ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ! ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΡΟΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Μετά το Ιράκ (που εν τέλει διαψεύστηκε και αντί για αποχώρηση ονομάστη «μετακίνηση»), τώρα έρχεται η σειρά του Κουβέιτ για να αποκαλυφθεί (;) επικείμενη αποχώρηση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων που εδρεύουν στην χώρα.

    (Νεότερη πληροφόρηση ΩΡΑ 14:50)

    Διαψεύδεται ότι αποχωρούν οι Αμερικανοί από το Κουβέιτ: «Πέσαμε θύματα hacking» λέει το ΥΠΑΜ της χώρας!

    Η κυβέρνηση του Κουβέιτ ανακοίνωσε ότι το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KUNA έπεσε θύμα hacking και ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μετάδοση της ανακριβούς είδησης ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις που σταθμεύουν στο Κουβέιτ θα αποχωρήσουν εντός τριών ημερών.

    Ο Τάρεκ αλ-Μουζάρεμ, ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της κυβέρνησης ανακοίνωσε το επεισόδιο της πειρατείας του KUNA μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

    Το πρακτορείο μετέδωσε ότι η ανακριβής είδηση της επικείμενης αποχώρησης των αμερικανικών δυνάμεων, που εμφανίσθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter, δεν προήλθε από το KUNA.

    Πάντως εάν αυτό ισχύει, είναι προφανές πως το «χακάρισμα» προέρχεται από ιρανικές πηγές και αυτό σημαίνει πως η Τεχεράνη διεξήγαγε μια επιτυχημένη ψυχολογική επιχείρηση.

    Ο υπουργός Άμυνας του Κουβέιτ δήλωσε ότι έλαβε επιστολή από τον διοικητή αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στο Κουβέιτ, στην οποία «γνωστοποιεί ότι επίκειται η αποχώρηση όλων των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ εντός τριών ημερών», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων KUNA.

    Το μήνυμα δόθηκε με επιστολή του Αμερικανού διοικητή προς τον υπουργό Άμυνας της αραβικής χώρας, η έκπληξη του οποίου ήταν τόσο μεγάλη, που ζήτησε να επικοινωνήσει με το Αμερικανικό Πεντάγωνο για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

    «Μια τέτοια επιστολή από το στρατόπεδο Αριφτζάν ήταν απρόσμενη και είμαστε σε επικοινωνία με το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Κουβέιτ, σύμφωνα με το KUNA.

    Σημειώνεται πως χθες μια επιστολή (για τη γνησιότητα της οποίας υπήρχαν αμφιβολίες, αλλά μετά αποδείχτηκε πως όντως είναι γνήσια αλλά στάλθηκε «κατα λάθος») με την οποία οι ΗΠΑ γνωστοποιούν την πρόθεσή τους, να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από το Ιράκ, δόθηκε στην δημοσιότητα από το πρακτορείο Reuters.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: