ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ – ΓΟΥΡΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ! ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ! ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΨΑ – “ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ…”

    Κοινοποίηση:
    sypsas_skai3434

    Ο λοιμωξιολόγος, Νίκος Σύψας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε πως οι πολίτες θα ζουν με μέτρα για τουλάχιστον ένα χρόνο μέχρι να έρθει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Ενώ επίσης, εκτίμησε ότι και του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουμε τα μέτρα, καθώς χρειάζεται 1 με 1,5 χρόνος για το εμβόλιο.

    «Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε το δεύτερο κύμα τον επόμενο χειμώνα, ελπίζουμε να είναι ηπιότερο από το κύμα της άνοιξης. Θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι…  Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανακλειστούμε σπίτι» σημείωσε.

    Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην καραντίνα, το μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι «ξεκινάμε από πολύ καλές προϋποθέσεις. Έχουμε R0 κάτω από το μισό, πολύ κάλο καιρό που κατά πασά πιθανότητα δεν ευνοεί τη μετάδοση του ιού, αλλά ο ιός δεν συγχωρεί τα λάθη… Αν συνεχίζουμε να συνωστιζόμαστε σε μεγάλους βαθμούς μπορεί να έχουμε πισωγυρίσματα ή μπορεί να έχουμε ακόμη και επάνοδο του λοκντάουν».

    “Σχετικός κίνδυνος εισροής τουριστών που θα είναι φορείς”

    «To κομβικό σημείο στον τουρισμό είναι οι αεροπορικές συγκοινωνίες ακόμη δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις πως θα λειτουργήσουν οι ευρωπαϊκές… Αν δεν υπάρξουν ευρωπαϊκές θα υπάρχουν διμερείς αποφάσεις. Δεν τέθηκε θέμα τεστ πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο και προφανώς είναι τεχνικά δύσκολο. Το ιδανικό αυτόν θα ήταν. Αλλά είναι οικονομικά ασύμφορο εκατ. τεστ για εκατ. τουρίστες».

    Για τον τουρισμό ανέφερε ότι θα υπάρχει χρήση μάσκας στις αεροπορικές συγκοινωνίες, διαφορετικός τρόπος που θα προσέρχονται οι τουρίστες στο αεροδρόμιο, καινούργια φίλτρα στον εξαερισμό του αεροσκάφους παρόλα αυτά θα υπάρχει ένας σχετικός κίνδυνος εισροής τουριστών που θα είναι φορείς.

    «Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό στον τουρισμό μας» είπε ο κ. Σύψας. Για το γεγονός ότι τα αεροπλάνα δεν θα ταξιδεύουν με τους μισούς επιβάτες όπως τα πλοία, εκτίμησε ότι ο βασικός λόγος είναι οικονομικός.

    Για τις παράλιες ανέφερε ότι «όλα είναι θέμα συνήθειας. Το βασικό είναι το μπάνιο, το ότι στριμωχνόμαστε σε ένα μπιτς μπαρ θα το στερηθούμε για ένα καλοκαίρι».

    «Πρέπει να προσέξουμε το συνωστισμό στις παραλίες, για να μην ξανακλείσουν. Το αντισηπτικό αρκεί. Ο ιός δεν μεταδίδεται από τη θάλασσα από το νερό».

    «Το πλαίσιο ασφαλείας δεν είναι τόσο δύσκολα εφαρμόσιμο, το ξενοδοχείο δεν μετατρέπεται σε νοσοκομείο, υπάρχουν κανόνες, αλλά σχετικά απλοί και εύκολα εφαρμόσιμοι για τα ελληνικά ξενοδοχεία» δήλωσε ο Νίκος Σύψας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Βλεπω να γραφουν λαθος το “αντισυπτικο” αντι για “αντισηπτικο”. Πιθανον μπερδευονται με το επιθετο.

    2. δεν υπαρχει κανεις pablo escobar να τους τιναξει το τσοντοκαναλο στον αέρα

    3. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….
      ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ !
      Επειδή αισθάνομαι σαν βλάκας, ή σαν παιδάκι του δημοτικού, που βλέπω μαζί με τους χιλιάδες ιθαγενείς αυτής της Χώρας, τα εκατομμύρια που σκορπάει απλόχερα η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΟΝΤΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ για να ξεπλένουν το μυαλό των υπηκόων διατηρώντας τους τον φόβο και δεν βγαίνω στους δρόμους να φωνάζω έστω και μόνος μου, μπας και ξυπνήσουν και δουν οι φοβισμένοι Έλληνες ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ αφού δοκιμάζουν τις αντοχές του κόσμου για να δουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν.
      Και επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω με 2 πτυχία από το Μετσόβιο, (ναυπηγός και ηλεκτρολόγος μηχανολόγος) και από ένα πτυχίο στην θεατρολογία και την κινηματογραφία (σκηνοθεσία-φωτογραφία-υποκριτική-τηλεόραση) ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, πως μπορεί να λειτουργεί ένα οδοντιατρείο, κομμωτήριο ή κουρείο, ΟΤΑΝ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (έστω και με μάσκα) ΑΠΕΧΕΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ από την πελάτισσα ή τον πελάτη (το ραντεβού θα τον σώσει;) και πως ακόμα γίνεται στις διαλυμένες Αστικές Συγκοινωνίες, που έχουν δρομολόγια κάθε ποτέ (Α2 κάθε 19’) ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ και να μην μιλάει για αυτό κανείς….
      Και αφού όλα αυτά τα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, γιατί στην ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ; ; ;
      Συμπέρασμα…. ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ έχουν πάρει οδηγία ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ αφού οι απαγορεύσεις των δύο μέτρων στην εστίαση και την παραλία έχουν ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ! ! !
      Τελικά βλέπω, πως το ΜΑΛΑΚΟΔΝΤΡΟ φύεται στην Αθήνα και πως με αυτό, τρέφονται αποκλειστικά μόνο οι υπουργοί ! ! !
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    4. ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΤΟΥΣ.

