ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ! “ΜΑΥΡΟ” ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! “ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ” ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ LOCKDOWN ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    1

     

    Τις εισηγήσεις της αρμόδιας επιτροπής των ειδικών επί της υγείας, το απόγευμα, αναμένει το Μαξίμου για να λάβει αποφάσεις ή ακόμη και πρόσθετα μέτρα λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά και εν όψει του «ανοίγματος» του τουρισμού τις επόμενες ημέρες. Όπως τόνισε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Στέλιος Πέτσας, η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, ένα μήνα μετά την άρση του lockdown, παραμένει καλή. Όμως, πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, διότι δεν έχουμε τελειώσει με τον κορονοϊό και χαρακτήρισε «καμπανάκι κινδύνου» τα φαινόμενα χαλάρωσης.

    Έτσι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τοπικών lockdown, εφόσον υπάρξουν σχετικές εισηγήσεις από την επιτροπή των ειδικών, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι ο κεντρικός σχεδιασμός δεν αλλάζει, ενώ ανέφερε ότι πιθανότατα την Πέμπτη θα γίνουν ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας και την Πολιτική Προστασία σχετικά με τα δειγματοληπτικά τεστ στα νησιά κατά την τουριστική περίοδο, καθώς, όπως υπογράμμισε ο Στέλιος Πέτσας, το «άνοιγμα» του τουρισμού δεν πρέπει να ναρκοθετηθεί.

    Τουρισμός: Τα 3 στάδια των θερινών lockdown για τον κορωνοϊό
    Ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος είπε ότι στις πτήσεις από τις «πράσινες» χώρες θα γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα αεροδρόμια, όμως από τις «κόκκινες», όπου η επιδημία μαίνεται, οι έλεγχοι θα είναι περισσότεροι.

    Το σχέδιο της επιστημονικής επιτροπής για τον κορωνοϊό είναι να «συναφθούν» συνεργασίες ανάμεσα σε νησιά και μεγάλα νοσοκομεία αναφοράς -της ηπειρωτικής χώρας, ώστε να υποδέχονται τυχόν κρούσματα. Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο lockdowns σε τοπικό επίπεδο ο κ. Γώγος εξήγησε ότι υπάρχουν τρία στάδια.

    Το πρώτο είναι η «καραντίνα» σε ένα ξενοδοχείο
    Το δεύτερο είναι οι περιορισμοί σε μια σειρά ξενοδοχείων (με τουρίστες από πτήση ή πτήσεις με κρούσματα)
    Το τρίτο στάδιο είναι να μπει σε «καραντίνα» ένα ολόκληρο νησί
    Ο λοιμωξιολόγος εξήγησε ότι «φαντάζομαι ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο», αναφερόμενος στο γενικό lockdown για ένα νησί.

     Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στη σημερινή εφημερίδα Μακελειό
    1.indd

    Την ίδια στιγμή τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ξεκίνησαν να βλέπουν πάλι «συνωστισμούς» και «ανευθυνότητα», ολοκληρώνοντας το σκηνικό τρομοκρατίας του πληθυσμού το οποίο είδαμε να συμβαίνει κατά κόρον τους προηγούμενους μήνες όταν η κυβέρνηση ήθελε να επιβάλλει απαγορεύσεις.

    Ο ΕΟΔΥ δήλωσε ότι.. ανησυχεί για τα 97 κρούσματα σε 4 ημέρες και απείλησε με νέο lockdown που θα καταστρέψει εντελώς την ελληνική οικονομία

    Πλέον στο κάδρο των υγειονομικών και κρατικών αρχών βρίσκεται η Ξάνθη με ισχυρή εστία επιδημίας, και άλλες περιοχές με μικρό αριθμό κρουσμάτων αλλά και με ιχνηλάτηση που συνεχίζεται. Πρόκειται για την Κοζάνη, την Πτολεμαίδα, τη Φθιώτιδα, τη Μαγνησία, την Αρκαδία.

    Κατά το προηγούμενο διάστημα, πριν αλλά και μετά τις 4 Μαΐου που ξεκίνησε η έξοδος από την καραντίνα, ο μεγαλύτερος ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων ήταν 44 και είχε αποδοθεί σε συρροές κρουσμάτων σε οικισμό Ρομά στη Λάρισα και ο αμέσως μικρότερος ήταν 25 κρούσματα στις αρχές Μαΐου. Για τουλάχιστον 15 ημέρες του προηγούμενου διαστήματος ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν μονοψήφιος.

