ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΓΗ! ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ Η ΠΑΓΩΝΗ – ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ!!! “ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ” – ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ… ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    pagoni2

    «Φωτιές» άναψε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σε σχέση με τον τρόπο που συγκροτούνται οι επιτροπές που αποφασίζουν για την Υγεία μας και φέρονται να επηρεάζουν την κυβέρνηση για τα μέτρα που θα πάρει εναντίον των ανεμβολίαστων.

    Σε τηλεοπτικό σταθμό έγινε λόγος για την νέα επιτροπή, στην οποία θα είναι μέλος ο κ. Βασιλακόπουλος και μάλιστα τονίστηκε πως η παλιά επιτροπή μένει και θα λειτουργεί μαζί με την καινούρια! ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!

    «Η παλιά παραμένει και η καινούρια θα είναι υπό τον κ. Τσιόδρα. Όλες οι επιτροπές θα δουλέψουν μαζί», είπε η κα Παγώνη και συνέχισε:

    «Δεν χρειαζόντουσαν 15 επιτροπές. Μία επιτροπή από 7 άτομα και να τελειώνει η ιστορία. Ούτε γκρίνιες ούτε εγώ θέλω να μπω ούτε να παρακαλεί ο ένας και ο άλλος να μπει».

    «Παρακαλούν για να μπούνε σε επιτροπές;;;», ρώτησε η δημοσιογράφος.

    «Εσείς τι λέτε δεν παρακαλούν να μπούνε;;; Μην μασάμε τα λόγια μας εδώ τώρα. Λες και δεν ξέρετε», απάντησε η κα Παγώνη.

    Το κλίμα «ΠΑΓΩΣΕ»!!! Ποιοι είναι οι γιατροί λοιπόν που παρακαλούν να μπουν σε επιτροπές;;; Όλοι εκείνοι που μας λένε τι να κάνουμε και σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;;;

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Γιατροί, παπάδες και πολιτικοί, έχουν ξεχάσει κάθε όρκο που έχουν δωσει

    2. Α ρε λαμόγια. Μόνο το χρήμα τους ενδιαφέρει. Ανθρωπακια της αρπαχτης και της πλάκας.

    3. Επιτροπες! Ξεπλυμα μαυρου χρηματος! Ο ΓΑΠ τα ξεπλυνε, μεσω διαλεξεων στο Αμερικα!

    4. Και ναι ήταν ανεμβολιαστη.
      Έπεσε από τον 5ο ααα κριμα είχε κοροναιο. Ήταν ανεμβολιαστη.
      Την πάτησε αμάξι και ναι ήταν ανεμβολιαστη.
      Έτσι κάνει η τηλεόραση. Τονίζει. Ήταν ανεμβολιαστος. Λες και ο εμβολιάλασμενος είναι άτρωτος.

    5. Εδώ η άλλη σήμερα στη ενημέρωση είπε ότι η τεχνητή ανοσία ενός εμβολίου είναι πιο ισχυρή από την φυσική ανοσία μετά από νόσηση και γέλασαν μέχρι και τα δέντρα. μιλάμε ότι έχει χαθεί κάθε έλεγχος και κάθε όριο με αυτά που λένε.τριζουν τα κόκκαλα του Ιπποκράτη.

    6. 2021 Επιδημία καρδιάς στους αθλητές

      Φρανσίσκο Λεμπρέ
      (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16 ΝΟΕ) Πανδημία αιφνιδίων θανάτων,
      καταρρεύσεις στο γήπεδο, καρδιακές ανακοπές και προβλήματα στη καρδιά
      φαίνεται να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη στους νέους
      αθλητές το 2021. γιατί συμβαίνει αυτό; 140 περιπτώσεις
      πατηστε το σύνδεσμο
      Ακολουθεί μια λίστα με 140 αθλητές με προβλήματα καρδιάς το 2021, που έγινε από τον Francisco Lebre

      δειτε το Κυριε ΧΙΟ εχει αναλυτικα ολους τους αθλητες

      https://airtable.com/shrbaT4x8LG8EbvVG/tbl7xKsSUIOPAa7Mx?fbclid=IwAR1xoTUNZVMASdNdg-DtFAkY8ryaqbc61mrSEJByfaLbeveZ9Q6KQZLEXDI

