ΠΑΣΧΑ 2020: ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ – ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟΥ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    1

    Κορονοϊός: Αγγίζει τα όρια του παραλογισμού η απόφαση της κυβέρνησης και της Ιεράς Συνόδου να γίνουν οι λειτουργίες του Πάσχα με κλειστά μικρόφωνα στους Ιερούς Ναούς της χώρας – Αλήθεια ποιον/ποιους εξυπηρετεί αυτή η πρακτική;

    Ναι είναι αντιληπτό ότι πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός πολιτών στις εκκλησίες και στους ιερούς ναούς προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Κανείς δεν λέει το αντίθετο.

    Να περνάμε όμως στην άλλη άκρη και να ζητούμε να μην ακούγεται από τα μεγάφωνα των ναών η Θεία Λειτουργία του Πάσχα, αυτό είναι ανήκουστο και δεν έχει καμία απολύτως επιστημονική βάση και αιτιολογία.

    Τι σχέση έχει η μετάδοση και η διασπορά του ιού με την από μεγαφώνου Θεία Λειτουργία;

    Αφού οι ναοί θα είναι άδειοι, δεν θα υπάρχουν πολίτες.

    Άρα ποιον ή ποιους ενοχλεί να ακούγεται το Θείο Δράμα και η Ανάσταση σε όλες τις ενορίες και σε όλες τις γειτονιές;

    Για ποιο λόγο η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε σχετική Εγκύκλιο για τον τρόπο τέλεσης των Θείων Λειτουργιών την περίοδο του Πάσχα, δίνοντας οδηγίες προς τους ιερείς και τους εφημέριους των ναών με την οποία απαγορεύει τη χρήση μεγαφώνων;

    Με ποιο επιχείρημα; Με ποια επιστημονική δικαιολογία;

    Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν να «σιγήσουν» τον λόγο του Θεού;

    Μεταξύ άλλων στην εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου (που είναι προφανώς απόρροια των μέτρων της κυβέρνησης) αναφέρεται ότι απαγορεύεται η χρήση μεγαφώνων προκειμένου να αποφευχθεί η συγκέντρωση πιστών έξω από τις Εκκλησίες, ενώ διευκρινίζει ότι η περιφορά του Επιταφίου κατά τη Μεγάλη Παρασκευή πρέπει να περιορισθεί αποκλειστικά εντός του Ιερού Ναού.

    Επίσης, αναφέρει ότι η τέλεση της Αναστάσεως να γίνει εντός του Ιερού Ναού, στις 12 η ώρα το βράδυ, ενώ προσθέτει ότι η χρήση των καμπάνων των Ιερών Ναών δεν είναι απαραίτητη κατά την έναρξη των ιερών Ακολουθιών, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής οπότε και σημαίνουν πένθιμα και κατά την Ανάσταση, όταν θα ψαλεί το «Χριστός Ανέστη» οπότε και θα σημάνουν χαρμόσυνα και πανηγυρικά. Στην εγκύκλιο τα μέλη της Συνόδου συνιστούν οι Θείες Λειτουργίες να είναι «λιτές και σεμνοπρεπείς».

    Αυτά είναι ανήκουστα πράγματα που θυμίζουν άλλες εποχές και πλήττουν βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού.

    Τα κλειστά μεγάφωνα και η απαγόρευση των καμπανών είναι βάναυση λογοκρισία η οποία στρέφεται πρωτίστως κατά του λόγου του Θεού και κατά των πιστών της Ορθοδοξίας.

    Όχι αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεχτό από κανέναν σοβαρό άνθρωπο και πρέπει άμεσα οι Ιεράρχες της Εκκλησίας να πάρουν εδώ και τώρα θέση.

