ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ – ΜΕ ΤΙΣ “ΕΥΛΟΓΙΕΣ” ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΝ… ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΣΦΑΓΗ – ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ 18… ΨΩΡΟΡΑΦΑΛ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    macr

    Όπως ο λύκος πλησιάζει αθόρυβα το μαντρί με τα πρόβατα, προτού εισβάλλει και τα σκοτώσει όλα, έτσι και ο Ερντογάν πλησιάζει το τραπέζι όπου έχει προαποφασιστεί να καθίσει η Ελλάδα προκειμένου η εθνοπροδοτική κυβέρνηση των Αθηνών να παραδώσει την εθνική κυριαρχία μας στο Αιγαίο.

    Ο «σουλτάνος» έκανε ακόμα μία στροφή 180 μοιρών, ο οποίος ρίχνει τους τόνους και μιλάει πλέον για τη διπλωματική οδό, όσον αφορά την ένταση με την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο. Ουσιαστικά των έχουν ενημερώσει από το Βερολίνο ότι ούτε κυρώσεις θα υπάρξουν από την ΕΕ προς την Τουρκία, αλλά και πως πολύ σύντομα θα γίνει το μοίρασμα του Αιγαίου.

    Σε δύο αναρτήσεις του στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου, ο Τούρκος πρόεδρος έγραψε ότι επιθυμεί να δώσει χώρο στη διπλωματία και ότι η Τουρκία είναι μία χώρα που επιθυμεί να λύνει ήρεμα τις διαφορές της.

    Έγραψε ο Ερντογάν: «Η Τουρκία είναι μία χώρα με ιστορία δύο χιλιάδων ετών. Χωρίς να κουβαλάμε συμπλέγματα, προχωράμε όλες τις διαδικασίες με ώριμο και πολιτισμένο τρόπο και αδιαφορούμε για τις συνεχείς προκλήσεις. Ακούγοντας κάθε ειλικρινές αίτημα, σκοπεύουμε να δώσουμε στη διπλωματία όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο και να λύσουμε τα προβλήματα με διάλογο, από τον οποίο μπορούν να κερδίσουν όλοι. Με αυτή την οπτική, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε κάθε σταγόνα ύδατος και γης της χώρας μας μέχρι το τέλος».

     

    Βέβαια αυτό που δεν λέει ο Ερντογάν είναι ότι για να κερδίσει η Τουρκία θα πρέπει να χάσει η Ελλάδα. Δυστυχώς η εθνοπροδοτική κυβέρνηση θα προχωρήσει στο ξεπούλημα του Αιγαίου, όπως προχώρησε και η προηγούμενη στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

    Στην ανάρτησή του ο «σουλτάνος» δεν αναφέρεται στην Ελλάδα, ούτε καν στην Ανατολική Μεσόγειο, φαίνεται όμως να απαντά σε προηγούμενη ανάρτηση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής είχε καλέσει την Άγκυρα να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου.

    Με μήνυμά του στο Twitter, το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στα τουρκικά, ο Εμμανουέλ Μακρόν είχε ταχθεί υπέρ του διαλόγου στην Ανατολική Μεσόγειο. «Στο Αξαζιό (σ.σ.: κατά την πρόσφατη Σύνοδο των MED7 στην Κορσική) στείλαμε ένα καθαρό μήνυμα προς την Τουρκία: ας ανοίξουμε και πάλι έναν υπεύθυνο διάλογο, καλόπιστα και χωρίς αφέλεια. Το ίδιο μήνυμα εστάλη και από το Ευρωκοινοβούλιο. Φαίνεται να έχει εισακουστεί. Ας προχωρήσουμε», ανέφερε στην ανάρτησή του στο twitter.

    Ουσιαστικά ο Γάλλος πρόεδρος κάνοντας «κωλοτούμπα» και λειτουργώντας ως άλλος κακός τσομπάνης, ανοίγει την πόρτα από το… μαντρί στον «Γκρίζο Λύκο» της Άγκυρας, αφήνοντας την Ελλάδα έρμαιο των τουρκικών απαιτήσεων. Προφανώς η αγορά των 18 μαχητικών Ραφάλ δεν είναι αρκετή για να βάλει… πλάτη ο Μακρόν, ο οποίος θέλει να πάρουμε και τις γαλλικές φρεγάτες. Οδεύουμε προς μια οδυνηρή εθνική ήττα.