    «Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και διεθνές και βρίσκεται σε ετοιμότητα να παρέμβει, ανά πάσα στιγμή, αν χρειαστεί»  επισημαίνεται στη χθεσινή επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

    Είναι προφανής ο υπαινιγμός ότι η κυβέρνηση και οι ειδικοί του υπ. Υγείας δεν θα διστάσουν να εισηγηθούν την επιβολή νέων μέτρων lockdown κάτι που θα οδηγήσει σε ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας, την ώρα που οι υπόλοιπες χώρες δείχνουν να αφήνουν την τρομοϋστερία για τον ιό πίσω τους .

    Αλήθεια γιατί η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων απειλεί με μέτρα τα οποία θα «τελειώσουν» οριστικά την ήδη μισοπεθαμένη ελληνική οικονομία;

    Τα κατά τόπους lockdown (απαγορευτικά μετακίνησης)  προβλέπουν «καραντίνα» σε περίπτωση αυξημένων κρουσμάτων είτε πρόκειται για μια δομή, μια σχολική μονάδα, ή και ολόκληρες γεωγραφικές περιοχές όπως νομοί ή νησιά.

    Ο δείκτης R0 ο οποίος βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ειδικών -όπως και οι νοσηλείες σε κλινικές και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και οι θάνατοι- θα καθορίσει τις εισηγήσεις των επιστημόνων προς τους αρμόδιους υπουργούς και την κυβέρνηση.

    Με δεδομένο, ότι κυμαινόταν για όλο τον Μάιο κάτω από 0,4 και πως η κόκκινη γραμμή για την έξαρση της επιδημίας είναι το 1, γίνεται αντιληπτό πως επί της ουσίας ο κορωνοϊός μετά την άρση των μέτρων απαγόρευσης, δεν υφίσταται.

    Είναι σαφές και λογικό ότι μετά την άρση των μέτρων και την δίμηνη καραντίνα (όπου όλοι απέκτησαν ψυχολογικά «κουσούρια») οι πολίτες χαλάρωσαν έναντι του κορωνοϊού.

    Δεν αντέχουν άλλη τρομολαγνεία.

    Τώρα οι υγειονομικές και οι κρατικές αρχές εμφανίζονται ξανά έτοιμες να τους στερήσουν και τις χαρές του καλοκαιριού.

    Επιμένουν να διαδίδουν την ιδέα ότι είναι πολύ εύκολο να μεταδοθεί ο κορωνοϊός σε συνθήκες συνωστισμού και πως αρκεί ένας μολυσμένος από τον ιό άνθρωπος να κολλήσει δεκάδες άλλους, από 50 έως 100 λες και ο πλανήτης πέρασε την περίοδο της Μαύρης Πανώλης όταν εξοντώθηκε ο μισός πληθυσμός της Ευρώπης.

    «Το γεγονός δε ότι σε χώρους τέτοιους, όπως κλαμπ, μπαρ, παραλίες δεν μπορεί να γίνει ιχνηλάτηση εύκολα λόγω του μεγάλου αριθμού άγνωστων μεταξύ τους θαμώνων, άρα δεν μπορεί να είναι ελεγχόμενη η πορεία του κορωνοιού, καθιστά ακόμη πιο εύκολη την υπερμετάδοση και το άνοιγμα νέων, αγνώστων κύκλων μετάδοσης στην κοινότητα», λένε.

    Που το πάνε; Μήπως να υπογράφουμε χαρτί εισόδου και εξόδου σε όποιο μπαρ πηγαίνουμε; Ξεκινώντας έτσι τον έλεγχο και σε όσους διασκεδάζουν; Μήπως τελικά ο σκοπός της πανδημίας ήταν η απόκτηση του πλήρους ελέγχου της ιδιωτικής ζωής των πολιτών (μαζί και με την επιβολή ενός νέου οικονομικού μοντέλου);

    Ο ρόλος της (επαναφοράς της) καθημερινής ανακοίνωσης

    Τα δεκάδες νέα θετικά στον κορωνοϊό περιστατικά που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες, οδήγησαν και σε αλλαγή της ενημέρωσης, η οποία είχε ανακοινωθεί πως θα είναι εβδομαδιαία – με το πρώτο εβδομαδιαίο, και τελευταίο, δελτίο να εκδίδεται την περασμένη Πέμπτη.

