ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ – ΕΚΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Νεκρή μία μητέρα με το μωρό της – Η μάνα μεταφέρθηκε απανθρακωμένη ενώ οι πρόσφυγες περιφέρουν στον καταυλισμό το άψυχο σώμα του απανθρακωμένου μωρού – Νωρίτερα η μητέρα του μεταφέρθηκε απανθρακωμένη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με ιδιωτικό όχημα – Σημαντικές αστυνομικές δυνάμεις με διμοιρίες των ΜΑΤ να φτάνουν από την Αθήνα
    Σοκάρουν τα όσα συμβαίνουν στη Μόρια, μετά τη φωτιά, που προκάλεσε τον θάνατο μιας μητέρας και του μωρού της. Κι ενώ η μητέρα μεταφέρθηκε απανθρακωμένη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, οι πρόσφυγες έχουν ανασύρει το άψυχο σώμα του μικρού μωρού από τα αποκαίδια του κοντέινερ το οποίο είναι καμένο και θρηνούν, περιφέροντάς το μέσα στον χώρο του καταυλισμού. Η ιστοσελίδα για λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιεύει τις σκληρές εικόνες που διαθέτει.

    Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα. Ωστόσο η πρόσβαση των αρχών στο σημείο, για να παραλάβουν το βρέφος είναι αδύνατη, λόγω της αντίστασης των προσφύγων και μεταναστών δεν υπάρχει πρόσβαση στο σημείο.

    Η φωτιά έχει σβήσει, ωστόσο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης επικρατεί γενικευμένη αναταραχή. Μετά την εκδήλωση της φωτιάς, ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες προσφύγων και μεταναστών και αστυνομικών δυνάμεων, που πέταξαν δακρυγόνα. Ομάδα προσφύγων προσπάθησε να καταλάβει το κέντρο κράτησης, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις αυξάνονται συνεχώς.

    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε πέντε τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Σύμφωνα με πηγές, φέρουν ορθοπεδικά τραύματα.

    Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή σε δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που θα περιφρουρούσαν το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ να μεταβούν με C-130 στη Μυτιλήνη, όπου πρόκειται να μεταβούν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης ΟΙκονόμου, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης και ο γγ μεταναστευτικής πολιτικής, Πάτροκλος Γεωργιάδης.

    Ξέσπασαν δύο φωτιές σε διαφορά 20 λεπτών

    Εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που κάνει λόγο για δύο φωτιές, με διαφορά 20 λεπτών, τη μία εκτός του καταυλισμού και τη δεύτερη σε κοντέινερ.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στην περιοχή ξέσπασαν δύο φωτιές, η «πρώτη στις 16:45 ώρα περίπου σε απόσταση 400 περίπου μέτρων εξωτερικά του Κέντρου, η οποία κατασβέσθη από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και η δεύτερη 20 περίπου λεπτά αργότερα εντός του ΚΥΤ, για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις».

    «Η νύχτα θα είναι δύσκολη» εκτίμησε ο δήμαρχος Λέσβου, Στρατής Κυτελής, σημειώνοντας ότι η κατάσταση είναι έκρυθμη. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση για αποσυμφόρφηση του ΚΥΤ, όπου βρίσκονται 12.000 άτομα, ενώ η χωρητικότητά του περιορίζεται στα 3.000 άτομα.

    Η φωτιά ξεκίνησε από ένα κοντέινερ

    Τον χώρο καλύπτουν μαύροι καπνοί, ενώ σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, διακρίνεται ένα κοντέινερ να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και γύρω από αυτό πλήθος κόσμου.

    Η φωτιά προκάλεσε την άμεση παρέμβαση των πυροσβεστών, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν να προσεγγίσουν τον χώρο, τόσο λόγω των αντιδράσεων από τους πρόσφυγες και μετανάστες, όσο και λόγω του πλήθους κόσμου που βρίσκεται στο hotspot.

