ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ – ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    menios

    Ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο συγκατηγορούμενοί του έφτασαν νωρίτερα στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για όσα τους κατηγορούν για σύσταση συμμορίας και εγκληματικές ενέργειες.

    Ο παρουσιαστής, εμφανίστηκε και πάλι μπροστά στις κάμερες, με κουκούλα και μάσκες, κρύβοντας κάθε ίχνος προσώπου από όλους.

    menios menios1 menios2 ypoth-fourth

    ypoth-fourth1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τους κρατάει στο χέρι και δεν το ‘χει καταλάβει. Χρησιμοποιούν τους μικρούς για τις βρωμιές τους για να φαίνονται οι ίδιοι καθαροί στην κοινωνία, τους πετάνε κανένα ξεροκόμματο και όταν έρθει η ώρα της δικαιοσύνης την πληρώνουν μόνο αυτοί. Μετά θα βρουν άλλους που κάτι θα τους τάξουν και η κατάσταση θα διαιωνίζεται.

    2. Όσο και να τον βρίζουμε και δικαιολογημένα το κάνουμε, αυτήν την στιγμή αν ανοίξει το στόμα του και μπορεί να αποδείξει τη βρωμιά και το παρακράτος θα είναι χρήσιμος. Τόσα χρόνια μόνο ο Άκης στη φυλακή…….. μήπως ανοίξουν οι πόρτες και για άλλους, θα δείξει.

    3. AN EINAI AYTH H MENIA….ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΕΤΟΝΜΠΟΥΛΟ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΣΚΛΥΛΟΣ Ο ΤΑΜ ΤΑΜ ΤΑΜ!ΦΕΙΚ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ,ΦΕΙΚ ΙΣΤΟΡΙΕΣ…ΓΙΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!

    4. Τον άλλον τι τον κουβαλάνε με το καροτσάκι; ΕΑΤ ΕΣΑ ΚΑΙ ΟΔΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΊΝΑΣ που θέλουν τα τομάρια ,όλοι τους από το 74 και μετα το παίζουν όλοι κάποιοι . Ε ρε Λαδα και Θεοφιλογιαννακο που χρειάζεστε τομάρια!

      1. Από το ’73 και μετά, μάλλον θα εννοείς…. Ζήτω η επανάστασις, ζήτω ο Γεώργιος Παπαδόπουλος!!!!

    5. Αλήθειες να πει, να ανοιξει το στομα του και να τα πει όλα
      κι ας κυκλοφορει με όποιο μασκάρεμα θέλει.

    6. ”Ο παρουσιαστής, εμφανίστηκε και πάλι μπροστά στις κάμερες, με κουκούλα και μάσκες, κρύβοντας κάθε ίχνος προσώπου από όλους.”
      Και ρωταω τωρα εγω ο μλακας ……ειναι αυτος;

    7. Τι φοβάται και είναι πάλι κουκουλωμένος; Μη δούμε που του ξεκόλλησε η περούκα…

    8. Ο ένας κατηγορούμενος γιατί είναι σε καροτσάκι;;;; Του κάνανε το εμβόλιο πριν την απολογία ;;;;;;; χα χα χα χα Πήγε περπατώντας όταν τον συνέλαβαν και τώρα σπρώχνοντας. Ο άλλος κουκουλωμένος λες και δεν ξέρει ο κόσμος ποιός είναι. Κατάντια κράτους , θεσμών λαού.

    9. Τι θέλετε δηλαδή να κάνει ο άνθρωπος να των ματιάσετε ?

    10. Απλό είναι βρε σεις η δύναμη της εικόνας είναι μεγάλη και μένει επειδή θεωρεί θα πέσει στα μαλακά και θα την ξεσκαπουλαρει παίζει τρελιτσα ότι δεν είναι αυτός ο μλκς αλλά η σκιά του …….

    Comments are closed.