    7. Χάλια,χάλια,απερίγραφτα χάλια.Ο ελληνόφωνος γουρλομάτης έκανε τήν Ελλάδα σάν τή μούρη του.
      Στέφανε βάλε φωτιά σέ αυτό τό τσίρκο τών ανωμάλων ανθελλήνων.”Φωτιά καί τσεκούρι στούς Νενέκους”
      Γιάννης Λάκων

    8. Μόλις κυκλοφόρησαν τα εμβόλια Covid – τα οποία είναι γνωστό ότι προκαλούν καρδιαγγειακά προβλήματα -, οι άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιακή προσβολή. Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης κατηγορούν όλα τα πράγματα εκτός από τα εμβόλια κατά του Covid. Οι δολοφόνοι πρέπει να λογοδοτήσουν.

      εμβολιασμένη αθλήτρια ποσοσφαίρου πεθαίνει δύο
      μετά το θάνατο του αδερφού της. Και οι δύο
      Από καρδιακές ανακοπές

      ”Πέθανε από καρδιακή ανακοπή η 23χρονη Ιταλίδα ποδοσφαιριστής Βιτόρια Κάμπο δύο μήνες μετά το θάνατο του αδερφού της απο καρδιακή προσβολή””

    9. 90%ρωμαιοκαθολικο δόγμα τα υπόλοιπα 10%μορμονοι μουσουλμανοι εβραϊκή ούτε ένας ΧΟ προτεστάντες γιαχοβαδες

    10. Στεφανε σωσε μας ! Αυτο μόνο!

      Μια φορά κι έναν καιρό… «Στα δυτικά έθνη, οι πολίτες που σοκαρίστηκαν γιατί βίωσαν όλες τις φθαρμένες τακτικές του ανερχόμενου ολοκληρωτισμού—μαζική προπαγάνδα και λογοκρισία, ενορχηστρωμένη προώθηση του τρόμου, χειραγώγηση της επιστήμης, καταστολή της συζήτησης, δυσφήμιση της διαφωνίας, και χρήση βίας για την αποτροπή διαμαρτυρίας. Οι αντιρρησίες συνείδησης που αντιστάθηκαν σε αυτές τις ανεπιθύμητες, πειραματικές, μηδενικής ευθύνης ιατρικές παρεμβάσεις αντιμετώπισαν ενορχηστρωμένο γκάζι, περιθωριοποίηση και έγιναν αποδιοπομπαίοι τράγοι».

    11. Γελάει κιόλας η μάνα της Αμαλ και θεία του jackie… Χόρτασανε μάσα και χλευαζουν ότι κινειται. Θα ρθει και η ώρα της.

    12. Ρε έχουμε δύο είδη φύλων ισημερινό Εκουαδόρ τους Έλληνες και τους τσιγγανοεληνες βρε που ζούσαμε τόσα χρόνια ,ρε τη θα κάνουμε θα μας φάνε όλους η Σικελία ίσως μας σώσει ακούς τσιγγανοεληνες

    13. Η παγωνη είχε δηλώσει πως αρνήθηκε πρόταση 100χιλ. ευρώ από το Ντουμπάι. Φανταστείτε πόσα βγάζουν οι τύποι για να προωθούν τα φαρμακευτικά σκευάσματα.

    14. Έχεις δει το εθνικό νόμισμα Εκουαδόρ Ισημερινού δολάριο Αμερικής τη φτωχή Χώρα, είναι που λένε δεν έχουν άλλο νόμισμα μας λένε ότι είναι παμπτωχοι

    15. Θέλετε να μην προχωρήσει τίποτα, φτάνει να κάνετε μια επιτροπή με πάνω από επτά μέλη. Άρα, δεν πρόκειται για επιτροπές έργου, πρόκειται μόνο για εξυπηρέτηση επιδοματικής πολιτικής μέσω επιτροπών.

    16. Ο Άρχων Οφφικιαλος θα είναι ο μελλοντικός υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργω.

    Comments are closed.