    Σύμφωνα με το lesvospost.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot εξεγέρθηκαν, συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και έβαλαν φωτιές εντός και εκτός του καταυλισμού, ζητώντας να φύγουν από εκεί.

    Οι καπνοί φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, καθώς ολοένα και περισσότεροι πρόσφυγες κατέφυγαν στην κλινική των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

    Στη συνέχεια, η φωτιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής, επεκτάθηκε και σε άλλους επτά οικίσκους. Στον καταυλισμό βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο διευθυντής του καταυλισμού που συλλέγουν πληροφορίες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

    Για το θρίλερ στη Μόρια με την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στον καταυλισμό μίλησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο δήμαρχος Μυτιλήνης Ευστράτιος Κυτέλης.

    Όπως τόνισε: “Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα. Επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών και πυροσβεστών. Έκαναν ζημιές σε αυτοκίνητα. Η φωτιά ξεκίνησε από έναν οικίσκο και επεκτάθηκε στα κτήματα. Κάηκαν 7 οικίσκοι και κάηκαν και 7 στρέμματα ελαιώνα.  Τείνει η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μυτιλήνης.

    “Η κατάσταση δεν είναι καλή. Κινδυνεύουμε όλοι. Είμαστε έξω από την πύλη και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε ώστε να υπάρξει ύφεση των γεγονότων και να αποφευχθούν οι εξεγέρσεις των μεταναστών” πρόσθεσε.


    Φωτογραφία Reuters

    Φωτογραφία Reuters

    Φωτογραφία Reuters
    moria-3
    moria-4
    moria-5
    moria-6
    moria-7
    moria-8

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Ακομα δεν ειδαμε τιποτα, αυτα ειναι μονο η αρχη!!!!!!! Αν πιστευουν οι αφελεις πολιτικαντηδες που γεμησαν την χωρα με λαθρο, οτι η Τουρκια προκειται να τηρησει την συμφωνια με την ΕΕ και θα σταματησει να στελνει βαρκες στα νησια, ειναι για τα πανιγυρια!!!!!!!!!! Βαρεθηκα να γραφω τα ιδια!!!!!!! Σταματηστε να δεχεσθε τις βαρκες, να τις γυρισετε πισω, αλλιως το βιολι αυτο , των αφιξεων δεν προκειται να σταματησει!!!!!!!!!!

    2. Μετα λυπης μου διαπιστωνω πως οπως δεν μπορω να μιλησω με εναν ακραιο μουσουλμανο ετσι δεν μπορω να μιλησω και με εναν ακραιο χριστιανο .Ολα τα ακρα , –ακρο αριστερα , ακρο δεξια κτλ εχουν ενα κοινο : τον φανατισμο και τον δογματισμο .Ενταξει φιλε με επεισες τωρα τι να λεμε . Α και αυτην την καραμελα πως οποιος γραφει κατι που δεν σας αρεσει ειναι αθεος , ανθελληνας κτλ αφηστε την, την εχουμε βαρεθει .Καλες οι αυταπατες με Πολεις , με μαρμαρωμενους βασιλιαδες , με αγιες σοφιες , με περιουσιους λαους του θεου , με ξανθα γενη κτλ , αλλά η πραγματικοτητα ειναι κομματακι διαφορετικη οπως ολοι βλεπουμε .