    «Λύστε τις διαφορές σας»

    Ο υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Κλεμάν Μπον, ο οποίος πραγματοποίησε το προηγούμενο διήμερο επίσημη επίσκεψη σε Ελλάδα και Κυπριακή Δημοκρατία σε συνέντευξη του στην Καθημερινή ο κ. Μπον αναφέρει: «Για τη Γαλλία και για το σύνολο των Ευρωπαίων, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: οι συγκρούσεις δεν μπορούν να λύνονται παρά μόνο μέσω διαπραγματεύσεων, διαιτησίας ή διεθνούς δικαιοσύνης και όχι διά της βίας ή των απειλών. Καλούμε λοιπόν προφανώς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να ρυθμίσουν τις διαφορές τους με τον διάλογο και τις διαπραγματεύσεις και χαιρόμαστε επειδή τα πρώτα βήματα έγιναν ήδη προς αυτή την κατεύθυνση.

    Πρέπει πάντως να προετοιμαστούμε για κάθε ενδεχόμενο αν η Τουρκία δεν ανταποκριθεί στην πρόσκληση για διάλογο. Επιμένω, όμως, οι Ευρωπαίοι και οι Τούρκοι έχουν ανάγκη από μια σχέση εμπιστοσύνης. Είμαστε έτοιμοι για διάλογο, καλούμε λοιπόν την Αγκυρα να δημιουργήσει τις συνθήκες αυτού του διαλόγου, απέχοντας από απειλές ή μονομερείς πράξεις».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. αυτο το κολοχανειο δεν λεγεται ανεξαρτητο κρατος…, οποιος θελει μπαινει χωρις ελεγχο,, και οτι θελει κανει..χωρις τιμωρια.., μονο οι γηγενεις ελληνες αν απο αγανακτηση ζητησουν τα νομιμα δικαιωματα τους, διωκονται απο το πολιτικοδικαστικο συστημα…οι μεγαλες δυναμεις και η τουρκια ξερουν με ποια κυβερνηση εχει να κανει.., με τους αρνητες του ελληνισμου…, για αυτο με τον τσαμπουκα.. τις απειλες.. τις παραλογες αλλλα σκοπιμες πολλες απαιτησεις…, θα παρει ολα οσα θελει και τα γιουσουφακια οι τσιπροκαμενονεοδημοκτρατια θα χορεψουν ι στο χαβα που τους βαραει ο παλιοτουρκος…. και οπως δεν κραταμε τον λογο μας…μας εγκαταλειπει και ο μακρον…, αφου εκανε φιλοτιμες προσπαθειες να μας βοηθησει, αλλα τα δικα μας τα πουλημενα τομαρια και οι προσκηνητες του δ΄ραιχ.. δεν μπορουν να ξεκολησουν απο την μποτα..της φρολαιν… μαζοχισμος λεγεται…

    2. ΟΙ περισσότεροι εδώ μέσα (κυρίως Πατριώτες) βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
      Ο εχθρός δεν είναι ο Τούρκος που ξέρουμε ποιος είναι και τις δυνατότητές του.
      Ο ΕΧΘΟΣ είναι οι προδότες που έχουν Ελληνική υπηκοότητα και αυτοί που τους γλύφουν στο ευαίσθητο σημείο από το πρωί μέχρι το βράδυ.
      Η Ελλάδα για να ξαναγίνει Ελλάδα θέλει εθνοκάθαρση κύριοι. Με Ρουβίκωνες ΛΟΑΤΚΙ Ανταρσίες κλπ και τον Τούρκο να κερδίσουμε μπ@υρδelo θα είμαστε ξανά.-

      1. Στο ρουβίκωνα στους λοατκι και στους ανταρσίες πληρώνεις τον ΕΝΦΙΑ ρε μπατιρόβλακα; Σε έχουν ξεσκίσει οι τραπεζίτες, οι ολιγάρχες και όλα τα τσιράκια των πολιτικών, σε έχουν καταδικάσει στην αιώνια φτώχεια εσένα, τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου, για να ζούνε τα δικά τους παιδιά ζωή χαρισάμενη κι εσένα βλακόμουτρο σου φταίνε οι λοτακι.
        Με καρπαζοεισπράκτορες σαν κι εσένα που μόλις δουν γραβάτα στήνουν κ@λο και ξεσπάν την κακομοιριά τους σε άσχετους έφτασε στο 0% ο πατριωτικός χώρος.

    3. Για να αγορασουμε τα ραφαλ και μετα η γαλλια να παρει το μεροςτης τουρκιας! Εξαλλου απο την ιστορια η ευρωπη δεν βοηθησε ΠΟΤΕ εμπρακτα την ελλαδα! Καμια εκπληξη!