    Πλέον θα εκδίδεται καθημερινά επιδημιολογική έκθεση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), κάτι που θεωρείται ότι θα έχει θετική επίδραση και στους πολίτες υπενθυμίζοντας τους τα μέτρα που πρέπει να τηρούν μέσω της ημερήσιας αναφοράς για την εξέλιξη της πανδημίας.

    Η αλήθεια είναι ότι αφού το κράτος θεωρούσε πως δεν χρειάζεται καθημερινή ενημέρωση άρα αυτό σήμαινε πως θεωρούσε ότι το πρόβλημα δεν ήταν πλέον υπαρκτό, συνεπώς γιατί να το θεωρούσαν ως κάτι αξιόλογο οι ίδιοι οι πολίτες;

    Ο απολογισμός του τετραήμερου

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τα 97 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες, τα 30 αφορούν σε ταξιδιώτες από το εξωτερικό, και τα 29 εντοπίστηκαν στο πλαίσιο οργανωμένων μαζικών ελέγχων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανερχόταν μέχρι και χθες σε 3.049. Από τους 30 ταξιδιώτες, οι 22 είναι Έλληνες. Όλοι έχουν τεθεί σε καραντίνα σε ξενοδοχείο.

    Σε ό,τι αφορά την περιοχή της Ξάνθης έχει γίνει γνωστό ότι υλοποιούνται μαζικοί έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ και από την Πολιτική Προστασία -συνολικά περισσότεροι από 3.200- και αναμένονται και άλλα αποτελέσματα, εκτός από τα 29 που γνωστοποιήθηκαν χθες πως είναι θετικά. Είναι προφανές πως ουδείς μπορεί να αποκλείσει και άλλα θετικά αποτελέσματα.

    Παράλληλα, στα νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται 67 άνθρωποι, αριθμός αρκετά αυξημένος με εκείνον που καταγραφόταν πριν από δέκα ημέρες. Οι 30 είναι σε κλινικές Covid-19 και οι 37 σε διάφορες ΜΕΘ, ΜΑΦ και σε θαλάμους αρνητικής πίεσης. Από αυτούς οι 10 είναι διασωληνωμένοι. Τέλος, από την περασμένη Πέμπτη δύο ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων εξαιτίας του Sars-CoV-2 σε 182.

    Τις επόμενες ώρες, εξάλλου, κλειδώνουν οι λεπτομέρειες των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που έχουν δύο βασικά σκέλη: τη στρατηγική για τη διενέργεια των τεστ στις πύλες εισόδου και στα νησιά και τη θωράκιση των υγειονομικών δομών στη νησιωτική χώρα. Ειδικότερα, αναμένεται να αποσαφηνιστεί ο αριθμός, ποια αλλά και πώς θα διενεργούνται οι δειγματοληπτικοί και οι υποχρεωτικοί έλεγχοι στους τουρίστες, που θα επισκεφθούν τη χώρα μας.

    Τα τεστ αναμένεται να είναι τριών κυρίων κατηγοριών, ήτοι τα μοριακά, αυτά των αντισωμάτων και τα λεγόμενα rapid, εφόσον τα τελευταία περιβληθούν με την απαραίτητη σε αυτές τις περιπτώσεις αξιοπιστία.  Όπως καθίσταται σαφές, μετά την 1η Ιουλίου  δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα διενεργούνται σε τουρίστες, που προέρχονται από τα «πράσινα» αεροδρόμια και υποχρεωτικοί στους αντίστοιχους από τα «κόκκινα» αεροδρόμια.

    Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση σκοπεύει να εγκαταστήσει αναλυτές σε νοσοκομειακές μονάδες 15 νησιών, ώστε να ελέγχονται εκεί τα δείγματα και να μην επιβαρύνουν τα ήδη υπερ – φορτωμένα νοσοκομεία στα μεγάλα αστικά κέντρα. Πέραν αυτού, η κυβέρνηση θα συνεχίσει, όπως μεταδίδεται, την πρακτική των προσλήψεων σε ιατρο–νοσηλευτικό προσωπικό στα νησιά, ενώ όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο θα βελτιώνει τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό στις κατά τόπους υγειονομικές μονάδες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΜΑΛΘΑΚΟΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!!!!!!ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΥΝΗΔΥΣΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ++ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΙΩΣ………………!!!!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!

