ΠΑΜΕ ΑΛΕΞΗ, ΖΑΝΕΤ, ΓΙΩΡΓΟ… ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΟΦΟΥΦ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο ΝΤΑΛΑΣ; ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΕΙΠΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ;

    Κοινοποίηση:
    tsipras_zaet_giorgos_

    Σιγά – σιγά… Με δόσεις… Το «Μακελειό» ο εφιάλτης του Αλέξη και των Συριζαίων, πριν από καιρό είχε γράψει για τα έργα των αδερφών Παύλου και Ηρακλή στο Χοφούφ.

    Οι λεπτομέρειες, σοκάρουν. Από το τετ α τετ των Ελλήνων εργαζομένων με τον ίδιο τον Παύλο Τσίπρα στα γραφεία της εταιρείας στους Αμπελόκηπους, έως την κράτησή του από αστυνομικούς και στρατιώτες σε… μπανγκαλόου, δίπλα στο εργοτάξιο.

     

    Διαβάστε ορισμένα αποσπάσματα από την συνέντευξη με εργαζόμενο, τότε, όπως τα είχε ζήσει. Ποτέ δεν διαψεύστηκαν… Γιατί;

     

    «Είδα τον Παύλο Τσίπρα… Το γραφείο είχε πίνακες από Άραβες»

    «Με πήρε ο εργοδηγός, αυτός είχε κανονίσει τα πάντα, για να με πάει στο γραφείο του Παύλου Τσίπρα στους Αμπελόκηπους, τα γραφεία της εταιρείας, στον 10ο όροφο, αν θυμάμαι καλά. Τα γραφεία ήταν μεγάλα, μάλιστα στους τοίχους υπήρχαν φωτογραφίες με Άραβες! Να σας πω πως ο εγγυητής του έργου που είχε αναλάβει ο Τσίπρας ήταν ένας Άραβας με το όνομα Ντάλας. Στο γραφείο ήταν μόνος. Στη συζήτηση που είχα μαζί του, μου έδινε λιγότερα χρήματα, δηλαδή 900 δολάρια το μήνα. Τελικά με την παρέμβαση του εργοδηγού, συμφωνήσαμε να πάρω και εγώ 1.300 δολάρια. Θυμάμαι τον είχε ρωτήσει εάν είμαι τόσο καλός και του είχε πει ο εργοδηγός ότι χωρίς εμένα δεν θα πήγαινε στην Σαουδική Αραβία…»

     

    Στο αεροπλάνο μαζί με τον Δόκτωρα «ασπιρίνη»

    «Στο αεροπλάνο ταξιδέψαμε όλοι μαζί. Ήταν με την Αλιτάλια. Μαζί με τον Παύλο Τσίπρα αλλά και τον αδερφό του, Ηρακλή. Μαζί μας ήταν και ένας γιατρός, παθολόγος, προβληματικός, τον οποίο πήραν στην εταιρεία επειδή μάλλον άλλος δεν ερχόταν. Μάλιστα, τον φώναζαν Δόκτωρ «ασπιρίνης», γιατί όποιος πήγαινε να του ζητήσει βοήθεια, του έδινε μόνιμα ασπιρίνες…»

     

    «Μας έδωσαν πορτοκαλί πετσέτες για τη ζέστη…»

    «Προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο Νταχράν. Κοντά στο Μπαχρέιν. Μας πλησίασαν οι συνοδοί και σε ένα δίσκο μας έδωσαν πορτοκαλί πετσέτες για το πρόσωπο. Ο γιατρός, νόμιζε πως ήταν καρπούζι και ήθελε να την φάει! Τα πόδια μας πήραν φωτιά. Πολλή ζέστη! Είπαμε να γυρίσουμε πίσω. Μπήκαμε σε ένα ταξί και μας πήγε στο Χοφούφ, μια απόσταση τριών ωρών. Ήταν ένας δρόμος ευθεία, δεξιά και αριστερά έρημος, βλέπαμε όμως τις πετρελαιοπηγές».

     

    «Έμεινα με τον Δημήτρη, συγγενή του Τσίπρα, από την Άρτα»

    «Στο Χοφούφ μείναμε για έναν μήνα, σε ξενοδοχείο, επειδή έπρεπε να φτιαχτούν περισσότερα μπανγκαλόου στο εργοτάξιο. Έμεινα μαζί με συγγενή του Παύλου Τσίπρα, Δημήτρη τον έλεγαν. Ήταν από την Άρτα. Ήταν στα νταμάρια, έβαζαν δυναμίτη για να βγάζουν πέτρες, τις πρώτες ύλες για τον δρόμο».