    4. Μόνο μια λύση υπάρχει πλέον… τα όπλα! Ας σταματήσουμε να βελαζουμε και να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή γιατί πλέον κινδυνεύευουν οι οικογένειες μας.. η ζωή μας… το βιος μας… χάνεται η ταυτότητα μας.
      Αφήστε στην άκρη τις ακροδεξιες αλλά και τις αντιφασιστικες αποψεις και δείτε καθαρά μπροστά σας… χάθηκαν όλες οι ελευθερίες μας και είναι όλοι οι πολιτικοί μηδενός εξαιρουμένου υπαίτιο γι αυτό. Και δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας και κανένας δικαστής να τους δικάσει, γιατί είναι μπλεγμένοι οι ρολόι μεταξύ των δύο εξουσιών και ο ένας υπηρετεί τα συμφέροντα του άλλου.
      Οι μόνοι που μπορούνε να αποδοσουμε δικαιοσυνη είναι… εμεις όλοι μαζί.
      Αλλιώς δεν γίνεται.

    5. ΑΡΧΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ
      Αυτό είναι το ΝΑΤΟ όταν χρειάζεται κάτι ο ισχυρός (Τουρκία) το περνει αμαχητί , μετά από πίεσης των “συμμάχων”.
      Σε χώρες εκτός του ΝΑΤΟ η Τουρκία αναγκαστικά έκανε πόλεμο.
      Ο Γάλλος απ’την άλλη πλευρά βλέπει ότι είναι μιλημενα ολαυ και δεν βάζει το χέρι στην φωτιά!
      Ειδικά με τέτοιους πολιτικούς που έχουμε, ο ένας να φάει τον αλλο , την μια μέρα λένε Ναι και την άλλη Όχι!

    6. Οι άφραγκοι ελληναράδες δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ αλλά είχαν κουράγιο για πανηγύρια και “μπράβο Μακρόν” όταν έγραφε στα Ελληυικά στο facebook και όταν έστελνε τα αεροπλανοφόρα δήθεν για να τρομάξουν οι Τούρκοι. Φυσικά όλα αυτά για να πουλήσει τα μεταχειρισμένα Ραφάλ που σκούριαζαν στα γαλλικά υπόστεγα. Αφού έγινε η δουλειά τώρα άρχισε τα μηνύματα στα Τούρκικα περί ειρήνης… ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το έχουν καταλάβει όλοι.

    7. Μαμουνιές του Τούρκου για να αποφύγει τις κυρώσεις της ΕΕ.Εχει μπέσα ο Τούρκος;
      Εάν βάλουν θέμα τα νησιά και τους υδρογονάνθρακες, από την πλευρά μας άμεσα θέμα Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Κύπρος.Για να καταλάβουν αμέσως ότι δεν θα παίξουμε το παιχνίδι τους.Δεν νομίζω κανένας και πολύ περισσότερο πρωθυπουργός να δώσει ένα τετραγωνικό ελληνικής γης ή ένα κυβικό μέτρο αέριο.Δεν τον παίρνει γιατί δεν είναι αποδεκτό από τον Ελληνικό λαό.Αυτό θεωρείται μέγιστη προδοσία.Δεν πρέπει να έχουμε ανάγκη κανένα για να στηρίξουμε την κυριαρχία μας.Τι στό διάολο γίνεται με τα 18 Rafale (και γιατί όχι 36) και με τις 2.FREMM (γιατί όχι 4).Ας φάμε ψωμί και ελιές.Αρκεί να είμαστε δυνατοί απέναντι σε ένα τόσο κακό γείτονα που μας ζητά γήν και ύδωρ.Την πατρίδα μας δηλαδή και την περιουσία των.παιδιών.μας.

    8. Τι θα πατε να συζητησετε ρε πολιτικοι νανοι κατωτεροι των περιστασεων με καποιον που ζηταει απροκαλυπτα να σφετεριστει κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας;;;;;;; Που πατε ρε ξυπολητοι στ’ αγκαθια;;;;;; Τι πατε να ξεπουλησετε;;;;; Το σπιτι σας μπορειτε, την Ελλαδα Οχι!!!!!! Πειτε στον κοσμο την αληθεια και παραιτηθητε!!!!!!!!