    3. Διορθωση
      Ολα τα εθνοι ο Θεος τα δημιουργησε,αλλα τα αλλα εθνοι δεν θελουν τον Θεο ,θελουν τους μυστες των θρησκειων.
      Τι να κανουμε η το θελουν η οχι οι αθεοι ο Θεος εχει τους δικους του αυτους που με ελευθερη βουληση τον ακολουθον ,οσους επελεξαν .και δεν τον θελουν ,τους αφηνει ελευθερους ακολουθει να ακολουθησουν τον δρομο που επελεξαν ,το δρομο που τους οδηγει στην αιωνιια καταστροφη.
      Ο Θεος δημιουργησε και τους αγγελους ,οι αγιοι αγγελοι ανοικουν στο Θεο ,ειναι οι αγγελοι του Θεου και εκεινοι που δεν θελουν τον Θεο και ακολουθησαν το εγω τους ειναι οι εχθροι του Θεου ,εγιναν απο αγγελοι διαβολοι,που μαζι με τα οργανα τους πολεμουν τους ανθρωπους του Θεου,τον αγιο λοαο του Θεου και την Εκκλησια του,
      Ο Θεος κατευθωνει τα παντα η νομιζεις οτι εσυ θα σωσεις με τη δυναμη σου την Ελλαδα και τον κοσμο.

    4. Ολα τα εθνοι ο Θεος τα δημιουργησε,αλλα τα αλλα εθνοι δεν θελουν τον Θεο ,θελουν τους μυστες των θρησκειων.
      Τι να κανουμε η το θελουν η οχι οι αθεοι ο Θεος εχει τους δικους του αυτους που με ελευθερη βουληση τον ακολουθον ,οσουςου επελεξαν .και δεν τον θελουν τους ακολουθει να ακολουθησουν τον δρομο που επελεξαν ,το δρομο που τους οδηγει στην αιωνιια καταστροφη.
      Ο Θεος δημιουρησε και τους αγγελους ,οι αγιοι αγγλελοι ανοικουν στο Θεο ,ειναι οι αγγελοι του Θοει και εκεινοι που δεν θελουν τον Θεο και ακολουθησαν το εγω τους ειναι οι εχθροι του Θεου ,εγιναν απο αγγελοι διαβολοι,που μαζι με τα οργανα τους πολεμουν τους ανθρωπους του Θεου,τον αγιο λοαο του Θεου και την Εκκλησια του,
      Ο θΘεος κατευθωνει τα παντα η νομιζεις οτι εσυ θα σωσεις με τη δυναμη σου την Ελλαδα και τον κοσμο.

    5. «Ο Θεος δημιουργησε εθνος αγιο για τον εαυτο του το χριστιανικο εθνος και εθεσε φραγμο στον αμπελωνα του δεν θα αφησουμε τους εχθρους να μολυνουν τον αμπελωνα του.»
      Τι λες ρε πυροβολημενε ? τα αλλα εθνη ποιος τα δημιουργησε ? ή νομιζεις ακομη οτι εισαι ο περιουσιος λαος του θεου που θα κατεβει απο τον ουρανο για να σε σωσει απο τους ξενους και ολους αυτους ? δεν μπορω να διαβαζω βλακειες πρωι πρωι .
      Το θεμα ειναι σοβαρο αλλά με κραυγες δεν λυνεται .Χρειαζεται συντονισμος και σχεδιασμος και πολλα αλλα

    6. ο υπουργος και ο καθε ανικανος / πουλημενος που καλειται να διαχειριστει την κατασταση καλα θα κανει να μαζεψει 10-15000 ΛΑΘΡΟΑΦΡΙΚΑΝΟΑΣΙΑΤΕΣ και να τους απομακρυνει απο το νησι
      Και αν δεν ξερει τι να τους κανει ας τους στειλει απο εκει που ηρθαν .,.,.
      Βολτες/ επισκεψεις αυτην την ωρα ειναι αχρηστα γεγονοτα .,.,.εδω πλεον χρειαζονται ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ΅Σ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙς

    7. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    8. Δύο φωτιές σε ενα 20 λεπτό σε κοντινή απόσταση, μάλιστα…Ποιος οφελειται από τέτοιες καταστασεις;Μήπως οι “καλες” ΜΚΟ που ανοίγουν την αγκαλιά τους για τους κατατρεγμενους πρόσφυγες,που το “κακο” ελληνικο κράτος έχει εγκαταλείψει στο έλεος του θεου;Ας μη γελιομαστε οι βρωμιαρηδες που κάνουν το ξέπλυμα του αιωνα κρύβονται πίσω απ’όλα αυτά.Θέλετε να σταματήσουν ολα;Διωξτε ολες τις ΜΚΟ από το νησί, να δεις για πότε θα περιοριστουν οι ροες μιας και πλέον δε θα υπάρχουν στο νησί οι “καλοί σαμαριτες” που θα έχουν στα ωπα ωπα όλους τους λαθρο που έρχονται.Αντίθετα να τους περιμένει ένας οργανωμενος κρατικος μηχανισμος,που θα τους έχει περιορισμενους ως που να κριθουν με ταχυτατες διαδικασίες οι αίτησεις για ασυλο και όσοι δεν δικαιούνται πίσω στην εξωτική τουρκια κατά εκατοντάδες.Αλλά είναι πολυ το χρήμα και για τις ΜΚΟ και για τους υπεύθυνους για τη διαχείριση των κονδυλιων και για πάρα πολλούς ντοπιούς που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα.Καταστροφικες οι συνέπειες για τον κοινωνικό ιστο και τη ζωή όλων των υπολοίπων,που δυστυχώς μεμονωμένα δε μπορούμε να τα βάλουμε με όλο αυτό το κωλοσυστημα που έχει διαβρωσει τα πάντα.Τα χειρότερα μόλις ξεκίνησαν.

    9. Γιατι δεν συγκηνουντε οι ΜΚΟ με τα κεφαλια χριστιανων που αποκεφαλιζουν οι μουσουλμανοι και που τους κατακρεουργουν και συγκινουντε που καηκε ενα μωρο .
      Πανω απο 100 νεκροι απανθρακωθηκαν στο Ματι συγκινηθηκαν οι ΜΚΟ;
      Ας μας αφησουν ησυχους με τα κροκοδειλισια δακρυα οι υποκριται και ας σταματησουν να ειρωνευοντε τους χριστιανους για να επιτυχουν τα σκοτεινα σχεδια τους απευθυνομενοι στο χριστιανικο αισθημα των χριστιανων.
      Ο Θεος γιαυτο δημιουργησε τα εθνοι και εθεσε συνορα για να μπορει το καθε εθνος να ασκει ελυθερο τα θρησκευτικα και πολιτιστικα του καθηκοντα η αμεικτος μειξης διαφορετικων θρησκειων και πολιτισμων ειναι εκ του πονειρου.
      Ο Θεος δημιουργησε εθνος αγιο για τον εαυτο του το χριστιανικο εθνος και εθεσε φραγμο στον αμπελωνα του δεν θα αφησουμε τους εχθρους να μολυνουν τον αμπελωνα του.
      Οφειλουμε να καθαρισουμε το εθνος μας απο οσους επιβουλευοντε την ακαιρεωτητα της πιστις μας .
      Ο καθ ενας στο εθνος του.
      Αν θελουν οι ΜΚΟ να προσφερουν βοηθεια στους λαθρο ας παρουν τα κονδυλια μαζι με
      τους μεταναστες και να τους επαναφερουν στις πατριδες τους και στους οικειους τους και να τους προσφερουν εκει την ανθρωπιστικη τους βοηθεια οπως θελουν .

    10. Είναι τραγικό το ότι κάηκε ένα μωράκι και μια γυναίκα.Ειναι επίσης τραγικό ότι ζώντας σε αυτή την κατάσταση εξακολουθούν να κάνουν παιδιά. Αυτά τα μωρά τι φταίνε; Και γιατί οι Μ.κ.ο. Δεν αναλαμβάνουν όλα τους τα έξοδα και να τους πάνε σε πιο ανθρώπινο περιβάλλον αφού δεν είναι ευχαριστημένοι; Πόσο θα μας κοστίσει όλο αυτό; Πλήρωνε Έλληνα.