    Δεν αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους απαγορεύσεις στρέφονται ξεκάθαρα κατά των συνεκτικών δεσμών του Έθνους και της Ορθοδοξίας και δεν έχουν ουδεμία επιστημονική βάση;

    Δεν αντιλαμβάνεται κανείς ότι η απαγόρευση του Λόγου του Θεού δημιουργεί συνθήκες διωγμών που παραπέμπουν σε μεσαιωνικές πρακτικές;

    Ανοίξτε τώρα τα μεγάφωνα σε όλες τις ενορίες και σε όλες τις γειτονιές.

    Από τον Λόγο του Θεού δεν κινδύνεψε ποτέ κανείς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ……………ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΦΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

    2. Αυτο φαινοταν απο τα Χριστουγεννα του 2019,οτι θα γινει ,διοτι τα Χριστουγεννα στολισαν με barcode,σχεδον ολη την Αθηνα και αντι για φατνη εβαλαν καλικατζαρια και ξωτικα…..σε πολλα μερη της Ελλαδας…..!!!!!!!……αραγε το θυμαται κανεις???!!!!με τις ευλογιες του παπαδαριου σε μεγαλο ποσοστο…το καστρο χωρις ρουφιανο(ρουφιανους,στην προκειμενη περιπτωση)δεν πεφτει….
      Οσο για το ρεπορταζ Πασχα 2020….. …….. ……..χμ εαν δεν κανουμε κατι ,θα το θυμομαστε μονο απο τις φωτογραφιες και απο τις αναμνησεις του μυαλου μας….
      Οσο μενουμε απραγεις,ειμαστε το ιδιο ενοχοι με τους Ιουδες….
      Ο Θεος να μας λυπηθει.

    3. MHN ΞEXNAME ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΙΕΡΕΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ, ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

    4. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΜΕ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΦΤΕΡΝΙΣΤΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.

      ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    5. ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΤΗΝ ΨΥΦΟ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    6. Γίνεται εσκεμμένη επίθεση κατά των Ελλήνων από όλους τους φορείς, κι έτσι ξεμπροστιάζονται όλοι τους, κι όλοι οι Έλληνες βλέπουν πια καθαρά ποιοι μας κυβερνούν.

    7. Αυτά που γίνωνται εναντίων της Ορθοδοξίας , μόνο ο αντίχριστος μπορουσε να το κάνει και το πέτυχε με την βοήθεια των δούλων του των παπάδων.

    8. Το μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ αποφάσισε να μην υπάρχουν μεγάφωνα στις Ορθόδοξες Εκκλησίες την Μ. Εβδομάδα, ενώ τα μεγάφωνα στα τζαμιά είναι επιτρεπτά όπως είδαμε τα σχετικά video.

      Και αφού, όπως είπε ο Ιερώνυμος, τα κόμματα ανήκουν στην Εκκλησία, η ιεραρχία είναι του αντιχρίστου, προδότες, σατανάδες, τοιούτοι και εν τέλει εχθροί μας.

      Γίνεται εσκεμμένη επίθεση κατά των Ελλήνων απόλους τους φορείς, κι έτσι ξεμπροστιάζονται όλοι τους, κι όλοι οι Έλληνες βλέπουν πια καθαρά ποιοι μας κυβερνούν και μας ποιμένουν.

    9. μην ενοχληθούν τα λαθρο επειδη ειναι μουσουλμανια

    10. Οι αρχιερείς μας είναι ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Εύγε! —Μέσα ο Επιτάφιος, ε; “Του λίθου σφραγισθέντος…” Ποιοι σφραγίζουν κάθε χρόνο τον τάφο του Χριστού; Ε, φετός αντί γι’ αυτούς τον σφραγίζει η Σύνοδος, που δεν είναι πλέον Ιερά, αλλά ανίερη.

      1. Τώρα το κατάλαβες; Εγώ τα λέω καιρό τώρα αλλά με λέτε αιρετικό…. Η αληθινή Εκκλησία του Χριστού είμαστε όλοι όσοι πιστεύουμε σε Αυτόν, το παπαδαριό είναι κάτι τύποι που απλά κονομάνε και έχουν εξουσία εκμεταλλευόμενοι τους πιστούς.

