ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΑΠΟ 12 ΕΝΟΠΛΟΥΣ “ΤΑΓΜΑΤ-ΑΛΗΤΕΣ” ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ, ΝΤΡΟΠΗ…(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    makeleio-grafeia

    Μία πολύ επικίνδυνη ενέργεια, στο βαθμό και στα κόκκινα όρια της κατάχρησης εξουσίας, είχαμε τη νύχτα της Δευτέρας, ξημέρωμα Τρίτης, στα γραφεία της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr, στην Καλλιθέα.

    Άνδρες ειδικής ομάδος καταστολής της εγκληματικότητας (;), με εντολή του ταξίαρχου της Ασφάλειας Αττικής Δάβαλου (είναι αυτός που κατηγορείται για διαφθορά στο Εφετείο Κακουργημάτων και διεξάγει την προανάκριση καλύπτοντας τους επώνυμους παιδεραστές του Κολωνού, ενώ συνεχώς δίνει ραπόρτο στον αρχιγκάνγκστερ Δημητριάδη και σε άλλα αποβράσματα του υποκόσμου και λερωμένων αξιωματικών, πιθανόν εν αγνοία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ) επιχείρησαν να ελέγξουν άνδρες της ασφάλειας των εγκαταστάσεών μας, οι οποίοι επί 24ωρου βάσεως, φυλάττουν το κτίριο και τους εργαζόμενους για πάν ενδεχόμενο.

    Οι αστυνομικοί που κατέβηκαν με προτεταμένα όπλα, γνώριζαν- όπως γνωρίζουν όλοι στην ΕΛ.ΑΣ- ότι το μέρος είναι προστατευόμενος στόχος από εγκληματικές ενέργειες. Όπως το γνώριζαν και αυτοί που τους διέταξαν. Κι όμως, με επικίνδυνα προκλητικό τρόπο, τραμπούκων και όχι υπηρετών του Νόμου, εφόρμησαν για να τρομοκρατήσουν. Με κίνδυνο να υπάρξουν πυρά από κάθε κατεύθυνση.

    Πήραν όμως την απάντησή τους, καθώς η ομάς (όλη) είναι πάντα σε ετοιμότητα.

    Το βίντεο αφιερώνεται στους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και στον υπουργό αλλά και υφυπουργό Δημοσίας Τάξεως.

    Υ.Γ Η εταιρεία “Πατριωτικός Τύπος” ήδη έχει κινηθεί νομικά κατά των 12 αστυνομικών που συμμετείχαν στη διατεταγμένη τρομοκρατική υπηρεσία και κατάχρηση εξουσίας. Θα καθίσουν και αυτοί και όσοι τους διέταξαν στο σκαμνί. Όταν κάνεις τον τζάμπα νταή, θα αναλαμβάνεις έπειτα και τις ποινικές και αστικές σου ευθύνες. Θα σας πάρουμε και τα σπίτια και τη στολή που φοράτε.

    Επίσης σε λίγες ώρες θα δημοσιοποιηθεί, νέο βίντεο, με αστυνομικό που “συνελήφθη” να παρακολουθεί την εταιρεία, κρυπτόμενος. Θα δοθούν και τα στοιχεία του στη δημοσιότητα όπως και γαϊδουράφατσά του. Μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει με ποιους επιδιώκετε να αναμετρηθείτε. Με το δίκιο. Όπως έγινε και πριν από δυόμιση χρόνια και φάγατε πάλι τα μούτρα σας. ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. ΠΑΡΕ ΝΤΡΟΝ ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

    2. κυνηγάνε την αλήθεια μια ζωή!! μην μασάτε στο ΜΑΚ!!

    3. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΕΞΥΒΡΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ “ΤΗ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ” ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΦΕΡΕΙ?ΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ???ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ!!!!!

    4. …”ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ! Ε, ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ!!”… ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ..ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ”,ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ..”ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩ’Ι’ΝΗ”!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΑΝΑΡΧΟ-“ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ” “, ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ..”ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΕΝΤΖΗ”!!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ..”ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ” ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ “ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ”…ΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ “ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ”!!! Υ.Γ. Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

    5. …..ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΟΠΛΑ ΑΠΛΑ……ΤΗΝ ΠΟΥΤΣ@ΣΑΤΕ!!!…………..

    6. Πουσταραδες, πρεζεμποροι, εθνοπροδοτες, παιδεραστές παλιοκοκακηδες… Κάτω τα χέρια από το ΜΑΚΕΛΕΙΌ και τον γαμια σας… ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ…. Βγάλτε τους τα ονόματα της λίστας στην φόρα!!!!!!

    7. Μπραβο Στεφανε,λιγοι χτυπανε το συστημα και ξεγυμνωνουν τους διεφθαρμενους και ειναι πολλοι,θελει τσαγανο και παλικαρια,συνεχισε μαζι σου ειμαστε σε ολες τις κινησεις σου και τις πατριωτικες κομματικες!!!

