ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΜΕ “ΟΜΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ – ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ… ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

    Κοινοποίηση:
    teaser28-4

    Δύο μέρες πέρασαν και κανένας από την Κυβέρνηση δεν έχει διαψεύσει έστω για το τυπικό, την απίστευτη αποκάλυψη της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ την περασμένη Πέμπτη αναφορικά με την δολοφονία του σκληρού δεξιού, Γ. Σκαφτούρου.

    Άκρα του τάφου σιωπή επικρατεί και στις εισαγγελικές Αρχές της χώρας αφού κανένας από δαύτους δεν έχουν ζητήσει τα στοιχεία – ντοκουμέντα που διαθέτει η εφημερίδα και καταδεικνύουν ότι άνθρωποι του περιβάλλοντος Μητσοτάκη γνωρίζουν την Καμόρα που σκότωσε τον Σκαφτούρο.

    Για όσους δεν διάβασαν τις αποκαλύψεις μας, ιδού το πλήρες αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που γράφτηκε για το φύλο της Πέμπτης 28 Απριλίου:

    «Οι δύο άνθρωποι της κυβέρνησης γνώριζαν το τελευταίο  ζεϊμπέκικο θανάτου, του σκληρού Δεξιού, Γιάννη Σκαφτούρου» 

    Ας είναι καλά οι ένοπλοι «πολιτοφύλακες» των Μητσοτάκηδων που κρατάνε τα άρματα και τα μπόσικα… 

    Ρεπορτάζ: Αλκμήνη Θεμιστοκλή 

    Όπως αποκαλύπτει το «Μακελειό»,  δύο τουλάχιστον παράγοντες από  τα ανώτατα κλιμάκια του ευρύτερου  πρωθυπουργικού-κυβερνητικού  περιβάλλοντος, είχαν πηγές  πάντα για «βρώμικα χτυπήματα  λάσπης ή επαγγελματικής ή και  βιολογικής φθοράς», είχαν  ακούσει ή «είχαν πάντα επαφή με  πληροφοριοδότες» για την επίθεση  κομάντος της Μαφίας, στον «Δεξιό  επιχειρηματία καυσίμων», Γιάννη  Σκαφτούρο.

    Το γιατί δεν απέτρεψαν το χτύπημα (υπό την προϋπόθεση ότι το γνώριζαν στη συγκεκρι μένη χρονική στιγμή και αυτό προς το παρόν  δεν είναι βέβαιο αλλά διερευνάται), αφορά τις  τωρινές τους «δουλειές», τους σημερινούς  ευκαιριακούς «εργοδότες» και τις σχέσεις που  είχαν ή εξακολουθούν να έχουν, σύμφωνα με  χειροπιαστές μαρτυρίες, με τα «πλοκάμια της  ντόπιας Καμόρα»***

    Η περιγραφή του θύματος, δηλαδή για τον «σκληρό δεξιό Σκαφτούρο» αλλά και τους «ακραιφνείς  σκληρούς Δεξιούς που τον περιστοίχιζαν και τον  φύλαγαν για να μην τον σκοτώσουν», δεν είναι  δική μας. Αλλά ισχυρού ανταγωνιστή του, ο οποίος όμως δεν έτρεφε για τον ίδιο ούτε μίσος ούτε  εκδικητικότητα. Ίσως επειδή ήταν και αυτός της  δουλειάς και επειδή «όλοι ήθελαν, μετά την εκεχειρία στο Καβούρι να συνυπάρχουν κερδίζοντας από τις προσοδοφόρες εταιρείες καυσίμων  και τσιγάρων που σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, απέφεραν σίγουρα και πολλά κέρδη», όπως  αναφέρουν πληροφορίες που κυριάρχησαν στην  παραλιακή συμφωνία που έσπασε με την κλαγγή των Καλάσνικοφ. Η συμφωνία ή συνάντηση στο  Καβούρι είχε γίνει σε ανύποπτο χρόνο και εκεί είχαν λάβει μέρος όλα τα «μεγάλα κεφάλια» της εγχώριας παραβατικότητος και του οργανωμένου  εγκλήματος, τουλάχιστον όσα δεν βρίσκονται στη  φυλακή. Επίσης, παρόμοια συνάντηση είχε γίνει  και έξω από τα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, για «διευθέτηση συμφωνιών».