      1. Αυτά τα μωρά που αναφέρεις κυρία Μαρη θα είναι οι Συριανοί ισλαμιστές εντός ενδοχώρας χώρα τα ήδη δωδεκάχρονα τα οποία τα μαθαινουν πώς να μας ξεκινούν με δόλιο τρόπο. Ξυπνήστε επιτέλους όλοι είναι επικίνδυνοι…από τα παιδιά τους μέχρι και τον τελευταίο καιρό μουσουλμάνο. Δεν θα υπάρξει ελληνισμός σε δέκα χρόνια θα μας καταπίνουν σαν τα μικρά ψαράκια.. τα πληρωμένα πολιτικά λαμόγια που τους υποκινούν σε άλλα μέρη της χώρας για να τους βάλουν σε ξενοδοχεία και να τούς δώσουν δουλειές θα έχει ολέθριο αποτέλεσμα για τον τουρισμό. Εκτός αυτού η οι Έλληνες θα γίνουν φονιάδες για να γλυτώσουν τα κεφάλια τούς από την ισλαμική χατζάρα η θα έχουμε νέο 21 καί όποιον πάρει ο χάρος..

    11. Για να έχει η Μέρκελ φθηνούς εργάτες στις τενεκεδοβιομηχανίες της υποφέρουμε τώρα εμείς. Εδώ η Ελλάδα δεν μπορεί να κρατήσει τους Έλληνες και θα κρατήσει όλους αυτούς; Ακούει τον Έλληνα πολίτη κανείς;

    12. Διορθωση
      αντι οι πολιτικοι ζουμε ζωη χαρισαμρνοι με τα κονδυλια που καταβροχθησαν
      οι πολιτικοι ζουνε ζωη χαρισαμενη μετα κονδυλια που καταβροχθησαν

    13. Μηπως ειναι καραστημενο απο τις ΜΚΟ για να δουν πως θα αντιδρασει το κρατος και απο τους προμηθευτες υλικων για να πουλησουν πραματια ???? Ποσα θα πληρωσει ο Ελληνας για να αγοραστουν και να φτιαχτουν ολα αυτα που καηκαν??? Ετσι ξαφνικα απο το πουθενα καταλαβαν οτι οι συνθηκες που ζουν δεν ειναι καλες?????? Ετοιμαζουν κατι αλλο????

    14. Πρώτα η Ελλάδα ρέ ανθέλληνες πολιτικοί.Τά αποβράσματα τής Ασίας καί τής Αφρικής πρέπει
      νά διωχτούν αμέσως από τήν ελληνική επικράτεια.Οί εγκληματίες τής ΕΕ καταστρέφουν τήν
      Ελλάδα.Είναι θανάσιμοι εχθροί.Νούμερο ένα Μέρκελ.Νούμερο δύο ο τρεκλάκιας Ζάν Κλόντ
      Γιούνκερ καί ο νονός ο οβριός Σόρος.
      Γιάννης Λάκων

      1. Δυστηχος δεν υπαρχη ελληνας πολιτικος να τους στειλει απο εκει που ηρθανε…….οι ανθελληνες οι εβραιοδουλοι που κανουν κουμμαντο θελουν με αυτα τα αποβρασματα να μας αντικαταστησουν……………και κανουν τα παντα ολοι οι δηθεν ελληνες πολιτικοι το Ελλαδισταν να το γεμισουν απο δαυτους…ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο να κανουν επεισοδια

    15. Να πάνε στις μουσουλμανικές χώρες που τους αρέσει και να έχουν εκεί την σαρία τους.Αυτοι είναι οι επενδυτές της Τασίας
      Φαντάσου ότι ακόμα υπάρχει ένα 32% που ψήφισε τους αληταραδες που μας τους κουβάλησαν εδώ με τα ανοιχτά σύνορα

    16. Μιλάνε για απαράδεκτες συνθήκες φιλοξενίας… Μάλιστα. Δηλαδή τι συνθήκες περιμένανε να αντικρίσουν όταν έρχονται χιλιάδες κάθε μέρα; Μήπως να τους δώσουμε και τα σπίτια μας; Θα τρελαθούμε τελείως σε αυτό το μπουρδέλο χώρα…

      1. Είπες την πιο σωστή κουβέντα ” σάυτό το μπουρδέλο χώρα”.

