ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ…ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ – ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ -ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο Ιερός Ναός έκλεισε αμέσως και οι πιστοί αποχώρησαν με πρόστιμα στα χέρια


    Αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής έξω από την εκκλησία Αγία Τριάδα στην Πάτρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν στο Ιερό Ναό έπειτα από πρόσκληση του ιερέα για να κοινωνήσουν και να λάβουν αντίδωρο.

    Πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και διαμαρτύρονταν για την παρουσία της αστυνομίας, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

    Ο Ιερός Ναός έκλεισε αμέσως και οι πιστοί αποχώρησαν με πρόστιμα στα χέρια.

    1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Ηγγικεν η ωρα οκαιρος γαρ εγγυς

      Ευγε στον παππα και στους πιστους που πηγαν αισχος αντιχριστοι που τους κοψατε προστιμα

    2. Αυτοί που έχουν βγάλει νόμους που επιτρέπουν την δολοφονία εμβρύων, που δεν επιτρέπουν καν μια εκστρατεία ενημέρωσης στο μετρό για τις εκτρώσεις, είναι αυτοί που για το καλό μας δεν επιτρέπουν να πάμε σε εκκλησία, ακόμα και αν κρατήσουμε τις αποστάσεις που όρισαν ( αυθαίρετα-δεν ξέρουν οι επιστήμονες ακόμη πως ακριβώς μεταδίδεται ο ιός) στα σούπερ και τις τράπεζες.
      Φαρισαίοι και υποκριτές….
      ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ; ΕΊΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΙΚΤΗ; ΕΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΔΊΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ “ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 800€;

    3. Την Μ.Εβδομάδα όλοι απέξω θα ανάβουμε τα κεράκια μας.

    4. τα διυλιστήρια (πετρελαιο) με 6χιλ συνωστιζόμενοι σαν σαρδέλες που μεταφέρονται με πουλμαν εκει δεν γινετε διασπορά εγκληματικού και φονικου κορονοιου

    5. Ο Θεός να τιμωρήσει τους Αντίχριστους όλους! Δηλαδή στα Σούπερ μάρκετ ,στα φαρμακεία, στις τράπεζες, στα λεωφορεία, στο μετρό κτλ δεν κινδυνεύουμε; Ντροπή και αίσχος σε όλους όσους αφαιρούν το συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων για εκκλησιασμό!

    6. ΤΙ ΕΡΓΑΚΙ ΜΑΣ ΠΕΖΟΥΝ!!ΑΠΟ 7 ΣΤΙΣ 2 ΑΠΡ. ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

    7. ΝΤΠ…σαν δεν ντρεπομαστε..
      ορθοδοξια η θανατος…..

      1. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…

        ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΚΑΛΑ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΟΥΝ

    8. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ . Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ , ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΟΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

    9. Οι απόψεις διίστανται.
      Στην πίστη δεν χωράει αμφιβολία.
      Το όπλο για να βγεις νικητής είναι η πίστη η υπομονή και η ταπείνωση.
      Το θέμα είναι ότι παίζουν με την νοημοσύνη μας.
      Εν ονόματι τίνος μου καθοδηγούν την πίστη και την διαμορφώνουν όπως θέλουν αυτοί.
      Με το πρόσχημα ότι δεν αγαπώ τον συνάνθρωπο μου και προσπαθώ να τον βλάψω επιδεί δεν απομονώνουμε.
      Μα γιατί δεν μου το λέγαν και σε τόσες άλλες αρρώστιες που έχει η ανθρωπότητα, από γρίπη που έχουν πεθάνει μέχρι Έιτζ, από εκτρώσεις που σκοτώνουν καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους από ναρκωτικά που φεύγουν κάθε μέρα νέοι άνθρωποι και τόσες άλλες αρρώστιες που δεν μου φτάνει η ώρα να απαριθμήσω εδώ.
      Τώρα όλοι αυτοί οι σωτήρες ήρθαν να μου επιβάλουν με το έτσι θέλω ταχαμ την σωτηρία μου την ώρα που για όλα τα παραπάνω που ανέφερα δεν έκαναν τίποτα, αντίθετα σφύριζαν αδιάφορα.
      Λυπάμαι για τον περισσότερο κόσμο που δεν έχει καταλάβει το στημένο παιχνίδι που του παίζουν.