    Το παρελθόν και γιατί γνώριζαν  

    Και οι δύο κυβερνητικοί παράγοντες (ο ένας ένστολος, αναβαθμισμένος υποτακτικός και νυν  φρούραρχος –πολιτοφύλακας), πάντα γνώριζαν  τα «βρώμικα κατατόπια» του κύκλου της «εγχώριας Κόζα Νόστρα» (μέχρι την περίεργη δολοφονία του «ακριβοδίκαιου» πρώην αξιωματικού της  ΕΛ.ΑΣ, Σπύρου Παπαχρήστου, ο οποίος είχε καταφέρει να εξομαλύνει τις ένοπλες φατρίες της  παρανομίας) και της ντόπιας ή και εισαγόμενης  «Καμόρας», μετά τη δολοφονία του. Όταν μπουλούκια και ορδές οπλισμένων αλλοδαπών και  Ελλήνων μισθοφόρων αποφάσισαν ότι η επικυριαρχία στις μεγάλες δουλειές (κυρίως των ναρκωτικών), «δεν θα επιτραπεί να διαμοιραστεί σε  άλλους κληρονόμους αλλά μόνον σε μας».

    Τα βίντεο που καίνε  

    Το γιατί «γνώριζαν και γνωρίζουν» οι δύο αξιωματούχοι της κυβέρνησης, πώς κινείται η εγχώρια  Μαφία και πώς σκοτώνει, το πιστοποιούν δεκάδες συνομιλίες σε έρευνα που έχει κάνει η εφημερίδα μας, κυρίως μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δημοσιογράφου μας, Στέφανου Χίου,  που κλείνει δύο χρόνια γαϊδουρινής απραξίας από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Πάλι σε ανύποπτο χρόνο, πρώην αστυνομικός  της ΕΛ.ΑΣ με πλήθος από εύφημες μνείες, εμπειρία  και «ψημένος» και σε υπηρεσίες Αντιτρομοκρατίας, αλλά και φύλαξης υψηλών προσώπων, μας  είχε εξομολογηθεί για έναν από τους δύο κυρίους,  μεταξύ άλλων. Ακολουθεί το απόσπασμα της συνομιλίας μεταξύ δημοσιογράφου και συνομιλητή.  Τα συμπεράσματα δικά σας. Όπου Καπές, το αφεντικό της Μαφίας που δολοφονήθηκε στα Βριλήσσια. Στα αποσιωπητικά, ο αξιωματούχος της κυβέρνησης, που θα αποκαλυφθεί με κάθε νομιμότητα.

    ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΗΧΟΣ  

    «Ήθελε να τους σκοτώσει και τους δύο, ο άνθρωπος της κυβέρνησης»

    1:28:59

    – Αλλά για σένα ακούστηκε ο Καπές…

    – (Δημοσιογράφος) Ο Καπές μόνος του (ο δολοφονημένος βαρόνος της Μαφίας); – ………………………………………

    – (Δημοσιογράφος) Και εσύ πού το ξέρεις ρε;

    – Να σου πω κάτι τόσα χρόνια εκεί ήμουνα… (στο περιβάλλον του αξιωματούχου) –

    (Δημοσιογράφος) Σου ‘πε εσένα για μένα;

    – Τώρα όχι…

    – (Δημοσιογράφος) Ε, τότε πώς το ξέρεις;

    – Να σου πω κάτι, δεν πέφτω ποτέ έξω… Ξέρω ποιο άτομο έστειλε στο Κολωνάκι και βρήκε αυτόν και τον κάλεσε εκεί…

    – (Δημοσιογράφος) Ποιον έστειλε, εγώ δεν πρέπει να μάθω; Κάτσε, ρε κουμπάρε, ήρθαν  να με σκοτώσουν, εγώ δεν πρέπει να μάθω;

    – Ε, να μάθεις εντάξει.

    – (Δημοσιογράφος) Πες μου λοιπόν, πες μου, θέλω να ξέρω…

    – Και ο Καπές ήταν πολύ ύπουλος.

