ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΟ ΤΣΙΟΔΡΑ – ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ Κ@Θ@ΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ Ο “ΕΘΝΙΚΟΣ” ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ff_terliko33333

    Μιας και προξενεί εντύπωση που ο επικεφαλής επιδημιολόγος της κυβέρνησης μας κ. Σωτήρης Τσιοδρας στήριξε τον ΠΟΥ στην κόντρα με τον Τραμπ ίσως αυτός πλέον θα χαράσσει και την εξωτερική μας πολιτική.

    Τι μας έπιασε ξαφνικά;

    Απλά διαβάσαμε τις πληροφορίες που συλλέξαμε για τον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγεσούς με αφορμή πληροφορίες από ψαγμένους αναγνώστες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και πάθαμε πλάκα.

    Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο για τον Αιθίοπα βγάζει λαβράκια. Αυτόν που τόσο αγαπά ο…θρήσκος κύριος Σωτήρης!

    Πριν τις εκλογές του ΠΟΥ, το 2017, γεννήθηκε θέμα με την υποψηφιότητα του Αιθίοπα που από το 2005 ως το 2012 ήταν Υπουργός Υγείας στην πατρίδα του. Γεννήθηκε θέμα γιατί κατηγορήθηκε για απόκρυψη τριών επιδημιών χολέρας στην Αιθιοπία και συγκεκριμένα το 2006, το 2009 και το 2011.

    Μεχρι εδώ λες οκ μπορεί να του ρίχνουν λάσπη οι άλλοι υποψήφιοι. Παμε όμως και πιο κάτω. Οι τύποι στην Αιθιοπία είχαν βαφτίσει την χολέρα με άλλη ονομασία που στα αγγλικά λέγεται AWD δηλαδή Αcute Watery Diarrhea, δηλαδή Οξεία Υδαρη Διάρροια (αν κάνουμε λάθος στην ορολογια συγχωρέστε μας, δεν είμαστε γιατροί). Σε δημοσίευμα από άλλο σάιτ (tesfanews.net), ρεπορτάζ του 2018 η εξήγηση που έδιναν Αιθίοπες αξιωματούχοι ήταν πως η μαϊμού ονομασία ήταν ένας “ευφημισμός για την χολέρα”. Δηλαδή όχι Γιάννης, αλλά Γιαννάκης.

    Το πράγμα πιο κάτω γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian και της The Washington Post, υπήρξαν πιέσεις από Αιθίοπες αξιωματούχους σε οργανισμούς βοήθειας ώστε να μην αναφέρονται στην λέξη χολέρα και να μην γίνεται αναφορά στον αριθμό των θυμάτων!

    Έχει και καλύτερο. Ο Τεντρος μετά έγινε Υπουργός Εξωτερικών από το 2012 ως το 2016 σε εποχή που κατηγορήθηκε η κυβέρνηση της οποίας ήταν μέλος από το Human Rights Watch και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για εκτοπισμούς πολιτών και φυλακίσεις ακόμα και εκτελέσεις διαδηλωτών!!!

    Το τέλειο φινάλε είναι πως ο Τεντρος δήλωσε λυπημένος για τον πόλεμο που του γινόταν και πώς αυτή η υπόθεση του θύμιζε το πώς διέταξαν παραμονή των εκλογών στις ΗΠΑ την υπόθεση της Χίλαρι που της έψαξαν τα μέιλ. Τυχαία η σύνδεση; Δε νομίζω!!!

    Αυτά τα ολίγα από δημοσίευμα των ΝΥ Times στις 13 Μαίου του 2017 με τίτλο: Candidate to lead the W.H.O. accused of covering up epidemics.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο αξιότιμος κ.Τέντρος είναι ηγετικό στέλεχος τής Νέας Τάξης Πραγμάτων καί τό Π.Ο.Υ.εξυπηρετεί
      τούς σκοπούς του όπως τό Ο.Η.Ε.,η Υπαστη Αρμοστεία μέ τούς Μ.Κ.Ο.καί ο Δ.Ο.Μ.Ο Τέντρος
      είναι φανατικός υποστηρικτής τής παγκοσμιοποίησης καί φυσικά αντίπαλος τού αμερικανού προ-
      έδρου Τράμπ.Αυτός είναι ό λόγος γιά τήν διακοπή τής χρηματοδότησης τού Π.Ο.Υ.Η Νέα Τάξη
      Πραγμάτων προσπαθεί μέ όλα τά μέσα νά ρίξει τόν Τραμπ τόν εχθρό τής παγκοσμιοποίησης.
      Ο μεγάλος “χριστιανός” Τσιόδρας είναι πρακτοράκι τής Νέας Τάξης.
      Γιάννης Λάκων

    2. Οτι σκατα και το φτυαρι.Για τον φιλο μου τον τσιοδρα.

    3. Όταν σου λέει πως ακόμη και μόνος σου να πας σε μια εκκλησία όπως έκανε η κοπέλα στην Χίο θα κολησεις τον ιό, ενώ στις τράπεζες και στα σουπερ μάρκετ παρουσία εκατοντάδων άλλων δεν μεταδίδεται ο ιός και δεν χρειάζονται αστυνομικα μέτρα, τι συμπέρασμα βγάζεις?

    4. Οι καταλληλοι ανθρωποι στις καταλληλες θεσεις. Ετσι κανουν κουμαντο οι αποκρυφες εταιριες .Ο Τσιοδρας ελεγε οτι δεν συντρεχει λογος ανησυχίας . Λες εκανε λαθος αλλα δεν τον βαζεις υπευθυνο .Λενε οτι το συστημα υγειας θα καταρευσει λογω κωλοιου. Το συστημα υγειας τον ρατζων και που σε στελνει να παρεις γαζες και μπενταντιν. .

