μονο εμεις ο Λαός
      μπορουμε να τους σταματησουμε κια να τους στειλουμε εκει που αυτοι θελουν να στειλουν εμας! Στην κολαση!
      Η πατριδα μας χανεται, η πατριδα μας χαριζεται, η πατριδα μας προδιδεται, η πατριδα μας δακρυζει και θελει τη
      βοηθεια μας! Εμεις ποτε θα γονατισουμε μπροστα στη σημαια της πατριδος μας και θα δωσουμε ορκο ανελεητου αγωνα μεχρι τελυταιας ρανιδος του αιματός μας, για την γλυκεια μας και μοναδικη πατριδα μας?

      1. Ψιιτ Ελληνα πολλα λες εσυ ,κατσε καλα γιατι συντομα σε βλεπω στα υπογεια της ΓΑΔΑ με την κατηγορια του τρομοκρατη και του υποκινητή επεισοδίων εις βαρος του κρατους. Οι εχθροι της δημοκρατιας μας θα πατασσωνται αμιλικτα από εδώ και περα . Προσεχε τι γραφεις .

    7. ΜΑΚΑΚΕΣ Κ ΜΑΚΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ .ΓΙΑΤΙ? Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΜΕ ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ,,ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ Κ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΝΟΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΝΩ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ,ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ,ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ ΤΟΥ ””ΕΥΕΡΓΕΤΗ ””ΤΟΥ ΜΠΕΖΟΥ Κ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ Κ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ?……………………

    8. Είναι πλέον φως φανάρι πως θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό των Ελλήνων μέσω ψυχικών διαταραχών αυτοκτονιών πείνας εξαθλίωσης και ούτω καθεξής…Αν δεν βγει ο κόσμος στο δρόμο δεν γίνεται τίποτα είναι τελειωμένη η ιστορία.

    9. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ…ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ 16 ΔΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

    10. Όπου εφαρμόστηκε lockdown απέτυχε πλήρως. Τα μεγάλα κράτη τελείωσαν με παρόμοιες ανοησίες και έχουν πει εδώ και καιρό στους πολίτες τους ότι, ο κοροιδοιός είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό. Επίσης, όταν υπάρξει μαιμουδοεμβόλιο θα τους καλέσουν όποιον θέλει να το κάνει.

      Όσον αφορά την Ευρώπη. Η ατζέντα των απατεώνων είναι από χρόνια γνωστή. Αλλοίωση του πολιτισμού και αργή αντικατάσταση πληθυσμού. Ακόμη και ένα δίποδο με iq αμοιβάδας ίσως μπορεί να το καταλάβει…… ή όχι…..;;;;;;;

      Καλά ξεμπερδέματα Ευρωπέη παπατζήδες. Ούτε ο Θεός δεν πρόκειται να σας λυπηθεί!

    11. Με το που ξεκίνησε το lockdown γνωρίζαμε τι θα γίνει. Σιγά μη το σταματήσουν τέλη Νοέμβρη. Το σχέδιο κ οι εντολές λένε μέχρι τελικής πτώσεως, μέχρι να πέφτουμε ρδ αδερφέ στο δρόμο απ τη πείνα. Και η θανατική ποινή είναι λίγη γι αυτα τα καθάρματα.

    12. Θέλει να μας ξεθεώσει για να παραδοθούμε στον τουρκογερμανό

    13. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΩΣ ΤΕΛΛΟΥΜΑΙ ΥΠΟ-ΚΑΤΟΧΗ !!!
      ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ !!!

    14. Είναι αυτό που λένε κόρακας κορακου μάτι δε βγάζει αλλά ανθρωπος ανθρώπου μάτι βγάζει!
      Καλό ενταφιασμό!!
      Απλά γιορτάζουμε τον επιτάφιο που δε γιορτάσαμε το Πάσχα με μια μικρή χρόνοκαθυστέρηση!!

    Comments are closed.