    10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…
      Η κυβέρνηση σε συνεργασία με Μητροπολιτάδες, που βλέπουν με καλό μάτι την καρέκλα του Αρχιεπίσκοπου, (είναι έτοιμοι να κάνουν ότι τους ζητήσουν ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ για να τους πάρουν με καλό μάτι) κλειδώσουν τις Εκκλησίες, αφήνοντας τους πιστούς απ’έξω, φυσικά πάντα με την συνδρομή ΑΣΤΥΝΟΜΥΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (τέτοιες εντολές τους δίνουν) και ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ, για να μην μεταδώσουν ΤΟΝ ΦΥΤΕΥΤΟ ΙΟ στους διπλανούς τους….. την ώρα που οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (όπως λαθραία τσιγάρα, λαθραίο οινόπνευμα κ.α) σουλατσάρουν ελεύθεροι παντού κάνοντας ότι θέλουν και διαβιώνοντας μέσα στη βρώμα τους ο ένας πάνω στον άλλο, ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΙΟ.
      Ποιο θα είναι επόμενο μέτρο της κυβέρνησης, να κατεβάσει τα ΤΑΝΚΣ ή να μας ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ για να μπορούμε να βγούμε από το σπίτι ; ; ;
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    11. Ντροπή! Οι 《επενδυτές》 που περιφέρονται, δεν έχει πρόστιμα για αυτούς?

    12. Thats the spirit- δηλαδή αυτό είναι το πνεύμα των μέτρων μιας κυβέρνησης υπήκοης της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Ορθοδοξία με το πρόσχημα της πανδημίας,, είναι υπό διωγμό, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ και μάλλον θα πρέπει να ξαναγίνουμε κρυπτοχριστιανοί όπως στην Τουρκοκρατία ή την Σταλινοκρατία. Οσοι τους ψηφίσατε να τους χαίρεστε και εύχομαι να μετανοήσετε. Θα πρέπει όμως εδώ να επισημάνω και την προδοτική στάση της ηγεσίας της εκκλησίας που συναίνεσε, χωρίς αντίσταση στους διωγμούς αυτούς, αφήνοντας τους λίγους, πργματικούς ιερείς, όπως ο ανωτέρω να αγωνίζονται μόνοι τους.
      ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    13. Για να δω πόσα πρόστιμα θα βάλουν στους μουσουλμάνους τώρα που αρχίζει το ραμαζανι για αυτούς? Θα τα κλείσουν τα παράνομα τζαμιά που έχουν? Η τα πρόστιμα και οι διώξεις είναι μόνο για τούς χριστιανούς!!!! Για να δούμε?

    14. ΟΠΩΣ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΕΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΜΟΜΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ , ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ……. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΜΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ
      ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ . ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ , ΑΝ ΔΟΥΝΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ , ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ . Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ . ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ,

    15. Αφού τηρούνταν οι αποστάσεις και ήταν προσωπική η προσευχή, δεν έμπαινε ο κόσμος μέσα όλος μαζί. Δηλαδή στις τράπεζες και στα σούπερ μάρκετ που τηρούνται αυτά που τηρήθηκαν στην εκκλησία δεν κολάς τον ιό ενώ στις εκκλησίες κολας? Και ο περισσότερος κόσμος στα μπαλκόνια στους αστυνομικούς φώναζε. Εντάξει, μ@λακιες κάνουνε τώρα.

    16. Εποχή των διωγμών λοιπόν.
      Ότι ισχύει για τα supermarket – άτομο ανά τετραγωνικά – έπρεπε να εφαρμοστεί και στους ναούς. Αλλά για κάποιους επειδή το supermarket έχει τρόφιμα, το να περιφέρεσαι με το καρότσι και να αναπνέεις μαζί με 100-150 άτομα με το ίδιο κλιματιστικό σύστημα είναι πιο ακίνδυνο από το να κάθεσαι στην καρέκλα σου σε απόσταση 2 μέτρων με το στόμα κλειστό και ακίνητος (και με μάσκα αν θέλει κάποιος), προφανώς γιατί έχει σταυρούς και εικόνες.