    5. Προστατεψτε τον Τραμπ πασει θυσια για να μη τον φανε οπως τον Κενεντυ.

    6. Καταρχήν, με την λήξη της καραντίνας, οι πρώτοι που θα πιάσουν “δουλειά” θα είναι όλος ο υπόκοσμος που έχουν μείνει “άνεργοι” και οι υποχρεώσεις και τα χρέη τους, έχουν χτυπήσει ταβάνι. Άρα, εγκληματικότητα στο φουλ. Επίσης, φέτος ξεχάστε τους Γερμανούς τουρίστες. Έχουν ήδη λάβει εντολή για φέτος να γυρίσουν το χρήμα μέσα στην χώρα τους και να μην πάνε πουθενά εκτός. Οι Γερμανοί είναι πειθαρχημένοι ξέρετε. Προφανώς αυτό θα εφαρμόσουν και άλλες χώρες. Άρα, τους πρώτους μήνες χωρίς τουρίστες και χωρίς επιδόματα, μόνο κανόνια θα βαράνε κάθε μέρα στην αγορά. Οι χρεοκοπίες θα δίνουν ρεσιτάλ… Γι αυτό λοιπόν, καραντίνα και όλο τον Μάιο!! Για το καλό σας.

    7. Αφού μας έκλεισες μέσα Κούλη θα σας ξεψαχνισουμε, όλους μέχρι και με ποιον πήγαινε η προγιαγιά σας. Σειρά θα πάρει και ο Χαρδαλιάς τώρα.

    8. Τωρα να δω τι θα κανουν!! Σε λιγο που θα γίνουν πολλοι περισσοτεροι σε ολη την Ελλαδα, θα μας κατασπαράξουν. Οι ΕΥρωπη θα κλείσει τα σύνορα της και για μας, με την δικαιολογια πως μαζι με μας μπορει να περάσουν και τζιχαντιςτες στις χωρες τους και θα μας εγκλωβίσουν εδω να μας κατα σφαξουν οι λαθρο και πολυ καλα θα κανουν. Άιιιι αααααχ αααααχ αααααχ αααααχ .Τετοια ζωα που ειμαστε, αααααχ αααααχ μονο η σφαγή μας πρεπει. Ευχομαι μονο να ξεκινήσουν με τα αριςτερα απόβλητα, να χαρούμε κι εμεις λιγο πριν ερθει και η δικη μας σειρα. Να δω να τους κατα σφάζουν τα ταξικά τους αδελφια και τι στον κοσμο. Οταν εμεις φωνάζαμε πριν πολλα χρονια γι αυτα που γίνονται σημερα, γιατι τα βλέπαμε να ερχονατι, αυτοι κόντευαν να μας φάνε ζωντανους. Ε, τωρα ας ους φάνε τα ταξικά τους αδελφια. Τους αξίζει.
      Απάντηση

    9. Οι σατανιστες βαζουν οτι σκουπιδι πουλαει την ψυχη του στο διαολο για να τον ελενχουν και να εκτελει ολα τα σχεδια τους.
      Το ιδιο συνβαινει σε καθε κρατικη μεγαλη θεση και στην χωρα μας.
      Τον τσιορα τον κουλη και ολα αυτα τα σκουπιδια εχουν τρελους σκελετους στα ντουλαπια τους και ο σορος τους ελενχει απολυτα.
      Για αυτο ψηφιζουν υποχρεωτικους εμβολιασμους και ελτελουν καθε εντολη των σατανιστων.αλλωστε εβραιοι ειναι τι τους νοιαζει η ελλαδα και οι ελληνες.
      Μην ξεχναμε οτι μας μισουν χιλιαδες χρονια τωρα.

    10. Μεγάλος κατσαπλιάς ο Αιθίοπας.Όταν ήδη γινόταν τον Φεβρουάριο χαμός στην Ουχάν αυτός είχε πάει στην Κίνα και είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζιπίνγκ.Και φυσικά είχε μόνο καλές κουβέντες να πεί για το κουμουνιστικό καθεστώς της Κίνας.Ότι αντέδρασε γρήγορα και σωστά ότι ελέγχει την κατάσταση κτλ.Δηλαδή δέχτηκε ο χασάπακλας όλες τις μπούρδες των Κινέζων χωρίς να δώσει εντολή να ψάξει ο ΠΟΥ τι πραγματικά γινόταν στην Κίνα με τον νέο ιο.Χίλια μπράβο στον πρόεδρο Τράμπ που έδωσε εντολή να κόψουν την χρηματοδότηση οι ΗΠΑ στον άχρηστο Κινεζόδουλο ΠΟΥ.Τέλος η ανύπαρκτη φοβική ΕΕ της χοντρό Μέρκελ δεν έχει πεί κουβέντα για τον ΠΟΥ και την Κίνα γιατί τρέμει μην τυχόν στεναχωρήσει τους σαβουροφάγους Κινέζους.Η άχρηστη ΕΕ είναι μόνο για ρίχνει μνημόνια στην Ελλαδίτσα και στα δύσκολα κάθεται σούζα και προσοχή μπροστά στην Κίνα.

      1. Το εργαστήριο της ΟΥΧΑΝ “ανήκει” στον ΣΟΡΟΣ και σε άλλα καλά παιδιά….

    11. ο μπουχεσας ο τσιορδας ειναι το πιόνι των αμερικανων κι μοιαζει κιι σα σπασίκλα

    12. Καλά ξηγιέται ο Τράμπ και δεν τους δίνει φράγκο…

    Comments are closed.