     

    «Σκοτώθηκε από έκρηξη!» 

    «Το θυμάμαι σαν τώρα… Ο Δημήτρης, ο συγγενής του Τσίπρα, σκοτώθηκε εκεί, από έκρηξη σε νταμάρια που έγινε πρόωρα! Τραυματίστηκε στο πόδι αρχικά, τον πήγαν στο νοσοκομείο, όμως ήταν σε άθλια κατάσταση. Έπαθε μόλυνση και άφησε την τελευταία του πνοή. Έπρεπε να τον πάνε στην Ελλάδα… Τον είχαν ένα μήνα στο νοσοκομείο στο Χοφούφ, μέσα στη βρώμα… Πέθανε από γάγγραινα!».

     

    ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Θα σπυ πω εγώ πουτανας γιε Τσίπρα..ποιος είναι Ζιγκολο και ποιος βγάζει λεφτα από χήρες κ πουτάνες..θα σου πω εγώ καριολα από που βαστανε τα γιενοφασκια σου Πουστοπαιδο..θα σε πω τραβελογαμη της Κύπρου..θα σε τινάξω στον αέρα..αφού πρώτα σε χαϊδέψω με τα χέρια μου πουστη σαβουρογαμη..θα σε χαϊδέψω καλά κ μετά Μπεστ σελερ..θα μάθεις τώρα αρχιδαρα τι είναι μπαγλαμάς κ τι αρχιδι..θα σου πω εγώ ΤΡΑΒΕΛΟΓΑΜΗ πως σπάνε τα μούτρα στους τοίχους..θα σου πω εγώ πως βγιαινουν οι κόποι κ αν αξίζουν να παίζουν οι άλλοι με τον κόπο σου..θυμήσου το ΘΑ ΣΕ ΣΒΗΣΩ..μια λύση έχεις για να το σώσεις…να με φας..ή εγώ Αλέξη ή εσυ..για να δουμε..τικ τικ τικ περιμένω κοπροσκυλο

    2. Με αντιπολίτευση χωρίς πολιτικά επιχειρήματα καί στόχο συγγενών που δεν είναι εν ζωή λυπάμαι αλλά ό Τσίπρας θα είναι πάλι ό επόμενος πρωθυπουργός.
      Τό έχουμε δεί τό έργο καί πιο παλιά.
      Υ.Γ δεν είμαι αριστερός.

    3. το Ζανετ από που βγαινει;, παντως το ονομα με το ξανθο αχαρο μαλι και το ολο συνολο,χαραμιζεται.

    4. ότι το μόνο που έχει νόημα να ψηφίσεις είναι Χρυσή Αυγή αλλά η πλειοψηφία των ψηφοφόρων είναι είτε λαθραίοι είτε αφελληνισμένοι οπότε μαζί με το μαγείρεμα από την singular θα πάρει η ΧΑ 7% και θα βγει πρωθυπουργό το Κούλι Χρυσό άφυλο που θα συνεχίσει την προδοσία και την γενοκτονία.

      1. Εδώ στην Κρήτη της πουτανιάς, σκίζουν τις ψήφους της Χ.Α. και τις πετούν στα άκυρα. Αποδεδειγμένα.

    5. τί τρομακτική μουτσούνα έχει αυτός ο αδερφός του, παραμορφωμένοι εβρ@ίοι………

    6. Πες καθαρμα στα Αδερφια σου ποσους Ελληνες πατριωτες εβαλες να παρακολουθει η αστυνομια για την Μακεδονια μας…μιλα στα αδερφια σου και κλαψε για τις αμαρτιες και την ματαιοδοξια σου στα γονατα τους αριστερε φασιστα.

    7. Επειδη ειστε αδερφια και να μην ξερετε την δραστηριοτητα του αδερφου σας ως πρωθυπουργου…ο αδερφος σας ειναι χαφιες της αστυνομιας βαζει αστυνομικους να παρακολουθουν σπιτια Ελληνων πολιτων στηνει δολοπλοκιες και δολοφονει προσωπικοτητες υποκλεπτει ψηφιακα νεους ανθρωπους και τους κλεβει τις ιδεες…..ειναι ενας Αλητης ζιγκολο της πολιτικης παλιοτομαρο καθικι…και αν ανοιξουν και αλλοι Ελληνες τα στοματα τους απεναντι στον αριστερο φασιστα θα μαθετε και αλλα για το αδερφο σας τον χαφιε…να τον χαιρεστε.

    Comments are closed.