    17. Αυτο ειναι μονον η αρχη.
      Ε[πιθεσεις σε αστυνομια και πυρασβεστες και υλικες βλαβες.
      Τους περιμεζεψαμε απο τη θαλασσα για βρουμε τον μπελα μας .
      Καλα να παθουμε ας τους αφηναμε να πνυγουμε για να μην κινδυνευουμε να χασουμε τη ζωη μας.
      Τις περιουσιες μας και τα ζωα ετσι και αλλως τα λεηλατουν.
      Τωρα τιθεται σε κινδυνο και η ζωη μας.
      Τα τουμπανα πολεμου μολις αρχισαν να ηχουν,τα χειροτερα ερχοντε.
      Να δουμε πως θα ξεμπερδεψουμε.
      Βαλτε τους ολους στα πλοια και στειλτε τους απο κει που ηρθανε,αν θελετε να γλυτωσουν τα κεφαλια μας.
      Οι πολιτικοι ζουμε ζωη χαρισαμρνοι με τα κονδυλια που καταβροχθησαν.

    18. Μαζέψτε όλα τα λαθροσκουπιδια μηδενος εξαιρουμένου σε ένα νησί έρημο , μακριά από πόλεις και χωριά , θα χυθεί αίμα άνευ λόγου, αν το κράτος δε μπορεί να τους μαζέψει η να τους στείλει πίσω στους βόθρους απ´όπου ήρθαν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.

    19. Η λύση είναι μία. Αύριο κιόλας, υποχρεωτική επιστροφή στις πατρίδες τους! Και τα λεφτά που τραβάνε οι ΜΚΟ να διατεθούν για έργα στις χώρες τους, όπου χρειάζεται. Έτσι δεν θα ξανάρθει κανείς αφού θα ξέρει ότι θα πάει πίσω πακέτο. Κι όταν η χώρα μας χρειαστεί μετανάστες να κάνει πρόσκληση για να έρθουν.

    20. Αστε τους να κοιμούνται μέσα στα καμμένα,δεν θα τα φτιάχνουμε εμείς κι αυτοί θα τα καίνε όποτε γουστάρουν

    21. Πολυ σωστά. Ρίχνουν λίγο χαρτζιλίκι και όλα ξεχνιούνται. Κρίμα .

    22. Ανθέλληνες πολιτικοί όλων των κομμάτων καταστρέψατε την Ελλάδα. Κάνατε τη χώρα μπ……..λο σα τα σπίτια σας κοπρόσκυλα όλων των παρατάξεων.

      1. Ραγιάδες ψηφοφόροι όλων των ανθελληνικών κομμάτων καταστρέψατε την Ελλάδα. Κάνατε τη χώρα μπ……..λο σα τα σπίτια σας κοπρόσκυλα όλων των παρατάξεων.

    23. Οι ειδησεις εξαγγελουν οικονομικες ενεσεις στους συνταξιουχους αρκει βεβαια να ξεχασουν τη συμφωνια των Πρεσπων.
      Ιχααααα

    24. Αφηστε ρε τα λαθροπιθηκια να καουν ζωντανά να ξεβρωμισει το νησι

    25. Στον πατο της θαλασσας ολοι να ξεβρωμισει ο τοπος και μην διανοηθειτε να τους φερετε στην ηπειρωτικη ελλαδα οπως ονειρευεστε,θα γινει της ποπης.Αχρηστοι ολοι σας.

    26. ούτε στην Λέσβο ούτε πουθενά, τσακίστε τα κουμμούνια σε κάθε γειτονιά

    Comments are closed.