    9. τωρα γινεται απλως η πληροφορηση των ελληνοειδων οτι η τουρκια εχει κιολας παρει οτι ηθελε…….. ο πατερας? τα ειχε κανονισει ολα και ο γιος? εχει απλως την υποχρεωση να πληροφορησει αυτους που τον ψηφησαν η οχι…. καλη χωνεψη και μετα μια πεπσι θα βοηθησει……….. Κων. Μητσοτακης ως ΥΠΕΞ ειχε εξαγγειλει ακομα και την υπογραφη του Ελληνοτουρκικου Συμφωνου Φιλιας και Συνεργασιας μεχρι τελος του 1992
      “” Το πιο βασικο στοιχειο του Ελληνοτουρκικου Συμφωνου Φιλιας και Συνεργασιας ειναι η υπαρξη σαφους ρητρας για τη μη μεταβολη των παροντων θαλασσιων Ελληνοτουρκικων συνορων, ωστε η Ελλαδα να καθηλωθει οριστικα και αμετακλητα στο καθεστως των 6 ναυτικων μιλιων και να αποδεχτει και την ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.”” Το συμφωνο αυτο φερνει τους Τουρκους στο μεσο του Αιγαιου σε θεση βολης απο τον νησιωτικο και χερσαιο χωρο της Ελληνικης Επικρατειας. Με τις υγιες σας!!!!!!!!!!!!!!! ALL THE BEST

    10. κ. Μητσοτάκη, με ποιο δικαίωμα χαρίζεις τη χώρα στους Τούρκους, μήπως χάσαμε κάποιον πόλεμο χωρίς να το γνωρίζουν οι Έλληνες? σήμερα το πρωί ήλθα στην Ήπειρο. Βλέποντας τις πινακίδες Μουσιωτίτσα, Κομμένο Άρτας, Λιγκιάδες και παραμύθια, θυμήθηκα το ματωμένο καλοκαίρι του 1943 στην Ήπειρο, τότε που η γερμανική μεραρχία Εντελβάις έκανε τα απαίσια και απάνθρωπα εγκλήματα κατά αμάχων. Δυστυχώς, αποδείχθηκαν λουλούδια του εγκλήματος οι τωρινοί σύμμαχοι μας οι Γερμανοί. Τέτοιες τοποθεσίες κ. Πρόεδρε υπάρχουν διάσπαρτες σε όλη την Ελλάδα, όπως διάσπαρτα είναι και τα Κόκκαλα των Ελλήνων στρατιωτών στα βουνά της Ηπείρου και της Αλβανίας, θυμάτων της Ιταλικής εισβολής. Όλο το αίμα που χύθηκε δεν σου λέει τίποτα κ. Μητσοτάκη ? Τα Δωδεκανήσου ενσωματώθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1947, τα πήραμε από την Ιταλία. Άρα, δόθηκαν στην Ελλάδα ως ανταπόδοση των θυσιών μας στον πόλεμο. Αντίθετα, οι Τούρκοι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του Χίτλερ και εισέπραξαν 189 τόνους χρυσού προερχόμενο από το ολοκαύτωμα( δημοσίευμα 30/7/2019, NYT). Τώρα, με τη βοήθεια των Γερμανών, ετοιμάζεσαι να παραδώσεις ΑΟΖ και νησιά, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει η αδελφή σου από τα Χριστούγεννα. Είναι ντροπή κ. Μητσοτάκη, σύνελθε, δεν μας ενδιαφέρουν τα στοιχεία που κατέχουν οι Γερμανοί για την υπόθεση Ζήμενς, φέρσου σαν Έλληνας.

    11. “Η Τουρκία μία χώρα μέ δύο χιλιάδες χρόνια ιστορία”λέει ο τουρκομογγόλος.Ιστορία βαμμενη με τό αίμα χιλιαδων σφαγμένων Ελλήνων,Αρμενίων καί άλλων λαών.Μέ γενοκτονίες ίδρυσαν κράτος οι απολίτιστοι βάρβαροι οι σφαγείς γυναικών καί μικρών παιδιών.Οί Γάλλοι όπως οι Αγγλοι,Γερμανοί καί άλλοι ευρωπαίοι είναι εχθροί τής Ελλάδας.Ο μεσιέ Μακαρόν είναι τσιράκι των Ρότσιλντ,πού τόν έκαναν πρόεδρο τής Γαλλίας.Ο ρεζίλης ο Δένδιας είναι καί αυτός τσιράκι τού Ρότσιλντ.Από δαύτους δέν πρόκειται νά πάρουμε βοήθεια.Μόνο από τόν πρόεδρο τής Ρωσίας Πούτιν.Αλλά τά ζαγάρια τής Ελλάδας θά τρέξουν όπως πάντα στούς εχθρούς τής Ελλάδας.ΝΑΤΟ,ΕΕ,Αμερική,Γερμανία.
      Αυτό είναι τό σύνδρομο τών Lemminge τών αρουραίων τών βορείων χωρών πού αυτοκτονούν μαζικά.
      Γιάννης Λάκων