    8. Στην Καλλιθέα είναι το Μακελειό; Το παρακρατικό κράτος σάς κυνηγάει. Το Μακελειό πληρώνει με δικά του λεφτά για την ασφάλεια των εργαζομένων του; Ντροπή!

    9. Γεια σου Στέφανε! Πως τα πετσόκοψες έτσι τα καρακόλια; χαχα ωραίος

    10. ΞΥΛΟ ΚΑΙ Γ…….Ι ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ.

      ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    11. εντωμεταξυ μεσα στα στενα οι διαρρηξεις, κλοπες παλι θα πηγαιναν συννεφο..
      κι αυτοι οι αναλωσιμοι αποτυχημενοι γελοιοι των 900 ευρω ασχολουνται με μλκιες

    12. Κ.Χιο μπραβο σας ο ελληνικος λαος του πατριώτικου χωουτρεφει πολλες ελπιδες σε εσας για αυτην την βρωμια που ζουμε συνεχιστε ειμαστε μαζι σας.

    13. ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ!!!
      ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

    14. Μάλιστα!!!!!
      Οι Φιλιππινέζες του συστήματος
      σε νυχτερινή έξοδο!!!!!!
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ
      ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΙ

    15. Αυτά συμβαίνουν με την Νέα μπατσοκρατια. Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους .Το εμείς εντολές εκτελούμε θα πρέπει να τελειώνει γιατί αύριο η εντολή μπορεί να είναι κατά της Ελλάδος και τότε δεν θα σας σώσει το σήμα που φοράτε και τραμπουκιζεται τον κοσμο. Μπασταρδα μια ζωη θα είστε

    16. Η Ελλάδα τελείωσε με την ανοχή των ίδιων των Ελλήνων και την απόλυτη αδιαφορία τους.Σαν μαλάκες όλοι γράφουν ξέσκισε τους Χίο και περιμένουν ένας άνθρωπος μόνος του να δώσει τέλος σε όλη αυτή την μαφία των 300ων.Την πέφτουν στον καναπέ δίπλα από το καλοριφέρ πίνουν το τσάι τους και λένε πολέμησε Χίο.Ντροπή σας δειλοί του Έθνους.Που στην Αθήνα έπρεπε να περιφρουρεί ο ίδιος ο λαός τον Χίο γιατί τους ξεστραβώνει.Τι περιμένεις όμως σε ένα κράτος που γύρισε και είπε ο Χίος να συσπειρωθούν όλοι οι Πατριώτες για να υπάρχει ισχυρή δύναμη και ο ένας έλεγε δεν μπορεί ο άλλος έχει δουλειά ο άλλος τον πονούσε η κωλοτρυπίδα και πάει λέγοντας.Δεν μπορεί να καταλάβει ο Έλληνας τι δείχνει το βίντεο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το αντιληφθεί γιατί είναι αμόρφωτος πνευματικά.Η εξουσία και το σάπιο σύστημα της μαφίας χτυπάει την προστασία ώστε να βρούνε τρόπο να κλείσουν το στόμα των αποκαλύψεων γιατί έβγαλε στη φόρα αυτά που δεν υπήρχε περίπτωση να τα βγάλει ουδέ ποτέ κανένας και αυτά που έβγαλε είναι πάρα πολύ σοβαρά έως και τρομακτικά.Ο Έλληνας όμως είπαμε όμως πίνει το τσαγάκι του και όλα πάνε ρολόι.Δεν τον ενδιαφέρει εάν είναι άνεργος δεν τον ενδιαφέρει εάν δεν έχει να πάει δεν τον ενδιαφέρει εάν δεν έχει στον ήλιο μοίρα δεν τον ενδιαφέρει που το πουλήσανε την Πατρίδα δεν τον ενδιαφέρει φοβάται να βγει έξω το παιδί του να πάει στο φροντιστήριο γιατί οι παιδεραστές κάνουν βόλτες με την ανοχή του ίδιου του συστήματος δεν τον ενδιαφέρει που θα κλείσει το κατάστημα του δεν τον ενδιαφέρει απολύτως τίποτα.Ετσι συνέχισε Έλληνα άραξε σε λίγο που θα χιονίσει και στο παράθυρο με το καφεδάκι ώστε να βλέπεις το χιόνι για να νιώθεις όμορφα και δεν θα έχεις ούτε ψωμί ούτε ρεύμα ούτε νερό δεν θα έχεις ούτε ένα ευρώ και θα σε χώσουν και μέσα στο χώμα από την πείνα και θα τελειώνει η ιστορία.Σας κόψανε τους μισθούς σας κόψανε τα δώρα σας κόψανε τα πάντα σας πασαραν μία ακρίβεια άνευ προηγουμένου που δεν υπάρχει σε όλο τον πλανήτη επιβεβαιώνεται με ψηλό δίφραγκα και στο τέλος σας πετάνε στραγάλια ένα επίδομα της πλάκας και χαίρεστε και τρέχετε να ξανά ψηφίσετε τους ίδιους και φτου άλλα τέσσερα χρόνια από την αρχή γιατί είστε μαλάκες.