    5. δειχνουν παντα τους γιατρους που τα περνουν χοντρα για να ακουν τα προβατα που βλεπουν αυτα τα σαπιοκαναλα χαιρετε

      1. Tι έγινε ο νεαρός που σχολίαζε τα
        μπαλκόνια της ξανθιάς??
        Μήπως καθως την έπαιζε έπεσε
        καταλάθος από το μπαλκόνι??

    6. Μπα σιλικονουχα είναι .Τα δικά
      μου είναι διπλάσια(τουλάχιστον)
      και φυσικά,αλλά ευτυχώς δεν είμαι ΞΑΝΘΙΑ.!!!

      1. Όταν η βούρτσα μπερδεύεται με
        τη πουτσα :
        «έξις δευτέρα φύσις»

    7. αλλος ενας που ψοφαει για αξιωματα θαρθει και εσενα η σειρα σου μπαρμπα συμφωνω απολυτα με τον ΝΙΚΟς υπαρχουν και αλλοι γιατροι να πουν την αποψη τους αλλα οι εντολες ειναι να ακουστει αυτο που θελουν αυτοι και οσο για τα μπουρδελοκαναλα ειναι υπακουα στις εντολες γιατι χρωστανε χρημα πολυ και πηραν και αλλα για να λενε παπαριες καθε μερα στις ειδησεις τους κατηγορουν τον ερντογαν και απο την αλλη ολοι τους προβαλουν τουρκικες μαλακιες τι υποκρισια ειναι αυτη ειναι ολοι τους για φτυσιμο

    8. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ….ΓΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΘΑΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΝΑΙ Η 1η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

    9. Δε ειμαι κατα του τουρισμου αλλωστε απο εκει εχουμε εισαγωγη χρηματος και απο τους αγροτες μας ελευθερος επαγγελματιας ειμαι αλλα δε θα επρεπε οι τουριστες εστω να πανε σε μια κλινικη δικη τους η ενα νοσοκομειο και να κανουν ενα τεστ και εφ’οσον ειναι αρνητικοι να εχουν μια αδεια ενα χαρτι με σφραγιδα απο το νοσοκομειο και να το επιδεικνυουν στο αεροπλανο, το λεω για να μη εχουμε εισαγωμενα κρουσματα. Και επισης αυτο που λεει για τη θαλασσα δε ισχυει ας μη ξεχναμε αλλωστε πως καποιος στη θαλασσα ουρει η μπορει και να φτυνει.

    10. τελικα εχει ωραια μπαλκονια η ξανθια με το μαυρο νιμου..

    11. Δεν υπαρχει να βγει μπροστα να μας οργανωσει να ξεσηκωθουμε;;; Δημοσιογραφοι και πολιτικοι μαφιοζοι!

    12. ΤΑ ‘ΠΙΣΤΕΥΕΙ’ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΟΣΑ ΛΕΕΙ;……………………….

    13. ο κύριος Σύψας στην προηγούμενη ζωή θα ήταν νεκροθαφτης.

    14. Αν δεν ενωθούμε για εξέγερση είμαστε τελειωμένοι.

      1. Όσο υπάρχουν εφιάλτες, δοσίλογοι και δειλοί ακόμη και αν καταφέρουν κάποιοι να ενωθούν, θα τους διαλύσουν εκ των έσω! Πρώτα καθαρίζεις τις δύο πρώτες κατηγορίες, μετά μαντρώνεις τους δειλούς και ξεκινάς απερίσπαστος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών. Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους……!

    15. η ντροπη των τηλεοπτικων καναλιων να δειχνουν παντα τους ιδιους γιατρους που το μονο που ξερουν ειναι να φοβισουν τον κοσμο κ οχι κ γιατρους με αντιθετη γνωμη κ αποψη δειχνει οτι εχει καταλυθει η δημοκρατια κ εχουμε ενημερωση αλλα β.κορεας,θυμηθειτε πως αρχισε η κριση του 2010,πρωτα για ενα χρονο φοβιζαν τον κοσμο οτι παμε για πτωχευση για υποδουλωση οτι το ΔΝΤ θα μας αρπαξει τα σπιτια μας κ τις περιουσιες μας κ μετα μας εβαλαν στην καραντινα των μνημονιων κ περασαν μετρα χωρις να ανοιξει μυτη,σημερα μετα απο 10 χρονια οχι μονο δεν μειωθηκε το χρεος της χωρας αλλα αυξηθηκε χωρις ο ελληνας να αναρωτηθει που πηγαν τα μεροκαματα που του εκοψαν που πηγε η εργασια του κα,ετσι λοιπον κ τωρα ολα αυτα καπου αποσκοπουν για να περασουν τα συμφωνημενα κ υποσχεθεντα στις διαφορες στοες που ανηκουν οι πολιτικοι μας ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ τα εμβολια κοντευουν οπως επισης κ ο θανατος μας

      1. Συμφωνώ απολύτως και εγώ αυτό φωνάζω ΞΥΠΝΗΣΤΕ ήδη μας τρώνε τα κοράκια…

    Comments are closed.