    12. Τόσο οί λεγόμενοι πολιτικοί(ποίος τούς έχασε,για να τούς βρούμε εμείς),όσο και οι στρατιωτικοί,πού πρώτα σκοτώνουν,και μετά ρωτάνε για το όνομα,έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα την προστασία της Ελληνικής επικράτειας.Εαν αδυνατούν μπορούν να παραιτηθούν.Απο την άλλη όμως τι κάνουμε εμείς τα γιουσουφάκια;500.000 στο Σύνταγμα κάθε μέρα,ή γιουσουφάκια του κάθε προδότη.

      1. 1000000++++++ Ετςι ακριβως. Και 500.000 ειναι λιγοι. Η Αθηνα εχει πεντε εκατομμυρια πληθυσμό. Τουλάχιστον το ενα εκατομμύριο πρεπει να βριςκεται στο Σύνταγμα καθε μα καθε μερα. Ειδικα τωρα που θα μας αφήσουν ολους ανέργους. Δουλεια δεν θα εχουμε, ολοι μπορουμε λοιπον.
        Κι ας έρθουν στο ενα εκατομμύριο, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για ολα, να μας πουν πως πρεπει να κλειδωθουμε στα σπιτια μας λόγω κορονοϊού για να τους αφηςουμε να κανουν την βρωμοδουλεια τους χωρις αντιδράσεις. Την πρωτη φορά μας γέμισαν με λαθρο όλες τις πολεις, τωρα θα ξεπουλήσουν οτι εχει απομεινει. Αν τους αφηςουμε, καλα θα κανουν.

    13. Τώρα. Εισβολή στην Γαύδο. Σκάφος με 50 τζιχαντιστες εισέβαλαν χωρίς την παραμικρή αντίδραση από την κυβέρνηση στην Γαύδο!!! Με τον μ@λακα πρωθυπουργό που έχουμε ο Τούρκος θα καταλάβει όλα τα μικρά νησιά χωρίς να καταλάβουμε τίποτα. Και φυσικά θα τους κρατήσει όλους εδώ μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει η Ελλάδα ή νέα Συρία της ανατολικής μεσόγειο.

    14. O Μακρόν δεν πούλησε τσαμπουκά στον Τούρκο για το αεροπλανοφόρο?
      Μήπως μας δουλεύουν όλοι !?

    15. Και εφ οσον εγραψε αυτα ο ερτογκαν δεν υπαρχει ενας ελληνας πολιτικοσ να απαντησει τι ζητα η τουρκια ”ειρηνικα ‘” στην συρια , στην λιβυη ,στο ιρακ , στουσ κουρδους, τι ζητα με απειλες απο την ελλαδα , ενω η ελλαδα δεν ζητα την αποστρατηκοποιηση ανατολικης θρακης με στρατο μονο περα απο κωσταντινουπολη ( Λωζανης ) , αποστρατικοποιηση ακτων μ ασιας μεχρι 150 χιλ βαθος (αλληθεια απο ποιον την προστατευουν οι τουρκοι ? απο τους ρωσους ? )

    16. Ο ερντογαν το παίζει καλό παιδί για να μην μπούνε κυρώσεις στις 24 του μήνα στην σύνορο. Όπως σωστά είχε προβλέψει το σαιτ μακελειό όπως και οι αναγνώστες, η γερμανια θα έβρισκε κάποιο τρόπο σε συνεννόηση με την τουρκια για να μπλοκάρουν κυρώσεις.

      1. Η ελλαδα ειναι καμμενο χαρτι……. τρεχα γυρευε δλδ…… αντε….και στις επομενες εκλογες να τον ξαναψηφησετε…. ικανοτατος για τα συμφεροντα της οικογενειας του, εκπληρωση του εργου του μπαμπα του, πιστος στις παραδοσεις της οικογενειας του και γερμανοποιημενος ελληναρας…………………. ολα τα εχει…… και ολα τα δινει……

      2. κυρωσεις για ποιο πραγμα?? που θελει τα συμφωνημενα και ταγμενα??? λαθος…. κυρωσεις πρεπει να εχει η ελλαδα που δεν τηρει τις συμφωνιες της με την τουρκια….. φτοουυυυυυυυυ

    Comments are closed.