    11. Απλα Εχουν μισος για την Ορθοδοξια και δρατοντε της ευκαιριας(Κορωνοιου) να το εκδηλωνουν

    12. Στο ΣτΕ προσέφυγαν δυο άνδρες και δύο γυναίκες δικηγόροι οι οποίοι κατέθεσαν αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής, υποστηρίζοντας ότι το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης τέλεσης της κάθε είδους λειτουργιών, κλπ, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τα άρθρα 3, 13 και 25 του Συντάγματος.

      Ειδικότερα, υποστηρίζουν ότι το άρθρο 3 του Συντάγματος αναφέρει ότι επικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού και οι ιεροί κανόνες τηρούνται αποκλειστικά από την Ιερά Σύνοδο και την Διαρκή Iερά Σύνοδο.

      Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τους προσφεύγοντες 4 δικηγόρους, μόνο η Ιερά Σύνοδος έχει δικαίωμα να αποφασίσει για το ζήτημα της τέλεσης της θείας λειτουργίας που είναι ο πυρήνας του δικαιώματος της θρησκευτικής ελευθερίας και προσθέτουν ότι η θρησκευτική ελευθερία αποτελεί ατομικό προστατευόμενο δικαίωμα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

      Εξάλλου, αναφέρουν ότι παραβιάζεται το άρθρο 13 του Συντάγματος, το οποίο, στο πλαίσιο των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών, αναφέρει ότι η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη και η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός. Μήπως τελικά οι προδότες της θρησκείας μας είναι οι ίδιοι “εκπρόσωποι” της.????

      1. Σωστά τα λές ,αλλά αργά το καταλάβαμε .

    13. Αν είναι να ενοχληθούν οι κατσαρίδες, τότε βάλτε το αλλααααααχ και ότι άλλο άλατα λέει.. Εμείς είμαστε φιλόξενος λαός…

    14. Ο τσιοδρας ειναι ενας εξαίρετος γιατρός, αναγνωρισμένος επιστήμονας και μέχρι εκεί. Δεν είναι Ηγέτης και τα τυφλά μέτρα απαγόρευσης είναι αποκλειστικής ευθύνης της χούντας του χαρδαλια και του μητσοτάκη. Που επειδή δεν είναι Ηγέτες αλλά μάνατζερ, έβαλαν ανεξαιρέτως στον πάγο όλη την χώρα οικονομικά, κοινωνικά, πνευματικά…. Θα δούμε πολύ σύντομα τις επόμενες συνέπειες μετά Κορωνοιου εποχή και τα ξαναλέμε…

      1. Είσαι συνάδελφός του και το λες;
        Και εξαιρετικός να ήταν –που συζητιέται– αφού είδε ότι λαμβάνει τέτοια μέτρα η κυβέρνηση, να παραιτηθεί, εφόσον το παίζει και καλός Χριστιανός. Και η Κεραμέως τον έδωσε στεγνά. Δεν την άκουσε ο Τσιόδρας που είπε “εμείς κάνουμε αποκλειστικά αυτά που μας λέει ο κ. Τσιόδρας”;; Αν δεν είναι αλήθεια, να διαφοροποιήσει τη θέση του, να βγει να το πει δημοσίως.

      2. Ο Τσιόδρας δεν έλεγε πως είναι μια γριπούλα και να μην ανησυχούμε; Όταν έλεγε πως ενσωματώνονται οι λαθρομετανάστες σαν γιατρός μίλαγε ή σαν πολιτικός;

      3. Ο σιγα τον εξαιρετο γιατρο ενα πιονι της ντπ και των ερπετοειδων ειναι

    15. παιδια απο οτι βλεπω δεν υπαρχει διαφορά μεταξει Συριζα κ Ν.Δημοκρατιας. αλλα περιμεναμε αλλα βλεπουμε. για αλλη μια φορα την πατησαμε οι Έλληνες.