    2. Ρε πολυ καλα μας κανουν τα σιωνιστικα πιονακια.
      Μας μαντρωνουν με ενα απιστευτο παραμυθι ενκς ιου που ειναι μια απλη γριπη και με τεστ της πλακας που δεν αναγνωριζουν κορωνοιο αλλα ενα οποιοδηποτε RNA που μπορει να ειναι και εξωσωμα δικο μας απο οτιδηποτε.
      Το τεστ αυτο ο ιδιος ο εφευρετης του λεει οτι εχει αποτυχια κατα 70% λογω ενισχυσης του ευρηματος αλλα αυτη καταστρεφουν μια χωρα και ενα πλανητη για δημιουργησουν πεινα ωστε να δεχτουμε την παγκοσμια κυβερνηση.
      Ρε ζωα ξυπνηστε ολα με εντολες απο ΕΕ και γερμανια ειναι που ειναι η παγκοσμιοποιηση.
      Πως γινεται να εισαι πατριωτης και να δεχεσαι την ΕΕ που ειναι ακριβως αντιθετο?

    3. Βρήκαν το κόλπο για τη χειραγώγηση και την τρομοκράτηση της μάζας. Ξυπνάτε !

    4. Έλληνες για ακόμα μια φορά ανοίξτε απαλά με τρόπο το κωλαράκι σας αράξτε στα 4 και αναμένετε τον ψώλο των 300ων της Βουλής που ψηφίζεται.

    5. ειχαμε την Αριστερα αποκτησαμε και την πατριωτικη δεξια και ειμαστε μια χαρα…

    6. καλάμας κάνουν. Αφούμας αρέσειτο πήδημα. Περαστικά σου Ελλάδα. 300 λαμόγια μας πηδάνε ασύστολα, με κάθε τρόπο. Πολύ καλά μας κάνουν. ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥΣ.

    7. στον πρώτο εγκλεισμό η δουλειά που έπρεπε να γίνει χωρίς αντιδράσεις ήταν η λαθροεποικισμός και τα χοτ-σποτ, τώρα θα γίνει δεύτερος εγκλεισμός για να περάσει το 5ο μνημόνιο που θα έχει κάποιο εύηχο όνομα.

    8. Σε Κοζανη και Πτολεμαιδα μεταφερθηκαν κατα τις νυχτες της καραντινας οι λαθρο
      γιαυτο ειναι και τα κρουσματα κορονοιου περισσοτερα.
      Τι θα γινει με τη Λεσβο και τα νησια που πανε οι λαθροεισβολεις τουριστες θα βαλει καραντινα.
      Θα ξανα επιβαλλει καραντηνα για να μετακινουντε ελευθερα οι λαθροεισβολεις τουριστε σε ολα τα τουριστικα νησια και στην ενδοχωρα ,αυτοι θα γεμισουν ολα τα ξενοδωχεια σε νησια και ενδοχωρα
      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ,
      θα πρεπει να αποκλεισθουν ολοι οι υπολοιποι τουριστες να κανουν τουρισμο στην Ελλαδα
      για να τακτοποιησει παλι ο Μητσοτακης με καινουριες καραντινες τους λαθρο
      οπως το εκανε και στην πρωτη καραντινα.
      ΟΧΙ ΠΕΖΟΥΜΕ.
      ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
      Ποια υγεια και πρασινα αλογα,εδω μπαινουν αβερτα κουβερτα οι λαθρο με κορονοιο
      και τους βαζεικαι μετανοιες και τους στρωνει το κοκινο χαλι.
      Καπως ετσι δεν θα μεινει ουτε σπιθαμη που να μην γεμισει η Ελλαδα απο λαθρο
      εως οτου γεμισει θα εχουμε πολλες καραντινες,δηλ. φυλακη στα σπιτια τους οι Ελληνες
      για να μπαινουν οι λαθρο ελευθερα απο θαλασσια και χερσεα συνορα ,διχως κινδυνο να τους κλεισουν οι Ελληνες το δρομο με τρακτερ και μπουλντωζες .

