ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΛΗ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ! ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – “ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ…”

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της Λιβύης. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο twitter εδώ και λίγη ώρα ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντουλφατάχ Αλ – Σίσι έθεσε ουσιαστικά τελεσίγραφο 48 ωρών στον Ερντογάν να διατάξει την αποχώρηση των μισθοφόρων από την Λιβύη και την κατάπαυση πυρός.

    Αυτό διεμήνυσε ο Αιγύπτιος πρόεδρος μετά τη συνάντηση που είχε με τον στρατάρχη Χαφτάρ βάζοντας την εμπόλεμη κατάσταση στην ΝΑ Μεσόγειο στην πιο κρίσιμη φάση της.

    Δείτε τι μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ εδώ και λίγη ώρα:

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Το τι κανουν οι μουσουλμάνοι εκει κατω δεν μας ενδιαφερει ρε σεις, δε μπα να βγαζουν τα ματια τους;;; για ποιον λογο κοπτεστε; ότι παρουν οι Τουρκοι θα το δωσουν στης πολυεθνικες για τα χρεη τους. το καλο είναι ότι είναι μακρια από εμας και ετσι δεν θα τους εχουμε μεσ τα ποδια μας στα δικα μας νερα . να πανε να πνιγουν και οι σαρατζ και οι χαφταρ και οι ζουλου φυλαρχοι τους. Που είναι το πρόβλημα σας;

    2. Στις συνομιλίες στη Γενεύη η Ελλάδα ως εμπλεκόμενη (με το ζόρι) θα πάρει μέρος;;; Τι ξέρουμε;

      1. Οι δικοι μας δυστυχως ειναι γραφειοκρατες και χαρτογιακαδες δεν εχουν ιδεα απο στρητηγικη διπλωματια. Μονο διαβηματα ξερουν να στελνουν και μπολικα γλυψιμο μηπως και μας συμπαθησουν οι τριτοι.

    3. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΛΕΣ ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΟΥΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ????ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ !!!!!!

    4. Ο Αλ Σίσι έχει @ρχίδια σε αντίθεση με τους δικούς μας που είναι τα μασονικά @ρχίδια της μαντάμας μερκελ.
      Ανάθεμα στον αφορισμένο σωσία του τσιπρόσκυλου με γραβάτα.

    5. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ , ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑΙΝΑΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !

      1. Τι λες ρε τουρκόσπορε ανθελληνα; μπραβο στους τουκους εκδηλώθηκες ρε κρυφο μεμετη;;;; η μηπως εισαι αλβαναριο,να τα μαζεψεις να φυγεις από δω να πας απέναντι να ζησεις τουκοσπορε ανθυελληνικο σκατο.

        1. ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ

          1. Μαθε πρωτα τι εστι Θεοφιλογιαννακος και μετα μιλα ντουκι με μυαλο κατσαρίδας. Επισης μαθε να γραφεις και Ελληνικα σωστα τουρκαλβανε ανθελληνα μεμετη.

        2. Ο Μάνος έχει δίκιο ο Ερντογάν είναι μάγκας και πατριώτης για την τουρκία εμεις τι εχουμε ανθελληνα σκουλήκια και προδότες δυστυχώς αυτοί μας κυβερνουν και να πάτε να τους ξαναψηφισετε παλι και θα περάσετε καλά μόνο έναν αληθινό πατριώτη έχουμε τον Κασιδιάρη η άλλοι δυστυχώς είναι όλα σκουλήκια και για αυτό η Ελλάδα μας είναι εδώ που είναι τώρα

          1. Αληθινος πατριώτης ο ποιος;;; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα εχεις μεγαλη πλακα καραγκιοζακο ,αυτος ο κρετινος ψυχοπαθης ουτε περιπτερο δεν γεμιζει αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      2. αυτά ακριβώς τους λέω και εγώ σε μας φίλε μου όλοι είναι προδότες οι πολιτικοί

    6. τελεσίγραφο 48 ωρών στον Ερντογάν xaxaxa εδώ γελάμε ότι είπε ο Ερντογαν το έκανε καθαρίσε τι Λιβύη από τον χαφταρ,… έκαναν καλή δουλειά τα τουρκικά drone…. η αλήθεια να λέγεται…

      1. Ρε συ σιγα τον στρατο που εχει ο χαφταρ,ενα τσουρμο ακουρευτους αξυριστους με σαγιονάρες εχει για στρατο, ουτε τακτικες εχουν ουτε πειθαρχεια ,σαν πειρατες είναι και με κατι οπλα απαρχαιωμένα, βρηκαν και τα εκαναν αυτά εκει οι Τουρκοι μην τους υπερεκτιμάς κιολας.

    7. Αυτοι είναι πρόεδροι κρατων, οχι τα δικα μας κατουρημενα βρακια

    8. Ακομα δεν ειδαμε τιποτα φαινεται η αμερικη,ισραηλ,αιγυπτος,σ.αραβια,γαλλια να μας υποστηριζουνε και με τον ερντογαν η ρωσσια φαινεται πιο κοντα πηγε ο υπεξ του σαρατς στην ρωσσια θα εχουμε μεγαλη φωτια στην μεσογειο φαινεται ο ερντογαν δεν θα το αφησει το θεμα θα παει μεχρι τα ακρα το ειπε και ο ακαρ.

    Comments are closed.