ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ” ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ – ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – Η “ΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΟΥΛΗ – ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

    Κοινοποίηση:
    alemi

    Άραγε αρχίζει μια νέα εποχή για τη χώρα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου; Μάλλον όχι. Ο Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί (!) να αλλάξει τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ έχει υποσχεθεί να καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου χωρίς να καταργήσει τον νέο Ποινικό Κώδικα! Κι άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης…

    Ο Μητσοτάκης κατάφερε να αναστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ που υπερβαίνει το 30% με αποτέλεσμα να του δίνει πολιτική ζωή που πολύ πιθανόν να το βρούμε μπροστά μας.

    Από τη Δευτέρα θα είναι αντιμέτωπος με τους ψευτοσοσιαλιστές του ΚΙΝΑΛ, τους αναρχοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, με τους χρηματοδοτηθέντες από το εξωτερικό του Βαρουφάκη και τον δήμιο της Χρυσής Αυγής, τον Κυριάκο Βελόπουλο.

    Την ίδια ώρα, θλίψη και ανησυχία προκαλεί η επίδοση των πατριωτικών κομμάτων ειδικά σε μια περίοδο που τα εθνικά ζητήματα είναι στο “κόκκινο”. Ο κατακερματισμός και οι παλινωδίες ορισμένων έριξαν στην ανυποληψία τον πατριωτισμό.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα συνεχίσει να ασκεί κριτική στα πάντα και στους πάντες. Διότι η αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ.ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ FBI KAI ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ..ΤΟ 31.6% ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
      ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΣΙΩΝΗ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!

    2. η ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ προσεχως οταν γινει ΚΡΑΤΟΣ σεαυτη την χωρα,μεΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.//τοτε τα σαπροφυτα ΤΟΥ ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ ΦΑΕΣΟΚ θα εγκαταλειψουν το κουφαρι της αναρχιας. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

    3. Αποτελέσματα με συνταγή της Πρεσβείας των ΗΠΑ και της Εβραϊκής Εταιρίας Λότζικ
      Τελικά ισχύει αυτό που έλεγε κάποτε ο αείμνηστος Χάρι Κλίν. Ότι βγήκαν όλοι νικητές και χάσαν όλοι οι άλλοι. Δεν είναι δυνατόν ο Τσίπρας με τόσα που έχει κάνει να παίρνει 31 %. Είναι αδύνατον. Απλά τα μαγείρεψαν στη Πρεσβεία των ΗΠΑ και στην Εβραϊκή Εταιρία Λότζικ και τα έφεραν έτσι ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι, για να μην αμφισβητηθεί η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Το θέμα είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ μια σοβαρή φωνή στον πατριωτικό χώρο, που να ορθώσει ανάστημα, αφού τον Κασιδιάρη, που μπορούσε να το κάνει τον είχε καπελώσει ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος οδήγησε τη Χρυσή Αυγή στον εκμηδενισμό και σε αυτό το σημείο συμφωνώ με τον Γιώργο Τράγκα, ότι η ΧΑ δεν θα ξαναμπεί ποτέ στη βουλή. Αλλά είναι ιδιοκτησία του και την κάνει ότι θέλει. Σημασία έχει να περάσει η διάλυση της Ελλάδας και δυστυχώς φαίνεται ότι όπως τα μαγείρεψαν πέρασε. Μία είναι πλέον η ελπίδα μας, ο Ιησούς Χριστός. Μόνο αν μείνουμε ενωμένοι με τον Ιησού Χριστό έχουμε ελπίδες να σωθούμε και συμφωνώ απόλυτα με τον πρώην Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Καλλιώρα, ο οποίος είπε ότι τα αποτελέσματα τα βγάζει η Πρεσβεία των ΗΠΑ και η εβραϊκή εταιρία Λότζικ και για αυτό ο ίδιος έπαψε να ασχολείται με την πολιτική και πηγαίνει στο Άγιο Όρος. Εσείς κ. Χίο έχετε υποχρέωση να ερευνήσετε το θέμα που αφορά την αλλοίωση των αποτελεσμάτων, διότι δεν μπορεί το ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει 51 %, ενώ πριν από ένα μήνα είχε πάρει 24 %.. Έτσι για να ξέρουμε τι έχει συμβεί και ποιος ξέρει στις επόμενες εκλογές μπορεί να μην πάμε να ψηφίσουμε ούτε και εμείς

    4. Όταν ο Τσίπρας μιλάει για “δυναμική αντιπολίτευση” εννοεί ότι θα βγάζει κάθε μέρα τους μπαχαλάκηδες να καίνε την Αθήνα.

    5. Συννεληνες κεραλοιφη να αγοράσετε…και υαλουρονικο οξύ ..
      Και μια σημαία δωρο

    6. Καλά χαλαρώστε, τον Ανδρέα προσπαθεί να μιμηθεί ο Τσίπρας όχι το Βελουχιώτη.

    7. Για πες μας ρε Philip τι ειναι πατριωτισμος?? Τι θελεις εσυ απο ενα πατριωτικο κομμα δηλαδη να κανει και να πει?? Οχι πετας μια ρουκετα και τερμα…πες τι θελεις απο ενα πατριωτικο κομμα? Kαι πες μας Νδουλα η Τσυριζα ψηφισες??

      1. Σε ενα πολεμο που εχει να κανει με την θρησκεια αυτη και μονο αυτη το πατριωτικο κομμα πρεπει να εχει στην κορυφη την θρησκευτικη πλευρα

    8. Το ότι έφυγε το τσιπροσίχαμα ……….. καλό .
      Το ότι έρχεται το Κούλη ………αδιάφορο, μια από ίδια μάλλον…
      Το ότι ο Έλληνας ΔΕΝ ήθελε να ακούει τη φωνή της Χ.Α στην Βουλή , αυτό σημαίνει ότι βρήκε τι έφταιγε για την κατάντια της Χώρας του !!!!!!

      Πασατέμπο σάκους θα πάρω, για το σεχ που έρχεται

    9. Στα τελευταία χρόνια αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο πατριωτισμός δεν έχει καμία σχέση με χρυσή αυγή η Βελόπουλο. Όταν θα υπάρξει ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα, θα σαρώσει.

      1. Αποδειχτηκε οτι ο Ελληνας δεν ειναι πατριωτης, πιο πολυ τον ενδιαφερουν τα χαρτζηλικια και τα επιδοματα…

    10. Ολα προσχεδιασμενα απο τους νεοταξιτες.Ο Τσιπρας θα ξαναπαρει συντομα την εξουσια γιατι αφησε σε εκκρεμοτητα μερικες πωλησεις ασημικων,Θρακη,Β.Ηπειρο και αλλων παρα πολλων.

    Comments are closed.