“ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    7476823_0 0 1200 676_1200x0_80_0_1_da02bc78d9995632056659cf29b2c690

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Όπως έχει γράψει εδώ και ώρα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στην Ασφάλεια Αθηνών έχει προσαχθεί 35χρονη υπάλληλος δικηγορικού γραφείου που φέρεται να είχε ερωτική αντιζηλία με το θύμα για τα μάτια ενός νεαρού δικηγόρου.

    Ωστόσο, διάφορα ΜΜΕ – παπαγαλάκια του Χρυσοχοΐδη εδώ και λίγη ώρα μιλούν για σύλληψη και εξιχνίαση του εγκλήματος με δράστιδα αυτή τη γυναίκα. Μπορεί στην πορεία να γίνει όντως έτσι αλλά έστω σε σεβασμό στο δράμα του θύματος που καταστράφηκε έτσι άδικα η ζωή της, δημοσιογραφικά δεοντολογικό είναι να αφήσουμε τις Διωκτικές Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και για κάτι τόσο σημαντικό να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

    Όπως μεταδίδουν αυτά τα “παπαγαλάκια”, η “δράστης” είχε περιστασιακή σχέση με δικηγόρο ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Αστυνομικοί μιλούν για προγενέστερη «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

    Επίσης, σύμφωνα με τις “διαρροές”, η δεύτερη γυναίκα που έχει προσαχθεί δεν εξετάζεται ως ύποπτη τέλεσης του εγκλήματος αλλά ως το άτομο που προμήθευσε το βιτριόλι.

    Παρόλα αυτά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ μιλά απλά για προσαγωγή γυναίκας οπότε τα λόγια είναι περιττά…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. μας τα έχετε ζαλίσει με αυτό το θέμα θα αργήσω να ξαναμπώ στο site σας ……….έχει ξεφυγει πλεον το θέμα ενημερωση παντού το μόνο που κάνετε είναι κουτσομπολιό

    Comments are closed.