    – (Δημοσιογράφος) Ρε, άσε αν ήταν ύπουλος ή όχι. Ο Καπές ποιον έστειλε, ο Καπές μίλησε  με τον…; (αναφέρεται ο αξιωματούχος της κυβέρνησης).

    – Ναι……

    – (Δημοσιογράφος) ………………Ναι, αυτό το ξέρουμε, τον είχε πάει για να τον φυλάει από  τον… υποτίθεται για τις κακοτοπιές και εσένα σε έστειλε να σκοτώσεις τον…, ο …(αξιωματούχος).

    – Ναι ο…

    – (Δημοσιογράφος) Τι είναι ο… ρίνγκο;

    – Ρίνγκο είναι. Στο γραφείο εκεί που ήταν στη Μασσαλίας εκεί στη γωνία, στην Αμερικάνικη Ένωση εκεί είχα πάει στο τραπέζι και καθόμουνα και μου ‘λεγε θα πας εκεί να κάνεις  αυτό. Να τον σκοτώσεις.

    – (Δημοσιογράφος) Να σκοτώσεις τον…;

    – Τον… ναι γιατί είχε πρόβλημα.

    – (Δημοσιογράφος) Ρε, πρόβλημα είχε γιατί κατέθεσε εναντίον;

    – Είχε και έναν άλλον δικηγόρο που τον πυροβολήσανε και του κάνανε μετά…… – (Δημοσιογράφος) Τον…

    – Τον… ναι

    – Και ήταν δικηγόρος της Εθνικής Τράπεζας;

    – (Δημοσιογράφος)Ένα λεπτό… ο… είχε πάρε δώσε με τον Α…

    – Με τον Α…

    – (Δημοσιογράφος) Ο…;

    – Ναι. Ήθελε και τους δύο ο…. Ήθελε και τους ………… μου το έχει πει προσωπικά – (Δημοσιογράφος) Ποιους δύο;

    Ήθελε να κάνω ζημιά…

    – (Δημοσιογράφος) Ήθελε να τους σκοτώσει και τους δύο;

    – Ναι και το χαρτί που μου ‘δωσε ξέρεις πού το πήγα; Στον… στην Ασφάλεια Αττικής. – (Δημοσιογράφος) Ποιον…

    – Αυτόν που είναι στο Εγκλημάτων κατά Ζωής;

    – (Δημοσιογράφος) Στο Ανθρωποκτονιών;

    – Στο Ανθρωποκτονιών.

    – (Δημοσιογράφος) Ποιο χαρτί λες;

    – Ένα χαρτί που μου ‘δωσε γι’ αυτούς τους δύο.

    – (Δημοσιογράφος) Τι χαρτί ρε;

    – Έβγαλε φωτογραφία απ’ το δικό του.

    – (Δημοσιογράφος) Που έλεγε τι.

    – Γι’ αυτόν για τον… και τον άλλο………………..

    – (Δημοσιογράφος) Α, εννοείς, κάτσε, κάτσε εννοείς ότι τους κάρφωσε; – Ναι, μου είπε πρέπει να φύγουν αυτοί, βρες έναν τρόπο να φύγουνε και οι δύο να τους  καθαρίσουμε.

    – (Δημοσιογράφος) Ο ….τι του είχε κάνει του….;

    – Ήτανε μπλεγμένος και αυτός.

    – (Δημοσιογράφος) Ο… ήταν μπλεγμένος ως δικηγόρος.

    – Είχε φάει 1.000.000 ευρώ… από έναν Σέρβο και ήταν ο… ανακατεμένος και μου τους  έδωσε αυτούς τους δύο και μου ‘πε αυτός έτσι. Έχει τις offshore εταιρείες στην Κύπρο στο  ξαναλέω πάλι……………..

    – (Δημοσιογράφος) Ας έχει 15 ρε συ….

