ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ – ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    Κοινοποίηση:
    ceb1cf81cf87ceb5ceafcebf-cebbceaecf88ceb7cf82

    Ντράγκι Ιταλία και Βατικανό ξαναχτύπησαν…..φέρνουν νέο υποχρεωτικό εμβολιακό Κώδικα Covid19 στην Ευρώπη! Βατικανό Ιταλία είναι αδιάσπαστη ενότητα δεν υπάρχει ασυσχέτιστο εδώ το Βατικανό θεωρείται ομφαλός της γης για τη Δύση!

    Oυσιαστικά ο Ντράγκι υλοποιεί την γραμμή Βατικανού που πρώτο από όλους έθεσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους κρατικούς υπαλλήλους του και κατοίκους του!

    Το Βατικανό είναι το πρώτο κράτος που με διάταγμα έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για covid19 για υπαλλήλους και κατοίκους του. Οι αρνητές υπόκεινται σε κυρώσεις!!!

    Ο ερχόμενος Πάπας αρχές Δεκέμβρη σε Ελλάδα, Κύπρο θα μας φέρει και υποχρεωτικό εμβολιασμό;

    Η Ιταλία υιοθέτησε την Τετάρτη νέα μέτρα κατά του πληθυσμού τους υπό το πλαίσιο Covid19. Μεταξύ αυτών επιβάλει κι επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού πέραν των υγειονομικών. Η Ιταλία ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που επέβαλε μια μορφή υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό και μάλιστα επί υγειονομικών.

    Το καθεστώς του Ευρωτραπεζίτη Ντράγκι αποφάσισε για τους ανμεβολίαστους να μην έχουν πλέον πρόσβαση καθόλου και με κανένα τρόπο πρόσβαση σε restaurants, bars, cinémas, θέατρα, γυμναστήρια και ντισκοτέκ. Μετά το αυστριακό γκέτο το ιταλικό γκέτο…

    Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από 6 Δεκέμβρη και θα διαρκέσουν ως 15 Γενάρη. Δηλ. αποκλείει ανεμβολίαστους από εορταστικό κλίμα Χριστουγέννων..

    Από την Τετάρτη όλοι οι Ιταλοί άνω των 40 μπορούν να πάρουν και την 3η δόση 5 μήνες μετά την δεύτερη όπως και στη Γαλλία μειώθηκε από 6 σε 5 μήνες η διαφορά μεταξύ των δόσεων. Από 1η Δεκέμβρη την γ δόση θα λαμβάνουν και οι άνω των 18 αποφάσισε ο Υπ. Υγείας Roberto Speranza.

    Αυτή η τρίτη δόση θα είναι υποχρεωτική για όλους τους υγειονομικούς από 15 Δεκέμβρη.

    Επέκταση υποχρεωτικού εμβολιασμού εκτός υγειονομικών κι εκπαιδευτικών που ίσχυε ( κατά άλλη πηγή τώρα πρωτο-επιβάλλεται σε εκπαιδευτικούς ) και στο διοικητικό προσωπικό αυτών των 2 τομέων και στα σώματα ασφαλείας αστυνομία και στρατό.

    Πιέζουν απειλούν τρομοκρατούν επιβάλουν εργασιακό και κοινωνικό πογκρόμ ανεμβολίαστων την ώρα που ενώ προχωράει ο μαζικός εμβολιασμός η Ολλανδία καταγράφει εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από αρχή πανδημίας με 23 700 νέα και η Γερμανία επίσης με 70.000. Eνώ τα δεδομένα της κυβέρνησης δείχνουν ότι στην Αγγλία το 71% των ενηλίκων που νοσηλεύονται είναι εμβολιασμένοι.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ… Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ… ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΡΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ….

    2. ΤΟ ΤΖΟΥΤΣΕΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ…. ΠΑΡΕ ΧΑΡΤΙ ΠΟΣΑ ΘΕΣ?… ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ… Ο #ΜΕΣΣΙΑΣ# ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ

    3. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ REGLIO ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ… ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ… ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ #ΠΕΙΣΟΥΝ# ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ… ΟΜΩΣ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ #ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ# ΕΔΩΣΕ ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… GIORGIS ANTONOPOULOS… ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ… ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ

    4. οπλιστειτε με οτι εχετε αν γινει εχουμε τον μεγαλυτερο πολεμο εξολοθρευσης την υγιων σκεπτομενων ανθρωπων οι υπολοιποι θα φυγουν απο τα εμβολια ολα για ολα αδερφια μην τους αφησετε να σας πιασουν ζωντανους οταν σφιξει η κατασταση πολεμωντας η θα κερδισουμε η θα χασουμε εχουμε πιστη πρεπει να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ

    5. Αυτούς προσκυνάει ο αρχιεπίσκοπος και ο οικουμενικός πατριάρχης

    6. Θυμάστε που ο Κούλης έλεγε πέρυσι ότι δεν θα επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς; Έριχνε στάχτη στα μάτια αυτών που τον πιστεύουν για να τους κρατά κοιμισμένους. Η υποχρεωτικότητα και των τακτικών εμβολιασμών και των πιστοποιητικών που θα περάσουν πάνω στο σώμα είναι αποφασισμένη εδώ και πολύ καιρό. Είδατε και στην Αυστρία.Έδιωξαν τον Κουρτς και ο μη εκλεγμένος καγκελάριος που τον αντικατέστησε έχει ξεσαλώσει σε θέματα επίθεσης στα ανθρώπινα δικαιώματα.

      1. Ακριβώς και όχι μόνο πέρυσι αλλά καθε λίγο και λιγάκι λένε ότι “δεν βοηθούν οι υποχρεωτικότητες” κλπ κλπ. Οτι λένε ισχύει το αντίθετο. Και προφανώς όποιος στέκεται εμπόδιο όπως ο Κούρτς … ένα σκανδαλάκι και στπίτι του και αν είναι και μάγκας ένας ξαφνικός επιθετικός καρκίνος … , ένα εγκεφαλικό … ένα καρδιακό βρε παιδί μου θα βολέψει την κατάσταση. Ο επομενος που έρχεται αναλαμβάνει να προχωρήσει τέτοιου είδους θέματα. Ας θυμηθούμε και τον μακαριστό Αρχικεπίσκοπο Χριστόδουλο πως έφυγε … και τι ακολούθησε

    7. Να τα βαλει τα μπολια στο κωλο του κι ο Ντραγκι κι ο παπας!

    8. θα σφιξουν τα γαλατα για να τους δουμε τωρα τους βολεμένους

    Comments are closed.