    17. Εγώ Στέφανε θα ήθελα να σε συμβουλεύσω κάτι άλλο, κάθισε στα βίντεο (που σίγουρα έχεις) και δες πολύ καλά τις μουσούδες τους! Πολύ φοβάμαι ότι ανάμεσα σε αυτά τα ρεμάλια μπορεί και να αναγνωρίσεις τον επίδοξο δολοφόνο σου!!! Για ρίξε μια ματιά (ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος).

    18. Θεοδωρικακο και μπατσοι γαμιεστε οικογενειακως

    19. Γαμησι και ψοφο στους κωλομπατσους,παντα ρουφιανοι αλητες

    20. Δεν κοιτανε τα χαλια τους ψαχνουν να βρουν παρανομιες και σε αλλους , ξεφτιλισμενοι.
      Βαρα στο ψαχνο Στεφανε , μη τους λυπασαι , ξεσκισε τους

    21. στον εισαγγελέα επειγόντως. Εκείνο το ξεφτυλισμένο στράκι που πούλαγε τσαμπουκά να το βγάλετε πρωτοσέλιδο για να φτύνει ο κόσμος. Προστατεύουν παδεραστές, παράνομα δέλα, λαθροπιθήκια, πρεζέμπορες και γυρνάνε πέρα δώθε με λυμένο το ζωνάρι για καυγά. Ούου, στράκι, χαμογέλα, είσαι στην TV!

    22. Πώς καταντήσαμε λοχία
      ποιός είμ’ εγώ, ποιός είσ’ εσύ.
      (που λεει και το τραγουδι ” Ο Σταμούλης ο Λοχίας ” ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ)

    23. Γειά σου ρε ΣΤΕΦΑΝΕ δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

    24. Οι σκατόμπατσοι της κούλας είναι.Διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι.Παίζει να είναι και βιαστές της 12χρονης του Μίχου.

    25. Λύκοι με ένδυμα προβάτου όλοι οι κυβερνώντες κι οι παρατρεχάμενοι τους.

    26. ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΜΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    27. Καλά ο «ταξιαρχος» εντολοδόχος είναι για τέτοιες δουλειές. Η υπουργαρα από ταμπουρια μεριά, τι κάνει? εκτός από πρωην γραμματέας της ΚΝΕ , θα κάνει και τον πόντιο Πιλάτο σε τέτοιο γεγονός?

    28. Βουτηρο στο ψωμη σου Στεφανε ειναι αυτα…….μετα την αποπειρα δολοφονιας σου απο το ειδιο κυκλωμα την να σουν κανουν κατι τεττοι???? απλα αυτοξεφτιλιζονται οι γελιοι…………ουτε Κολομβια του Εσκομπαρ ΝΤΖΙΠ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΔΟΙΝΑΛΕΙΩΝ ………ΟΥΤΕ ΣΤΙΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΑΥΤΑ

    29. Μην μασάτε Χίο! Φοβούνται και αυτές είναι κινήσεις απελπισίας.Βγαλτε τα όλα στη φόρα και έχετε το νου σας.

    30. Οι γενίτσαροι πρέπει να κρεμαστούν. Έχουν ξεπεράσει τα όρια του τι είναι αστυνομικός προ πολλού.
      Και όλοι οι υπόλοιποι μπάτσοι. Απόλυση, κατάσχεση και να μας ευχαριστούν που δεν θα σαπίσουν φυλακή.

      Ούτε ένας δεν πρέπει να γλυτώσει.

    31. Έτσι καλά τους κάνεις τους κοπριτες τα μουνόπανα θα έρθει η ώρα τους που θα πάει θα φάνε καλά οι γλυφτες τν πολιτικών

    32. …..ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ….

    33. Και οι συνεργάτες των ναζι στην κατοχή, εντολές έλεγαν πως εκτελούσαν. Ποιών τις εντολές εκτελούν είναι το θέμα, δεν τους αθωώνει αυτή η καραμέλα. Την ίδια ώρα κάνουν πλάτες στα καθάρματα που βίαζαν το παιδί. Κρύβουν πολιτικούς και δημοσιογράφους. Ξεφτίλες είναι.

    34. ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΦΟΡΜΟΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΜΠΡΑΒΟΙ ΝΟΝΩΝ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΗΜΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ……ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΚΑΜΜΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΑΖΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ…..ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ…ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΕΛΕΙΕ

    Comments are closed.