    9. Κλείσε πάλι τον κόσμο μέσα Χαρδαλιά.Κλείσε τον Νεοέλληνα κατέστρεψε τον και άλλο για να δει την αξία που είχε ο Γ.Παπαδόπουλους.
      Ξέσκισε τους Κουλη στην καραντίνα στην φτώχεια στην πείνα στα χρέη στους Ταλιμπάν.

    10. Οι πράκτορες τής Νέας Τάξης Πραγμάτων Κόυλης.Σκορδαλιάς καί τό κολλητήρι τού καραγκιόζη ο Μηταράκης αποτελειώνουν τήν αποστολή πού έχουν αναλαβει σάν εργολάβοι από τήν Ν.Τ.Π.Τόν αφανισμό τών Ελλήνων
      από τά πατρια χώματα.Οτι έγινε τό 1922 μέ τούς Ελληνες τής Μικράς Ασίας.
      Γιάννης Λάκων

      1. Ότι θέλουν ας κάνουν. Νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν οι αλλαζόνες επειδή έχουν το χρήμα. Τίποτα όμως δεν προχωράει όταν είναι άνομο, άδικο και ανήθικο. Θα μας ταλαιπωρήσουν αλλά στο τέλος θα σπάσουν τα μούτρα τους. Ας έχουμε δύναμη και ας είμαστε υποψιασμένοι…

        1. Πως θα σπάσουν τα μούτρα τους; Με τους παπατζήδες νεοέλληνες και την επανάσταση του πληκτρολογίου;

    11. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΘΕΕ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΤΣΑΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΡΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ!! ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ!

      1. Να σού φέρουμε κάνα λάθρο στη γειτονιά μπας και κόψεις τα κομπλιμέντα στον Χαρδαλιά;

    12. ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ.

      ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ

    13. Δεν θα γίνει τίποτα γιατί αυτή τη φορά δεν θα φάμε το παραμύθι

    14. Ποιος να πιστέψει ότι υπάρχουν κρούσματα καλοκαιριατικα. Αυτοί ότι θέλουν ανακοινώνουν για να περάσουν τα επόμενα μέτρα. Τό ψέμα το έχουν κάνει σημαία. Θα μας καταστρέψουν ολοσχερως. Είναι ανθελληνες και κολοπαιδαραδες.

    15. Αυτοί οι μ@λακες θέλουν να καταστρέψουν την οικονομια για να περάσουν νέο μνημόνιο, παρουσιάζοντας το ως την μοναδικη λύση. Ξέρετε τώρα, τα γνωστά. Δεν θα έχουμε ούτε χαρτί τουαλέτας ούτε καύσιμα για αυτό δάνειο με οποιοδήποτε κόστος! Αυτοί πρέπει να τσεπώνουν πολλά φράγκα κάθε φορά που φέρνουν μνημόνια. Τέλος οποίος φοβάται μην κολησει τον ιό να κλειστεί στο σπίτι του. Και όποιος θέλει να ζει ας ζει ελεύθερος με τους φίλους. Ας κοιτάξουνε πρώτα να σώσουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο και δεν κάνουν τίποτα για να στηρίξουν αυτό το κομμάτι και ας αφήσουνε τις μ@λακιες για έναν ιό που δήθεν σκότωσε 130 ανθρώπους και αυτούς με άλλα νοσήματα.

    16. Θαυμάσιο νεοταξικό εργαλείο ο αφαντοϊός.Μέσο κοινωνικού ελέγχου.Νόμιμη δικτατορία.

    17. Λίγη προσοχή κ υπευθυνότητα χρειάζεται από όλους μας κ κανένα lockdown δεν θα γίνει. Ωστόσο, επειδή ο Έλληνας τον θέλει τον βουρδουλα του, ένα lockdown της Μυκόνου για παραδειγματισμό θα σφίξει πολλά κωλαρακια κ θα περάσει το μήνυμα. Ξέρω, θα πέσουν να με φάνε όλοι όσοι νομίζουν ότι ο covid είναι συναχακι, οτι δεκάδες χιλιάδες κομπάρσοι συμμετέχουν σε μια υπερπαραγωγή της ΝΤΠ παριστάνοντας τους νεκρούς κ ότι είμαι νουδουλος ή νεοταξιτης.Στην πραγματικότητα κ εγώ τους ζηλεύω όμως γιατί,ως πτωχοί τω πνεύματι, αξιώθηκαν να συμπεριληφθούν στους μακαριους από τον Μεσσία.