      Να θυμίσω για όσους σιχάθηκαν την Θεία Κοινωνία, πως το να κάθονται σπίτι και να κάνουν σταυρούς και λιβάνια δεν τους κάνει πιστούς, να ρωτήσουν να τους εξηγήσουν τι είναι η βλασφημία του Αγίου Πνεύματος.
      Σιχαθήκατε τώρα, αλλά μετά που θα σας πουν “πηγαίνετε” θα πάψει για σας το Σώμα και Αίμα Χριστού να σας αηδιάζει ως άρρωστο;
      Και όσο και να ζορίζονται οι αντίχριστοι (όχι άθεοι μην μπερδεύονται κάποιοι), ιστορική και επιστημονική αναφορά ότι κόλλησε κάποιος από Εκκλησία δεν μπορεί να βρει. Ιστορικές αναφορές ότι λοιμοί σταμάτησαν μετά από Λειτουργία και Λιτανεία έχει να βρει πολλές. Κι αν ήταν ψέμματα, τότε θα έπρεπε να εξαφανίζονταν από τις ασθένειες, όχι να ζουν και να μνημονεύουν το θαύμα.

      Και κανείς επιστήμονας δεν έχει εξηγήσει γιατί δεν νοσούν οι ιερείς που καταλύουν μετά από Θεία Κοινωνία στο λοιμωδών και σε αρρώστους με χειρότερες μεταδοτικές ασθένειες από το covid19.
      Και κανείς δεν έδωσε απάντηση για τον ιερέα της Σπιναλόγκα.
      Μου αρέσει όταν γίνονται θαύματα καταγεγραμμένα, προς παρατήρηση και απάντηση, και δεν έχουν να πουν τίποτα. Όποιος θεωρεί ότι είναι ψέμματα, ιδού τα νοσοκομεία και οι ιερείς που τα υπηρετούν, ας εξηγήσουν.

      Το να είσαι Χριστιανός και Ορθόδοξος σε κάνει αλύγιστο, δεν φοβάσαι ούτε τον θάνατο.
      Αυτή η γη για του Χριστού την Πίστη ελευθερώθηκε.
      Και που μας κυβερνούν οι αντίχριστοι, και που οι κεφαλές τις Εκκλησίας έδειξαν ποιον προσκυνάν, και που μας εποικίζουν με μουσουλμάνους και θα δείξουν ανοχή στην επιβολή σαρίας, μόνο αν έχουμε την Πίστη στον Χριστό θα φυλάξουμε το είναι μας και θα φέρουμε την πτώση του ψευτορωμαίικου.

    17. Είναι θέμα υγείας να ανοίξουν οι εκκλησίες. Ο ευτυχισμένος άνθρωπος αντέχει στην αρρώστια. Ο θλιμμένος όχι. Πρέπει να γίνεται λειτουργία έξω απο την εκκλησία και οι πιστοί σε απόσταση με τα γάντια και τις μάσκες τους να εκκλησιαστούν.
      Να πάνε να μαζέψουν τους φερόμενους ως πρόσφυγες.

    18. ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ

    19. Η παρεμπόδιση της θρησκευτικής ελευθερίας ειναι Αντισυνταγματικη.
      Ψιλά γράμματα για τον σιωνιστη μητσοτακη

    20. Η καλυτερες στιγμες του κομμουνιστη αθεου δημαρχου της Πατρας
      ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

      1. Ο Χριστος δεν εχει διδαξει το μισος …μεγαλε.
        Οσον αφορα τον δημαρχο που αναφερεσαι…εχει βοηθησει πολυ τους φτωχους πατρινους, και εχει κανει πολλα στην Πατρα. Ρωτα κανα πατρινο να σου πει.
        Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που βγαινει.
        Δεν εγιναν ξαφνικα οι πατρινοι κομμουνια…

    21. Ένα αντίχριστο καθεστώς ανακήρυξε τον Χριστό επικίνδυνο για τους ανθρώπους.

    22. Φασίστες σκ@τόμπατσοι, στους παππούδες το παίζουν νταήδες και στους λαθροεισβολείς στήνονται στα 4 για να σφηνώνει πιο μέσα.

    23. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝΕ ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ….. ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    24. η νεα ταξη πραγματων ντροπη σας προδοτες πολιτικοι αθεοι

      1. Η ντροπή ανήκει σε αυτούς που αποχώρησαν από το ναό αλλά, κυρίως σε αυτούς που δεν πάτησαν φοβούμενοι την αστυνομία που παρανομεί βάναυσα καταπατώντας βασικά άρθρα του Συντάγματος!!! Όσο για τους προδότες πολιτικούς, ποιος τους ψηφίζει κάθε 4 χρόνια::::

    Comments are closed.