    16. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΗ Η ΕΓΧΩΡΙΑ “ΕΛΙΤ” ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ “ΓΚΟΙΜ” ΤΟΝ ΑΔΩΝΑϊ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ? ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΕΦΑ? ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ Μ.Α.Τ.Σ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ Θ Α Α Π Ο Τ Υ Χ Ε Ι !!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ “ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ” Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ “ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ”. Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ! ΙC XC ΝΙΚΑ+ . –

    17. Θα κλείσουν τις εκκλησίες και τα Χριστούγεννα.!!!!

    18. ΑΝΤΩΝΗ ΕΥΓΕ. ΑΠΑΥΞΑΝΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ… ΒΑΛΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΠΑΣΩΝ. ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Τ.Π… (ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ . ETOIMAΣTHTE ΕΛΛΗΝΕΣ Ο Ρ@ΓΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1-2 ΜΗΝΕΣ MAX. ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΙΣΟΚΛΕΙΣΤΟΙ…. ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…. ΚΑΙ Ο ΣΩΣΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΕΙΤΟ…. ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ @ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ… ) ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ 666 ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ…. ΟΧΙ ΡΕΕΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    19. Αυτή είναι η… επιστημονική προσέγγιση απο τον κύριο Τσιόδρα; Τι φοβούνται; Μήπως τον μεταδώσουν τα μεγάφωνα; Μήπως είναι η γη επίπεδη; Μήπως μας ψεκάζουν; Πολύ Λιακόπουλο διαβάζουν στην κυβέρνηση.

    20. Μάγκες την ορθοδοξία δεν την τελείωσαν οι αριστεροί όπως περιμέναμε αλλά οι “πατριώτες” του κώλου δεξιοί. Ας προσέξει ο κόσμος τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές αν ποτέ πέσει η χουντάρα που κυβερνά.

      1. Τι να προσέξει ο κόσμος τι να ψηφίσει ρε φίλε, δεν έχεις καταλάβει ότι με τις εκλογές συνεχίζουμε να είμαστε στο 1980 δηλαδή 40 χρόνια πριν, Σταματήστε να πιστευετε στην απατη της Δημοκρατίας

    21. Τα μεγάφωνα ήταν καλά επειδή ο κόσμος τώρα είναι αναγκασμένος να μπεί μέσα για να ακούσει. Τι πάτε να κάνετε να σπάσετε τα μέτρα μόνοι σας ???

    22. Βάλτε ρε Μνημοσυνοτσεπάκηδες μεγάφωνα να το φχαριστηθούμε μέρες που είναι. Μόνο οι τάφοι είναι βουβοί. Κι αν θιχτούν τα πάκια στ @ρχ@δ@α μας. Τι φοβάστε μη θιγούν οι μαντήλες και οι παντοφλάκιδες? Εκτός κι αν ο τουρκόπαππας απ’ το Φανάρι έδωσε γραμμή….

    23. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΟΙ.
      Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
      ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

      1. Έφη Θώδη:
        μπήκαν μωρέ, μπήκαν τα γίδια στο μαντρί, τα πρόβατα στη στρούγκα, Χρυσούλα κι αδελφούλα…
        Ροβόλα τα, ροβόλα τα, τα γίδια και τα πρόβατα,
        Φέρτα από δώ, φέρτα από κει και βάτα μέσα στο μαντρί…

        Αυτοί είμαστε ζώα!
        Μαμ, κακά, νάνι…
        Λαός αντιστασιακός να σου πετύχει!;

    24. Δυστυχώς η Ορθοδοξία έχει προδοθεί εκ των έσω, μόνο μερικοί μητροπολίτες και αρκετοί απλοί κληρικοί είναι πιστοί στον Χριστό όπως άλλωστε έγινε και στο παρελθόν π.χ. 1821.
      Το ερώτημα που κάνετε σε αυτό το άρθρο και είναι εύλογο, γιατί δεν το απευθύνετε στον κ. Τσιόδρα που υποτίθεται είναι και θρησκευόμενος να δούμε τι απάντηση θα δώσει;

    Comments are closed.