    *** (Αν η Εισαγγελία Πρωτοδικών, επιθυμεί να λάβει γνώση ή και η Ασφάλεια Αττικής των πολύ γνωστών ονομάτων που ακούγονται στις βιντεοσκοπημένες ή ηχογραφημένες συζητήσεις, δεν έχει παρά να μας πάρει ένα τηλέφωνο. Δεν κοστίζει τίποτα.  Αλλά αυτό απαιτεί θάρρος και επαγγελματική τόλμη).

    exofillo28-4-257x300


    Φωτιά λοιπόν οι αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ με την Κυβέρνηση να έχει… μουγγαθεί. Επειδή όμως δεν είναι όλοι τους ξεπουλημένα φερέφωνα της ολιγαρχίας αλλά υπάρχουν και τα ΜΜΕ που ορθώνουν το ανάστημά τους με λόγια σταράτα, κριτική που σπάει κόκκαλα και ερωτήματα φωτιά. Πριν από λίγο το πατριωτικό pronews.gr, “σήκωσε” εξώφυλλο σχετικά με το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ θέτωντας αρκετά “γιατί” που λένε πολλά. Διαβάστε επακριβώς το κείμενο των συναδέλφων:

    Καταγγελίες για το ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του Γ.Σκαφτούρου – Η κυβέρνηση σιωπά

    Εντύπωση προκαλεί η σιωπή της κυβέρνησης στα όσα τους καταμαρτυρεί η εφημερίδα «Μακελειό» αναφορικά με τη δολοφονία Σκαφτούρου.

    Η εφημερίδα είχε ισχυριστεί ότι κατέχει «ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία» τα οποία επικαλείται ότι σχετίζονται με την «Greek Mafia», την πρόσφατη στυγνή δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου και την εμπλοκή «στενών ανθρώπων» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το παρακράτος, τη «νύχτα» και συγκεκριμένα «συμβόλαια θανάτου».

    Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει πως 2 άνθρωποι του στενού κύκλου του πρωθυπουργού, γνωρίζουν για «την Καμόρα που δολοφόνησε τον σκληρό δεξιό Γιάννη Σκαφτούρο, όπως ξέρουν και οι άλλες δολοφονίες και για απόπειρες ανθρωποκτονιών».

    Εν συνεχεία αναφέρει πως έχει στην κατοχή της «ντοκουμέντο παρακράτους και είναι μόνο η αρχή».

    Και συνεχίζει «Βίντεο με ήχο, μαρτυρία αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής:

    Ο ίσκιος του πρωθυπουργού με πλήρωσε για να ξεκάνω έναν δικηγόρο και έναν επιχειρηματία.

    Οι αποδείξεις την διάθεση ασφαλείας και εισαγγελίας» και η εφημερίδα συνεχίζει «και προσέξτε εάν δεν τα ζητήσετε, (θα τα φέρουμε) με καρότσι στην πόρτα του ανακριτή.»

    Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Υπάρχουν όντως ομάδες θανάτου στην υπηρεσία της κυβέρνησης;

    Από την κυβέρνηση θα πρέπει να τοποθετηθούν. Δεν μπορεί μία εφημερίδα να καταγγέλλει τόσο φοβερά πράγματα και να μην υπάρχει ούτε μία λεκτική αντίδραση.

    Μία διάψευση, κάτι το οποίο να βάζει τα πράγματα στην θέσης τους.

    Γιατί ομάδες θανάτου υπάρχουν σε κυβερνήσεις και καθεστώτα τύπου Πινοσέτ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Καλά τους λέω οικογένεια Κορλεόνε….πωωωω αυτούς τους έχουν πιασμένους από εκατό μεριές οι Αμερικανοσιωνιστες και τους έχουν σήκω κάτσε κάτσε σήκω και όλη την Ελλάδα μαζί.

    2. Πανικός δε λες τίποτα. Δε θα ντερλικωσουμε αύριο.

    3. Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγκληματική οργάνωση και όχι η Χρυσή Αυγή. Προσοχή στο Αιγαίο και τον Ανατολικό Μεσόγιο.

    4. Στα χρόνια 1967-1973, οποίος “κουνιόταν” τον έσερναν μέχρι την Χωροφυλακή, τον γαμουσαν στο ξύλο κι έφευγε ως να ήταν αρσακειαδα. Τώρα , μιλάνε με τον ταξίαρχο, με τον υπουργό, με τον σέρβο και πυροβολούν όποιον τους στραβοκοιτάξει.Άντε γαμησου εργατιά…

    Comments are closed.