      1. Κι όμως, ακόμη και ο ΠΟΥ πλέον παραδέχεται πως είναι όντως ένα απλό συναχάκι, με πολλές πρόσφατες έρευνες να αποδεικνύουν αυτό ακριβώς. Όλος ο πλανήτης πλέον τελειώνει με τις καραντίνες γιατί ο κόβιντ αποδείχτηκε τζούφιος, αλλά εσύ θες να μας κλείσεις μέσα ξανά γιατί είσαι φασίστας, και έχεις και το θράσος να αποκαλείς ανόητους όσους δε μασάνε το σανό που τους πλασάρετε.

        Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε το κόσμο όλο, ποιος είσαι εσύ ρε που θα πεις στον Έλληνα πως “θέλει το βούρδουλά του”; Έλα να τον δώσεις το βούρδουλα προσωπικά να δεις τι θα πάθεις, νούμερο.

        1. Συμφωνώ στο έπακρο με όσα λες αλλά… Αυτό με τη λέξη φασίστας έχει καταντήσει μλκια.. Φασίστες μας κυβερνάνε είτε δεξιά είτε αριστερά εδώ και παααρα πολλά χρόνια… Όταν όλοι καταλάβετε ότι να πάνε ν γαμηθουν τα κόμματα και οι ιδεολογίες τους και νιώσετε μόνο Έλληνες κ όχι παρακρατικοι ή κομματοσκυλα (και δεν εννοώ ότι είσαι ένας απ αυτούς) τότε θα σωθεί η χώρα. Έλεος πια με το φασίστες κ αντιφασιστες, παρατηρώ τόσα χρόνια τους αντιφασιστες που είναι φασίστες να κάνουν επίθεση σε φασίστες και φασίστες να κάνουν το ίδιο.. Αρκετά με τη καραμέλα. Η Ελλάς για να σωθεί πρέπει φασίστες, αντιφασιστες, δεξιοί κι αριστεροί να πάνε στον αγύριστο για να μείνουμε όσοι με εγκέφαλο δε βλέπουμε κομματικά τπτ κ θέλουμε το καλό της Ελλάδας κ νοιαζόμαστε μόνο γι αυτήν..Όσο για τον ψευτο’ι’ο φίλοι μου, κάνεις δε θα μας κοροϊδευε με ένα τόσο μεγάλο ψέμα αν έστω το 50% του πληθυσμού παγκόσμιος δεν ήταν μαριονέτα σε κάθε υλικό συμφέρον. Η Ελλάς για να σωθεί πρέπει κ κάποιος να τη νοιαστει μάγκες μου αλλά όλοι κοιτάτε το κολο σας κ που θα βολευτείτε εσείς κ τα παιδιά σας κ δε σας νοιάζει η πατρίδα γι αυτό κάνουν ότι γουστάρουν οι κοπριτες σε μας γτ ο ελληνισμός είναι αναδελφος διότι ακόμα κοιτάζει δεξιά κι αριστερά κ δε κοιτάζει τη πατρίδα του. Αυτά τα ολίγα.

        2. Τρελο Κουνελι, ο τυπος, ειναι Αλλογενες, Ελληνοφωνο Ανθελληνικο Τρολλακι, των 0,60! Οπερ σημαινει, χαμηλοτατο IQ. Με το να ασχολουμεθα μαζι του, του δινουμε, αξια!
          Μονον, για κλωτσιες ειναι, το Βοιδι!

            1. Παρακαλω! Καλο μου, Τρολλ! Συρε τωρα, να εισπραξεις, το μπαγιοκο!

          1. ΕΣΥ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΔΩ; ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ;

            1. Ελα, που δεν ξερεις! Εμενα με εβαλαν, να τρολλαρω κι’ εσενα, να κανεις πιατσα, στη Συγγρου! Αφου, σε χαιρετησα, κιολας! Εσυ δεν ησουν, που φορουσες, μια κατακοκκινη, καυτη φουστιτσα; Και ξανθια, περουκα; Ε! Φιλεναδα;

        3. Ευχαριστώ για την τεκμηρίωση αδερφέ!! Ηξερα ότι μπορούσα να στηριχτώ πάνω σου!!

    Comments are closed.